2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım...Benim bir oğlum var bunuda kız istiyorum ama hayırlısı bakalım hihoyyyt

Ben dünkü dr. maceramdan sonra , Görümcemin çalıştığı devlet hastanesine gitmeye karar verdim , test sonuçlarımda alıp , bir daha gitmemeyi düşünüyorum ... Aslında hep özelde doğum yapmak istiyordum ama diğer hastanelerin fiyatları uçuk bu hastaneden de soğudum o yüzden devlette yapmaya karar verdim .

hayırlısı olsun canım. Allah büyük bakarsın ozamana ıstedıgın gibi bir dr da bulursun.

canım doktorun iyi olmadıktan sonra özelde yapmanın bir anlamıda yok bence iyi düşünmüşsün.

Hayırlısı olsun cnm. Benim doktorumda devlet hastanesi doktoru ve oda devlet hastenesini öneriyor. Hem aletleri daha iyiymiş hemde ebeleri daha tecrübeli. Bende sezeryan olursam eğer devlette yapıcam sanırım. Normalide orda yapardım belki ama normal doğuma doktorumun girme şansı % 10 muş.

Doğru söylüyorsun gerçekten insan çalışmayınca bidolu evham yapıp duruyo. Ben de kendimi oyalamak için bebek şekerlerine taktım bu aralar. Henüz erken biliyorum ama evde otur otur canı sıkılıyo insanın. Zaten doktor dolaşmamı da yasakladı gibi. MAlzeme falan alıp bişiler yapıyım diyorum.

tatlım doktorun iyi olduktan sonra bence devlet hastaesi olsun olmaısn ne fark eder ki. bakalım normal mi sezeryan mı belli olsunda hayırlısı ne ise o olsun hem büyük bir hastanede yapmak her zaman için daha iyi aletleri hemde koşulları yani kuvezi yada ne biliyim bebeğe yapılması gereken bişey olur özelde olsan ancak sevkle gidiyorsun ama hastanede herşey var

tanıdık olduktan sonrada bence devlette yapmanda iyi canım

Kızlar iyi ki varsınız , bu tarz seyleri yaşamayan insanlarla paylaşmak o kadar zor ki tamam özele gitmek gerçekten güzel , Ama Ankara da da her özel hastaneye gidilmiyor ateş pahası fiyatlar , birinde ebe bir arkadaş çalışıyor kendi anlatıyor , sigortalı hastaların fiyatı sabit ya diyelim , kullanılmasa bile bir takım ilaçları kullanılmış gibi gösterip fiyatı kabartıyorlarmış işin içine para girince hiç bir yer güvenilir değil ... Ama devlette de bir şartı kabul ediyorum , Vip odaları var bahsettiğim bu hastanenin eğer orada olursa kabul ederim yoksa normal odalarda aynı odada bir sürü kişi kalıyor , belki bir yatak ta iki kadın oluyor yani ...

Evet tabiki tam teşekküllü hastanede doğum yapmak herzaman daha iyidir diye düşünüyorum. Doktor iyi olduktan sonra dediğin gibi problem değil çok fazla.

Cnm eğer sezeryan olursan zaten odanı önceden kendin ayarlayabiliyorsun belli bir ücret karşılığı. O zaman problem olmuyor. Ama normal doğumda apar topar gittiğin zaman vip odalar dolu olabilir o zaman bi çok kişinin bulunduğu odalarda yatmak zorunda kalabilirsin . Ama senin tanıdığın varsa o sana ayarlayabilir tabiki bu durumda.

Kesinlikle çok iyi fikir , ben dün sadece fikir edinmek için tuhafiyeye girdim ay neler neler var her şey satılıyor , yapılmış örnekleride var ... Minik emziklerden tut biblolara kadar çeşit çeşit ... internetten daha güzel şeyler gördüm , kapı süsleri ,tüller falan süper di yani :))

Cnm eğer sezeryan olursan zaten odanı önceden kendin ayarlayabiliyorsun belli bir ücret karşılığı. O zaman problem olmuyor. Ama normal doğumda apar topar gittiğin zaman vip odalar dolu olabilir o zaman bi çok kişinin bulunduğu odalarda yatmak zorunda kalabilirsin . Ama senin tanıdığın varsa o sana ayarlayabilir tabiki bu durumda.[/QUOTE]

Haklısın canım , bunuda araştırıcam , Allahtan daha çok vakit var umarım hiç bir sağlık sorunu olmaz da hiç birimiz zor durumda kalmayız ... Bunları yazıyorum bir kenara soracak o kadar çok şey var ki ...

İnşallah cnm. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. Sağ salim kucaklarımıza alalım minnoşlarımızı:Saruboceq:

Aranızda benim gibi nefes alamayan burnu kanayan varmı??
Bi yerde normalde 16.haftada başlar diyor ama 11. haftamdan beri nefes alamıyorum ve gece uykusu kalmadı bende bi uyanıyorum nefes alamıyorum diye bi uyanıyorum wc bi uyanıyorum sağ yatmışım bebiş rahatsız olmuş sızı var.AAAAAAAAAAAAAAAAAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…