iyiyiz allaha çok şükür şimdi kıpır kıpır teyzesi :))) sen nasılsın ?
hamdolsun cnm Allah bu günlerimi aratmasın bnm ki oğlan ama hiç üzmüyo teyzesi yaa sorma biliyo annesi yorgun canım o benimmyaa bi tanecik oğluşum
iyiym canım sen nasılsn ???? bu arada kızlar bişi sorcam ben şimdi 5 ayı bitiriyorum bu hafta şimdiye kadar 2 yada 3 kilo aldım bana az olduğunu slediler sizcede az mı ????
benim boyum 1.65 kilom 50 idi şimdide 52 filan iyimi yani sence ? bide bi yerde okudum ilk 6 aldığımız kilolar son 3 ayda 2 ile çarpıcakmısın ortalama o kadar kilo alırmıssın yani şöle diyelim ilk 6 ay sadece 5 kilo aldın son 3 ay 5x2 = 10 kilo daha alırmıssın anlatabildimmi ?
ohhh ne güzelll bende deniz istiyommm çok özledim yaaa
dün hıssettıgımde baya bi hıssetım bıkaç kez dokun dokundu çektım çok güzeldiiihihoyyyt
gezdır annesi deniz kokusuna alışsın şimdiden ilerdede denizi suyu sever...bize emanet onlarrr...elımızden geldigince iii bakmalıyızzz.
benimde anlamıyolar hamile olduğu hele ayını sölediğim zaman şaşırıolar :)))) bide kızlar kan hapı kullanmaya başladım o da bağırsak hareketlerini yavaşlattı ve kabız oldum siz de de böle durumlar varmı çare olarak ne yaptınız ?
aqualotos neden hemorroidleri normal doguma almıyolarmış anlayamadım...
selam kızlar..kontrolümüz güzel geçti kızım kocaman olmuş dörtlü test için kan verdik bir hafta içinde çıkarmış..iyi sonuçlar alırız inşallah..pek giremiyorum bu ara malum annemde kalıyoruz..şimdi biraz eve uğradım..kızım kocaman olmuş teyzeleri..bir dahaki kontrolümüz tam bir ay sonra nasıl geçicek günler ya..ama kafama takılan bizim ufaklık biraz fazla uyuyor ya hareketliydi yine ama uyku halindeydi dr normal dedi..hepimiz için hayırlısı..bu arada kızlar geçmişi okuyamadım çıkıcam diye umarım tatsız şeyler yoktur..hepinizi çok öpüyoruz..kaydirigubbakcemile3
iyi aksamlar arkadaslar bende eylül annesi olacagım allah nasip ederse benide aranısa alırmısınıza.s.
yaaa bu hamilelik olayı bana neden 9 ay gibi değilde 9 yıl gibi geliyo zaman hiç geçmiyoooo ilkide böyle 1 asır sürmüştü hele son ay bi türlü bitmez sizede uzun geliyomu
yaaa bana da çok çabuk geçiyo tam ben hamilelği alışşam bebiş olcekkkdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?