2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar of midem çok kötü valla zor dayanıyorum çok bulantım var acayip gaz sorunum var yanma var çubuk kraker iyi gelir diyolar yiyom yiyom fayda etmiyo off hele bugün çok fenayım ya

Ahh kuşumm. Sendemi brütüs kaydirigubbakcemile3 hepimiz birden aynı döneme girdik desene. Şikayetlerimiz aynı. Bende senin gibi çubuk kraker yiyorum. Bu hafta sadece ayva ve patates haşlamasıyla geçirdim. Ne zaman biticek bu yaaaaa :bbo:

kızlar bendede kusma yokk ama midem eskiyoo agzıma eliyoo... gaz sorunu bendede varr yaaaaaaaaaa

Valla kızlar yapcak bişey yok sanırım sabredicez biraz daha dua edelimde 9 ay sürmesin

kızlar dün akşam eşimle alışverişe çıkık dün biranda başım döndü neye uğradığmı anlmadım anidende geçti ama önüme düşüyordum allahtan eşim elimi tutuyorduda anladı tuttu beni arasırada oluyor bu baş dönmelerim hafif hifif sanki sizdede oluyormu arkadaşlar..?

Bendede çok hafif oluyor arada. 2 hafta önce daha fazlaydı

kızlar şu üç ayı bi sağ salim atlaksak daha ne isteriz dimi üç ay çok önemli olduğu için biran önce geçse zaman diye bakıyorum 3 ay geçsin rahatlıycam vallahi

evet sağ salim atlatsak. Gerçekten çok zormuş bu dönem ya. ama napalım katlanmaktan başka çare yok :ecrin_bebek:

arkadaşlar saat 3 de randevum var doktora gidicem kalp atışı ve kese için çok heycanlıyım sonunda gidiyorum 8. haftam.cesaretimi toplamaya çalışıyorum inşlh herşey iyidir

bende eylül annesiyim 11 eylülde gelecekmiş bebişlerim ama ikiz :ecrin_bebek::ecrin_bebekldukları için ve tek kese içinde olduklarından büyük ihtimalle erken gelebilirlermiş sabırsızlıkla bekliyorum :CüvCüv:

arkadaşlar saat 3 de randevum var doktora gidicem kalp atışı ve kese için çok heycanlıyım sonunda gidiyorum 8. haftam.cesaretimi toplamaya çalışıyorum inşlh herşey iyidir

Hadi bakalım cnm. Sağlıkla git gel. Bizede mutlaka haber ver. Merka etme herşey yolunda gidicek. Çok mutlu olucaksın :1hug:

Tebrik ederim cnm ikizlerini. Allah kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

maşallah canım ikizlerine allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inş. ailede varmı

Hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin. Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
ikisini birden...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

dilekcim nasılsın nasıl gidiyo burası bugün biraz durgun delfindora diye bi arkadaş vardı ben üye olmadan önce takip ediyodum bu siteyi ikizdi oınun ve tekini kaybetmişti şimdi bayadır yok bilgin varmı merak ettim

İyiyim canım sağol, daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum. Midem dün geceden beri çok kötü. Sen nasılsın ? Delfindora artık pek takılmıyor bize, bende bilmiyorum nedenini.
Belki işleri çok yoğundur , belki de keyfi yoktur. Allah yardımcısı olsun...

slm kızlar, bende inşallah eylül de anne olacağım, ilkdefa birileriyle yani sizlerle paylaşıyorum, 20 ocakta öğrendim hamile olduğumu, inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşarız, herkese sevgiler..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…