mozijikucum sen ne zaman doktora gidecektin canım
Kizlar benim midem de cok fena. Ilk 6 hafta hicbisey yoktu. Sonra bir basladi bidaha da durmadi. Benimki bulantidan cok yanma ve eksime seklinde. Zaten hamilelik oncesinde de reflum vardi. Buna ragmen zorla biseyler yemeye calisiyorum. Ama yediklerimden hicbisey anlamiyorum. Sanirim bir anne destegi de benim almam lazim. En azindan evdeyim su anda calismiyorum ama inanin buda cozum degil. Gerci bir iki aya kadar tekrar calismaya basliyacagim. Evde olmama ragmen hicbisey yapamiyorum. Yeni grip atlattim ama hasta olmadan once de yapamiyordum. Tembellik diz boyu yani. Esim cok yardim ediyor. Yemekleri bile o yapiyor neredeyse cunku kokudan mutfaga giremiyorum. Su ilk uc ayi bir atlatsak .....
kıslarr herkese günaydın :))), bu arada Seybay cım bende ilk bebeğimi 8+3 günlğkken kaybettim kalbi durmuş dedi dr. Her zaman aynı olmaz inşallah endişelenme ; ama seni çok ii anlıyorum şu an neredeyse hamileliğimi sadece sizlerle paylaşıyorum çevremde kimse bilmiyor bile, ilkinde ilan etmiştim resmen :teytey: hem nazarda değermiş söylememek 3 ay en güzeli , inşallah allah yardımcımız olsun bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
aaa canım aynı balgam sorunu bendede var bazen çıkartamıyorum yutuyorum acaba bebişe bi zararı olurmu
günaydın dilekciğim..ben 2 gündür iyiyim çok şükür bulantım azaldı...yememde düzeldii herşeyi olmasada çoğunu yiyebiliyorum...
Beni 7 şubatta tekrar çağırdı cnm. Yani 2 hafta sonra gidicem. 9+5 olucam o zaman nasipse. Sen ne zaman gidiyosun?
canım bende 9 şubatta gidicem tam 10 haftalıkken çağırdı doktor inş. bi aksilik olmadan hayırlısıyla bebişlerimizi sağ sağlim kucaklarımıza alırız:Saruboceq:
canım aynı durumları yaşamışız ben de 9+5 ken kaybettim bebeklerimi..Kalpleri durmuştu..Aynı dediğin gibi çevremde kimse bilmiyor sadece kk..Ben de ilkinde herkese ilan etmiştim..Sen şu an kaç haflaıksın canım..
ayy birde duyuyorum ya kalbi durdu falan filan diye çok etkileniyorum psikolojim bozuluyor bazen o yüzden aslında pek topice girmek istemiyorum ama sizleride bırakamıyorum
kızlar dün dokt gittim 132,2 çıktı kan değerim ama ultrasonda görünmedi küçükmüş korkuyorum acaba ne zaman görünür son adetim 21 aralık ama geç döllenmiş sanırım
Hepimiz etkileniyoruz cnm. Ama Biz Kaderimize ne yazıldıysa onu yaşayacağız. Stres yapma bence çok fazla. Herşeyin hayırlısı olsun :1hug:
ayy canım benim ne güzel moral oldun bana evt çok haklısın kaderimizde ne varsa rabbim neyi nasip ederse onu yaşayacağız herşeyin hayırlısı
kızlar nasılsınız
rabbim hepimize yardım atsin bizi hep korusun amiiiin
canım bende 9 şubatta gidicem tam 10 haftalıkken çağırdı doktor inş. bi aksilik olmadan hayırlısıyla bebişlerimizi sağ sağlim kucaklarımıza alırız:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?