hepinize günaydınlar,Ankarada yağmurlu bir hava var ve insanın içi daralıyor,keşke evde olsam uyusam, aahhhhhhhhh
Canım sen hangi hastaneye gidiyorsun bu arada....
Zekai Tahir büyük doğum, oranın doktoruna gidiyorum özeline, doğumuda orda düşünüyorum
Günaydın Özgecim , birkaç annemiz hasta olmuşlar, onun dışında iyiyiz sende iyisindir inşallah
Geçmiş olsun canım, mideni üşütmüş olabilirsin, iyi ki izin alıp eve gitmişssin, hastayken işyeri çekilmiyor,kendine dikkat et canım, mideni rahatlatacak hafif ve sıcak şeyler tüket canım,Annesinin neşesi yerine gelsin diye yapmıştır bebişin
Günaydın fıstıklarrrrrrr :sm_cool: Nasılsınız bakayım bugün.? Tosuncuklar, prensesler nasıl?
Dilekcim Çok geçmiş olsun cnm bnm. Sende başka hiçbirşeyden çekmedin şu midenden çektiğin kadar cnm ya. İnş. bu sondur Şeniz
Bircancım sende dikkat et gülüm kendine. Havalar insanı çok yanıltıyor bu aralar.
son üç gün bebişimin kız mı erkek mi diye öğrenmeye üç günüm kaldı hayatımda ilk defa doğumgünüm bu kadar geri planda kaldı bebişim bana ilk hediyesini cnisiyetini göstererek verir umarım hihoyyyt
.
Günaydın canımcım. Biz iyi olmaya çalışıyoruz ya siz nasılsınız bakayım prensesinle.
Sağol canım... Aynen dediğin gibi şu midemden çekmediğim kalmadı allah artık daha beterinden korusun.
son üç gün bebişimin kız mı erkek mi diye öğrenmeye üç günüm kaldı hayatımda ilk defa doğumgünüm bu kadar geri planda kaldı bebişim bana ilk hediyesini cnisiyetini göstererek verir umarım hihoyyyt
Saol tatlım bizde iyiyiz kızımla. Dedemiz anneannemiz geldi çok mutluyuz hihoyyyt
kızlar günaydın. :)
umarım herkes iyidir...
Kızlar hep bahsediyorum ya benim kızkardeşim de hamile diye. O da Eylül annesi, aramızda 10 gün var yaklaşık olarak. Pzt benim prensesim belli oldu dün de kardeşimin prensi geliyormuş onun haberini aldım. Çok heycanlı bişey.Anneanne & dedemiz şanlı aynı anda 2 ilk torun ve 1kız 1erkek :))
canım gösterir artık ınanıyorum:) tatlı yemeden git iyice hareketlenmesin:) sakin olursa daha kolay gorursun diye düşünüyorum
yaaaaa evet dün unuttum yazmayı, annenler gelecekti, gözün aydın canım, ayyyyyy çok güzel ya, çok sevindim senin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?