2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Aman boşverin ben kendi moarlimi bozdum bir de sizinkini bozmayayım , siz bana söyleyin çatlak kremi aldınız mı ?? Onu soracaktım kadına fırsat kalmadı kalaydan ....
Ben mustela aldım kokusu çok hoşuma gitti. Istanbulda olanlar mustela dan 2 alana 1 bedava kampanyası var Capacityde.

[

Canım bu söylediğin ,mağaza tam olarak nerede benim iş yerim Karuma çok yakın :) belki iş çıkışı bakabilirim :CüvCüv:

gülay ankara'da 15 yılın ardından 2007 de antalya'ya taşındım. içim gitti bak fiyatları söyleyince :)

yardımınız için çok teşekkürler kızlar, ciddi bişey olmasaydı sormazdım zaten...
neyse iyi sohbetler herkese...

Canım bu söylediğin ,mağaza tam olarak nerede benim iş yerim Karuma çok yakın :) belki iş çıkışı bakabilirim :CüvCüv:

canım esat dörtyol varya göbek. oradan tunalıdan gelen yoldan sapmayarak karşı tarafa geç, yani tunalı caddesinden esat tarafına doğru yürüyosun ya, göbeğe geldiğinde de ne sağa ne sola dön direk karşıya geç ve yürümeye devam et... soldan 5inci apartman sanırım... apartmanın altında kocaman bi dükkan demti diye..... yeni açıldı buraya. eski yeri de elizin pastanesinin çarprazında karşı abartmanın altında küçük bi yer, burayı kesin görmüşsündür, merdiven altı gibi, köşede simitçi dükkanı var....

bir de yeşim tekstile bak, orada da hamile kotları 20 ytl... ama bana biraz düşük belli geldi, almadım.....

gülay ankara'da 15 yılın ardından 2007 de antalya'ya taşındım. içim gitti bak fiyatları söyleyince :)

olsun canım antalya da şöyle bi sahilde yürümek yeter... ankarada güzel tabi, ama deniz kentleri bi başka... bu arada benim abimler antalya kumlucada yaşıyorlar....

Göğüs ucundamı o kan pıtırcığı merve ben tam anlamadım demek istediğini ??????

kızlar oda almak için daha erken mi eve getirtmek için falan ben daha napıcağıma karar veremedim

ben de sanırım haziran gibi alcam, odayı boşaltmam gerekiyor önce... Allah tan ne alacağıma karar verdim, Çilekten büyüyebilen karyola alcam sadece. dolabını almıcam. onun bile gelmesi 1 ayı buluyomuş... şimdiden alıyım da, odanın süslerini ona göre yapıyım diyorum ben de.....

yardımınız için çok teşekkürler kızlar, ciddi bişey olmasaydı sormazdım zaten...
neyse iyi sohbetler herkese...

canım bir yerden duymadıgım denk gelmedıgı için cevap vermedım. yoksa bılıyorsun burda herkes bır konu hakkında bılgısı varsa paylaşır. ilk muayenende dr una gostermekte fayda var bence. yada tlf ac sor. belkı yuzumuzdeki gii kılcal damarlarda falan çatlama olmustur.

ayy canım hadi alda resimlerini koyarsın bakarız bizde bende 7. aya girince alıcam inşallah

Sakura Merve ( Göğüs ucunun kenarında küçük top gibi sivilceyi andırıyor bende kiler bunlar normlamiş gebelikte, eğer onu kastediyorsan )

sakura alınma lutfen baska seyle ılgılenıodr belkı o sırada bazılarımız farkedılmemıstr.burda moral bulmaya calısıoruz ufacık seylere kırılmayalım nolur.hamılelılte memeler sekılden sekıle gırıo benım de uclarında pıtır pıtr bıseyler cıktı ama onları doktora sordum yag bezesı sut olusumuyla ılgılıymıs.belkı senınkı de oyle bıseydır hemen kotu dusunme yıne de gıtmene cok varsa ara bı sor doktoruna derım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…