canım benım sakın ol benımde aynı tehlıke geçti dr ilaç verdi düşük önleyıcı yat dınlen bence yorma kendını bende suan yatak yatıyorum ters bi hareket falan yaptıysan dıkkat et en kısa zamandada git dr ama
bu bebişler varya sankı pamuk ipligine baglı varya hemen bışey oluyo eskıden böle değildi bizmi nazlıyız onlarmı nazlı bilimyom valla
canım hafif kasık agrısının bir zararı olmuyo yazılardan takip ettigim kadarıyla bebek rahimde yer acıyormus doktorlar oyle demis arkadaslara endiselenme sende :)) ama dikkat et kendine fazla da yorma kendini
herkese mrblar arkadaslar
doktora gittık geldık sabah muayaneye ultrasonda baktı keseyi gördük şükür şuan için yerınde. ama dıkkat et ıstırat etcan dedi fazla yorma falan allahıma binlerce şükürler olsun suan için bi sorun yok inş hiç olmaz progestan verdi 15 gun sonra yıne geldı dedi yaaa kalp atışını sordum daha duyulmaz dedi 15 gun sonra geldıgındede bile belkı duyulmaz diyo benım suan için 5+1 gunluk sizler kacıncı haftalarda duymuştunuz kalp atışşını
hepinize ilginize için çoook tşk ediyorum güzel anne adayları
kaybetme duygusu gerçekten cook kötüymüş şuan cok yenı mesala allah ilerkı zamanlarda kaybedenlere sabır versın gerçekten cok zormuş
öpüyorum hepinizi
ekledim canım tamamdır :))
iyi akşamlar kısslar...aşırı halsizim,24 saat bıraksalar uyuyacagım...dışarı çıkmak istemiyorum,evimi bile süpüremiyorum...sizlerde bu kadar uyuyor musunuz?
iyi akşamlar kısslar...aşırı halsizim,24 saat bıraksalar uyuyacagım...dışarı çıkmak istemiyorum,evimi bile süpüremiyorum...sizlerde bu kadar uyuyor musunuz?
Daha 4 gün var kese ya da keselerimi görmeye..ALLAHIM...günler geçmiyor...
Bugün amma yedim yahu..tıka basa..ekşisinden tatlısına..çorbasından sütüne..meyvesinden çerezine..midem ağzıma kadar dolu..amma iştahlıydım bugün..ben de şu ara göğüs ve kasık ağrısı var..yemeklere karşı tiksinmem ya da bulantım yok..sadece günler geçsin istiyorum ..allahım pazartesi güzel haberler nasip eyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?