2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

saolun kızlar ıns ıyıdır gercekten.o kadar tedırgınım kı yataktan cıkmak ıstemedım sankı yıne agrıcak gıbı odum kopuo.sız de cok dıkkat edınkendınıze olur mu

elacım korkma ben merdivenlerden düştüm 3 aylıkken bişey olmadı, hem de 4 5 basamak ve popom mos mor oldu..... o kadar büyük bi morluktu ki iki el büyüklüğünde.... gerçekte Allah koruyo çok inanıyorum buna.....

kaydirigubbakcemile3 Ela alemsin valla. Dışarıdan gören olsa bu benim için bu kız kafayı yemiş ekrana bakıp gülüyoo diycek

ya hanı karnın yan taraflarında rahmı tutan baglar var ya o bastırınca sankı o baglar ıyıce gerıldı gıbı canım yandı sonra da agrı kesılmedı.bı de dun erken dogumla ılgılı bısuru sey dınledım tv de hatta kzlara da yazdım falan ondan da ıyıce tırstım.allahım korusun hepımızı de evlatlarımızı da.

zeytingo, sorma ben de muzdaribim. bir şey soruyorsun ya da söylüyorsun çevrene doktora başlıyorlar. çok fazla gereksiz şey okuyormuşuz da internette bilmem ne de puf yani

Canım evet özeldeyim.Ama hem çok mutluyum seneye kızımla evde olacağım diye hemde içim buruk kadromu kime emanet edeceğim belli değil ..

canım bir önceki gece benim sadece çok yememden kaynaklı o baglar gerilmişti iyice. saga sola döndukce çok rahatsız oldum. hatta saga yatmama sırt ustu yatmama ızın vermedı.
halimizden hiç bir şikayetimiz yokken boşuna araştırıp kafa karıstırıyoruz bazen. erken dogum falan gerek yokkı boyle seyler ızlemeye.

Özgecım gÖzÜn aydın tekrar

elacıĞım sende ıyı dÜŞÜn ıyı olsun hem bıŞıy olmamıŞtır merak etme

Günaydın kızlaaarrrrr :) Bugüne çok mutlu başladım, dün akşam oğluşumun 3'lü tarama testi sonuçları çıktı, doktora gösterdik. Çoooook iyi olduğunu söyledi. :)

Bu sabah ise iş yerinde kahvaltı yaptık ve benim temizlik takıntım tuttu, lavaboyu bi çamaşır suyuyla temzleyeyim dedim. foşur foşur temizlerken, simsiyah pantolonum yaklaşık 4-5 cm uzunluğunda çamaşır suyu lekesi oldu Var mıdır ya pantolonu kurtarmanın bir çaresi???

ya benim doktor da bu açıdan bi garip.... dünyanın parasını veriyoruz ağzından bi laf çıkmıyo... bana da sen ne çok pimpiriklisin dedi... valla doğumuma girmeyecek olsaydı ben ona söylerdim ya lafı... sanki hergün doğuruyoruz ya hiçbişey sormucaz, meraklanmıcaz... onlar ne derse he he dicez...

zeytın hadı ıns cok guzel cıkar sonucların da.doktorlar hep oyle bılıomusun.ama iş kendılerıne gelınce bızden fazla pımpırıklı oluolar.gecen aksam esımler halısaha macına gttıler.bı de aralarında 15 yıllık doktor var.adamın ayak bılegıne bısey olmus.esıme soruomus ya sence bısey olur mu falan dıe.manyak esım ne bılsın doktor olan sensın.kendı de bılıodr olmayacagını ama yanı ıs kendılerıne gelınce durum farklılasıor.

sağol canımm.. kurutemızlemeler sıyaha boyuyor diye duymustum ben. bir sor ıstersen
gözün aydın bu arada oğkusun sonucları guzel gelmiş.

canım testin iyi çıkmasına çok sevindim. ama benimde pantalonum aynı çamaşır suyunda öylke kaldı çare varsa yapalım

kızlar demiştim ya yıldönümü geliyor diye dün iş çıkışı bir avm ye gittim hediye için. ama kocama bir şey almak değil bir şey bakmadım bile. yeni ebatlara uygun bir sütyn, bebelere mothercareden 7 li yarım kollu çıtçıtlı body ve göbeğime 2 ay daha yetecek tunik aldım:)

ama sonra bir pilim bitti. 1,5 saat içinde tükendim resmen. geldim eve kasıklarım bir ağrıdı bir ağrıdı. çok üzüldüm. ben hiç mi hareket edemeyeceğim? daha bunun 3. trimesteri var.
sonra gece rüyalar rüyalar. bebek düşürmeler bilemem ne. bıktım artık bu düşük endişesinden. çıldırmak üzereyim. gecelerim berbat geçiyor. uykularım kaçıyor...

ela cnm bişey olmamıştır bebeşine ama istersen git hem tosununu görürsün özlemişsindir annesi:)

kıyamam ya ne cadı doktormuş be. canım inşallah sonuçların iyiçıkar kadınıda çok takma boşver

pembe canım zor kazandıgımız için bebekelri kaybetme korkumuz bıraz daha fazla. ama agrılar olacak. kendımızı yurumeye alıstırsak ıyı olacak. bende bıraz ayakta kalınca popoma agrı gırıyor adım atamıyorum.

Bu sabah ise iş yerinde kahvaltı yaptık ve benim temizlik takıntım tuttu, lavaboyu bi çamaşır suyuyla temzleyeyim dedim. foşur foşur temizlerken, simsiyah pantolonum yaklaşık 4-5 cm uzunluğunda çamaşır suyu lekesi oldu Var mıdır ya pantolonu kurtarmanın bir çaresi???[/QUOTE]

canım o kısmı kumaş boyasıyla boyamayı denesen, hamile pantolonumuydu... inşallah değildir, dünya pahası bi de onlar....

ya bir de iyi şeyler düşün diyorlar ama yapamıyorum bşaramıuyorum. hakikaten geçen gün de dedim faydasına gönülden inansam bir psikologa gideceğim. ama o konuda da şüphelerim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…