2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya haklısın gercekten ne olacak ben de bılmiyorum.bı de dogum yapıp saglıkla bebelerını kucaklayanlar dıo ya ayy o kıpırtılarını ozledım hamılelıgımı ozledım falan dıe sınır oluorum len sen saglıkla kucaklamısın daha llahtan bılmemneyını mı ıstıon hepmızın amacını sen gerceklestrmıssın ıste.sanırım dogurana kadar yasıcaz bız bu stresi bana oyle gelıo.hele de benım gıbı pımpırıklı bı ınsansan.

Pembecim sen ikiz annesisin yorulman çok dogal ki, bak bende tek var ama yok gezemiyorum sürekli uyku sürekli yorgunluk. Artık kocişko şikayet ediyor diye gezsem de ertesi gun tüm gün yatıyorum. hem öyle kötü şeyler düşünme bak başından beri saglıklı gidiyorsun hem benim durumumu başından beri biliyorsun. Bi sorun çıksaydı şimdiye kadar olurdu. Bence içini ferah tut benim yeğenlerim seni üzmez.

bencede haklısın şeker

Bu ara sizlere soylemeyi unuttum dün iş çıkışi İstifamı verdim

Hayırlısı olsun cnm.

Şimdiden gözünaydın cnm. İyi çıkar sonuçlar merak etme.

Özgecİm gÖzÜn aydın tekrar

elacıĞım sende İyİ dÜŞÜn İyİ olsun hem bİŞİy olmamıŞtır merak etme

Saol tatlım :1hug:

Gözünaydın cnm. Testin iyi çıktığına sevindim. Pnatolonunuda kuru temizlemeye bir götür istersen orda bi çaresine bakarlar belki

ya bir de iyi şeyler düşün diyorlar ama yapamıyorum bşaramıuyorum. hakikaten geçen gün de dedim faydasına gönülden inansam bir psikologa gideceğim. ama o konuda da şüphelerim var.

psikologlara bende ınanmıyorum:) konusarak pek bişey çözülmüyor. su durumdada ilaç alamayacagına göre ancak kendi kendini telkin edebilirsin. 7. aya gırsek hepımız rahatlayacagız. 20. haftada düşük riskimiz bitmiş olacak. 28. haftada artık bebeklerımız dogsada risk en azda olacak. rabbim hepimiizin bebeklerini vakti saati dolunca gelmelerini nasip etsin inşallah

bu hafta pek takip edemiyorum sınavlar var işlerim arttı maalesef bugünde sınavım var onu hazırlıyorum

zeytingo, sorma ben de muzdaribim. bir şey soruyorsun ya da söylüyorsun çevrene doktora başlıyorlar. çok fazla gereksiz şey okuyormuşuz da internette bilmem ne de puf yani

Ya bana diyor ki sen internette , hamile kıyafeti bak bebek gelişimi nasıl olur ona bak fazla kurcalama diyor

Ewt saftirik olucaksın ,hiç bir şey bilmeyeceksin , ben dünyanın parasını vermiorum ama devletten alıyorlar ...Bilmiyorum zaten önyargılıydım doktorlara karşı ama çaresizim ne yapayım , en iyi özel ofisine gidince ilgileniyorlar onlarda bir dünya para , test içinde ayrı gidiyorsun ...

kıyamam ya ne cadı doktormuş be. canım inşallah sonuçların iyiçıkar kadınıda çok takma boşver

İnşallah iyi çıkar ama hevesim kursağımda kaldı , kadın ne boyunu söylüyor ne kilosunu ne gelişimiyle ilgili bir şey tamam elimde kağıtlar var temiz herşey yolunda diyor ama ben ultrason kağıdında anlamıyorum ki değerleri , ay çok moralim bozuldu sabah sabah... Eşimde diyor sen ailenden biri gibi ilgi bekliyorsun ama onların umrunda değil ki bizim bebeğimiz duygusal davranma diyor o da haklı , ben bekliyorum ki güzel bir söz söylesin bana sabah sabah saydı baya dolmuş , internette kapattıracakmış hamilelik sayfalarını .:1no2:

canım o kısmı kumaş boyasıyla boyamayı denesen, hamile pantolonumuydu... inşallah değildir, dünya pahası bi de onlar....[/QUOTE]

sağol canımm.. kurutemızlemeler sıyaha boyuyor diye duymustum ben. bir sor ıstersen
gözün aydın bu arada oğkusun sonucları guzel gelmiş.

seher gozun aydın ıyı cıkmıs sonucların.cok sevındım

canım testin iyi çıkmasına çok sevindim. ama benimde pantalonum aynı çamaşır suyunda öylke kaldı çare varsa yapalım

Seher ciğim pantolunu boyatabilirisin siyahmış nasıl olsa

Teşekkürler kızlar... Testin sonucu yaşıma göre Down Sendromlu olma ihtimali 1400'de bir iken benim sonucum 3028'de birden daha küçük çıkmış :) Doktorum çoooook iyi olduğunu söyledi :) İçim çok rahatladı...

Pantolona gelince, kumaş hamile pantolonuydu, o kadar da para dökmüştük alırken daha doğru düzgün giyemedim bile Bakalım akşama kuru temizlemeciye götüreyim, bir şey yapamazlarsa kumaş boyalarından alayım senağlama

amma ukalaymış ha. kapattırsında görelim boşver sne o deli kadını klava:klava:klava:

benım gibi yapın kızlar. soracagınız seylerı bır arkadasınızın uzerınden sroun:) hiç bir dr hoşlanmaz okudugumuz hersey için yorum beklememızden. benımkı sağolsun 1 saat ayırıyor her gıttıgımde bana. benle ılgılı bişey klamasa kendı hastalarından örneklerınden verıyor. bak sunun basına sole geldı olursa tedırgın olma vs vs. konusuyor. ama bızım artık hasta dr ilişkisinden çıktı:) kadın isim falan arıyor bize. ama ben evlendıgımden beri onunlayım. 3 yıldır benı bılıyor. benden oncede ablam giderdi. hamıle oldugumu duyunca kadın sevıncten bagırmıstı resmen:)

Oki neyse moralimi bozmak istemiyorum , ben birinden bir kere nefret ettim mi bir daha sevemem ,doktor da değiştirmek istemiyorum netice de doğumum belli değil , şimdilik yedekte görümcem var ama orası devlet hastanesi o yüzden net değil bakalım (

ne güzel talım şanlısına.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…