saolun kızlar ıns ıyıdır gercekten.o kadar tedırgınım kı yataktan cıkmak ıstemedım sankı yıne agrıcak gıbı odum kopuo.sız de cok dıkkat edınkendınıze olur mu
Bu ara sizlere soylemeyi unuttum dün iş çıkışi İstifamı verdim
ela canım hiç korkma bişey olmaz. bana dr um 1,5 ay once gıttıgımde sakın bır yere carparsan sert darbe falan olursa korkma demişti. karın içinde rahım rahım içinde kese kese içinde su var. ona hiç bişey olmaz demişti. sende rahat ol. onlar Allaha emanet hiç bişey olmaz korkma
Günaydın hanımlar , bu sabah 3 lü test için doktora gittim, sanırım bebeğim sağlıklı kan sonuçlarım haftaya çıkacak bunun dışında . Kadına cd ye çekebiliyor musunuz deme gafletinde bulundum , anam neler saydı neler saydı ... Bir de üstüne ağrılarımı saydım magnezyum verdi , o nasıl kullanılır zarar verir mi dedim anam anam 10 dakika saydı saydı yok yeni nesil annelr internet bağımlısı da yok şöylede , valla gözlerim yaşardı bebeğimin hakkında neredeyse hiç bir şey soramadan çıktım .
ya hanı karnın yan taraflarında rahmı tutan baglar var ya o bastırınca sankı o baglar ıyıce gerıldı gıbı canım yandı sonra da agrı kesılmedı.bı de dun erken dogumla ılgılı bısuru sey dınledım tv de hatta kzlara da yazdım falan ondan da ıyıce tırstım.allahım korusun hepımızı de evlatlarımızı da.
Günaydın hanımlar , bu sabah 3 lü test için doktora gittim, sanırım bebeğim sağlıklı kan sonuçlarım haftaya çıkacak bunun dışında . Kadına cd ye çekebiliyor musunuz deme gafletinde bulundum , anam neler saydı neler saydı ... Bir de üstüne ağrılarımı saydım magnezyum verdi , o nasıl kullanılır zarar verir mi dedim anam anam 10 dakika saydı saydı yok yeni nesil annelr internet bağımlısı da yok şöylede , valla gözlerim yaşardı bebeğimin hakkında neredeyse hiç bir şey soramadan çıktım .
Günaydın kızlaaarrrrr :) Bugüna çok mutlu başladım, dün akşam oğluşumun 3'lü tarama testi sonuçları çıktı, doktora gösterdik. Çoooook iyi olduğunu söyledi. :)
Bu sabah ise iş yerinde kahvaltı yaptık ve benim temizlik takıntım tuttu, lavaboyu bi çamaşır suyuyla temzleyeyim dedim. foşur foşur temizlerken, simsiyah pantolonum yaklaşık 4-5 cm uzunluğunda çamaşır suyu lekesi olduVar mıdır ya pantolonu kurtarmanın bir çaresi???
Bu arada msms geçmiş olsun, kendine dikkat et...
Günaydın kızlaaarrrrr :) Bugüne çok mutlu başladım, dün akşam oğluşumun 3'lü tarama testi sonuçları çıktı, doktora gösterdik. Çoooook iyi olduğunu söyledi. :)
Bu sabah ise iş yerinde kahvaltı yaptık ve benim temizlik takıntım tuttu, lavaboyu bi çamaşır suyuyla temzleyeyim dedim. foşur foşur temizlerken, simsiyah pantolonum yaklaşık 4-5 cm uzunluğunda çamaşır suyu lekesi olduVar mıdır ya pantolonu kurtarmanın bir çaresi???
pembe canım zor kazandıgımız için bebekelri kaybetme korkumuz bıraz daha fazla. ama agrılar olacak. kendımızı yurumeye alıstırsak ıyı olacak. bende bıraz ayakta kalınca popoma agrı gırıyor adım atamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?