2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ela gunaydın canım hoşgeldın..
nınım herkesın değişebiliyor. benım ablam en çok ılk 3 ay almıstı.6. aydan sonra çok az almaya basladı. dert etme. bebiş iyi ise sorun yok

kızlar kaç kilo aldınız..
benim 19 haftam 7 kilo aldım
çokkkk fazla değilmiii

Biraz hızlımı gidiyosun nınım. Dikkat et cnm bnm. Son aylar çünkü fazlasıyla kilo alıcaz. Ben en son gittiğimde 2 hafta önce , 1 kilo almıştım daha. Ama bu aydan itibaren almaya başlamışımdır bende.

canım ben burun kanamasını 16. haftadan sonra okumustum. nefes daralması olabılır. sonucta kılo alıyoruz kalbımız fazla calısıyor. ağlamamaya ozen goster. ben bı sefer agladım ve nefes hiç alamadım neredeyse. çok zro toparladım

ela gunaydın canım hoşgeldın..
nınım herkesın değişebiliyor. benım ablam en çok ılk 3 ay almıstı.6. aydan sonra çok az almaya basladı. dert etme. bebiş iyi ise sorun yok

canım teşekkür ederim..walla kilodan nefes nefese kalıyorum evin içinde dolaşırken..
ama olsun bebişler geliyo ya herşeye değer :ecrin_bebek:

canım teşekkür ederim..walla kilodan nefes nefese kalıyorum evin içinde dolaşırken..
ama olsun bebişler geliyo ya herşeye değer :ecrin_bebek:

canım ben su an tahmınen 3 kılo aldım. ama bende nefes nefeseyım. çok kolay yoruluyorum. kılodan değil diye düşünüyorum

aussie kan basıncımız arttıgı ıcın nefes zorlugu yasamamamız senın oldugun haftalarda artıo.sonra gecıo.ama burun kanaması ıcın henz erken dıe bılıorum.ben hıc yasamadım burun kanaması doktoruna bı sor ıstersen

Canım yok yaa nefes daralması değil.Direkt tıkalı ve temizleyim deyince da kan geliyor. Ne yemek yiyebiliyorum ne merdiven çıkabiliyorum. O gün babam ve oglumda aglamaya başladım baktım olmuyoo değiştirdim kanalı bi yandan üzüntü bi yandan nefes alamama olmuyoo aynı anda.Okyanus suyu kullnaıyourmm ama çok kısa sürüyoo etkisi
delikafadulden

walla hamilelikden önce 55 kiloydum
şu an 62
galiba çok hızlı aldım canım ya..
walla tatlı bile yemiyorum zaten canımda çekmiyo..
nasıl alıyorum bu kioloları anlamıyorum delikafadulden

Aynı şey bende de var canım yaa... Her sabah burnum tıkalı uyanıyorum. Temizlerken de birsürü kanıyor... Şimdi senden duyunca da sevindim açıkçası sadece benimle ilgili bir sorun değil demek ki diye :) hihoyyyt

walla hamilelikden önce 55 kiloydum
şu an 62
galiba çok hızlı aldım canım ya..
walla tatlı bile yemiyorum zaten canımda çekmiyo..
nasıl alıyorum bu kioloları anlamıyorum delikafadulden

Bünye meselesi aslında biraz cnm. Herkes farklı farklı alıyor. Ama yinede dikkat etmek lazım. Son ayları düşündükçe insan bi kötü oluyor kafamçokkarıştı

ben yememden hıc kısmıorum emınım mozi de oyledır ama kılo almadım ıste.doktora sorcam cmts gunu bu normal mı dıefisfisfis

Yok bende kısmıyorum yediklerimi. Doktor bu aya kadar kilo almaman iyi demişti bana. Ama bu aydan sonra alınırmış artık. Bakalım görcez

gunaydinlarrr kizlarrrrrrrrrrr nasilsiniz bebisler nasillllllllllllll:CüvCüv:

QUOTE=yume;6334179]herkese günaydııınnn :) bugün nasılsınız bakalım?[/QUOTE]

sehercim biz iyiyiz sen nasilsin oglusun nasil annesiiiiiiigamyoncuiremsugamyoncuiremsu

ben 20.haftamı doldurdum hamıle kaldıgım kılonun yarım kılo altındayım:sm_confused:

Ben de yeni yeni hamile kaldığım kiloya ulaşmaya başladım... ilk zamanlar kusmalardan dolayı çok kilo vermiştim... şu an hamile kaldığım kiloyla aramda 1 kilo var :):CüvCüv:

kızlar kaç kilo aldınız..
benim 19 haftam 7 kilo aldım
çokkkk fazla değilmiii

Ben tam 3 kilo aldım 17. haftamın içindeyim :)

Benim burnum sürekl iakıyor tıkanma yok ama ara ara kılcal damar çatlıyor sanırım , azıcık kan geliyor damla kadar bile değil çok az . nefes olayına gelince sigara içtiğim dönemde bile bu kadar zor nefes almıyordum , gece yatarken sol tarafıma yatıp ,bacak aramada yastık alıyorum bu beni rahatlatıyor .

ben 20.haftamı doldurdum hamıle kaldıgım kılonun yarım kılo altındayım:sm_confused:

Maşallah fıstık :)

herkese günaydııınnn :) bugün nasılsınız bakalım?

Günaydın canım , kendi adıma iyiyim:1hug:.

gunaydinlarrr kizlarrrrrrrrrrr nasilsiniz bebisler nasillllllllllllll:CüvCüv:

QUOTE=yume;6334179]herkese günaydııınnn :) bugün nasılsınız bakalım?

sehercim biz iyiyiz sen nasilsin oglusun nasil annesiiiiiiigamyoncuiremsugamyoncuiremsu[/QUOTE]

Ben de iyiyim çok şükür :) Bugün sabah oğlumun kıpırtısıyla uyandım :CüvCüv: çooooook mutlu oldum hihoyyyt herhalde anne kalk artık acıktım dedi yavrum :ecrin_bebek:

bazıları cıkıodu ben hamıleyken sadece 7 kılo aldım falan dıodu keske bız de oyle olsak.sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…