2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

paradise;

hmen git ve beta hcg testi yaptır, sonra yarın tekrar yaptır hormonun yükseliyorsa gebeliğin sorunsuz bir şekilde devam ediyordur ki bunu doktorun "erken birşey yapamam" dememesi hemen kan tahlili istemesi gerekiyordu. Doktorunu değiştir... hormonlarına bakılsın... bende de üstüne görme olmuştu. Progestan verdi.... hem de ilk lekelenmenin olduğu saat koştuk eczanede aldık... pembe demek düşük tehtidi ya da üstüne görmek demek düşük yok ortada... ben kapı alınca lekenlenmem kesildi, ertesi gün hormonum da iki katına yükseldi. Panik yapma hemen tedbir al...

kardelen23; teşekkürlera.s., arzu 38; bende iki gün önce öğrendim ve bende gribim yapacak bişey yok, ilaçsız geçiricez meyve iyi gelicektir,sıcak sıvı gıdalar o kadar, geçmiş olsun. paradisecity arkadaşım; inşallah bir sorun yoktur ama yinede doktora git en azından rahatlarsın.geçmiş olsun.a.s.

Anne Adayımız. .....................SAT..............Tahmini Doğum Tarihi
1- İrem34............................................ .............................26 ağustos
2- NILUFERSAHH.....................22 Kasım..........................29 Ağustos
3- dilekal.................................20kasım... ... .......................2 Eylül
4- burko(burcu)........................24 Kasım.............................2 Eylül
5- ayderim...............................24 Kasım.............................2 Eylül
6- shekercim............................26 Kasım.............................2 Eylül
7- Pelin_74..............................26 Kasım..............................2 Eylül
8- Birbelemir...........................26 Kasım..............................2 Eylül
9- delfindora............................27 Kasım..............................3 Eylül
10- pushing(zeynep):)..............27 kasım ..............................3 Eylül
11- telli....................................27 Kasım...............................3 Eylül
12- flower_85...........................27 Kasım................................9 Eylül
13- farsena..............................28 Kasım................................4 Eylül
14- Candy5..............................28 Kasım................................4 Eylül
15- aylin20...............................29 Kasım................................5 Eylül
16- açeyla...............................30 Kasım.................................6 Eylül
17- Okyanus84..........................1 Aralık..................................7 Eylül
18- Mozijiku .............................1 Aralık.................................7 Eylül
19- cntz_06...............................1 Aralık.................................7 Eylül
20- kedinihal.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
21- bengiii(Emel).......................3 Aralık................................8 Eylül
22- zeynepsz.............................3 Aralık................................8 Eylül
23- deryaa1...............................3 Aralık................................9 Eylül
24- cingene00...........................5 Aralık.................................9 Eylül
25- Yasemin-66.........................7 Aralık...............................13 Eylül
26-((eslem))..............................7 Aralık................................13 Eylül
27- m.reyyan.......................................... ..............................13 Eylül
28- Nevesta..............................8 Aralık................................14 Eylül
29- MadLen .............................9 Aralık................................15 Eylül
30- eda_naz.............................9 Aralık.................................15 Eylül
31- mrs_derya..........................9 Aralık.................................15 Eylül
32- özge_844..........................12 Aralık.................................15 Eylül
33- atropin_tr .........................11 Aralık.................................17 Eylül
34- asos1980(ayşe)..................13 Aralık…..............................19 Eylül
35-paradisecity.......................13 Aralık.................................19 Eylül
36- Marall...............................13 Aralık….............................19 Eylül
37- kardelen23-.......................13 Aralık................................19 Eylül
38-fatoşgül..............................14 Aralık................................20 Eylül
39-guluncani...........................14 Aralık...............................20 Eylül
40-kardelen79.........................14 aralık................................20 Eylül
41- ultlar ................................15 Aralık................................20 Eylül
42-sivaslı58.............................20 Aralık. ..............................26 Eylül
43- Trackeki............................23 Aralık................................29 Eylül

listemizin son hali kızlarhihoyyythihoyyyt . . yeni gelen arkadaslar da var sanırım onlarda tekrar sat ve muhtemel dogum tarihini soylerse ekleriz onlarıda

canım benim oncelikle çok geçmis olsun demek ki nazlı olacak bu bebislerimiz :)) kendine dikkat et evde yat surekli 3 ay katlancaksın artık buna is de yapma evde :)) bu arada benim eşim de malkaralı

kızlarr tabloya göre bebeişlerimizin icinde bayrama supriz yapacaklarda varrr....meselaa benim bebişimmmmm......:) ya bide beni korkuttular bugun hafif kasık agrım varr bi sorun olabilir diyolarrrr...?? nedersinizzz?

canım hafif kasık agrısının bir zararı olmuyo yazılardan takip ettigim kadarıyla bebek rahimde yer acıyormus doktorlar oyle demis arkadaslara endiselenme sende :)) ama dikkat et kendine fazla da yorma kendini

fatoşgul korkma cnm o bendede var doktorumla hep irtibat halindeyim.normal diyo.bi sorun yok diyo....olur böle şeyler dedi...

