2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sehercim biz iyiyiz sen nasilsin oglusun nasil annesiiiiiiigamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Ben de iyiyim çok şükür :) Bugün sabah oğlumun kıpırtısıyla uyandım :CüvCüv: çooooook mutlu oldum hihoyyyt herhalde anne kalk artık acıktım dedi yavrum :ecrin_bebek:[/QUOTE]

ayyyyyyyy yerim ben onu kucuk beyin karni acikmisda anneyi kaldirirmis harika bir duygu yaaaaaaaa allah olmayanlarada versin kimsenin kucagini bos birakmasin:ecrin_bebek: canim oglusunun ismini ne koyacaksin?

canım ya geçmiş olsun doktorunu aradın mı?

ayyyyyyyy yerim ben onu kucuk beyin karni acikmisda anneyi kaldirirmis harika bir duygu yaaaaaaaa allah olmayanlarada versin kimsenin kucagini bos birakmasin:ecrin_bebek: canim oglusunun ismini ne koyacaksin?

Amin canım Allah hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...Daha kesin bir şey yok... Aslında ilk nişanlandığımızdan beri eşim erkek olursa Enes, kız olursa Yağmur diyordu. Fakat benim dayımın kızının çocuğunun adı da Enes. ışin ilginci eşlerimizin ismi de aynı. :) Bu sıralar Eren üzerinde düşünüyoruz ama bakalım hayırlısı inşallah :ecrin_bebek:

mrb kızlar nasılsınız.kilolardan bahsetmişsiniz.ben sürekli yatarak geçirdiğim için çok kilo alırım gibi geliyor.siz hareketle yediklerinizi eritebilirsiniz ben yiyorum ve yatıyorum.sürekli yatmakta zor ama olsun ne yapalım yeterki bebişlerimizi sağlıkla kucaklayalım.burun kanamasından bahsetmişsiniz benddede diş eti kanamasdı var.her diş fırcaladığımda kötü oluyorum.

walla hamilelikden önce 55 kiloydum
şu an 62
galiba çok hızlı aldım canım ya..
walla tatlı bile yemiyorum zaten canımda çekmiyo..
nasıl alıyorum bu kioloları anlamıyorum delikafadulden

CANIM HİÇ BELLİ OLMUYOR Kİ. TEYZE KIZI 5. ayda 2 kilo vermişti. 9. ayda şimdi 18 kilo almış düşün yani 5. aydan sonra aldı. doktor ilk aylarda alamdığı için bünyenin kendini birden hazırlamasıyla olduğunu söylemiş.

eşimin kuzeni 5. aya kadar oda 1 kilo bile almadı. 6. ayda bir ayda 5 kilo 7. ayda 2,5 kilo 8. ayda şuan 5 kiloda şimdi almış dikkat edin kızlar

canım bebeğin iyi olsunda kilo o kadar önemli dğeil ben takmıyorum
arkadşım anlattı dün doğumda 25 kilo almış 1,5 senede 55 kiloya düşmüş.

bir arkaşımda 15 kiloyla yapmış oda 55 kiloyla hamile kalmıştı.

1 yaşında oğlu doğum yapmadan önceki halinden daha zayıf yani takmayın fazla

Canım sen sağlıklı ol bebek sağlıklı olsunda verilir bu kilolar üzülme , önemli olan lohusayken kilo almamak , yani süt yapsın diye herşeyi sınırsız yememek lazım :)) Diş hekimleri kanasa bile fırçalamaya devam edin diyorlar :)

ay canım doktorları bunları dıyetısyene falan gondermıo mu ya cok abes almıslar.bır ayda 5 kılo alınır mı:1shok:ben suc doktorunda gondermedıgı ıcın.yazık kıza

hadi ya :1shok:
şuan 7 kilo aldım bir 7 daha alsam yeter
fazlası olmasın canım ya :roflol:

Kızlar henuz kımsede catlak falan yokdımı. 4. Aydan ıtıbaren baslarmıs. 4. Aylarda bıttı cogumuzun

onu bilmem ama benim arkadaşta 5. ayına kadar hiç kilo almadı , sonra doğumu 18 kilo alarak tamamladı , çok istifra etmişti ve ilk aylarda kilo vermişti o ...

cok guzel isimlerrrrrrrrrrr yaaa oglusumuz olmadan ismi hazirdi simdi babisi yan ciziyor daha bilinen isim koyalim diyor benimkide ters yani herkes degisik ister benimkiside isdeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3 canim hayirlisi olsunda isim bulunurgamyoncuiremsu ogluslarimiza.

hamilelikden sonra zaten kizlar kari koca herkes diyette girer herhalde ben kendi adima konusuyum ole olacak esimde benle beraber aliyor kiloyu ben dogum yapip hafifliyecemde oooooooooŞeniz:roflol::roflol:

benim karnımda çatlak yok henüz
zaten her akşam yatarken krem sürüyorum..
ama sanki biraz bacaklarımda oldu gibiii

Kızlar henuz kımsede catlak falan yokdımı. 4. Aydan ıtıbaren baslarmıs. 4. Aylarda bıttı cogumuzun

Geçen gün bir doktor tanıdığım ile görüştüm bu konuda. Diyor ki: Eğer genetik olarak çatlamaya eğiliminiz varsa, ne kadar krem, yağ, vs. sürerseniz sürün, çatlamayı engelleyemezsiniz diyor. Sadece çatlamayı biraz hafifletebilirmişiz. Eğer kremlerle bilmemnelerle çözüm olabilseydi Hülya Avşar çatlamazmış kaydirigubbakcemile3

birde ben hergün mutlaka 2.5 litre su içiyorum...
onunda faydası var cildi esnetiyor ve gerginliğin gidiyor...
çatlakların oluşumunu hafifletiyormuş...

Ya sorma benim eşim benim yerime aş eriyor kaydirigubbakcemile3 Göbeği neredeyse benimkine yaklaştı sırnaşık şey

hepinize günaydınlar,
kızlar hiç tadım tuzum yok dün akşamdan beri sağ kasığımda aşağıda ağrı oluyor ara ara
çok korkuyorum, oturuken bir şey yok ayağa kalktığımda ağrıyor, rahim büyüme yaptığı için bu ağrılar normal deniyor ama işte korkuyorum kızıma bir şey olacak diye, doktoruda sürekli arayıp soramıyorum, çekiniyorum belki de normal bunlar ama işte ilk olunca ne normal ne değil anlamıyorum,inşallah birşey yoktur, sizlerdede bu kadar ağrı oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…