tabi canım daha zararlı biliyomusun ben içki içeni bile gördüm ayy nası kıyıyolar bebişlerine
tabi canım daha zararlı biliyomusun ben içki içeni bile gördüm ayy nası kıyıyolar bebişlerine
dileğim canım benim şimdi iyi olmana çok sevindim hasta olduğunu sonradan öğrendim.bende iki gündür seni merak ediyordum pek göremiyorum diye özelinde kapalı yazamadım. canım kendine dikkat et bu ara havalar bi garip. benimde dediğim gibi bi kaç gündür kasık ağrılarım var ama sanırım normalmiş bu 4. ve 5. aylarda. bu arada Allah a şükür 3lü testimizde iyi çıktı. ama bu uzuuunnn muayne araları beni deli edecek 21. haftada detaylı için gün verdi dr.um nisan ın 6 sında gitmiştim biliyorsun. canım eylül e ve kendine çok iyi bak bir daha hasta falan olma Allah a emanet olun kocaman öptük sizi
bugun niye bukadar sakındı burası pek bişey kaynatmamışınız.....bugun arkadaşlarımla buluştum giremedım...hasta olan arkadaslar geçmiş olsun hepnizeee.....yarın 12 de randevum hayırlı haberler ile gelirim inş....
günaydın kızlar yine bir iş günü ne kadar sıkıcı ya :bbo:
bende yarın gidicem doktora inş.bebeğin cinsiyetini öğrenicem çok heycanlıyım..
Merak etmiştik snei ve kıznı canım sana çok kolay gelsin iyi bak kendi,ne ve bebeğine
günaydın kızlar.
dilek kolay gelsın canım
Herkese günaydın!!!
Dilekcim hem gecmiş olsun hemde kolay gelsin sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?