2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar alakasız olucak ama kullandığınız parfümler neler? ben dp den açık parfüm almayı düşünüyorum ama sizce ne alsam

kızlar alakasız olucak ama kullandığınız parfümler neler? ben dp den açık parfüm almayı düşünüyorum ama sizce ne alsam

bana kalırsa su halde alkol oranı yuksek olan acık parfum kullanma. ben hiç kullanmıyorum. sadece arada ogluma aldıgım mustela nın mustı parfumunu sıkıyorum:)

canım orjinal parfümlerde çok pahalı kaydirigubbakcemile3

ama öbürüde çok zararlı alsan bile vucuduna asla sıkma canım kıyafetlere sık. ben lancom oui kullanıyorum. artık piyasada yok free shoptan almıstı eşim en son. yapıyorlarmı bilmem ama hafif bır koku

bence bu aralar pek parfüm kullanma belki zararı olabilir makyaj falan zararlıymışya

napıcaz kız ter kokup soluk ve bakımsızmı dolanıcaz??kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
meryemin dediği gibi orjinal parfüm kullan canım ben doldurmalara pek güvenmiyorum..

napıcaz kız ter kokup soluk ve bakımsızmı dolanıcaz??kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
meryemin dediği gibi orjinal parfüm kullan canım ben doldurmalara pek güvenmiyorum..

canım hergün duş alınca kokmayız hem parfüm terle birleşince iiiiğrenç kokar makyaj da yapmayıver canım şurda kalmış 5 ay dimi

canım hergün duş alınca kokmayız hem parfüm terle birleşince iiiiğrenç kokar makyaj da yapmayıver canım şurda kalmış 5 ay dimi

valla ben hergün yıkanıyorum ama yinede insan parfümde kokmak istiyor...makyajda dışarı çıkarken yapıyorum...saçımıda zamanı gelince boyuyorum...bakımsız olmak istemiyorum hamileyim diye...ilk hamileliğimdede böyleydi...ben böyle şeylerin zararlı olduğunu düşünmüyorum...bunların hiçbirini yapmayıp sigara içen çok hamile gördüm mesela...bu sence daha zararlı değilmi canım?

cnm sen neden antibiyotik kullandın vede kaçıncı haftanda kullandın.....:CüvCüv:

tabi canım daha zararlı biliyomusun ben içki içeni bile gördüm ayy nası kıyıyolar bebişlerine

dileğim canım benim şimdi iyi olmana çok sevindim hasta olduğunu sonradan öğrendim.bende iki gündür seni merak ediyordum pek göremiyorum diye özelinde kapalı yazamadım. canım kendine dikkat et bu ara havalar bi garip. benimde dediğim gibi bi kaç gündür kasık ağrılarım var ama sanırım normalmiş bu 4. ve 5. aylarda. bu arada Allah a şükür 3lü testimizde iyi çıktı. ama bu uzuuunnn muayne araları beni deli edecek 21. haftada detaylı için gün verdi dr.um nisan ın 6 sında gitmiştim biliyorsun. canım eylül e ve kendine çok iyi bak bir daha hasta falan olma Allah a emanet olun kocaman öptük sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…