heycanını anlayabiliyorum canım..benim kontrolüm yarındı ama bugüne randevu aldık.2 de gidicem bende...Doktor banada aynı gün bi kız dedi sonra erkek dedi sonra yok yok %70 erkek dedi...içimede kurt düşürdü...Bence erkek ama........... İşte bugün kesin net olarak diycek kısmetse...İnşallah sende yarın öğrenebilirsin canım.hayırlı haberlerle bekliyoruz.:teytey:
Ben dünkü dr. maceramdan sonra , Görümcemin çalıştığı devlet hastanesine gitmeye karar verdim , test sonuçlarımda alıp , bir daha gitmemeyi düşünüyorum ... Aslında hep özelde doğum yapmak istiyordum ama diğer hastanelerin fiyatları uçuk bu hastaneden de soğudum o yüzden devlette yapmaya karar verdim .
Ben dünkü dr. maceramdan sonra , Görümcemin çalıştığı devlet hastanesine gitmeye karar verdim , test sonuçlarımda alıp , bir daha gitmemeyi düşünüyorum ... Aslında hep özelde doğum yapmak istiyordum ama diğer hastanelerin fiyatları uçuk bu hastaneden de soğudum o yüzden devlette yapmaya karar verdim .
Dileeeekkk Geçmiş olsun canım ben biraz geçmiş okuma özürlüyüm de :) Umarım daha iyisindir , bu arada yoğun çalışıyorum diye üzülme ne güzel işte çalışınca insan kendini dinleyip evham yapmıyor :) Vakit de çabuk geçiyor ....
Hayırlısı olsun cnm. Benim doktorumda devlet hastanesi doktoru ve oda devlet hastenesini öneriyor. Hem aletleri daha iyiymiş hemde ebeleri daha tecrübeli. Bende sezeryan olursam eğer devlette yapıcam sanırım. Normalide orda yapardım belki ama normal doğuma doktorumun girme şansı % 10 muş.
tatlım doktorun iyi olduktan sonra bence devlet hastaesi olsun olmaısn ne fark eder ki. bakalım normal mi sezeryan mı belli olsunda hayırlısı ne ise o olsun hem büyük bir hastanede yapmak her zaman için daha iyi aletleri hemde koşulları yani kuvezi yada ne biliyim bebeğe yapılması gereken bişey olur özelde olsan ancak sevkle gidiyorsun ama hastanede herşey var
Kızlar iyi ki varsınız , bu tarz seyleri yaşamayan insanlarla paylaşmak o kadar zor ki tamam özele gitmek gerçekten güzel , Ama Ankara da da her özel hastaneye gidilmiyor ateş pahası fiyatlar , birinde ebe bir arkadaş çalışıyor kendi anlatıyor , sigortalı hastaların fiyatı sabit ya diyelim , kullanılmasa bile bir takım ilaçları kullanılmış gibi gösterip fiyatı kabartıyorlarmış işin içine para girince hiç bir yer güvenilir değil ... Ama devlette de bir şartı kabul ediyorum , Vip odaları var bahsettiğim bu hastanenin eğer orada olursa kabul ederim yoksa normal odalarda aynı odada bir sürü kişi kalıyor , belki bir yatak ta iki kadın oluyor yani ...
Doğru söylüyorsun gerçekten insan çalışmayınca bidolu evham yapıp duruyo. Ben de kendimi oyalamak için bebek şekerlerine taktım bu aralar. Henüz erken biliyorum ama evde otur otur canı sıkılıyo insanın. Zaten doktor dolaşmamı da yasakladı gibi. MAlzeme falan alıp bişiler yapıyım diyorum.
Haklısın canım , bunuda araştırıcam , Allahtan daha çok vakit var umarım hiç bir sağlık sorunu olmaz da hiç birimiz zor durumda kalmayız ... Bunları yazıyorum bir kenara soracak o kadar çok şey var ki ...
günmaydın güzel annelarrr
cumleten gunaydınlar hanımlar,a.s.
günmaydın güzel annelarrr
cumleten gunaydınlar hanımlar,a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?