ya bide su tıcker nasıl yapıyosunuzz söleyinde bende yapimmm yaaaaaaaa
canımcım ne guzel allah devamınıda gıtırsın:Saruboceq::Saruboceq:canımcım cok tesk ederım...keseyı gorunce hamıs olduguma ınandım sonunda...şimdı sıra kalp atıslarında o da 6 haftalıkken duyacakmısım..
sen bebgını gordun...kalp atısını duydun mu:uhm:
Evet cnm ben geçen cumartesi kalp atışlarını dinledim çok şükür. hihoyyyt
bende ıstıyom..sıteyı talan ettım bulamadım...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
oofffff yapanlar tardım etseeeeeeeeklava:
bende ıstıyom..sıteyı talan ettım bulamadım...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
oofffff yapanlar tardım etseeeeeeeeklava:
ben sana yapayım cnm. Sen son adet tarihini yazarmısın?
mozıjıku canım sıte adresı var mı??
günaydın kızlar
dün geceden beri inanılmaz bi gaz sancım var şuan nefes alırken bile sancı giriyo ve karnım çok şişti 5 aylık gibiyim siz düşünün artık ne durumda olduğumu sancı olmasa problem deilde sıkıştıryo tansiyonumu düşürdü ya
ben sana yapayım cnm. Sen son adet tarihini yazarmısın?
cok saol cnmmmmm 14 aralık 2008:ecrin_bebek:
cok saol cnmmmmm 14 aralık 2008:ecrin_bebek:
http://babyticker.tickershack.com/tickers/8r6l5ku54v12ngdt.png
cnm bu linki al Kullanıcı panelinde, profil düzenlenin içinde, en altta kilo takip çizelgesi var oraya yapıştır. Kaydet.
Günaydın cnm. aynısı bendede var. Resmen oturamıyom yerimde.
of çok kötü bişey ne yapcan bilmiyorum nefes alıp verirken bile sancı giriyo ve içimde bişeylerin gezindiğini hissediyorum pantolonlarım sıkıyo
http://babyticker.tickershack.com/tickers/8r6l5ku54v12ngdt.png
cnm bu linki al Kullanıcı panelinde, profil düzenlenin içinde, en altta kilo takip çizelgesi var oraya yapıştır. Kaydet.
cook saoll tesekur derimmmm:teytey:
cook saoll tesekur derimmmm:teytey:
rica ederim cnm yerimseniben
Cnm bence çok sıkı pantolonlar giyme artık. Gaz sancısına yol açıyor. Mümkünse karnını sıkmayacak bol şeyler giymeye bak derim
Cnm bence çok sıkı pantolonlar giyme artık. Gaz sancısına yol açıyor. Mümkünse karnını sıkmayacak bol şeyler giymeye bak derim
rica ederim cnm yerimseniben
canımcım senınkı gıbı olan cetvel yok burda..
evet canım doğru sölüyosun eşofman giycem artık daha rahatoluyor doktor gaz ve şişkinlik için ilaç verdi ondan sonra daha kötü oldu
evet bunda cok haklıısn...ben hamıs oldugumu bılmıyordum..tedavı sonrası ılaclardan baya bır gobuusm cıkmıstı..bende korse gıymıstım :))
o gun gıydıgım gun cok kotuydumm...gaz sancısı muthı oldu hatta gaz kıtlenmesı yasamıstım..nerdeyse dr gıdecektık..
meger bebegımı cok fena sıkıstırmısım...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canımcım senınkı gıbı olan cetvel yok burda..
sen benimkinin aynısınımı istiyorsun ?
Henüz tam farkında olmayabiliriz ama içimizde minik bebişlerimiz var anneleri :teytey:Sıkıştırmayalım onları :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?