2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba canım doktorum bana tahmini 2 haftalık demişti şimdi 3 haftalık oldu işte..

İLK randevumuz 26 ocak bizim canım..

Günaydın kıslar nabersiniz? Benim malum bulantılar ve midemdeki hoşnutsuzluk devam ediyor.

Bugün doktora gidicek arkadaşlar varmış. Merakla bekliyorum hepsini. Umarım herşey yolundadır.

guluncanı üzülme canım. Sen bol bol dinlen. Bebeğin seni bırakmaz annesi

günaydın hepinize eylül ayının güzel anneleri...randevumuza az kaldı 26 ocak büyük gün...hayırlı haberlerle gelirim inşallah...aramıza yeni katılanlar hoşgelmişler:)))

Günaydın Arkadaşlar,

Bu gün nasılsınız? Dün gece çok kötü bir rüya gördüm. Kan geliyordu hem de öyle çoktu ki. KAyınvalidem bebek bezi veriyordu o bile anca yetiyordu. Çok üzülmüştüm ama düştü mü ki diye. Allahtan rüya ya inş. hiç birimizin başına gelmez öyle bir şey. İlk bebeğim benim onu çok istiyorum .

Günaydın cnm. Şuara kafamıza takıyoruz tabi. Ya bebğimize birşey olursa diye. Allahım meleklerimi korusun :Saruboceq::Saruboceq:

Bende dün gece rüyamda kedimin doğurduğunu gördüm. Kedimde hamile şuan, yaklaşık 1 ay sonra doğum yapacak. Tam 8 tane doğurdu. Evin heryeri kan revan içindeydi. Çok korktum bende:bbo:

canım rüyalar ters çıkar derker psikolojik bende rüyamda bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gidiyorum ama duyamıyorum insan etkileniyor tabii ama kafana takma moralini bozma.

Canım çok geçmiş olsun. Allah korusun umarım korktuğun gibi birşey yoktur.
Herşey yolundadır. Bebeğin annesine sımsıkı tutunmuştur inşallah. :Saruboceq:

Kan rüyayı bozan dedi annem . Bebişlerimize bişey olmaz inş. Bir de kan uyuşmazlığı olan arkadaşlar var mı? Bizde var ve düzenli şekilde indirekt coombs testi yapılması lazımmış. Ne zaman başlanıyor bu teste biliyor musunuz?Cevaplarsanız sevinirim.

bende bebişimin birazdaha buyumesini beklıyorum doktora gitmek için..... kızlar sivilcelerimden dert yanan bi insandım hamile kaldıgımdan berii hepsii uctuu gittiii sizdede oldumu???

gunaydın guzel annlerım...dun bende dr gıttım keseyı gordum mınıcık bırseydı..cok mutlu oldum..rabbım bebek ısteyen herkese yasatsın bu mutlulugu...
bebeklerımız saglıklı bır sekılde kucagımızada almayı nasıp etsın...

bende bebişimin birazdaha buyumesini beklıyorum doktora gitmek için..... kızlar sivilcelerimden dert yanan bi insandım hamile kaldıgımdan berii hepsii uctuu gittiii sizdede oldumu???

Evet cnm bendede gitmişti fakat bu hafta başında sivilceler tekrar çıkmaya başladı. Buda normalmiş ve yağlanma artabilir dedi doktor.

Günaydın cnm . Çok sevindim bebişini gördüğüne :1hug:

aminnn canıımmm darısı basıma işallah bende gider görrüm artıkınn...... cok heycanlıyımm minnacıık bişey olcak yaaaaaaaa:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Günaydın cnm . Çok sevindim bebişini gördüğüne :1hug:[/quote]
canımcım cok tesk ederım...keseyı gorunce hamıs olduguma ınandım sonunda...şimdı sıra kalp atıslarında o da 6 haftalıkken duyacakmısım..
sen bebgını gordun...kalp atısını duydun mu:uhm:
aminnn canıımmm darısı basıma işallah bende gider görrüm artıkınn...... cok heycanlıyımm minnacıık bişey olcak yaaaaaaaa:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ınsallah canım..gorurusun cok heyecen verıcı...gorunce ınsan cok mutlu ooluyoor...:sm_cool:
mınnacık bırseydı...

ya bide su tıcker nasıl yapıyosunuzz söleyinde bende yapimmm yaaaaaaaa

Günaydın cnm . Çok sevindim bebişini gördüğüne :1hug:
canımcım cok tesk ederım...keseyı gorunce hamıs olduguma ınandım sonunda...şimdı sıra kalp atıslarında o da 6 haftalıkken duyacakmısım..
sen bebgını gordun...kalp atısını duydun mu:uhm:

Evet cnm ben geçen cumartesi kalp atışlarını dinledim çok şükür. hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…