2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın pembe hoşgeldin..
ausie ne kadar guzel yaa. ama annen birinizle ilgilecek bu bakından onun için biraz kötü olabılır aynı zamanda ıkı torun
Canım anneme çok zor çünkü annemlerle aynı şehirde degilim ama kız kardeşim annemle aynı apartmanda :)

süper bişey olsa gerek aynı anda iki kardeşin... keşke benimde bi kzı kardeşim olsaydı... çok özendim sana....
Gerçekten kardeş çok güzel birşey.Onun için bebişimi tek bırakmak istemiyorum.

gunaydın kızlar,
ya akasm basıma ne geldı.esımle uzanmıs tv ızlıoduk bırden benımkının ıcınden sarılmak gelmıs ve hızını alamayıp bacagını da ustume atıp daha sıkı sarılmak ısteyınce farkında olmadan karnıma bastrdı dızıyle.ve butun gece karnım agrıdı.yazık o da farkında olmadan yaptıgı bısey ıcın vıcdan azabından öldu resmen.aglamaktan gozlerım şişti.o kadar korktum kı.dua ederken uyuyakalmısım.allahım korusun yarabbım.sımdı ıyıyım cok sukur.
gecmısı okuyamadım ıns herkes de ıyıdır.

gunaydın kızlar ya ben hala hıssedemıyorum bebesımı herkes hıssedyormus ne guzel :Saruboceq:

canım özellikle akşamları yemeğini ye ve sırt üstü uzan. ve elini karnına koyup bekle.. bana doktorum 20 haftada hissediceksin ama zayıf olduğun için daha öncede hissedebilirsin demişti... ben 4-5 gündür hissediyorum panik yapma... belki yağ tabakan fazladır ama dediğimi bi dene 40 dk falan kıpırdamadan sırt üztü yatıp bekle... zaten anne kıpırdayınca bebekler genelde kıpırdamazmış... karnında mutlaka tok olmalı... tatlı falan yeyincede daha çok hareket ederlermiş... hadi hareket haberlerini bekliyoruz

ben de cumartesi günü çikolata yiyip mi gitsem acaba....

günaydın elacım, bişey yoktur inşallah canım yaa üzme kendini o kadar, hiç olmadı gidiver bi doktora... için rahatlar..

aussie senin kızın mı olacaaaak haberim yoktu benim. oooy ne güzel kızlarıma arkadaşlar geliyor... :) hadi hep güzel haberlerle inşallah...

Günaydın petibor, canım geçmiş olsun ama iyidir bebiş hissetmiştir babasının sevgi gösterdiğini :))

canım korkma bişey olmaz Allahın izniyle sen yüreğini ferah tut annesi... çok çok babasına kızmıştır belki....yasakkelime.

Aaaaaa sevgi insanı öldürür derler ya seninkide o hesap olmuş Elacım. Allah korusun. Tosuncukta iyidir merak etme.

mozicim gözün aydın. :)

Saol pemboşşş

saolun kızlar ıns ıyıdır gercekten.o kadar tedırgınım kı yataktan cıkmak ıstemedım sankı yıne agrıcak gıbı odum kopuo.sız de cok dıkkat edınkendınıze olur mu

Canım çok geçmiş olsun. Ara sıra oluyor babaların öyle ani çıkışları ben sürekli uyarıyorum sakın bastırma, dikkat et , baskı uygulama falan diye... Korkma tatlım hiçbirşeyi yoktur oğluşunun.

peti, benim kocam da yapıyor bazen benzer hareketler. henüz kontrol etmeyi öğrenemdi kendini :)

ama arkasından ben bir sürü asabiyet yapınca üzülüyor da bu sefer. :) bir de merdivenden inerken çıkarken elimi tutmazsa da bir araba laf yiyor benden. allah yardımcısı olsun.

[

aussie senin kızın mı olacaaaak haberim yoktu benim. oooy ne güzel kızlarıma arkadaşlar geliyor... :) hadi hep güzel haberlerle inşallah...
Evt canım, pzt belli oldu minik Ela geliyor. Allahım dualarımı kabul etti bana prensesimi verdi.. Oy yerim ben senin kızlarını.

ben de cumartesi günü çikolata yiyip mi gitsem acaba....
Canım ben pzt bi dolu çikolata yedim kızım tık demedi tembel tembel yattı :))

ela canım hiç korkma bişey olmaz. bana dr um 1,5 ay once gıttıgımde sakın bır yere carparsan sert darbe falan olursa korkma demişti. karın içinde rahım rahım içinde kese kese içinde su var. ona hiç bişey olmaz demişti. sende rahat ol. onlar Allaha emanet hiç bişey olmaz korkma

bı de esım dıo kı ya ben elımı koyunca kıpırdamıo bu cocuk sakınlesıo.yazık evladım nası sakınlesmesın tırsıo demekkı.ayı yavrusunu severken oldurmus mısalı.tööbe tööbe

Günaydın hanımlar , bu sabah 3 lü test için doktora gittim, sanırım bebeğim sağlıklı kan sonuçlarım haftaya çıkacak bunun dışında . Kadına cd ye çekebiliyor musunuz deme gafletinde bulundum , anam neler saydı neler saydı ... Bir de üstüne ağrılarımı saydım magnezyum verdi , o nasıl kullanılır zarar verir mi dedim anam anam 10 dakika saydı saydı yok yeni nesil annelr internet bağımlısı da yok şöylede , valla gözlerim yaşardı bebeğimin hakkında neredeyse hiç bir şey soramadan çıktım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…