2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya sorma sivaslı bende de öle bi yorgunluk varki tüm gün uyumak istiyorum ama iştah olarak bebiş 1 -2 haftalıkken ben daha hamiş olduğumu öğrenmeden aşırı tatlı yiyodum o kadarki ,,büyük bir yaş pasta yapıp hepsini oturup dahada isticek kadar şu aralar benim de pek iştahım yok ama çok sık acıkıyorum sabah kahvaltısı hariç zorla yapıyorum bence bünyeden bünyeye değişir kusman bulantında yoksa zorla yeyerimseniben benim sabah yaptığım gibicokacimcoook:ecrin_bebek::ecrin_bebek::için

selam kızlar
ben çok fenayım, bulantılarım gün geçtikçe artıyor
bende hiçbirşey yiyemiyorum yaa
sabah kahvaltısını zor yapıyorum
akşama kadarda kraker meyve ile idare ediyorum
burnuma gelen her türlü koku beni mahvediyor
Allahım kolay bi hamilelik nasip etsin hepimize
ilacın etkisiyle ve tansiyonumun düşüklüğü nedeniylede gün boyu sarhoş gibiyim

bendede bi korku varkii sormayın dusermii falan diye dikkat ediyorum temizlik falan hertarafımm berbat valla.... ama napiimmm bişey olursa vicdan azabı cekerimm miniigim azcık buyusun teyzelerii ozaman sıvarım kollarıı.........

sroma FATOŞGÜL benimde heryer berbat
evin süpürülmesi gerek, Allahtan bulaşık makinası varda bulaşıkları atıyorum
Allahım yardımcımız olsun
arkadaşımla konuştum, sabredin 3,ayınız dolduktan sonra
herşey çok güzel olacak, kendinizi kuş gibi hafiflemiş hissetceksiniz
ne mide bulantısı ne iştahsızlık nede başka birşey
6,5 aya kadar anlamicaksınız zamanın nasıl geçtiğini diyor

kızlar bende bugüm keseyi görürüm heyecanıyla doktora gittim...
bu arada 5+6 dıydı bugün ama gene göremedik((((((((
hemen kan testi yapıldı beta 1652 çıktı
pazartesi öğleden sonra tekrar çağırdı...
tecrübeli arkadaşalr dış gebelik yada boş gebelik olsa bu kadar yükselmezdi dimi değer??

Selam eylül anneleri buğün kontrola gittim nihayet bebişi gördüm çok endişeleniyordum acaba ordamı değilmi diye. Şu mide bulantılarımda olmasa süper olacak. Bu arada ben raporluyum işe gitmiyorum. Bulantılara kraker falan da çözüm olmuyor. yaa

özge karnındanmı baktıda göremedi. Benim keseyi 4+5 deyken alttan bakarak görebilmişlerdi. Endişelenme belki henüz 5 haftalık olmamışsındır. Geç döllenmiş olabilir.

ozge görürsün pazartesi günü bebeğini inşallah
stres yapma canım, Allahım nasip etsin inşallah

bakalım ben keseyi gördüm ancak haftaya bebeğim ne alemde kalbi atıyormu diye bakıcaz
herşey yolunda gider inşallah
Rabbim meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Anne Adayımız. .....................SAT..............Tahmini Doğum Tarihi

