2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:
hayır yaa, dünyanın parasını alsınlar sonra sen bebeğinle ilgili bilgi ediniyorsun diye bi ton fırça ye !!!
var mı böyle mantık !!!
söyleyin ben buraya bilgi almak için geliyorum seni zengin etmek için değil, o zaman ne diye doktor oldun!!!!
terbiyesizliğe bak yaa !!!
değiştirme imkanınız varsa değiştirin, ben bu yüzden 4. doktoruma gidiyorum.....

haklısın canım ya bencede kadına ban cevap vermemekle bide hakarek gibi konuşuyo

haklısın canım ya bencede kadına ban cevap vermemekle bide hakarek gibi konuşuyo

valla sırf bu yüzden burdaki kadın doktora gitmedim... acayip ters bi insanmış tersleyip duruyormuş...
ne gidicem ona zaten yeterince hassas ve endişeliyiz...
bi tane daha kadın doktor geldi, tam ben hamile kaldığım zamanda, ama o da daha ilk görevinde, yeni mezun.. tecrübesizdir diye güvenemedim açıkçası..
doktorum erkek ama süper ilgili anlayışlı ve ne sorsam söylüyor..
hatta geçen çok güldü, amma okumuşsun dedi, ultrasonu sana mı teslim etsek diye şakalaştı yani a.s

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

Aman boşverin ben kendi moarlimi bozdum bir de sizinkini bozmayayım , siz bana söyleyin çatlak kremi aldınız mı ?? Onu soracaktım kadına fırsat kalmadı kalaydan ....

pembe maşallah bu sefer çok guzel büyümüş kızların. artık baya baya çıkmıs karnın.

Aman boşverin ben kendi moarlimi bozdum bir de sizinkini bozmayayım , siz bana söyleyin çatlak kremi aldınız mı ?? Onu soracaktım kadına fırsat kalmadı kalaydan ....

sorma.. göğüslerim öyle büyümüş ki çatlamaya başlamış...
ayyy iyi hatırladım.. göğüs uçları hafiften çıkmaya başladı (yoktu da )
açılıyo ya böyle hafiften, sol göğsümde böyle kırmızı bişey var, kan pıhıtısı gibi...
halam 2 ay önce meme kanserinden ameliyat oldu, çok şükür atlattı ama ondan beri o kadar korkuyorum kiii.....

gunaydin kizlar nasilsiniz.ben bomba gibiyim hihoyyytsehercimgozun aydin testlerin temiz cikmis ne guzel artik diger test sonuclari bekleyenler icin dua edelim insallah onlarinkide temiz cikar.
denizcimlutfen zor sorular sorma oggrencilerine bir ara sende ogrenciydin unutma.
magnezum fark etmiyor kizlar ac veya tok portakal suyuna koyup icmemi oneriyor benim doktorum daha yarayisli olur hem ilac olarakda gormezsin diyor sagoilsun o nedenle her gun iciyorum fark etmiyorum bile:teytey:

Son düzenleme:
kızlar oda almak için daha erken mi eve getirtmek için falan ben daha napıcağıma karar veremedim

Benimkiler biraz çatladı yani altta kalan kısımlar , liarac kullanıyordum ama göğüsleri ihmal etmiştim aklıma bile gelmedi yani ...

kızlar ankaradaysanız ya da ankaraya uğrama fırsatınız olursa ben geçenlerde çok güzel bi hamile kot pantalonu aldım... sadece 11 ytl ye. mrkası H&M.... ılk önce zaraya baktım, zarada 99 ytl di, şimdi aldığım da zaranın modeline çok benziyo.... mağazanın adı DEMTı, biri tunalu caddesinde biri de esat caddesinde olmak üzere iki dükkanları var... oldukça güzel ihraç fazlası belli belirsiz defosu olan ürünler satıyor... bebek için de iki tane MARKS and SPENCERin 1 yaş için olan eşofman takımını aldın, onların tanesi de 10 ytlydi... sonra marks and spencera gittim orada 50 ytl di... bayağı kazançlı alışveriş yaptım....

kızlar oda almak için daha erken mi eve getirtmek için falan ben daha napıcağıma karar veremedim

canim bizim burda 3 ay oncesinden alman gerekiyor cunku gelme zamani 2-2.5ay suruyorrrrr belli olmaz bebislerimizin isi 35hafdalikken heran doguma hazir vaziyette beklememiz gerekir.ben aldimmmmmmmmm hattaaa.hihoyyyt

pembemavi gobusunu ve bebisini nerden gorebilirim merak ettimdeeeeeee:)))))))))))))))) masallah nazar degmesin simdiden,allah kotu gozlerden KORUSUN.

Benimkiler biraz çatladı yani altta kalan kısımlar , liarac kullanıyordum ama göğüsleri ihmal etmiştim aklıma bile gelmedi yani ...

ben çok aşırı ve hızlı kilo aldım ya çatlamış azıcık, bol bol da yağlıyorum ama krem takviyesine başlıcam sanrım...
o değil de, uçları açılıyor ya böyle pıtır pıtır oluyor, göğsün açılması dışında kan pıtırcığı gibi bişey var..
çok korkuyorum yaa, anneme sordum normal dedi ama içim içimi yiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…