2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar bende 13 eylül anne adayıyım..17 kasım son adet tarihim.

salı günü ultrasona gireceğim yani 6 haftalık olunca..herkese kola ve sağlıklı hamişlikler dilerimhihoyyyt

Kızlar bişey sorcam. Ben yarın ilk defa doktora gideceğim .Kan tahlili filan yaparlar mı ki aç mı gitsem siz ne yaptınız?

selam kızlar bende 13 eylül anne adayıyım..17 kasım son adet tarihim.

salı günü ultrasona gireceğim yani 6 haftalık olunca..herkese kola ve sağlıklı hamişlikler dilerimhihoyyyt

Merhaba canım hoşgeldin. Senin adet tarihin 17 kasımsa 6 değil 9 haftalık kadar olması gerekmiyor mu merak ettim.

herkese mrblar arkadaslar
doktora gittık geldık sabah muayaneye ultrasonda baktı keseyi gördük şükür şuan için yerınde. ama dıkkat et ıstırat etcan dedi fazla yorma falan allahıma binlerce şükürler olsun suan için bi sorun yok inş hiç olmaz progestan verdi 15 gun sonra yıne geldı dedi yaaa kalp atışını sordum daha duyulmaz dedi 15 gun sonra geldıgındede bile belkı duyulmaz diyo benım suan için 5+1 gunluk sizler kacıncı haftalarda duymuştunuz kalp atışşını
hepinize ilginize için çoook tşk ediyorum güzel anne adayları
kaybetme duygusu gerçekten cook kötüymüş şuan cok yenı mesala allah ilerkı zamanlarda kaybedenlere sabır versın gerçekten cok zormuş
öpüyorum hepinizi

kızlar lütfen cevaplar mısınız bilgisi olanlar?yoksa aç gideceğim randevu saat 11.30 da

canım hormon testi için gitceksen gerek yok aç gitmene(beta hbc için falan)ama kandakı seker ölçtürceksen aç git .benım gittigim dr de benım yaptırmadıgım bi test var istedi açlık kan sekerı bunlar falan gerıkıyosa ac git benım bildiğim böle

kızlar galiba ben düşük yapıyorum biraz önce kan gelmiş benden pembemsi canım çok sıkkın belim karsığım ağrıo doktorumu aradım düşük olabilir dedi artarsa die korkuyorum ama sanki fazlalaşıyor

Canım benim de belim ağrıyor ama kan gelmedi. Moralini bozma ve istirahat et. dikkatli kalk otur canım. inş. bişey olmaz dua edeceğim senin için.

merhaba kızlar bugün hamile olduğumu öğrendim haftaya doktora gidecem.ama aksine bugün grip oldum.şimdilik ne yapsam bir bilginiz varmı.

canım benim panikleme hemen benimde gecen hafta hafif pembemsi bi akıntım gelmisti basta bende korkmustum ama su an yok oyle bisey . . .insan ister istemez panikliyo tabi . . .. . .cok siddetli kasık agrın yoksa sorun degil . . . .kanaman pembe renkte mi yoksa tam bir kırmızı mı ? yogunlugu da onemli tabi . . . . . .doktorun gel bi muayene edelim demedi mi?

canım benım hemen panık yapma sogukkanlı ol benım de gecen gece bir damla kan gelmış bugun gittik dıkat etcan dedi istirat
yat ıstırat et bence durmazsa gidersın bence dr ye
stres yapma ben cok yaptım çokk sükür duruyo yerınde
duanlarım senınle

kanmam pembe belim ağrıyor ve rahmime kıramplar girio doktor eğer düşükse bişey yapmam çünkü çok küçük daha göremeyiz bebeği dedi bu salı okadar heycenlanmıştımki keseyi görcez die eğer düşükse kürtaj bile yapmam sana dedi offfffffff allahım bana yardım et sağlun kızlar yazdıklarınız için teşekkürederim

canım panik yapma lutfen sen simdi surekli yat dinlen is falan yapma . . . . .salı gunuymus ya kontrolun o gune kadar surekli yat kalkma ayaga lavabo ihtiyacın dısınca . . . . .çunku cogu doktor yatıp dinlen diyor . . . . .aslında doktorun bi muayene etseymis onu da anlamadım dusuk oneyici ilaç var onu vermesi gerekirdi die dusunuyorum garibime gitti dogrusu pek rahatmıs

benim günüm 16 aralıktı doğum kısmetse 22 eylül

hayırlı olsun canım benım
kızz daha bugun mu ögrendın hamıle oldugunu benım sat 17 aralıktı 14 unde beklıyodum gelmedı(27 gunde bır gelır benım)8 gundur biliyom ben hamış oldugumu
aynı dogum yapcaz haaa

yapcak bişey yok dedi daha yeni olduğu içinmiş kafam allak bullak herşeye hazırlıklı olmam gerek biliyorum ama bu benim ilkimdi o kadar benimsedimki biliyorum herkes benimser neyse hayırlısı artık bekliycez ve görcez Allah büyük...

canım benım sakın ol benımde aynı tehlıke geçti dr ilaç verdi düşük önleyıcı yat dınlen bence yorma kendını bende suan yatak yatıyorum ters bi hareket falan yaptıysan dıkkat et en kısa zamandada git dr ama
bu bebişler varya sankı pamuk ipligine baglı varya hemen bışey oluyo eskıden böle değildi bizmi nazlıyız onlarmı nazlı bilimyom valla

Canım inşallah yanılıyorsundur. Allah korusun umarım hiçbir şey olmaz. Geçmiş olsun.
Dikkat et kendine....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…