Ben mustela aldım kokusu çok hoşuma gitti. Istanbulda olanlar mustela dan 2 alana 1 bedava kampanyası var Capacityde.Aman boşverin ben kendi moarlimi bozdum bir de sizinkini bozmayayım , siz bana söyleyin çatlak kremi aldınız mı ?? Onu soracaktım kadına fırsat kalmadı kalaydan ....
kızlar ankaradaysanız ya da ankaraya uğrama fırsatınız olursa ben geçenlerde çok güzel bi hamile kot pantalonu aldım... sadece 11 ytl ye. mrkası H&M.... İlk önce zaraya baktım, zarada 99 ytl di, şimdi aldığım da zaranın modeline çok benziyo.... mağazanın adı DEMTİ, biri tunalu caddesinde biri de esat caddesinde olmak üzere iki dükkanları var... oldukça güzel ihraç fazlası belli belirsiz defosu olan ürünler satıyor... bebek için de iki tane MARKS and SPENCERin 1 yaş için olan eşofman takımını aldın, onların tanesi de 10 ytlydi... sonra marks and spencera gittim orada 50 ytl di... bayağı kazançlı alışveriş yaptım....
Ben mustela aldım kokusu çok hoşuma gitti. Istanbulda olanlar mustela dan 2 alana 1 bedava kampanyası var Capacityde.
[
Bana sorarsan biraz erken , 7. ayı beklesen daha doğru sanki ...
kızlar ankaradaysanız ya da ankaraya uğrama fırsatınız olursa ben geçenlerde çok güzel bi hamile kot pantalonu aldım... sadece 11 ytl ye. mrkası H&M.... İlk önce zaraya baktım, zarada 99 ytl di, şimdi aldığım da zaranın modeline çok benziyo.... mağazanın adı DEMTİ, biri tunalu caddesinde biri de esat caddesinde olmak üzere iki dükkanları var... oldukça güzel ihraç fazlası belli belirsiz defosu olan ürünler satıyor... bebek için de iki tane MARKS and SPENCERin 1 yaş için olan eşofman takımını aldın, onların tanesi de 10 ytlydi... sonra marks and spencera gittim orada 50 ytl di... bayağı kazançlı alışveriş yaptım....
Canım bu söylediğin ,mağaza tam olarak nerede benim iş yerim Karuma çok yakın :) belki iş çıkışı bakabilirim :CüvCüv:
gülay ankara'da 15 yılın ardından 2007 de antalya'ya taşındım. içim gitti bak fiyatları söyleyince :)
ben çok aşırı ve hızlı kilo aldım ya çatlamış azıcık, bol bol da yağlıyorum ama krem takviyesine başlıcam sanrım...
o değil de, uçları açılıyor ya böyle pıtır pıtır oluyor, göğsün açılması dışında kan pıtırcığı gibi bişey var..
çok korkuyorum yaa, anneme sordum normal dedi ama içim içimi yiyor...
kızlar oda almak için daha erken mi eve getirtmek için falan ben daha napıcağıma karar veremedim
yardımınız için çok teşekkürler kızlar, ciddi bişey olmasaydı sormazdım zaten...
neyse iyi sohbetler herkese...
yardımınız için çok teşekkürler kızlar, ciddi bişey olmasaydı sormazdım zaten...
neyse iyi sohbetler herkese...
ben de sanırım haziran gibi alcam, odayı boşaltmam gerekiyor önce... Allah tan ne alacağıma karar verdim, Çilekten büyüyebilen karyola alcam sadece. dolabını almıcam. onun bile gelmesi 1 ayı buluyomuş... şimdiden alıyım da, odanın süslerini ona göre yapıyım diyorum ben de.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?