sen benimkinin aynısınımı istiyorsun ?
evet cok ayıp oldu ama
Merhaba kızlar of midem çok kötü valla zor dayanıyorum çok bulantım var acayip gaz sorunum var yanma var çubuk kraker iyi gelir diyolar yiyom yiyom fayda etmiyo off hele bugün çok fenayım ya
kızlar dün akşam eşimle alışverişe çıkık dün biranda başım döndü neye uğradığmı anlmadım anidende geçti ama önüme düşüyordum allahtan eşim elimi tutuyorduda anladı tuttu beni arasırada oluyor bu baş dönmelerim hafif hifif sanki sizdede oluyormu arkadaşlar..?
ewet katlancaz 3 ay sorada cinsiyet tahminlerine başlarız:))biz meraklılar sağlılı olsunlarda
arkadaşlar saat 3 de randevum var doktora gidicem kalp atışı ve kese için çok heycanlıyım sonunda gidiyorum 8. haftam.cesaretimi toplamaya çalışıyorum inşlh herşey iyidir
bende eylül annesiyim 11 eylülde gelecekmiş bebişlerim ama ikiz :ecrin_bebek::ecrin_bebekldukları için ve tek kese içinde olduklarından büyük ihtimalle erken gelebilirlermiş sabırsızlıkla bekliyorum :CüvCüv:
bende eylül annesiyim 11 eylülde gelecekmiş bebişlerim ama ikiz :ecrin_bebek::ecrin_bebekldukları için ve tek kese içinde olduklarından büyük ihtimalle erken gelebilirlermiş sabırsızlıkla bekliyorum :CüvCüv:
dilekcim nasılsın nasıl gidiyo burası bugün biraz durgun delfindora diye bi arkadaş vardı ben üye olmadan önce takip ediyodum bu siteyi ikizdi oınun ve tekini kaybetmişti şimdi bayadır yok bilgin varmı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?