canım hafif kasık agrısının bir zararı olmuyo yazılardan takip ettigim kadarıyla bebek rahimde yer acıyormus doktorlar oyle demis arkadaslara endiselenme sende :)) ama dikkat et kendine fazla da yorma kendini

meraba bengii cim sanırm sen düzenliyosun benim sat 26 kasıım 2 eylül eklersen sevinirim

canım çok sevindim çok dua etmiştim sana hadi dikkat et kendine

Anne Adayımız. .....................SAT..............Tahmini Doğum Tarihi

1- İrem34............................................ .............................26 ağustos
2- NILUFERSAHH.....................22 Kasım..........................29 Ağustos
3- dilekal.................................20kasım... ... .......................2 Eylül
4- burko(burcu)........................24 Kasım.............................2 Eylül
5- ayderim...............................24 Kasım.............................2 Eylül
6- shekercim............................26 Kasım.............................2 Eylül
7- Pelin_74..............................26 Kasım..............................2 Eylül
8- Birbelemir...........................26 Kasım..............................2 Eylül
9- efil06....................................26 Kasım.............................2 Eylül
10- delfindora............................27 Kasım..............................3 Eylül
11- pushing(zeynep):)..............27 kasım ..............................3 Eylül
12- telli....................................27 Kasım...............................3 Eylül
13- flower_85...........................27 Kasım...............................9 Eylül
14- farsena..............................28 Kasım................................4 Eylül
15- Candy5..............................28 Kasım................................4 Eylül
16- aylin20...............................29 Kasım...............................5 Eylül
17- açeyla...............................30 Kasım................................6 Eylül
18- Okyanus84..........................1 Aralık.................................7 Eylül
19- Mozijiku .............................1 Aralık.................................7 Eylül
20- cntz_06...............................1 Aralık.................................7 Eylül
21- kedinihal.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
22- bengiii(Emel).......................3 Aralık................................8 Eylül
23- zeynepsz.............................3 Aralık................................8 Eylül
24- deryaa1...............................3 Aralık................................9 Eylül
25- cingene00...........................5 Aralık.................................9 Eylül
26- Yasemin-66.........................7 Aralık...............................13 Eylül
27-((eslem))..............................7 Aralık................................13 Eylül
28- m.reyyan.......................................... .............................13 Eylül
29- Nevesta..............................8 Aralık................................14 Eylül
30- MadLen .............................9 Aralık................................15 Eylül
31- eda_naz.............................9 Aralık.................................15 Eylül
32- mrs_derya..........................9 Aralık.................................15 Eylül
33- özge_844..........................12 Aralık.................................15 Eylül
34- atropin_tr .........................11 Aralık................................17 Eylül
35- asos1980(ayşe)..................13 Aralık….............................19 Eylül
36-paradisecity.......................13 Aralık................................19 Eylül
37- Marall...............................13 Aralık….............................19 Eylül
38- kardelen23-.......................13 Aralık................................19 Eylül
39-fatoşgül..............................14 Aralık................................20 Eylül
40-guluncani...........................14 Aralık...............................20 Eylül
41-kardelen79.........................14 aralık................................20 Eylül
42- ultlar ................................15 Aralık................................20 Eylül
43-sivaslı58.............................20 Aralık. ..............................26 Eylül
44- Trackeki............................23 Aralık................................29 Eylül

iyi akşamlar kısslar...aşırı halsizim,24 saat bıraksalar uyuyacagım...dışarı çıkmak istemiyorum,evimi bile süpüremiyorum...sizlerde bu kadar uyuyor musunuz?

Daha 4 gün var kese ya da keselerimi görmeye..ALLAHIM...günler geçmiyor...
Bugün amma yedim yahu..tıka basa..ekşisinden tatlısına..çorbasından sütüne..meyvesinden çerezine..midem ağzıma kadar dolu..amma iştahlıydım bugün..ben de şu ara göğüs ve kasık ağrısı var..yemeklere karşı tiksinmem ya da bulantım yok..sadece günler geçsin istiyorum ..allahım pazartesi güzel haberler nasip eyle..

iyi akşamlar kısslar...aşırı halsizim,24 saat bıraksalar uyuyacagım...dışarı çıkmak istemiyorum,evimi bile süpüremiyorum...sizlerde bu kadar uyuyor musunuz?

evet canım normal bu şekilde halsiz olman bende öleyim sürekli yatsam uyuyackmışım gibi hep halsizim endişelenme bebişlerimiz uyutuyo bizi

ben sahsen uyuyorum bugun hele kafamı kaldırcak halım yoktu uyudum uyandım
gerçi ben normaldede sabah uykusunu seven bir ınsandım amagündüzleri falan hayat uyumazdım

afiyet olsun canım yarasın bebişine
lıstede senı göremedım kaç haftalık senınkı bende bugun gördüm keseyi pek bişey anlamadım ama orda küçük bi nokta gibi bişey vardı
kızlar bıde ben bişey sormak ıstıyorum sizler kacıncı haftalarda kalp atışını duydunuz ben 6 falan diye hatırlıyorum sankı öle yazmıştınız benım bu dr un bana 1 ay daha dınletmeye nıyeti yok gibi yada makınası dandık bişey duymuyo

kızlar ya bendede iştahsızlık başladı.hiç yemek yemesem aklıma gelmiyor.gerçi gebelik önceside çok iştahlı degildim ama genede şuan yiyemiyorum.bebişlerimizin organ gelişimi başladı çoook dikkat etmemiz gerek iyi beslenmemiz gerek ama ben yiyemiyorum (( canım hiç bişey çekmiyo.napcam ben ((( bulantım kusmam vs hiç bişeyim yok.sadece kendimi heryerde evde işte uyyakalmış buluyorum :))) bide evi temizlemek fılan hiç içimden gelmiyor.sizdede böle degilmi kızlar....

bu arada aranızda en çömez yani en küçük bebek benimki sanırsam :))) 4+5 yarın keseyi görmeye gidcem allah nasip ederse....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…