2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar iki mesaj önce hissetmiyorum demiştim pek fazla... ilk defa iki kez tekmeler gibi yaptı... ya müthiş bişey .... duydu mu acaba beni.... ben annemi utandırıyım dedi sanırım....

son üç gün bebişimin kız mı erkek mi diye öğrenmeye üç günüm kaldı hayatımda ilk defa doğumgünüm bu kadar geri planda kaldı bebişim bana ilk hediyesini cnisiyetini göstererek verir umarım hihoyyyt

Günaydın Özgecim , birkaç annemiz hasta olmuşlar, onun dışında iyiyiz sende iyisindir inşallah

günaydın annişlerrrhihoyyytbende bebeğini bir türlü hissedemeyenlerdenim ve hala cinsiyetini öğrenemeyenlerdenimfisfisfis yarın dr.a gidicem 3 lü test sonuçlarını alıcam ve ultrasona giricem bakalım bu sefer gösterecekmi kendini minik yaramazım:ecrin_bebek:

Teşekkürler canım. Bende öyle düşünüyorum muhtemelen midemi üşüttüm. Zaten halsizlik ve baş ağrısı dışında başka bir belirtide yoktu hani öksürük , hapşırık gibi. Ve midem yediğim hiçbirşeyi midemde tutamıyordu. Evet yaa hastayken çalışabilmek gereçekten çok zor ben dün öğlene kadar zorladım belki olur diye ama nerdee? İyiki de eve gitmişim çünkü iyice kötüleştim. Sizde dikkat edin kızlar bu aralar. Çünkü tam hastalık kapılacak dönemdeyiz.. Hamilelikle birlikte hastalık çok zor oluyor...

Günaydın canımcım. Biz iyi olmaya çalışıyoruz ya siz nasılsınız bakayım prensesinle.
Sağol canım... Aynen dediğin gibi şu midemden çekmediğim kalmadı allah artık daha beterinden korusun.

canım gösterir artık ınanıyorum:) tatlı yemeden git iyice hareketlenmesin:) sakin olursa daha kolay gorursun diye düşünüyorum

Kızlar hep bahsediyorum ya benim kızkardeşim de hamile diye. O da Eylül annesi, aramızda 10 gün var yaklaşık olarak. Pzt benim prensesim belli oldu dün de kardeşimin prensi geliyormuş onun haberini aldım. Çok heycanlı bişey.Anneanne & dedemiz şanlı aynı anda 2 ilk torun ve 1kız 1erkek :))

ben de cumartesi öğrenecem canım ya, çok tuhaf oluyo insan doktorun gözünün içine bakarım artık, ne zaman söyleyecek diye... tabi önce sağlıklı olsun yeter ama nasıl merak ediyorum yaaaa. gönlümden erkek geçiyo bakalım....

günaydın pembe hoşgeldin..
ausie ne kadar guzel yaa. ama annen birinizle ilgilecek bu bakından onun için biraz kötü olabılır aynı zamanda ıkı torun

süper bişey olsa gerek aynı anda iki kardeşin... keşke benimde bi kzı kardeşim olsaydı... çok özendim sana....

canım gösterir artık ınanıyorum:) tatlı yemeden git iyice hareketlenmesin:) sakin olursa daha kolay gorursun diye düşünüyorum

ben geçen hafta gittiğimde bebeğim cinsiyetini göstermedi dümdüz bacaklar kapalı yatıyodu:))dr. bi dahaki sefere çikolata ye öyle alalım seni ultrasona dedi.yarın öyle yapıcam bakalım ne olacak çatlıcam meraktan:1rolleyes:

günaydın tatlı annişler yol arkadaşlarımız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bi çoğumuz hastalıktan dökülüyoruz sanırım, çoook geçmiş olsun kızlar..
kış boyu dedim bi grip olayım, izin alayım, kocama naz yapayım... Allaha şükür hiiiç hastalanmadım ama inadına şimdi grip olurum :roflol: :roflol:
sağlık ocağına gittim sabahleyin, yine 2 hafta sonra gel dediler, 2 hafta sonra yine yollarlarsa "eeeeeh yeter defolun" deyip bırakıcam :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…