kızlar ya bendede iştahsızlık başladı.hiç yemek yemesem aklıma gelmiyor.gerçi gebelik önceside çok iştahlı degildim ama genede şuan yiyemiyorum.bebişlerimizin organ gelişimi başladı çoook dikkat etmemiz gerek iyi beslenmemiz gerek ama ben yiyemiyorum(( canım hiç bişey çekmiyo.napcam ben ((( bulantım kusmam vs hiç bişeyim yok.sadece kendimi heryerde evde işte uyyakalmış buluyorum :))) bide evi temizlemek fılan hiç içimden gelmiyor.sizdede böle degilmi kızlar....
kızlar bende bugüm keseyi görürüm heyecanıyla doktora gittim...
bu arada 5+6 dıydı bugün ama gene göremedik((((((((
hemen kan testi yapıldı beta 1652 çıktı
pazartesi öğleden sonra tekrar çağırdı...
tecrübeli arkadaşalr dış gebelik yada boş gebelik olsa bu kadar yükselmezdi dimi değer??
Anne Adayımız. .....................SAT..............Tahmini Doğum Tarihi
1- İrem34............................................ .............................26 ağustos
2- NILUFERSAHH.....................22 Kasım..........................29 Ağustos
3- dilekal.................................20kasım... ... .......................2 Eylül
4- burko(burcu)........................24 Kasım.............................2 Eylül
5- ayderim...............................24 Kasım.............................2 Eylül
6- shekercim............................26 Kasım.............................2 Eylül
7- Pelin_74..............................26 Kasım..............................2 Eylül
8- Birbelemir...........................26 Kasım..............................2 Eylül
9- efil06....................................26 Kasım.............................2 Eylül
10- delfindora............................27 Kasım..............................3 Eylül
11- pushing(zeynep):)..............27 kasım ..............................3 Eylül
12- telli....................................27 Kasım...............................3 Eylül
13- flower_85...........................27 Kasım...............................9 Eylül
14- farsena..............................28 Kasım................................4 Eylül
15- Candy5..............................28 Kasım................................4 Eylül
16- aylin20...............................29 Kasım...............................5 Eylül
17- açeyla...............................30 Kasım................................6 Eylül
18- Okyanus84..........................1 Aralık.................................7 Eylül
19- Mozijiku .............................1 Aralık.................................7 Eylül
20- cntz_06...............................1 Aralık.................................7 Eylül
21- kedinihal.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
22- bengiii(Emel).......................3 Aralık................................8 Eylül
23- zeynepsz.............................3 Aralık................................8 Eylül
24- deryaa1...............................3 Aralık................................9 Eylül
25- cingene00...........................5 Aralık.................................9 Eylül
26- Yasemin-66.........................7 Aralık...............................13 Eylül
27-((eslem))..............................7 Aralık................................13 Eylül
28- m.reyyan.......................................... .............................13 Eylül
29- Nevesta..............................8 Aralık................................14 Eylül
30- MadLen .............................9 Aralık................................15 Eylül
31- eda_naz.............................9 Aralık.................................15 Eylül
32- mrs_derya..........................9 Aralık.................................15 Eylül
33- özge_844..........................12 Aralık.................................15 Eylül
34- atropin_tr .........................11 Aralık................................17 Eylül
35- asos1980(ayşe)..................13 Aralık….............................19 Eylül
36-paradisecity.......................13 Aralık................................19 Eylül
37- Marall...............................13 Aralık….............................19 Eylül
38- kardelen23-.......................13 Aralık................................19 Eylül
39-fatoşgül..............................14 Aralık................................20 Eylül
40-guluncani...........................14 Aralık...............................20 Eylül
41-kardelen79.........................14 aralık................................20 Eylül
42- ultlar ................................15 Aralık................................20 Eylül
43-sivaslı58.............................20 Aralık. ..............................26 Eylül
44-rapunzell_82........................20 Aralık...............................26 Eylül
45- Trackeki............................23 Aralık................................29 Eylül
rapunzell listeye eklendi hayırlı olsun.....
kızlar bende bugüm keseyi görürüm heyecanıyla doktora gittim...
bu arada 5+6 dıydı bugün ama gene göremedik((((((((
hemen kan testi yapıldı beta 1652 çıktı
pazartesi öğleden sonra tekrar çağırdı...
tecrübeli arkadaşalr dış gebelik yada boş gebelik olsa bu kadar yükselmezdi dimi değer??
afiyet olsun canım yarasın bebişine
lıstede senı göremedım kaç haftalık senınkı bende bugun gördüm keseyi pek bişey anlamadım ama orda küçük bi nokta gibi bişey vardı
kızlar bıde ben bişey sormak ıstıyorum sizler kacıncı haftalarda kalp atışını duydunuz ben 6 falan diye hatırlıyorum sankı öle yazmıştınız benım bu dr un bana 1 ay daha dınletmeye nıyeti yok gibi yada makınası dandık bişey duymuyo
iyi akşamlar kısslar...aşırı halsizim,24 saat bıraksalar uyuyacagım...dışarı çıkmak istemiyorum,evimi bile süpüremiyorum...sizlerde bu kadar uyuyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?