iyi aksamlar arkadaslar bende eylül annesi olacagım allah nasip ederse benide aranısa alırmısınıza.s.
oh oh maşallah ne güzel çoğalıyoruz hoşgeldin canım aramıza..... işallah sağlıkla huzurla alırsın bebişini kucağına..... kaç haftalıksın cinsiyet bellimi?? :) :enbuyukkk:iyi aksamlar arkadaslar bende eylül annesi olacagım allah nasip ederse benide aranısa alırmısınıza.s.
bacılar kızlar ne yandasınız iki kelam yazın daaa yalnız kaldımmm
tesekkür ederim canlarım bu benim 3.cocugum olacak cinsiyeti belli degil hala göstermiyor bizim sıpakaydirigubbakcemile3
tesekkür ederim canlarım bu benim 3.cocugum olacak cinsiyeti belli degil hala göstermiyor bizim sıpakaydirigubbakcemile3
ben de bebeşimde iyiyiz çok şükür cnm
dün hissettım yavrumu ılk defa ama bugun tık yokkkk....sen nasılsın prensesın nasıl
oy oy maşallah kıyamam ona ben...haraketlerin sadece 1 saniyeden uzun sürüp en güçlü olanları hissediliyomuş bu haftalarda.... normaldir herhalde canım... bende iyiyim kızımcımda iyi yiyoruz içiyoruz deniz kıyısında yürüyoruz..... iyi bakmaya çalışıyorum ikimizede :))))
oy oy maşallah kıyamam ona ben...haraketlerin sadece 1 saniyeden uzun sürüp en güçlü olanları hissediliyomuş bu haftalarda.... normaldir herhalde canım... bende iyiyim kızımcımda iyi yiyoruz içiyoruz deniz kıyısında yürüyoruz..... iyi bakmaya çalışıyorum ikimizede :))))
ben de bebeşimde iyiyiz çok şükür cnm
dün hissettım yavrumu ılk defa ama bugun tık yokkkk....sen nasılsın prensesın nasıl
kutu kutu pense senin ilk çocukmuydu cnm..
kız bu kaçıncı resim bugün tanıyamadım yaa ama bu resmin güzelmiş
valla biz eşimle şimdiden hayal kuruyoruz.... bende oda yüzmeyi severiz balık gibiyiz...:dance:bebeişimz olsun seneye yaz onuda suyu sokcazzz ögrensın şmdiden yüzmeyi ayyy ayyy delikafaduldencabuk geçsin zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?