2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya bide su tıcker nasıl yapıyosunuzz söleyinde bende yapimmm yaaaaaaaa

bende ıstıyom..sıteyı talan ettım bulamadım...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canımcım ne guzel allah devamınıda gıtırsın:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar
dün geceden beri inanılmaz bi gaz sancım var şuan nefes alırken bile sancı giriyo ve karnım çok şişti 5 aylık gibiyim siz düşünün artık ne durumda olduğumu sancı olmasa problem deilde sıkıştıryo tansiyonumu düşürdü ya

Günaydın cnm. aynısı bendede var. Resmen oturamıyom yerimde.

of çok kötü bişey ne yapcan bilmiyorum nefes alıp verirken bile sancı giriyo ve içimde bişeylerin gezindiğini hissediyorum pantolonlarım sıkıyo

Cnm bence çok sıkı pantolonlar giyme artık. Gaz sancısına yol açıyor. Mümkünse karnını sıkmayacak bol şeyler giymeye bak derim

Cnm bence çok sıkı pantolonlar giyme artık. Gaz sancısına yol açıyor. Mümkünse karnını sıkmayacak bol şeyler giymeye bak derim

evet canım doğru sölüyosun eşofman giycem artık daha rahatoluyor doktor gaz ve şişkinlik için ilaç verdi ondan sonra daha kötü oldu

evet bunda cok haklıısn...ben hamıs oldugumu bılmıyordum..tedavı sonrası ılaclardan baya bır gobuusm cıkmıstı..bende korse gıymıstım :))
o gun gıydıgım gun cok kotuydumm...gaz sancısı muthı oldu hatta gaz kıtlenmesı yasamıstım..nerdeyse dr gıdecektık..
meger bebegımı cok fena sıkıstırmısım...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

evet canım doğru sölüyosun eşofman giycem artık daha rahatoluyor doktor gaz ve şişkinlik için ilaç verdi ondan sonra daha kötü oldu

Henüz tam farkında olmayabiliriz ama içimizde minik bebişlerimiz var anneleri :teytey:Sıkıştırmayalım onları :ecrin_bebek:

Henüz tam farkında olmayabiliriz ama içimizde minik bebişlerimiz var anneleri :teytey:Sıkıştırmayalım onları :ecrin_bebek:

bılsem yaparmıydım...allah korumus...cunku ben hıc umıt etmedıgım bır ayda..ama bana suprız yaptı bebegım:ecrin_bebek::ecrin_bebek::1hug::asigim:

Merhaba kızlar of midem çok kötü valla zor dayanıyorum çok bulantım var acayip gaz sorunum var yanma var çubuk kraker iyi gelir diyolar yiyom yiyom fayda etmiyo off hele bugün çok fenayım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…