TRACEKİ canım galiba senin bebekle benim bebek hemen hemen aynı zamanda yerleşmiş yerlerine :)değerlere göre yanılıyormuyum çünü bende kan tahlili yaptırdığımda ilkini 14 ocakta 2. ise 17 ocakta yaptım yani tahlik yaptyığmız zamanlarda yakın birbirine doktorun sana bebeğinin kaç haftalık olduğnu söyledimi bizim ilk randevumuz 29 ocak...
eylül sonu doğacak bebişiiiiiim:)))))))))))))))
günaydın hepinize eylül ayının güzel anneleri...randevumuza az kaldı 26 ocak büyük gün...hayırlı haberlerle gelirim inşallah...aramıza yeni katılanlar hoşgelmişler:)))
Günaydın yasemincim. Kalp atışlarınımı duymaya gidiceksin?
Günaydın Arkadaşlar,
Bu gün nasılsınız? Dün gece çok kötü bir rüya gördüm. Kan geliyordu hem de öyle çoktu ki. KAyınvalidem bebek bezi veriyordu o bile anca yetiyordu. Çok üzülmüştüm ama düştü mü ki diye. Allahtan rüya ya inş. hiç birimizin başına gelmez öyle bir şey. İlk bebeğim benim onu çok istiyorum .
hem kese hem kalp atışını bir arada göreceğiz teyzesi :)))
günaydın arkadaşlar,
bu gün nasılsınız? Dün gece çok kötü bir rüya gördüm. Kan geliyordu hem de öyle çoktu ki. Kayınvalidem bebek bezi veriyordu o bile anca yetiyordu. çok üzülmüştüm ama düştü mü ki diye. Allahtan rüya ya inş. Hiç birimizin başına gelmez öyle bir şey. Ilk bebeğim benim onu çok istiyorum .
iyi akşamlar arkadaslar
bugun cok mutsuzum çook kötüyüm
dün gece bır damla kan gibi bışey gelmış ama bir damla büyük nokta gibi sabah farkettim
nedir neyin nesidir bilemiyorum çook korkuyorum bütün gün yattım korkudan düşükmü oluyo diye.tekırdagın ılçesındeyız burası küçük bi yer bi devlet hastanesi var özel polıklnık falan bişey yok hastanedede dr yok izinliymiş muayenede olamadım bi türlü 5 haftalık hamıleyim
eşim işleri burda lanet bi durumda kafasını kaldıramıyor
bugun sehır dışına cıktı iş için yoksa bi şekılde en yakın özel hastaneye giderdık ama yok gelemıyor akşam gelınce söledım oda çook üzüldü
yarın her ne olursa olsun gidecegiz o kadar kötüyümkı elım kolum baglı hangi cagdayız gidebilecegım bi dr yok bişey yapamıyorum bugecede giderdık ama gece ultrasonda bakcak dr yoktur diye gitmedık
benım için dua edın kızlar bebegıme bişey olmasın ne olur bu gece benım için dua edın bebegım tutunsun baana
günaydın hepinize eylül ayının güzel anneleri...randevumuza az kaldı 26 ocak büyük gün...hayırlı haberlerle gelirim inşallah...aramıza yeni katılanlar hoşgelmişler:)))
bende bebişimin birazdaha buyumesini beklıyorum doktora gitmek için..... kızlar sivilcelerimden dert yanan bi insandım hamile kaldıgımdan berii hepsii uctuu gittiii sizdede oldumu???
gunaydın guzel annlerım...dun bende dr gıttım keseyı gordum mınıcık bırseydı..cok mutlu oldum..rabbım bebek ısteyen herkese yasatsın bu mutlulugu...
bebeklerımız saglıklı bır sekılde kucagımızada almayı nasıp etsın...
gunaydın guzel annlerım...dun bende dr gıttım keseyı gordum mınıcık bırseydı..cok mutlu oldum..rabbım bebek ısteyen herkese yasatsın bu mutlulugu...
bebeklerımız saglıklı bır sekılde kucagımızada almayı nasıp etsın...
aminnn canıımmm darısı basıma işallah bende gider görrüm artıkınn...... cok heycanlıyımm minnacıık bişey olcak yaaaaaaaa:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canımcım cok tesk ederım...keseyı gorunce hamıs olduguma ınandım sonunda...şimdı sıra kalp atıslarında o da 6 haftalıkken duyacakmısım..Günaydın cnm . Çok sevindim bebişini gördüğüne :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?