2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

maliyeti 1 milyonu geçmez diye tahmin ediyorum, kalplari 50 kuruş olsa, diğer kurdelası, şifonu ve lavantasını da toptan alsak sanırım 1 milyonu bulur.... tabi bu benim toptancıyı bulursak eğer tahminim... dışardan almaya kalksan adamlar 2.50 den başlıyo fiyat vermeye, hem de uyduruk şeyler oluyo... kalitelileri de çok pahaı oluyo... 30-40 tane arası bişey yapacam zaten....

cntz_06 ben de magnezyum diasporal kulllanıorum şase seklınde.yanı posette toz seklınde suda erıtıp ıcıosun.
gulcancım yapmak ıstersen kemeraltının cankaya cıkısı var ya oralarda cok var boyle malzeme satan yerler

[QUbakıcam önce fiyat ve malzeme karşılaştırması için ...[/QUOTE]
pekı cnm tanesının malıyetı ort.kaç lıraya cıkıyooo.arada çok fark yoksaaa diye düşündümmm....çünkü bölyle seylerın malzemesıde pahalı olurrr[/QUOTE]

Canım bu çubukların bitmiş tanesi , pastanelerde 3/6 tl arasındaydı yerine göre , 150 tanesi yaklaşık 500 tl ile 900 tl arası tutuyordu arkadaşın maliyeti 150 milyon falan oldu , çubuklar ve tül çok para tutmadı ... o sadece şekerlere çok para harcadı kaliteli ve yaldızlı aldı badem şekerini , yani düz beyaz alırsan ve ya lavanta koyarsan daha uygun olur sanırım ..

nijntje on Flickr - Photo Sharing!

bu nasıl dersiniz kızlar, ben buna bayıldım... benimkinin cinsiyeti cumartesi belli olacak inşallah... ona göre kumaş almam lazım, tabi ben biraz daha süslerim bunu. ben biraz süslüyüm de....

kızlar ben çıkıyorum, cevaplar için teşekkürler,kendinize ve bebeklerimize iyi bakın, iyi akşamlar şimdiden

Canım bu çubukların bitmiş tanesi , pastanelerde 3/6 tl arasındaydı yerine göre , 150 tanesi yaklaşık 500 tl ile 900 tl arası tutuyordu arkadaşın maliyeti 150 milyon falan oldu , çubuklar ve tül çok para tutmadı ... o sadece şekerlere çok para harcadı kaliteli ve yaldızlı aldı badem şekerini , yani düz beyaz alırsan ve ya lavanta koyarsan daha uygun olur sanırım ..[/QUOTE]

evet canım ya şekerler çok pahalı zaten... yemesinler ayol, saklasınlar,,, o yüzden lavanta tercihimmmmmm...

ben severim böle ince işlerle ugraşmayı işimde yok hem yaparım ucuza gelıyomuş maliyetı ben daha fazla olur dıye tahmın edıyordummm.
evet peticim zaten varsa bı kemeraltının cıkışında vardır başka bi yer de sanmıyorum olsunnn

pekı bişey sorcam üstüne .... bebek hoşgeldın diye falan yazıyomusunuzzz....

ben de böyle şeylerle uğraşmayı çok seviyorum, insanı rahatlatıyo bir de... valla dün kapı süsünü yaptım nasıl hoşuma gitti, kocam da bu yönümü bilmiyodu, maşallah sen de marifetliymişsin diyip durdu....

ben şimdi oda yapmayı düşünmüyorum yanımda olacak bebişim ama bu kapı süslerinden kendi yatak odama yapsam çok mu abes kaçar ??

Biz geçen yıl arkadaşın bebeğine yaptık bunlardan ama bizimkiler daha güzel olmuştu saten kalın kurdela ile bağladık , Eurofloradan almıştı o malzemeleri , ama ben senin gösterdiğin kalpleri çok beğendim ...Ayrıca kızılayda k idüğmeciler kazık .. Ben annem gelsin suluhana gidicem ama eurofloraya bakıcam önce fiyat ve malzeme karşılaştırması için ...[/QUOTE]

ya çok güzel bunlar

ben şimdi oda yapmayı düşünmüyorum yanımda olacak bebişim ama bu kapı süslerinden kendi yatak odama yapsam çok mu abes kaçar ??

hayır canım niye abes olsun,,, bebeği odanda görmeye gelenler için güzel bi karşılama olur hem... benim de oda yapmayı düşündüğüm yer 5 metrakalelik biyer...sadece yatağı olacak... ben orayı çamaşırlık olarak kullanıyodum, oraya hazırlıcam....

benimkinin cinsiyeti belli olsun ben daha ona neler yaparım neler.... abajur falan da yapmayı düşünüyorum, bebek odası için lamba falan... bunlar dışarıda dünya pahası..... valla elimden ne gelirse yapmaya çalışcam, bunlara fazla para harmak istemiyorum... çünkü mobilyasını falan kaliteli almak istiyorum....

ya çok güzel bunlar[/QUOTE]

O Kadar da basit ki bir tek tülü kesmek için şablon oluşturduk , karton kağıttan ondan sonra içine şekeri koy çubuğa sapla hopppp bağla belinden benim hem elim yatkın hem de deneyimliyim :)) Birde şekerle birlikte parlak pullarda koyduk içine bir de bebeğin adını yazıp hoşgeldin ... bebek deyip çıktı aldım renkli , afacan da bir bebek resmi koyduk üstüne zımbaladık süper oldu ...kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…