2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Evet hayatım benim evde kendinden geçmiş durumda. Allahtan yarın annem memleketten geliyor. Bana destek olucak şu bulantılar geçene ve kendimi iyi hissedene kadar. İyiki varsın cnm annem benim yaa :asigim:

günaydın dilekciğim..ben 2 gündür iyiyim çok şükür bulantım azaldı...yememde düzeldii herşeyi olmasada çoğunu yiyebiliyorum...

Evet hayatım benim evde kendinden geçmiş durumda. Allahtan yarın annem memleketten geliyor. Bana destek olucak şu bulantılar geçene ve kendimi iyi hissedene kadar. İyiki varsın cnm annem benim yaa :asigim:

canım şimdiden gözün aydın ..anne gibisi var mı...allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi :)))))

canım şimdiden gözün aydın ..anne gibisi var mı...allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi :)))))

Amin cnm aminnnnn. Ana gibi yar olmaz demişler valla. Ne zaman başımız sıkışsa hep annemle babam bitiveriyolar yanımızda. Allah eksikliklerini göstermesin :Saruboceq::Saruboceq:

Naber yasemincim. Seninki kaç haftalık oldu?

iyilik canım...hafif bulantılarım halsizlik ve uyuklama dışında iyiyim...buğün 6+5 oldu teyzesi pazartesi dr agideceğiz inşallah kalp sesi ve kese için....senden naber canım....

kıslarr herkese günaydın :))), bu arada Seybay cım bende ilk bebeğimi 8+3 günlğkken kaybettim kalbi durmuş dedi dr. Her zaman aynı olmaz inşallah endişelenme ; ama seni çok ii anlıyorum şu an neredeyse hamileliğimi sadece sizlerle paylaşıyorum çevremde kimse bilmiyor bile , ilkinde ilan etmiştim resmen :teytey: hem nazarda değermiş söylememek 3 ay en güzeli , inşallah allah yardımcımız olsun bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

mozijiku girmeyenleri merak etme bence bulantıdan dolayı giremiyolardır bende sık sık giremiyorum işyerinde yoğunum birde çok bulantım var o yüzden devamlı giremiyorum kızlar size bişey sorucam bende birde çok ağız sulanması olmaya başladı ndn acaba aranızda böyle olan varmı

iyilik canım...hafif bulantılarım halsizlik ve uyuklama dışında iyiyim...buğün 6+5 oldu teyzesi pazartesi dr agideceğiz inşallah kalp sesi ve kese için....senden naber canım....

Oyy teyzesi yer onu Şeniz Maşallah Benimde 1 haftadır bulantı ve mide ağrısı vardı bugün hiçbişi yok . İnş. böyle devam eder.

Allah bu sefer bebeğini sana bağışlasın tatlım a.s.

Evet cnm bendede var. Normalmiş bu. Ağızdaki salgılar artar dedi doktor. ayrıca sivilcelerde çıkabilirmiş. Bu dönemde yağlanma artıyormuş hormonlar yüzünden

Maviş sen listede yoksun. Söyle cnm istersen detaylarınıda listeye eklesin kızlar

canım ben şimdilik listeye girmek istemiyorum etkileniyorum sanki ne biliim bebişimi ya kaybedersem(allah korusun ) diye hep korku var içimde o yüzden şimdilik beni listeye yazmayın kendimi hazır hissettiğimde ben zaten beni listeye almanızı söylerim canım ama düşündüğün için teşekkür ederim a.s.

Kizlar benim midem de cok fena. Ilk 6 hafta hicbisey yoktu. Sonra bir basladi bidaha da durmadi. Benimki bulantidan cok yanma ve eksime seklinde. Zaten hamilelik oncesinde de reflum vardi. Buna ragmen zorla biseyler yemeye calisiyorum. Ama yediklerimden hicbisey anlamiyorum. Sanirim bir anne destegi de benim almam lazim. En azindan evdeyim su anda calismiyorum ama inanin buda cozum degil. Gerci bir iki aya kadar tekrar calismaya basliyacagim. Evde olmama ragmen hicbisey yapamiyorum. Yeni grip atlattim ama hasta olmadan once de yapamiyordum. Tembellik diz boyu yani. Esim cok yardim ediyor. Yemekleri bile o yapiyor neredeyse cunku kokudan mutfaga giremiyorum. Su ilk uc ayi bir atlatsak .....

Tamam güzelim a.s.

ya bendede bogazımda bi balgam cok fenayımm.... hastalanmaktan korkuyorum yaaa.....mirmirmirmir

Dikkat et kendine cnm. Biliyosun ilaçta içemezsin hastalanınca Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…