slm kızlar nasılsınız ??? dilek cim nasılsın eylül nasıl herşey yolundamı ? bu arada benim gibi olan varmı bilmiyorum ama 2 gündür geceleri sağa dönüyorum kasıklarım ağrıyor sola dönüyorum kasıklarım ağrıyor acaba bu normal mi kızlar bilen varmı aranızda? ara ara ufak ufak bebeğimi hissediyordum 2 gündür hissetmiyorum yada bana öyle geliyor bimiyorum.dr.a gitsem mi acaba diyorum hafta sonu
slm kızlar umarım hersey yolundadır. ben berbat durumdayım. kızım hasta oldu. gece hıc uyumadık. kızımla nöbet tuttuk. ateşide cıktı. yemekte yemıyo stresten kendımı yıycem. karnımdakıde bı taraftan tekme atıyo bende varım dıye. bunlar benı yıycekkk:)
selam kızlar. biz bugnişe gidemedikbogaz agrım gectı ama sımdı bas agrısı grıp baslangıcı ve halsızlık var. gce oglumda rahat değildi
canım çok geçmiş olsun kıyamam size nezaman dr gidiceksin bebiş için
canımmmmmmmmm çooooooooooooook geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. bencede mideni üşütmüşsün canım. ama bak bebeğinin keyfi yerindeymiş canım. annesinide endişelendirmemiş. bebeklerimize bişiy olmasında varsın biz rahatsız olalım ama bebeklerimiz etkilenmesin. kaydirigubbakcemile2 prenses napıyo oğluşum soruyoogamyoncuiremsu a.s.a.s.
Emsalcim günaydın...Ben biraz daha iyiyim bugün sen nasılsın? Dün mesajına cvp veremedim çünkü yatıyordum bu sabah gördüm tatlım kusura bakma. Kasık ağrıları ara sıra bende de oluyor ama endişelenecek birşey değil eğer çok şiddetli değilse. Senin haftalarındayken bebeğimi bende hergün hissetmiyordum ara sıra hissediyordum. Artık bir kaç gündü yeni yeni hergün hissetmeye başladım. Hiç endişelenme tatlım Eylüllerimiz gayet iyidir.
Hzenbilcim çok geçmiş olsun kızına. Allah tez zamanda şifa versin...
Ahh meryemcim sende ben gibiymişsin demek ki dün. Ben çok kötü bir gün geçirdim bende evde izinliydim. Çok geçmiş olsun canım sana da... Hemen iyileşelim artık(( Umarım bugün daha iyisindir. Ben düne göre iyiyim ama kendimi toparlayabilmiş değilim (
Çok teşekkür ederim tatlım. Kontrolümüz 2 mayısta sen 27sinde gideceksin galiba?
Çooooooooooooooooooooook teşekkürler canım benim. Amin allah hiçbirimize böyle hastalıklı zamanlar yaşatmasın. Aynen öyle o iyi yaa, bana olan o kadar önemli değil... Nasıl olsa tez zamanda iyileşirim onlar iyi olsun da... Prensesim iyi sanırım şu an uyuyor..
Ben kahvaltımı yapıyorum şu an o da birazdan uyanır yemeğe başlar:))) Her yemeğimden sonra iyice hareketleniyor çünkü:)) Yerim ben senin o kızımı soran tatlı oğluşunu...
Umarım o da iyidir.
evet haklısın canım. bide sakınan göze çöp batarmış ondan da oluyor. şükür ben bu kış hiç hasta olmadım.:teytey:
dilek bebeğim yidir inşallah ama pazra günü ve pazartesi baya hiseetmiştim 2 gündür pek hissetmiyorum bebeğimi gerçi daha küçük elham yapmayım dimi hemen. benimkide uyuyor sanırım 8 de yaptık biz kahvaltımızı. sizede afiyetler olsun yarasın cimcimeye. oğluşumda yarasın dedi
dilek canım sanada çook geçmiş olsun. iyiki izin almıssın. ben korktum ilerletirsem hiç başedemem diye. sabah gelmedim hiç. umarım daha ilerletmeden atlatırız canımm
Sağol tatlım.Ben öğleye kadar ancak dayanabildim zaten izin almasydım buralarda bayılabilirdim o kadar kötü oldum yani.. Sen en iyisini yapmışsın sabahtan gelmemekle.
Amin canım.. haftasonu yakın olsaydı bari , sanırım evde dinlenince geçer diye düşünüyorum.
dilek canım 27 sinde detaylı ultrasyon için başka dr gidicem kendi dr bende 2 Mayısta gidicem :) ikimiz aynı gidiyoruz
günaydın kızlar... Hasta olanlara öncelikle geçmiş olsun. Ben de hapşırıp duruyorum... Benim de dün gece boyunca midem yandı, ekşime oldu....
Canım korkma bazı antibiyotikler varmış gebeliktekullanılır ve bir zararı olmazmış, bende hasta olduğumda doktor söyledi, ilerleseydi banada verecekti,zararı olan birşey vermezler ,kızlar bogazım hala tam olarak iyileşmedi...günde iki kez antibiyotik alıyorum ama çokta korkarak alıyorum.doktorum alabilirsin rahatlıkla dmesine ragmen genede içim rahat olmuyo...offf napcam yaaa...bebegime bişey olmaz dimi kızlar
Hoşgeldin aramıza canım, Hayırlı olsuniyi aksamlar arkadaslar bende eylül annesi olacagım allah nasip ederse benide aranısa alırmısınıza.s.
Geçmiş olsun canım, mideni üşütmüş olabilirsin, iyi ki izin alıp eve gitmişssin, hastayken işyeri çekilmiyor,kendine dikkat et canım, mideni rahatlatacak hafif ve sıcak şeyler tüket canım,Annesinin neşesi yerine gelsin diye yapmıştır bebişinGünaydın kızlar,
Umarım herkesin keyifleri yerindedir. Ben dün öğlenleyin izin aldım eve gittim. Çünkü çok hasta oldum.
Dün ne yersem çıkardım ve yataktan hiç çıkamadım. Benim için berbat bir gündü. Sanırım midemi falan üşüttüm. Ama bebişimde dün kıpır kıpırdı teyzeleri. Annesini biran olsun yalnız bırakmadı:))))
canım bende üşütmüştüm. dün işe gelemedim. sanırım yorgunluktan oldu. dun 12 de kalktım kahvaltı vs.. sonra 14:30 da tekrar uyudum 17 gibi kalkmısım. yedıklerıme içştiklerimede dıkkat edınce bıraz toparladım. sadece bogazım çok kuruyor gece.. rahatsız edınce pekmez yedım sonra uyuyabıldım çok sukur
canım dikkat et hasta olmadan tetbirini al
gunaydın kızlar ya ben hala hıssedemıyorum bebesımı herkes hıssedyormus ne guzel :Saruboceq:
hepinize günaydınlar,Ankarada yağmurlu bir hava var ve insanın içi daralıyor,keşke evde olsam uyusam, aahhhhhhhhh
Canım sen hangi hastaneye gidiyorsun bu arada....
gecer canım inşallah. yormamak lazımmıs demekkı kendımızı. bünye bir yere kadar kaldırıyor.
benim birde p.tesi gecesi oğlum tedirgin etti. göbegımın etrafından sankı ıpler cekılıyor gibiydi. çok kastı beni. gece saga sola dondukce hep uyandım. ondanda huzursuz oldum uykusuzda kaldım
gunaydın kızlar ya ben hala hıssedemıyorum bebesımı herkes hıssedyormus ne guzel :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?