2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyi aksamlar arkadaslar bende eylül annesi olacagım allah nasip ederse benide aranısa alırmısınıza.s.
oh oh maşallah ne güzel çoğalıyoruz hoşgeldin canım aramıza..... işallah sağlıkla huzurla alırsın bebişini kucağına..... kaç haftalıksın cinsiyet bellimi?? :) :enbuyukkk: :1hug:

ya sorma bende dışarı çıktım gelen giden oldu derken giremedim nete
herşey bildiğin gibi canım bıcırı beslemeye devam... bugun burası felçti bisiklet turnuvası bişeysi varmış ya bütün yollar kapalı heryer insan trafik ooffff manyak gibi oldum.... sen nasılsın canım oğluşçuk nasıl kıpırdanıyomu :))

iyi a kşamlar güzel annişler
sibel çigdem hoşgeldın hayırlı olsun bebeşin kaç haftalıksın cınsiyet nedir????

tesekkür ederim canlarım bu benim 3.cocugum olacak cinsiyeti belli degil hala göstermiyor bizim sıpakaydirigubbakcemile3

anam anam biz ilkine anca niyet ettik sen 3 tesin aman maşallahhhh... kısmetse bizde 3 çocuk istiyoruz.... eminim zordur ama kalabalık aile çok güzel bişiy ya.... :))))))) :teytey:

guluncani hoşgeldin canımcım nasılsın nevar neyok nasıl bebiş..... ?? şutarafagitti

fussilet hem yazdın hem kayboldun nerelerdesin şeker yav???? :bbo:

ben de bebeşimde iyiyiz çok şükür cnm
dün hissettım yavrumu ılk defa ama bugun tık yokkkk....sen nasılsın prensesın nasıl

ben de bebeşimde iyiyiz çok şükür cnm
dün hissettım yavrumu ılk defa ama bugun tık yokkkk....sen nasılsın prensesın nasıl

oy oy maşallah kıyamam ona ben... haraketlerin sadece 1 saniyeden uzun sürüp en güçlü olanları hissediliyomuş bu haftalarda.... normaldir herhalde canım... bende iyiyim kızımcımda iyi yiyoruz içiyoruz deniz kıyısında yürüyoruz..... iyi bakmaya çalışıyorum ikimizede :))))

ohhh ne güzelll bende deniz istiyommm çok özledim yaaa

dün hıssettıgımde baya bi hıssetım bıkaç kez dokun dokundu çektım çok güzeldiiihihoyyyt
gezdır annesi deniz kokusuna alışsın şimdiden ilerdede denizi suyu sever...bize emanet onlarrr...elımızden geldigince iii bakmalıyızzz.

ooohhhhh keyfinize diyecek yok yaniii..Allah bize acısın işten güçten gözümüzü açamıyoz yaaa şu izin gelsin artık
kaydirigubbakcemile3

valla biz eşimle şimdiden hayal kuruyoruz.... bende oda yüzmeyi severiz balık gibiyiz...:dance:bebeişimz olsun seneye yaz onuda suyu sokcazzz ögrensın şmdiden yüzmeyi ayyy ayyy delikafaduldencabuk geçsin zaman

kız bu kaçıncı resim bugün tanıyamadım yaa ama bu resmin güzelmiş

yawww sorma canım benım ben bugun göbüş fotomu ve kendi fotumu ekledım kızlar eskı profıl resmını hiç begenmedıler....orda kabadayı gibi çıkmışım o yüzden bugun bi kaç kez değiştirdim...begendıgıne sevındımmm..:1hug:

valla biz eşimle şimdiden hayal kuruyoruz.... bende oda yüzmeyi severiz balık gibiyiz...:dance:bebeişimz olsun seneye yaz onuda suyu sokcazzz ögrensın şmdiden yüzmeyi ayyy ayyy delikafaduldencabuk geçsin zaman

aman da aman ne güzel inş. çocuklarımızla doya doya bi hayat geçiririz cnm hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…