yawww sorma canım benım ben bugun göbüş fotomu ve kendi fotumu ekledım kızlar eskı profıl resmını hiç begenmedıler....orda kabadayı gibi çıkmışım o yüzden bugun bi kaç kez değiştirdim...begendıgıne sevındımmm..:1hug:
aman da aman ne güzel inş. çocuklarımızla doya doya bi hayat geçiririz cnm hepimiz
benim 2yaşında bi oğlum var bu 2. canım senin ilk mia.s.
yaaa bu hamilelik olayı bana neden 9 ay gibi değilde 9 yıl gibi geliyo zaman hiç geçmiyoooo ilkide böyle 1 asır sürmüştü hele son ay bi türlü bitmez sizede uzun geliyomu
yaaa bu hamilelik olayı bana neden 9 ay gibi değilde 9 yıl gibi geliyo zaman hiç geçmiyoooo ilkide böyle 1 asır sürmüştü hele son ay bi türlü bitmez sizede uzun geliyomu
evet hayırlısıyla benim ilk bebegim....bide cinsiyeti kesinleşseyd çok sevincektim ama :CüvCüv:3 doktora gittim 2 si erkek biri kız dedi delikafadulden
gulcan ne zmana gidiyon bebişi görmeye...
benden küçüklerde var mış....:teytey: severek mi evlendin canım?
amannn 1.bebekte banada öyle yaptılar çok sinir bozucu şimdikinin cinsiyetinide daha öğrenemedim bakalım cuma günü gidecem canım allah bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
p.be canım az kaldı heyecan dorukta
ben bişey sorrmak istiyorum... ben en son 2 hafta önce girdim ultrasona cınsiyet 2 hafta sonra dedi....yaaa pekı bunda pozızyon olmazsa diye korkuyorummm...yınede söylermı acaba cinsiyewtııı
severek değilde görücü usulu :))) ama eşime nişanlıyken sırıl sıklam aşık oldum halada aşığım :))))))))))) ayrıca ben aslında 90 doğumluyum :))) delikafadulden :))) en genciyim buranın yani :)))
merhaba kızlar nasılsınız ???? ben geldim :)))
bnm dr 3,5 aylıkken erkek gibi dedi ama net değil dedi buay öğrendikki erkek.oğluşum olucak bazı bebiş nazlı mı ne göstermiyo yada yanıltıyo galıba
fussiletcim ben 12.haftada ikili teste gittigimde küçük bi çıktını gördü doktor erkege benziyor kesin degil dedi.sonra 15.haftada tekrar girdim kıza benziyor dediler.sonra 16.haftada yani pazartesi gene girdim bu kezde gene erkege benziyo dediler..anacım kızmı erkekmi :)kesinleşmedi bi türlü :):CüvCüv:
hoşgeldin canımmm bebiş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?