2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bugun niye bukadar sakındı burası pek bişey kaynatmamışınız.....bugun arkadaşlarımla buluştum giremedım...hasta olan arkadaslar geçmiş olsun hepnizeee.....yarın 12 de randevum hayırlı haberler ile gelirim inş....

gulcan hadi bakalım annesi bebegini hayırlısıyla bi gör bakalım kızmı erkekmi...bende cuma girmeyi düşünüyorum...

Günaydın kızlar,
Daha geçmişi okuyamadım sadece son sayfaya baktım. Umarım herşey yolundadır. Hepiniz ve bebişlerimiz gayet iyidir. Ben dün çok yoğundum bu nedenle hiç foruma giremedim. Müdür 17 sayfalık fazlasıyla teknik terimler içeren bir çeviri verdi ve onu çevirmekle meşguldüm. Zaten bugünde onunla uğraşıcam umarım akşama kadar bitiririm.
Hastalığımı sanırım atlattım öyle hissediyorum. Hadi kızlar şimdilik bu kadar fırsat bulursam bugün yine yazarım. Hepinizi ve bebişlerinizi çok öpüyorum dikkat edin kendinize.

Emsalcim canım benim çok teşekkür ederim. Mesajın iyiki son sayfadaydı yoksa geçmişi hiç okuyamadım ve yoğunluktan bugünde okuyamayacağım. Artık iyiyiz tatlım çok şükür,
atlattık gibi. Siz nasılsınız? Dediğin gibi havalar fazlasıyla aldatıcı. Gözünaydın canım üçlü testine çok sevindim Allah hep böyle iyi haberler almayı nasip etsin inş. Sizde Allah emanet olun canım, kendinize ii bakın. Bizde sizleri çok çok öpüyoruz...Haftasonu msn'de görüşmek üzere...

Canım iyi haberlerle dönmeni bekliyoruz inşallah. Hayırlısı ile git gel... Artık cinsiyetini söyle bebişimizin... Şaka şaka önemli olan sağlıklı olması...Byee

günaydın kızlar yine bir iş günü ne kadar sıkıcı ya :bbo:

bende yarın gidicem doktora inş.bebeğin cinsiyetini öğrenicem çok heycanlıyım..

günaydın kızlar yine bir iş günü ne kadar sıkıcı ya :bbo:

bende yarın gidicem doktora inş.bebeğin cinsiyetini öğrenicem çok heycanlıyım..

heycanını anlayabiliyorum canım..benim kontrolüm yarındı ama bugüne randevu aldık.2 de gidicem bende...Doktor banada aynı gün bi kız dedi sonra erkek dedi sonra yok yok %70 erkek dedi...içimede kurt düşürdü...Bence erkek ama........... İşte bugün kesin net olarak diycek kısmetse...İnşallah sende yarın öğrenebilirsin canım.hayırlı haberlerle bekliyoruz.:teytey:

Günaydın kızlarrrrrr. Herkes iyidir umarım.

Dilekcim kolay gelsin.

Gülcancım ve Ecemcim hayırlı haberlerinizi bekliyoruz bugün inş.

Dileeeekkk Geçmiş olsun canım ben biraz geçmiş okuma özürlüyüm de :) Umarım daha iyisindir , bu arada yoğun çalışıyorum diye üzülme ne güzel işte çalışınca insan kendini dinleyip evham yapmıyor :) Vakit de çabuk geçiyor ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…