ya çok güzel bunlar
ay canım elmsin valla, çok güldüm...
O Kadar da basit ki bir tek tülü kesmek için şablon oluşturduk , karton kağıttan ondan sonra içine şekeri koy çubuğa sapla hopppp bağla belinden benim hem elim yatkın hem de deneyimliyim :)) Birde şekerle birlikte parlak pullarda koyduk içine bir de bebeğin adını yazıp hoşgeldin ... bebek deyip çıktı aldım renkli , afacan da bir bebek resmi koyduk üstüne zımbaladık süper oldu ...kaydirigubbakcemile5
sen bu işleri bılıyosunnn
Gülaycım sen cinsiyeti bilmiyordun sanırım ama gönlün kız süslerinden yana sanırım kaydirigubbakcemile3 Ben cinsiyetini bilmediğim zaman , içimden erkek bile geçse nerde pembe tüllü , pullu şey var onları indirmişim bilgisayara şimdi bakıp gülüyorum ...Kadınlık böyle bir şey işte :))
valla ben de iç mimar olmayı çok isterdim... sen git ekonomi oku, ekonomiyle ilgili bi kurumda çalış.... ahh ahh keşke şu aklım 15,16 yaşlarında olsaydı.....
Okuması gerçekten o kadar zevkliydi ki ama iş hayatı hayal kırıklığına uğrattı beni kısmen .. Hem üzülme sen de beceriklisin demek ki böyle şeyler yapabiliyorsun okuduğun okula bakmaz ki , yeter ki bir kadının içinden gelsin böyle şeyler yapmak bende seviyorum , el işi ürünleri a.s.
kızlar bogazım hala tam olarak iyileşmedi...günde iki kez antibiyotik alıyorum ama çokta korkarak alıyorum.doktorum alabilirsin rahatlıkla dmesine ragmen genede içim rahat olmuyo...offf napcam yaaa...bebegime bişey olmaz dimi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?