2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hamdolsun cnm Allah bu günlerimi aratmasın bnm ki oğlan ama hiç üzmüyo teyzesi yaa sorma biliyo annesi yorgun canım o benimmyaa bi tanecik oğluşum

ay ay ay ay annesi severmiş oğlunu :))) ay bende kızımı seveyim bari kıskandım şimdi kaydirigubbakcemile5 :CüvCüv: allah bozmasın canım allah daha ii etsin inşallah :))))

iyiym canım sen nasılsn ???? bu arada kızlar bişi sorcam ben şimdi 5 ayı bitiriyorum bu hafta şimdiye kadar 2 yada 3 kilo aldım bana az olduğunu slediler sizcede az mı ????

ahh canımmm bende 19.haftadyım ve sadece 1 kg aldım drum iyi dedi .gerçi ben etli butluydum zaten bi yerde okumuştum hamileliklerde zayıflar kşko alırmışş güya ama bence iyiysin takma kafana

benim boyum 1.65 kilom 50 idi şimdide 52 filan iyimi yani sence ? bide bi yerde okudum ilk 6 aldığımız kilolar son 3 ayda 2 ile çarpıcakmısın ortalama o kadar kilo alırmıssın yani şöle diyelim ilk 6 ay sadece 5 kilo aldın son 3 ay 5x2 = 10 kilo daha alırmıssın anlatabildimmi ?

aman aman ne iyi gerçi 6. ayda nasıl oluruz bilmiyorum ama bazı tanıdıklarım var ilk aydan itibaren her aya 1 kilo aldılar düşün ...biz çok şanslıyız cnm sağlıklı besleniyoruz benceee

valla bende 1 yada iki kilo aldım bebegim saglıklı gelişiyomuş ama bende tık yok...zayıf bi hamlieyim umarım bi sorun olmaz...hamile oldugumu söylemesem anlamıyolar yani okadar...

benimde anlamıyolar hamile olduğu hele ayını sölediğim zaman şaşırıolar :)))) bide kızlar kan hapı kullanmaya başladım o da bağırsak hareketlerini yavaşlattı ve kabız oldum siz de de böle durumlar varmı çare olarak ne yaptınız ?

ben kaçtım kıssslar kendinize ve bebişlere ii bakın kocamla ilgileniyim azıcık ama dimiii yawww

ohhh ne güzelll bende deniz istiyommm çok özledim yaaa

ah canım benim gel sende beraber gezelimm :))) :içelim:

vallaha babası yüzme hocası anası balık gibi yüzer bu çocukta suyu sevmezse ben bizden olduğundan şüpheye düşerim zaten ayıp söylmesi :)))))))))))))))))))) :teytey: ay bende haraketlerini hissetmek istiyorum yaaaa... merak ediyorum.. bu yaşadıklarımın daha falasına ihtiyacım var herhalde önümüzdeki hafta filan bi kıpırdanma bişiy olur diye düşünüyorummmm...... :CüvCüv: :ecrin_bebek:

ahhh sorma güzelim bende 1 aya yakındır kullanıyorum o kan tabletini.. kabızlık beni mahvetti... hergün activia yoğurt yiyorum onun sayesinde iyiyim.... sanada tavsiye ederim aç karnına yiyorum yarım saat 45 dk bekliyorum ve boll ılık su içiyorum ardından... herkese tavsiye ederim.. gerçi herkesin bünmyesi ayrı ama benim hamilelikten öncede vardı bu sorunum şimdi iyice azıttı.... Allah beterinden korusun.. eğer hemoroid oluşursa ve büyürse normal doğuma almıyolarmış ençok ona üzülüyorum... (((( Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.... :Saruboceq:

aqualotos neden hemorroidleri normal doguma almıyolarmış anlayamadım...

sivaslı58; doğumda aşırı ıkınmaya bağlı olarak kanama ve sonrasında şiddetli ağrı olmasından ötürü kadına normal doğum yaptırılmayan durumlar varmış.. ama eğer oluşum varsa bunun tedavisine en erken zamanda yönelip oluşumuna engel olunursa ozaman bir sorun çıkmıyormuş.... bu tür olaylarda ilerlemesini beklemeden önce kendimiz kabız olmamaya çalışarak önlem almalı eğer bir şekilde gerilemesini sağlayamıyorsak ozamanda dr tedavisiyle bu sorundan kurtulmamız lazımmış... ama birçok gebenin başına gelen ve bazılarındada kendiliğinden geçen bir durum lütfen klendinizi sıkmayın..... :1hug:

canım inşallah güzel çıkar ne güzel bebeğinide görmüşsün. büyümüş annesihihoyyytkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…