2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

eee ben görmedim resmii nerde resim yaawww

aman da aman ne güzel inş. çocuklarımızla doya doya bi hayat geçiririz cnm hepimiz

amin cnm yapmayı istediğimiz okadar çok şeyyy varkı bebişimizlee balık tutmasını ögretcek babası....saglıkla gelsınler beklıyoruzz....

yaaa bu hamilelik olayı bana neden 9 ay gibi değilde 9 yıl gibi geliyo zaman hiç geçmiyoooo ilkide böyle 1 asır sürmüştü hele son ay bi türlü bitmez sizede uzun geliyomu

yaaa bu hamilelik olayı bana neden 9 ay gibi değilde 9 yıl gibi geliyo zaman hiç geçmiyoooo ilkide böyle 1 asır sürmüştü hele son ay bi türlü bitmez sizede uzun geliyomu

ahh uzun olmazmı canım daha yarıya bıle gelemedım ben düşün...9 ay cok uzun zaten şöle 5 ayda dogursak ne güzel olurrrkaydirigubbakcemile2

evet hayırlısıyla benim ilk bebegim....bide cinsiyeti kesinleşseyd çok sevincektim ama :CüvCüv: 3 doktora gittim 2 si erkek biri kız dedi delikafadulden

amannn 1.bebekte banada öyle yaptılar çok sinir bozucu şimdikinin cinsiyetinide daha öğrenemedim bakalım cuma günü gidecem canım allah bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

gulcan ne zmana gidiyon bebişi görmeye...

p.be canım az kaldı heyecan dorukta
ben bişey sorrmak istiyorum... ben en son 2 hafta önce girdim ultrasona cınsiyet 2 hafta sonra dedi....yaaa pekı bunda pozızyon olmazsa diye korkuyorummm...yınede söylermı acaba cinsiyewtııı

benden küçüklerde var mış....:teytey: severek mi evlendin canım?

severek değilde görücü usulu :))) ama eşime nişanlıyken sırıl sıklam aşık oldum halada aşığım :))))))))))) ayrıca ben aslında 90 doğumluyum :))) delikafadulden :))) en genciyim buranın yani :)))

amannn 1.bebekte banada öyle yaptılar çok sinir bozucu şimdikinin cinsiyetinide daha öğrenemedim bakalım cuma günü gidecem canım allah bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

bnm dr 3,5 aylıkken erkek gibi dedi ama net değil dedi buay öğrendikki erkek.oğluşum olucak bazı bebiş nazlı mı ne göstermiyo yada yanıltıyo galıba

doktorlar ugraşıyorlar benimkide dönmüyo önünü hep arkası dönük..görebildikleri kadarıyla benzetmeye çalışyıorlar işte.benimki bu yüzden kesin degil 2 doktor erkek dedi biri kız dedi...neyse sen giderken çikolata fılan ye unutma sakın kan şekeri yüksek olunca bebekler daha çok hareket ediyomuş doktorum söyledi....

tatlımm hoşgeldinn nasılsın kızın nasıl????????????

bnm dr 3,5 aylıkken erkek gibi dedi ama net değil dedi buay öğrendikki erkek.oğluşum olucak bazı bebiş nazlı mı ne göstermiyo yada yanıltıyo galıba

fussiletcim ben 12.haftada ikili teste gittigimde küçük bi çıktını gördü doktor erkege benziyor kesin degil dedi.sonra 15.haftada tekrar girdim kıza benziyor dediler.sonra 16.haftada yani pazartesi gene girdim bu kezde gene erkege benziyo dediler..anacım kızmı erkekmi :) kesinleşmedi bi türlü :):CüvCüv:

çok zor cnm böle de olunca bize cd verdi bide dr um o kadar net ki maaşallah bebişimin pipisi işte bazısı nazlı oluyo demek ne yapcen annesi sana naz yapıo bebişinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…