sormam canım merak etmekolay gelsin tatlım aman zor sorma soruları
nereya boyatcaz canım benim bir kaç yerinde var pantalonu ikinci giydiğimde olmuştu çok üzülmüştüm birinide ilk giydiğimde yaptım ikiside siyah
sormam canım merka etme
bilidiğim kadarıyla kuru temizleme yapanlar boyuyorlar canım
hayır yaa, dünyanın parasını alsınlar sonra sen bebeğinle ilgili bilgi ediniyorsun diye bi ton fırça ye !!!
var mı böyle mantık !!!
söyleyin ben buraya bilgi almak için geliyorum seni zengin etmek için değil, o zaman ne diye doktor oldun!!!!
terbiyesizliğe bak yaa !!!
değiştirme imkanınız varsa değiştirin, ben bu yüzden 4. doktoruma gidiyorum.....
haklısın canım ya bencede kadına ban cevap vermemekle bide hakarek gibi konuşuyo
valla sırf bu yüzden burdaki kadın doktora gitmedim... acayip ters bi insanmış tersleyip duruyormuş...
ne gidicem ona zaten yeterince hassas ve endişeliyiz...
bi tane daha kadın doktor geldi, tam ben hamile kaldığım zamanda, ama o da daha ilk görevinde, yeni mezun.. tecrübesizdir diye güvenemedim açıkçası..
doktorum erkek ama süper ilgili anlayışlı ve ne sorsam söylüyor..
hatta geçen çok güldü, amma okumuşsun dedi, ultrasonu sana mı teslim etsek diye şakalaştı yani a.s
Aman boşverin ben kendi moarlimi bozdum bir de sizinkini bozmayayım , siz bana söyleyin çatlak kremi aldınız mı ?? Onu soracaktım kadına fırsat kalmadı kalaydan ....
Aman boşverin ben kendi moarlimi bozdum bir de sizinkini bozmayayım , siz bana söyleyin çatlak kremi aldınız mı ?? Onu soracaktım kadına fırsat kalmadı kalaydan ....
sorma.. göğüslerim öyle büyümüş ki çatlamaya başlamış...
ayyy iyi hatırladım.. göğüs uçları hafiften çıkmaya başladı (yoktu da)
açılıyo ya böyle hafiften, sol göğsümde böyle kırmızı bişey var, kan pıhıtısı gibi...
halam 2 ay önce meme kanserinden ameliyat oldu, çok şükür atlattı ama ondan beri o kadar korkuyorum kiii.....
kızda arka zaten buyurmus. kızlar olunca ee haliyle:)yaaa sorma karnım da çıktı arkası da :) ikizler her iki taraftan büyümekteler :)
kızlar oda almak için daha erken mi eve getirtmek için falan ben daha napıcağıma karar veremedim
kızlar oda almak için daha erken mi eve getirtmek için falan ben daha napıcağıma karar veremedim
Benimkiler biraz çatladı yani altta kalan kısımlar , liarac kullanıyordum ama göğüsleri ihmal etmiştim aklıma bile gelmedi yani ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?