sehercim biz iyiyiz sen nasilsin oglusun nasil annesiiiiiiigamyoncuiremsugamyoncuiremsu
aranızda benim gibi nefes alamayan burnu kanayan varmı??
Bi yerde normalde 16.haftada başlar diyor ama 11. Haftamdan beri nefes alamıyorumve gece uykusu kalmadı bende bi uyanıyorum nefes alamıyorum diye bi uyanıyorum wc bi uyanıyorum sağ yatmışım bebiş rahatsız olmuş sızı var.aaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyyyyyyy yerim ben onu kucuk beyin karni acikmisda anneyi kaldirirmis harika bir duygu yaaaaaaaa allah olmayanlarada versin kimsenin kucagini bos birakmasin:ecrin_bebek: canim oglusunun ismini ne koyacaksin?
walla hamilelikden önce 55 kiloydum
şu an 62
galiba çok hızlı aldım canım ya..
walla tatlı bile yemiyorum zaten canımda çekmiyo..
nasıl alıyorum bu kioloları anlamıyorum delikafadulden
mrb kızlar nasılsınız.kilolardan bahsetmişsiniz.ben sürekli yatarak geçirdiğim için çok kilo alırım gibi geliyor.siz hareketle yediklerinizi eritebilirsiniz ben yiyorum ve yatıyorum.sürekli yatmakta zor ama olsun ne yapalım yeterki bebişlerimizi sağlıkla kucaklayalım.burun kanamasından bahsetmişsiniz benddede diş eti kanamasdı var.her diş fırcaladığımda kötü oluyorum.
mrb kızlar nasılsınız.kilolardan bahsetmişsiniz.ben sürekli yatarak geçirdiğim için çok kilo alırım gibi geliyor.siz hareketle yediklerinizi eritebilirsiniz ben yiyorum ve yatıyorum.sürekli yatmakta zor ama olsun ne yapalım yeterki bebişlerimizi sağlıkla kucaklayalım.burun kanamasından bahsetmişsiniz benddede diş eti kanamasdı var.her diş fırcaladığımda kötü oluyorum.
CANIM HİÇ BELLİ OLMUYOR Kİ. TEYZE KIZI 5. ayda 2 kilo vermişti. 9. ayda şimdi 18 kilo almış düşün yani 5. aydan sonra aldı. doktor ilk aylarda alamdığı için bünyenin kendini birden hazırlamasıyla olduğunu söylemiş.
eşimin kuzeni 5. aya kadar oda 1 kilo bile almadı. 6. ayda bir ayda 5 kilo 7. ayda 2,5 kilo 8. ayda şuan 5 kiloda şimdi almış dikkat edin kızlar
ay canım doktorları bunları dıyetısyene falan gondermıo mu ya cok abes almıslar.bır ayda 5 kılo alınır mı:1shok:ben suc doktorunda gondermedıgı ıcın.yazık kıza
CANIM HİÇ BELLİ OLMUYOR Kİ. TEYZE KIZI 5. ayda 2 kilo vermişti. 9. ayda şimdi 18 kilo almış düşün yani 5. aydan sonra aldı. doktor ilk aylarda alamdığı için bünyenin kendini birden hazırlamasıyla olduğunu söylemiş.
eşimin kuzeni 5. aya kadar oda 1 kilo bile almadı. 6. ayda bir ayda 5 kilo 7. ayda 2,5 kilo 8. ayda şuan 5 kiloda şimdi almış dikkat edin kızlar
Amin canım Allah hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...Daha kesin bir şey yok... Aslında ilk nişanlandığımızdan beri eşim erkek olursa Enes, kız olursa Yağmur diyordu. Fakat benim dayımın kızının çocuğunun adı da Enes. İşin ilginci eşlerimizin ismi de aynı. :) Bu sıralar Eren üzerinde düşünüyoruz ama bakalım hayırlısı inşallah :ecrin_bebek:
Kızlar henuz kımsede catlak falan yokdımı. 4. Aydan ıtıbaren baslarmıs. 4. Aylarda bıttı cogumuzun
Kızlar henuz kımsede catlak falan yokdımı. 4. Aydan ıtıbaren baslarmıs. 4. Aylarda bıttı cogumuzun
cok guzel isimlerrrrrrrrrrr yaaa oglusumuz olmadan ismi hazirdi simdi babisi yan ciziyor daha bilinen isim koyalim diyor benimkide ters yani herkes degisik ister benimkiside isdeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3 canim hayirlisi olsunda isim bulunurgamyoncuiremsu ogluslarimiza.
hamilelikden sonra zaten kizlar kari koca herkes diyette girer herhalde ben kendi adima konusuyum ole olacak esimde benle beraber aliyor kiloyu ben dogum yapip hafifliyecemde oooooooooŞeniz:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?