1- İrem34............................................ .............................26 ağustos
2- NILUFERSAHH.....................22 Kasım..........................29 Ağustos
3- dilekal.................................20kasım... ... .......................2 Eylül
4- burko(burcu)........................24 Kasım.............................2 Eylül
5- ayderim...............................24 Kasım.............................2 Eylül
6- shekercim............................26 Kasım.............................2 Eylül
7- Pelin_74..............................26 Kasım..............................2 Eylül
8- Birbelemir...........................26 Kasım..............................2 Eylül
9- efil06....................................26 Kasım.............................2 Eylül
10- delfindora............................27 Kasım..............................3 Eylül
11- pushing(zeynep):)..............27 kasım ..............................3 Eylül
12- telli....................................27 Kasım...............................3 Eylül
13- flower_85...........................27 Kasım...............................9 Eylül
14- farsena..............................28 Kasım................................4 Eylül
15- Candy5..............................28 Kasım................................4 Eylül
16- aylin20...............................29 Kasım...............................5 Eylül
17- açeyla...............................30 Kasım................................6 Eylül
18- Okyanus84..........................1 Aralık.................................7 Eylül
19- Mozijiku .............................1 Aralık.................................7 Eylül
20- cntz_06...............................1 Aralık.................................7 Eylül
21- kedinihal.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
22- bengiii(Emel).......................3 Aralık................................8 Eylül
23- zeynepsz.............................3 Aralık................................8 Eylül
24- deryaa1...............................3 Aralık................................9 Eylül
25- cingene00...........................5 Aralık.................................9 Eylül
26- Yasemin-66.........................7 Aralık...............................13 Eylül
27-((eslem))..............................7 Aralık................................13 Eylül
28- m.reyyan.......................................... .............................13 Eylül
29- Nevesta..............................8 Aralık................................14 Eylül
30- MadLen .............................9 Aralık................................15 Eylül
31- eda_naz.............................9 Aralık.................................15 Eylül
32- mrs_derya..........................9 Aralık.................................15 Eylül
33- özge_844..........................12 Aralık.................................15 Eylül
34- atropin_tr .........................11 Aralık................................17 Eylül
35- asos1980(ayşe)..................13 Aralık….............................19 Eylül
36-paradisecity.......................13 Aralık................................19 Eylül
37- Marall...............................13 Aralık….............................19 Eylül
38- kardelen23-.......................13 Aralık................................19 Eylül
39-fatoşgül..............................14 Aralık................................20 Eylül
40-guluncani...........................14 Aralık...............................20 Eylül
41-kardelen79.........................14 aralık................................20 Eylül
42- ultlar ................................15 Aralık................................20 Eylül
43-sivaslı58.............................20 Aralık. ..............................26 Eylül
44-rapunzell_85........................20 Aralık...............................26 Eylül
45- Trackeki............................23 Aralık................................29 Eylül
rapunzell listeye eklendi hayırlı olsun.....

adımı duzelttımsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

selam kızlar bende varım beklenen doğum tarihi 9 eylül sat 4 aralık yuppi rabbim hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasib etsin amin...

canım hiç korkma aynısı başıma geldi görünmedi bebiş sonra 6+5 günlükkken göründü ve kalp atışını duyduk moralini yükdek tut herkezin bir olmaz .... canım ultroson cihazı iyi değilsede görünmüyor merak etme doktora giderken idrara sıkışık git.

Son düzenleyen: Moderatör:

canım ben bir kez bebeğimi kaybettiğim için listeye girip girmemekte bile kararsız kaldım..Endişelerim büyük yani..senin sat 14 müş benim 12 ARALIK..pazartesi nasipse görücem...Sen bebişini görmüşsün ne güzel..Allah hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın dilerim..

iyi akşamlar kısslar...aşırı halsizim,24 saat bıraksalar uyuyacagım...dışarı çıkmak istemiyorum,evimi bile süpüremiyorum...sizlerde bu kadar uyuyor musunuz?

akşam 18.00 da uyuklamaya başladım birşeyler yeyip yatttım...meyvemi bile uyurken yedirdi eşim :)))))) makinaya bulaşık bile koyamıyorum allah bin kere razı olsun eşimden hallediyor hepsini :)))) seni çok seviyorum kocacığım ..................:asigim:

günaydın kızlar aynen bende bulantıdan ölücem hiçbişey yapamıyorum hayırlısıyla bi atlatsak şu dönemi her taraf battı ama napiim yapacak durumda değilim sağolsun akşam kayınvalidem aradı kızım bişey elleme bi temizlikçi tutar yaptırırız dedi

Günaydın kızlar,
Bugün nasılsınız bakalım ? Beni sorarsanız aynı, hala bulantılarla uğraşıyorum.
Şu günlerin geçmesini iple çekiyorum...Yaz gelsin artık yaaaa:)))
Yeni anne adayları hepiniz hoşgeldiniz. Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin...

Selam kızlar nabersiniz? Dün kendimden geçtim ben mide ağrısından. Allaha şükür bugün iyi gibiyim. Umarım gün içinde artmaz.

Yeni hamıs arkadaslar varmıs. Hepsini tebrik ediyorum. Allah kucaklarına almayı nasip etsin.

Paradısecıty nin kanaması olmuş sanırım. Geçmiş olsun cnm bnm. Umarım bugün daha iyisindir.

Ayrıca uzun zamandır girmeyen arkadaşlarıda ben çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…