kızlar kaç kilo aldınız..
benim 19 haftam 7 kilo aldım
çokkkk fazla değilmiii
Aranızda benim gibi nefes alamayan burnu kanayan varmı??
Bi yerde normalde 16.haftada başlar diyor ama 11. haftamdan beri nefes alamıyorumve gece uykusu kalmadı bende bi uyanıyorum nefes alamıyorum diye bi uyanıyorum wc bi uyanıyorum sağ yatmışım bebiş rahatsız olmuş sızı var.AAAAAAAAAAAAAAAAAA
ela gunaydın canım hoşgeldın..
nınım herkesın değişebiliyor. benım ablam en çok ılk 3 ay almıstı.6. aydan sonra çok az almaya basladı. dert etme. bebiş iyi ise sorun yok
canım teşekkür ederim..walla kilodan nefes nefese kalıyorum evin içinde dolaşırken..
ama olsun bebişler geliyo ya herşeye değer :ecrin_bebek:
Ela ve Mozijiku maşallah valla kilolar ne güzel.
canım ben burun kanamasını 16. haftadan sonra okumustum. nefes daralması olabılır. sonucta kılo alıyoruz kalbımız fazla calısıyor. ağlamamaya ozen goster. ben bı sefer agladım ve nefes hiç alamadım neredeyse. çok zro toparladım
Biraz hızlımı gidiyosun nınım. Dikkat et cnm bnm. Son aylar çünkü fazlasıyla kilo alıcaz. Ben en son gittiğimde 2 hafta önce , 1 kilo almıştım daha. Ama bu aydan itibaren almaya başlamışımdır bende.
ben 20.haftamı doldurdum hamıle kaldıgım kılonun yarım kılo altındayım:sm_confused:
Canım yok yaa nefes daralması değil.Direkt tıkalı ve temizleyim deyince da kan geliyor. Ne yemek yiyebiliyorum ne merdiven çıkabiliyorum. O gün babam ve oglumda aglamaya başladım baktım olmuyoo değiştirdim kanalı bi yandan üzüntü bi yandan nefes alamama olmuyoo aynı anda.Okyanus suyu kullnaıyourmm ama çok kısa sürüyoo etkisi
delikafadulden
walla hamilelikden önce 55 kiloydum
şu an 62
galiba çok hızlı aldım canım ya..
walla tatlı bile yemiyorum zaten canımda çekmiyo..
nasıl alıyorum bu kioloları anlamıyorum delikafadulden
ben yememden hıc kısmıorum emınım mozi de oyledır ama kılo almadım ıste.doktora sorcam cmts gunu bu normal mı dıefisfisfis
ben 20.haftamı doldurdum hamıle kaldıgım kılonun yarım kılo altındayım:sm_confused:
kızlar kaç kilo aldınız..
benim 19 haftam 7 kilo aldım
çokkkk fazla değilmiii
Aranızda benim gibi nefes alamayan burnu kanayan varmı??
Bi yerde normalde 16.haftada başlar diyor ama 11. haftamdan beri nefes alamıyorumve gece uykusu kalmadı bende bi uyanıyorum nefes alamıyorum diye bi uyanıyorum wc bi uyanıyorum sağ yatmışım bebiş rahatsız olmuş sızı var.AAAAAAAAAAAAAAAAAA
herkese günaydııınnn :) bugün nasılsınız bakalım?
gunaydinlarrr kizlarrrrrrrrrrr nasilsiniz bebisler nasillllllllllllll:CüvCüv:
QUOTE=yume;6334179]herkese günaydııınnn :) bugün nasılsınız bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?