selam kızlar..kontrolümüz güzel geçti kızım kocaman olmuş dörtlü test için kan verdik bir hafta içinde çıkarmış..iyi sonuçlar alırız inşallah..pek giremiyorum bu ara malum annemde kalıyoruz..şimdi biraz eve uğradım..kızım kocaman olmuş teyzeleri..bir dahaki kontrolümüz tam bir ay sonra nasıl geçicek günler ya..ama kafama takılan bizim ufaklık biraz fazla uyuyor ya hareketliydi yine ama uyku halindeydi dr normal dedi..hepimiz için hayırlısı..bu arada kızlar geçmişi okuyamadım çıkıcam diye umarım tatsız şeyler yoktur..hepinizi çok öpüyoruz..kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar,
Umarım herkesin keyifleri yerindedir. Ben dün öğlenleyin izin aldım eve gittim. Çünkü çok hasta oldum.
Dün ne yersem çıkardım ve yataktan hiç çıkamadım. Benim için berbat bir gündü. Sanırım midemi falan üşüttüm. Ama bebişimde dün kıpır kıpırdı teyzeleri. Annesini biran olsun yalnız bırakmadı:))))
günaydın dünyanın en cici anneleri nasılsınız? en şirin bebekler nasıl?. dün eve giderken şemsiyem yoktu o kadar çok ıslandım ki anlatamam kocama yaradı ona aşıktım ama tam sırılsıklam aşık oldum hihi. yanlız ayağımda sigorlar üstümde hırka izmirde bütün gecede yağmur devam etti. eve gidip hemen duş aldım ama inşallah hasta olmam kızlar.
Günaydın kızlar,
Umarım herkesin keyifleri yerindedir. Ben dün öğlenleyin izin aldım eve gittim. Çünkü çok hasta oldum.
Dün ne yersem çıkardım ve yataktan hiç çıkamadım. Benim için berbat bir gündü. Sanırım midemi falan üşüttüm. Ama bebişimde dün kıpır kıpırdı teyzeleri. Annesini biran olsun yalnız bırakmadı:))))
canım hemen sıcak çorba falan içseydin birde ayaklarına dikkat et hemen sıcak su yap aklında olsun canım
sağol canım duş aldım iyi geldi sonra yemek falandı dahada yoruldum yemeği yedik hemen yattım tv karşısında sonrada 22:30 gibi uyumuşum ama dilendin birazda kırıklık var üstümde. midemde pek iyi dğeil ya hasta olmayımda
gunaydın kızlar. çok sukur bugun işe gelebildik..
hayırdır canım bir şeymi oldu.
gerçi bende aynı şeyi düşünüyorum ya akşamalrı zaman ne çabuk geçiyor anlayamadım ben. gündüzleride öyle çabuk geçseklava:
canım bende üşütmüştüm. dün işe gelemedim. sanırım yorgunluktan oldu. dun 12 de kalktım kahvaltı vs.. sonra 14:30 da tekrar uyudum 17 gibi kalkmısım. yedıklerıme içştiklerimede dıkkat edınce bıraz toparladım. sadece bogazım çok kuruyor gece.. rahatsız edınce pekmez yedım sonra uyuyabıldım çok sukur
canım bende üşütmüştüm. dün işe gelemedim. sanırım yorgunluktan oldu. dun 12 de kalktım kahvaltı vs.. sonra 14:30 da tekrar uyudum 17 gibi kalkmısım. yedıklerıme içştiklerimede dıkkat edınce bıraz toparladım. sadece bogazım çok kuruyor gece.. rahatsız edınce pekmez yedım sonra uyuyabıldım çok sukur
ayyy tamam gördüüüm...oğluşun olacakmış...kaç haftalıkken öğrendin?
ayyy tamam gördüüüm...oğluşun olacakmış...kaç haftalıkken öğrendin?
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine
günaydın annişler
Meryem geçmiş olsun canım benimde boğazlarım acıyor umarım daha kötü olmam
çok sağol bircancım. dikkat ediyorum ama demekki bişeyleri eksik bırakıyoruz
günaydın annişler
Meryem geçmiş olsun canım benimde boğazlarım acıyor umarım daha kötü olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?