ben sadece kendımı doyurucam.eşim gec gelecek zaten rejıme baslamıs:) tatıle gıdıces yabıraz göbeği varmıs onu verecekmıs:)ee dıgerlerı ne pısırıo??
kızlar alakasız olucak ama kullandığınız parfümler neler? ben dp den açık parfüm almayı düşünüyorum ama sizce ne alsam
canım orjinal parfümlerde çok pahalı kaydirigubbakcemile3
canım orjinal parfümlerde çok pahalı kaydirigubbakcemile3
şu an pek kullanmıyorum ama yaz geliyor bilmiyorum deodarant mı alsam acaba
bence bu aralar pek parfüm kullanma belki zararı olabilir makyaj falan zararlıymışya
napıcaz kız ter kokup soluk ve bakımsızmı dolanıcaz??kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
meryemin dediği gibi orjinal parfüm kullan canım ben doldurmalara pek güvenmiyorum..
canım hergün duş alınca kokmayız hem parfüm terle birleşince iiiiğrenç kokar makyaj da yapmayıver canım şurda kalmış 5 ay dimi
Kızlar tavuklar antıbıyotıkle buyutuldugunden koy tavugu olmadıktan sonra cok tuketılmesı onerılmıyo. Varmı bılgınız. Ben basta hıc yemedım ama sonra dr da bana antıbıyotık kullandırttı arada yıyorum
valla ben hergün yıkanıyorum ama yinede insan parfümde kokmak istiyor...makyajda dışarı çıkarken yapıyorum...saçımıda zamanı gelince boyuyorum...bakımsız olmak istemiyorum hamileyim diye...ilk hamileliğimdede böyleydi...ben böyle şeylerin zararlı olduğunu düşünmüyorum...bunların hiçbirini yapmayıp sigara içen çok hamile gördüm mesela...bu sence daha zararlı değilmi canım?
Emsalcim günaydın...Ben biraz daha iyiyim bugün sen nasılsın? Dün mesajına cvp veremedim çünkü yatıyordum bu sabah gördüm tatlım kusura bakma. Kasık ağrıları ara sıra bende de oluyor ama endişelenecek birşey değil eğer çok şiddetli değilse. Senin haftalarındayken bebeğimi bende hergün hissetmiyordum ara sıra hissediyordum. Artık bir kaç gündü yeni yeni hergün hissetmeye başladım. Hiç endişelenme tatlım Eylüllerimiz gayet iyidir.
Hzenbilcim çok geçmiş olsun kızına. Allah tez zamanda şifa versin...
Ahh meryemcim sende ben gibiymişsin demek ki dün. Ben çok kötü bir gün geçirdim bende evde izinliydim. Çok geçmiş olsun canım sana da... Hemen iyileşelim artık(( Umarım bugün daha iyisindir. Ben düne göre iyiyim ama kendimi toparlayabilmiş değilim (
Çok teşekkür ederim tatlım. Kontrolümüz 2 mayısta sen 27sinde gideceksin galiba?
Çooooooooooooooooooooook teşekkürler canım benim. Amin allah hiçbirimize böyle hastalıklı zamanlar yaşatmasın. Aynen öyle o iyi yaa, bana olan o kadar önemli değil... Nasıl olsa tez zamanda iyileşirim onlar iyi olsun da... Prensesim iyi sanırım şu an uyuyor..
Ben kahvaltımı yapıyorum şu an o da birazdan uyanır yemeğe başlar:))) Her yemeğimden sonra iyice hareketleniyor çünkü:)) Yerim ben senin o kızımı soran tatlı oğluşunu...
Umarım o da iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?