2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Emsalcim günaydın...Ben biraz daha iyiyim bugün sen nasılsın? Dün mesajına cvp veremedim çünkü yatıyordum bu sabah gördüm tatlım kusura bakma. Kasık ağrıları ara sıra bende de oluyor ama endişelenecek birşey değil eğer çok şiddetli değilse. Senin haftalarındayken bebeğimi bende hergün hissetmiyordum ara sıra hissediyordum. Artık bir kaç gündü yeni yeni hergün hissetmeye başladım. Hiç endişelenme tatlım Eylüllerimiz gayet iyidir.

Hzenbilcim çok geçmiş olsun kızına. Allah tez zamanda şifa versin...

selam kızlar. biz bugnişe gidemedik bogaz agrım gectı ama sımdı bas agrısı grıp baslangıcı ve halsızlık var. gce oglumda rahat değildi

Ahh meryemcim sende ben gibiymişsin demek ki dün. Ben çok kötü bir gün geçirdim bende evde izinliydim. Çok geçmiş olsun canım sana da... Hemen iyileşelim artık(( Umarım bugün daha iyisindir. Ben düne göre iyiyim ama kendimi toparlayabilmiş değilim(

canım çok geçmiş olsun kıyamam size nezaman dr gidiceksin bebiş için

Çok teşekkür ederim tatlım. Kontrolümüz 2 mayısta sen 27sinde gideceksin galiba?

Çooooooooooooooooooooook teşekkürler canım benim. Amin allah hiçbirimize böyle hastalıklı zamanlar yaşatmasın. Aynen öyle o iyi yaa, bana olan o kadar önemli değil... Nasıl olsa tez zamanda iyileşirim onlar iyi olsun da... Prensesim iyi sanırım şu an uyuyor..
Ben kahvaltımı yapıyorum şu an o da birazdan uyanır yemeğe başlar:))) Her yemeğimden sonra iyice hareketleniyor çünkü:)) Yerim ben senin o kızımı soran tatlı oğluşunu...
Umarım o da iyidir.

dilek bebeğim yidir inşallah ama pazra günü ve pazartesi baya hiseetmiştim 2 gündür pek hissetmiyorum bebeğimi gerçi daha küçük elham yapmayım dimi hemen. benimkide uyuyor sanırım 8 de yaptık biz kahvaltımızı. sizede afiyetler olsun yarasın cimcimeye. oğluşumda yarasın dedi

dilek canım sanada çook geçmiş olsun. iyiki izin almıssın. ben korktum ilerletirsem hiç başedemem diye. sabah gelmedim hiç. umarım daha ilerletmeden atlatırız canımm

Yok tatlım hiç evhamlanma. Az önce Emsale de yazdım benimde geçen haftalarda hiç hissetmediğim günler oluyordu.Yeni yeni birkaç gündür artık hergün hissediyorum. Çok normal yani yaşadığınız durum.

dilek canım sanada çook geçmiş olsun. iyiki izin almıssın. ben korktum ilerletirsem hiç başedemem diye. sabah gelmedim hiç. umarım daha ilerletmeden atlatırız canımm

Sağol tatlım.Ben öğleye kadar ancak dayanabildim zaten izin almasydım buralarda bayılabilirdim o kadar kötü oldum yani.. Sen en iyisini yapmışsın sabahtan gelmemekle.
Amin canım.. haftasonu yakın olsaydı bari , sanırım evde dinlenince geçer diye düşünüyorum.

dilek canım 27 sinde detaylı ultrasyon için başka dr gidicem kendi dr bende 2 Mayısta gidicem :) ikimiz aynı gidiyoruz

günaydın kızlar... hasta olanlara öncelikle geçmiş olsun. ben de hapşırıp duruyorum... benim de dün gece boyunca midem yandı, ekşime oldu....

gecer canım inşallah. yormamak lazımmıs demekkı kendımızı. bünye bir yere kadar kaldırıyor.
benim birde p.tesi gecesi oğlum tedirgin etti. göbegımın etrafından sankı ıpler cekılıyor gibiydi. çok kastı beni. gece saga sola dondukce hep uyandım. ondanda huzursuz oldum uykusuzda kaldım

dilek canım 27 sinde detaylı ultrasyon için başka dr gidicem kendi dr bende 2 Mayısta gidicem :) ikimiz aynı gidiyoruz

Anladım canım. Benim doktor detaylı ultrasona gerek yok dedi, o nedenle ben girmeyeceğim. Demek yine aynı günde gidiyoruz doktora:)))

hepinize günaydınlar,Ankarada yağmurlu bir hava var ve insanın içi daralıyor,keşke evde olsam uyusam, aahhhhhhhhh

Canım korkma bazı antibiyotikler varmış gebeliktekullanılır ve bir zararı olmazmış, bende hasta olduğumda doktor söyledi, ilerleseydi banada verecekti,zararı olan birşey vermezler ,

iyi aksamlar arkadaslar bende eylül annesi olacagım allah nasip ederse benide aranısa alırmısınıza.s.
Hoşgeldin aramıza canım, Hayırlı olsun

Geçmiş olsun canım, mideni üşütmüş olabilirsin, iyi ki izin alıp eve gitmişssin, hastayken işyeri çekilmiyor,kendine dikkat et canım, mideni rahatlatacak hafif ve sıcak şeyler tüket canım,Annesinin neşesi yerine gelsin diye yapmıştır bebişin

Geçmiş olsun canım, kızlar nazar mı değdi sizlere, teker teker hasta oluyoruz, aman dikkat edin, havalar tam hasta olunacak zaman, sıcaklara aldanıp üşütmeyin,tekrar geçmiş olsun canım

gunaydın kızlar ya ben hala hıssedemıyorum bebesımı herkes hıssedyormus ne guzel :Saruboceq:

merak etme ben de çok fazla hissedemiyorum, yani hiç hissedemiyoruma yakın.... benimki de 16+5.. arada bir seyirme oluyo o kadar yani....

günaydın kızlar herkeze marhaba hayırlı güzel günler geçirmek dileğiyle... kızlar artık geceleri yatarken zorlanmaya başladım... rahat hareket edemiyorum karın büyüyo çaktırmadan galiba????

Günaydın fıstıklarrrrrrr :sm_cool: Nasılsınız bakayım bugün.? Tosuncuklar, prensesler nasıl?

Dilekcim Çok geçmiş olsun cnm bnm. Sende başka hiçbirşeyden çekmedin şu midenden çektiğin kadar cnm ya. İnş. bu sondur Şeniz

Bircancım sende dikkat et gülüm kendine. Havalar insanı çok yanıltıyor bu aralar.

Anladım canım zaten uykusuzluk insanı çok yıpratıyor hele hele bu zamanlarda uyku düzenimize daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor...

gunaydın kızlar ya ben hala hıssedemıyorum bebesımı herkes hıssedyormus ne guzel :Saruboceq:

Aslıcım aslında bebeğinin hareketlerini eminim sende hissediyorsundur ama benim gibi onları gaz sıkışması, ya da karnında önceden olan şeyler sanıyorsundur, bende 2 gün öncesine kadar acaba diyordum, ama artık eminim, gaz sıkışması ya da pıt pıt su kabarcığı patlar gibi olan şeyler bebeğimmiş, biraz daha dikkatli dinle kendini sende farkına varırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…