kızlar demiştim ya yıldönümü geliyor diye dün iş çıkışı bir avm ye gittim hediye için. ama kocama bir şey almak değil bir şey bakmadım bile. yeni ebatlara uygun bir sütyn, bebelere mothercareden 7 li yarım kollu çıtçıtlı body ve göbeğime 2 ay daha yetecek tunik aldım:)
ama sonra bir pilim bitti. 1,5 saat içinde tükendim resmen. geldim eve kasıklarım bir ağrıdı bir ağrıdı. çok üzüldüm. ben hiç mi hareket edemeyeceğim? daha bunun 3. trimesteri var.
sonra gece rüyalar rüyalar. bebek düşürmeler bilemem ne. bıktım artık bu düşük endişesinden. çıldırmak üzereyim. gecelerim berbat geçiyor. uykularım kaçıyor...
msmscim geç oldu affet ama sen işe geldin mi bugün daha iyi misin?
ya haklısın gercekten ne olacak ben de bılmiyorum.bı de dogum yapıp saglıkla bebelerını kucaklayanlar dıo ya ayy o kıpırtılarını ozledım hamılelıgımı ozledım falan dıe sınır oluorum len sen saglıkla kucaklamısın daha llahtan bılmemneyını mı ıstıon hepmızın amacını sen gerceklestrmıssın ıste.sanırım dogurana kadar yasıcaz bız bu stresi bana oyle gelıo.hele de benım gıbı pımpırıklı bı ınsansan.
Bu ara sizlere soylemeyi unuttum dün iş çıkışi İstifamı verdim
Günaydın hanımlar , bu sabah 3 lü test için doktora gittim, sanırım bebeğim sağlıklı kan sonuçlarım haftaya çıkacak bunun dışında . Kadına cd ye çekebiliyor musunuz deme gafletinde bulundum , anam neler saydı neler saydı ... Bir de üstüne ağrılarımı saydım magnezyum verdi , o nasıl kullanılır zarar verir mi dedim anam anam 10 dakika saydı saydı yok yeni nesil annelr internet bağımlısı da yok şöylede , valla gözlerim yaşardı bebeğimin hakkında neredeyse hiç bir şey soramadan çıktım .
Özgecİm gÖzÜn aydın tekrar
elacıĞım sende İyİ dÜŞÜn İyİ olsun hem bİŞİy olmamıŞtır merak etme
Günaydın kızlaaarrrrr :) Bugüne çok mutlu başladım, dün akşam oğluşumun 3'lü tarama testi sonuçları çıktı, doktora gösterdik. Çoooook iyi olduğunu söyledi. :)
Bu sabah ise iş yerinde kahvaltı yaptık ve benim temizlik takıntım tuttu, lavaboyu bi çamaşır suyuyla temzleyeyim dedim. foşur foşur temizlerken, simsiyah pantolonum yaklaşık 4-5 cm uzunluğunda çamaşır suyu lekesi olduVar mıdır ya pantolonu kurtarmanın bir çaresi???
ya bir de iyi şeyler düşün diyorlar ama yapamıyorum bşaramıuyorum. hakikaten geçen gün de dedim faydasına gönülden inansam bir psikologa gideceğim. ama o konuda da şüphelerim var.
zeytingo, sorma ben de muzdaribim. bir şey soruyorsun ya da söylüyorsun çevrene doktora başlıyorlar. çok fazla gereksiz şey okuyormuşuz da internette bilmem ne de puf yani
ya benim doktor da bu açıdan bi garip.... dünyanın parasını veriyoruz ağzından bi laf çıkmıyo... bana da sen ne çok pimpiriklisin dedi... valla doğumuma girmeyecek olsaydı ben ona söylerdim ya lafı... sanki hergün doğuruyoruz ya hiçbişey sormucaz, meraklanmıcaz... onlar ne derse he he dicez...
kıyamam ya ne cadı doktormuş be. canım inşallah sonuçların iyiçıkar kadınıda çok takma boşver
Bu sabah ise iş yerinde kahvaltı yaptık ve benim temizlik takıntım tuttu, lavaboyu bi çamaşır suyuyla temzleyeyim dedim. foşur foşur temizlerken, simsiyah pantolonum yaklaşık 4-5 cm uzunluğunda çamaşır suyu lekesi olduVar mıdır ya pantolonu kurtarmanın bir çaresi???
sağol canımm.. kurutemızlemeler sıyaha boyuyor diye duymustum ben. bir sor ıstersen
gözün aydın bu arada oğkusun sonucları guzel gelmiş.
Hayırlısı olsun cnm.
Şimdiden gözünaydın cnm. İyi çıkar sonuçlar merak etme.
Saol tatlım :1hug:
Gözünaydın cnm. Testin iyi çıktığına sevindim. Pnatolonunuda kuru temizlemeye bir götür istersen orda bi çaresine bakarlar belki
seher gozun aydın ıyı cıkmıs sonucların.cok sevındım
canım testin iyi çıkmasına çok sevindim. ama benimde pantalonum aynı çamaşır suyunda öylke kaldı çare varsa yapalım
Seher ciğim pantolunu boyatabilirisin siyahmış nasıl olsa
bu hafta pek takip edemiyorum sınavlar var işlerim arttı maalesef bugünde sınavım var onu hazırlıyorum
Seher ciğim pantolunu boyatabilirisin siyahmış nasıl olsa
Ya bana diyor ki sen internette , hamile kıyafeti bak bebek gelişimi nasıl olur ona bak fazla kurcalama diyor
Ewt saftirik olucaksın ,hiç bir şey bilmeyeceksin , ben dünyanın parasını vermiorum ama devletten alıyorlar ...Bilmiyorum zaten önyargılıydım doktorlara karşı ama çaresizim ne yapayım , en iyi özel ofisine gidince ilgileniyorlar onlarda bir dünya para , test içinde ayrı gidiyorsun ...
İnşallah iyi çıkar ama hevesim kursağımda kaldı , kadın ne boyunu söylüyor ne kilosunu ne gelişimiyle ilgili bir şey tamam elimde kağıtlar var temiz herşey yolunda diyor ama ben ultrason kağıdında anlamıyorum ki değerleri , ay çok moralim bozuldu sabah sabah... Eşimde diyor sen ailenden biri gibi ilgi bekliyorsun ama onların umrunda değil ki bizim bebeğimiz duygusal davranma diyor o da haklı , ben bekliyorum ki güzel bir söz söylesin bana sabah sabah saydı baya dolmuş , internette kapattıracakmış hamilelik sayfalarını .:1no2:
benım gibi yapın kızlar. soracagınız seylerı bır arkadasınızın uzerınden sroun:) hiç bir dr hoşlanmaz okudugumuz hersey için yorum beklememızden. benımkı sağolsun 1 saat ayırıyor her gıttıgımde bana. benle ılgılı bişey klamasa kendı hastalarından örneklerınden verıyor. bak sunun basına sole geldı olursa tedırgın olma vs vs. konusuyor. ama bızım artık hasta dr ilişkisinden çıktı:) kadın isim falan arıyor bize. ama ben evlendıgımden beri onunlayım. 3 yıldır benı bılıyor. benden oncede ablam giderdi. hamıle oldugumu duyunca kadın sevıncten bagırmıstı resmen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?