2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın dünyanın en cici anneleri nasılsınız? en şirin bebekler nasıl?. dün eve giderken şemsiyem yoktu o kadar çok ıslandım ki anlatamam kocama yaradı ona aşıktım ama tam sırılsıklam aşık oldum hihi. yanlız ayağımda sigorlar üstümde hırka izmirde bütün gecede yağmur devam etti. eve gidip hemen duş aldım ama inşallah hasta olmam kızlar.

Günaydın kızlar,
Umarım herkesin keyifleri yerindedir. Ben dün öğlenleyin izin aldım eve gittim. Çünkü çok hasta oldum.
Dün ne yersem çıkardım ve yataktan hiç çıkamadım. Benim için berbat bir gündü. Sanırım midemi falan üşüttüm. Ama bebişimde dün kıpır kıpırdı teyzeleri. Annesini biran olsun yalnız bırakmadı:))))

selam canım ne güzel bebişin büyüyor annesi ama sağlıklı olsunlar herşeyden önemlisi

canım çok geçmiş olsun kıyamam size nezaman dr gidiceksin bebiş için

canım hemen sıcak çorba falan içseydin birde ayaklarına dikkat et hemen sıcak su yap aklında olsun canım

canımmmmmmmmm çooooooooooooook geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. bencede mideni üşütmüşsün canım. ama bak bebeğinin keyfi yerindeymiş canım. annesinide endişelendirmemiş. bebeklerimize bişiy olmasında varsın biz rahatsız olalım ama bebeklerimiz etkilenmesin. kaydirigubbakcemile2 prenses napıyo oğluşum soruyoogamyoncuiremsu a.s.a.s.

hayırdır canım bir şeymi oldu.

gerçi bende aynı şeyi düşünüyorum ya akşamalrı zaman ne çabuk geçiyor anlayamadım ben. gündüzleride öyle çabuk geçseklava:

canım bende üşütmüştüm. dün işe gelemedim. sanırım yorgunluktan oldu. dun 12 de kalktım kahvaltı vs.. sonra 14:30 da tekrar uyudum 17 gibi kalkmısım. yedıklerıme içştiklerimede dıkkat edınce bıraz toparladım. sadece bogazım çok kuruyor gece.. rahatsız edınce pekmez yedım sonra uyuyabıldım çok sukur

günaydın geçmiş olsun canım...bebeğin cinsiyetini öğrendin mi?aramızda 4 gün var ya ondan sordum...

ayyy tamam gördüüüm...oğluşun olacakmış...kaç haftalıkken öğrendin?

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine

günaydın annişler
Meryem geçmiş olsun canım benimde boğazlarım acıyor umarım daha kötü olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…