2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya çok güzel bunlar

O Kadar da basit ki bir tek tülü kesmek için şablon oluşturduk , karton kağıttan ondan sonra içine şekeri koy çubuğa sapla hopppp bağla belinden benim hem elim yatkın hem de deneyimliyim :)) Birde şekerle birlikte parlak pullarda koyduk içine bir de bebeğin adını yazıp hoşgeldin ... bebek deyip çıktı aldım renkli , afacan da bir bebek resmi koyduk üstüne zımbaladık süper oldu ...kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

sen bu işleri bılıyosunnn

sen bu işleri bılıyosunnn[/QUOTE]

E kıızım o kadar okulda maket yaptık ,ince ince koltuk yap , perde yap iç mimarım ben o yüzden elim yatkın perde süslerimi kendim yaptım evde , kapıya pon pon boncuklar yaptım ... Bakma bebek odası için ne hayaller kurardım ama ekonomi belimizi büktü , kısmetse doğumdan sonra büyüsün bebişim seneye yaza prenslere layık oda hazırlayacağım ona :))

Gülaycım sen cinsiyeti bilmiyordun sanırım ama gönlün kız süslerinden yana sanırım kaydirigubbakcemile3 Ben cinsiyetini bilmediğim zaman , içimden erkek bile geçse nerde pembe tüllü , pullu şey var onları indirmişim bilgisayara şimdi bakıp gülüyorum ...Kadınlık böyle bir şey işte :))

sen bu işleri bılıyosunnn

E kıızım o kadar okulda maket yaptık ,ince ince koltuk yap , perde yap iç mimarım ben o yüzden elim yatkın perde süslerimi kendim yaptım evde , kapıya pon pon boncuklar yaptım ... Bakma bebek odası için ne hayaller kurardım ama ekonomi belimizi büktü , kısmetse doğumdan sonra büyüsün bebişim seneye yaza prenslere layık oda hazırlayacağım ona :))[/QUOTE]

valla ben de iç mimar olmayı çok isterdim... sen git ekonomi oku, ekonomiyle ilgili bi kurumda çalış.... ahh ahh keşke şu aklım 15,16 yaşlarında olsaydı.....

evet canım bilmiyorum cinsiyetini... bakalım ne olacak.... sağlıklı olsunda... dediğin gibi içime mi doğuyo acaba :)

valla ben de iç mimar olmayı çok isterdim... sen git ekonomi oku, ekonomiyle ilgili bi kurumda çalış.... ahh ahh keşke şu aklım 15,16 yaşlarında olsaydı.....

Okuması gerçekten o kadar zevkliydi ki ama iş hayatı hayal kırıklığına uğrattı beni kısmen .. Hem üzülme sen de beceriklisin demek ki böyle şeyler yapabiliyorsun okuduğun okula bakmaz ki , yeter ki bir kadının içinden gelsin böyle şeyler yapmak bende seviyorum , el işi ürünleri a.s.

valla canım hem de o kadar çok seviyorum... saatlerce gezebilirm bi kumaşçı da ya da boncukcu da....

selam kızlar..kontrolümüz güzel geçti kızım kocaman olmuş dörtlü test için kan verdik bir hafta içinde çıkarmış..iyi sonuçlar alırız inşallah..pek giremiyorum bu ara malum annemde kalıyoruz..şimdi biraz eve uğradım..kızım kocaman olmuş teyzeleri..bir dahaki kontrolümüz tam bir ay sonra nasıl geçicek günler ya..ama kafama takılan bizim ufaklık biraz fazla uyuyor ya hareketliydi yine ama uyku halindeydi dr normal dedi..hepimiz için hayırlısı..bu arada kızlar geçmişi okuyamadım çıkıcam diye umarım tatsız şeyler yoktur..hepinizi çok öpüyoruz..kaydirigubbakcemile3

kızlar bogazım hala tam olarak iyileşmedi...günde iki kez antibiyotik alıyorum ama çokta korkarak alıyorum.doktorum alabilirsin rahatlıkla dmesine ragmen genede içim rahat olmuyo...offf napcam yaaa...bebegime bişey olmaz dimi kızlar

yok canım sonuçta doktor bişey olmaz demişse olmaz... senin sağlığın demek bebeğin sağlığı demek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…