maliyeti 1 milyonu geçmez diye tahmin ediyorum, kalplari 50 kuruş olsa, diğer kurdelası, şifonu ve lavantasını da toptan alsak sanırım 1 milyonu bulur.... tabi bu benim toptancıyı bulursak eğer tahminim... dışardan almaya kalksan adamlar 2.50 den başlıyo fiyat vermeye, hem de uyduruk şeyler oluyo... kalitelileri de çok pahaı oluyo... 30-40 tane arası bişey yapacam zaten....
cntz_06 ben de magnezyum diasporal kulllanıorum şase seklınde.yanı posette toz seklınde suda erıtıp ıcıosun.
gulcancım yapmak ıstersen kemeraltının cankaya cıkısı var ya oralarda cok var boyle malzeme satan yerler
canım ben de aslında şekeri daha çok yakıştırıyorum ama malum içinde şeker olunca insanlar onu açar yerler diye korkuyorum... yani hatıra olarak saklamaları kısa sürebilir.
Hiç korkma o kadar güzel oluyor kimse açıpta yemeğe kıyamıyor , okadar pisboğaz değillerdir heralde bunun yanında bir kutu çikolata ikram edersen yemek aklına gelmez
nijntje on Flickr - Photo Sharing!
bu nasıl dersiniz kızlar, ben buna bayıldım... benimkinin cinsiyeti cumartesi belli olacak inşallah... ona göre kumaş almam lazım, tabi ben biraz daha süslerim bunu. ben biraz süslüyüm de....
Bu çok hoş ama dediğin gibi süslemek lazım biraz , üzerine biberon , bebek figürleri , emzik gibi minyatür şeyler dikersin bir de küçük çan ohh süper olur ...
ben severim böle ince işlerle ugraşmayı işimde yok hem yaparım ucuza gelıyomuş maliyetı ben daha fazla olur dıye tahmın edıyordummm.
evet peticim zaten varsa bı kemeraltının cıkışında vardır başka bi yer de sanmıyorum olsunnn
neyse ben kactım.ıyı aksamlar kızlar
canım ben de aslında şekeri daha çok yakıştırıyorum ama malum içinde şeker olunca insanlar onu açar yerler diye korkuyorum... yani hatıra olarak saklamaları kısa sürebilir.
Hiç korkma o kadar güzel oluyor kimse açıpta yemeğe kıyamıyor , okadar pisboğaz değillerdir heralde bunun yanında bir kutu çikolata ikram edersen yemek aklına gelmez
canım o zaman ne gerek var pahalı şekeri içine koymaya di mi... açıp yemiceklerse çok pahalı da almaya gerek yok... şöyle bi bakıyım, ortalama fiyatlı şekerler var mı... tabi bence de şekerle r, büyük büyük jan janlı bonbonlar güzel ama, malum fiyatları çok pahalı...
[
iyi oldu oraya da bakarım, zaten dikmen de işyerim.... suluhanın alt katındaymış... bi arkadaşımın annesi bu tarz ürünler yapıp satıyor, o söylemişti bana, en uygun suluhan da diye. öğlen kızılay erdoğan düğmeye gittim, fiyatlar uçuktu, hemen çıktım valla....
ben şimdi oda yapmayı düşünmüyorum yanımda olacak bebişim ama bu kapı süslerinden kendi yatak odama yapsam çok mu abes kaçar ??
ben şimdi oda yapmayı düşünmüyorum yanımda olacak bebişim ama bu kapı süslerinden kendi yatak odama yapsam çok mu abes kaçar ??
Biz geçen yıl arkadaşın bebeğine yaptık bunlardan ama bizimkiler daha güzel olmuştu saten kalın kurdela ile bağladık , Eurofloradan almıştı o malzemeleri , ama ben senin gösterdiğin kalpleri çok beğendim ...Ayrıca kızılayda k idüğmeciler kazık .. Ben annem gelsin suluhana gidicem ama eurofloraya bakıcam önce fiyat ve malzeme karşılaştırması için ...
ayyyy ben bu kapı süslerini evın kapısına asılıyo sanıyodummmm-tatlicadiarzu-klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?