2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

mozijikucum sen ne zaman doktora gidecektin canım

Beni 7 şubatta tekrar çağırdı cnm. Yani 2 hafta sonra gidicem. 9+5 olucam o zaman nasipse. Sen ne zaman gidiyosun?

Allah dua etmekten başka çaremiz yok valla cnm. Allah bize güç versin. Bebişimizi bize bağışlasın. Bi şekilde geçicek günler napalım

canım aynı durumları yaşamışız ben de 9+5 ken kaybettim bebeklerimi..Kalpleri durmuştu..Aynı dediğin gibi çevremde kimse bilmiyor sadece kk..Ben de ilkinde herkese ilan etmiştim..Sen şu an kaç haflaıksın canım..

amin ya inanın cok korkuyorum bende bişey olurmu diyeeee:ecrin_bebek:

canım bende 9 şubatta gidicem tam 10 haftalıkken çağırdı doktor inş. bi aksilik olmadan hayırlısıyla bebişlerimizi sağ sağlim kucaklarımıza alırız:Saruboceq:[/QUOTE]

İnş. cnm amin :Saruboceq::Saruboceq:

ayy birde duyuyorum ya kalbi durdu falan filan diye çok etkileniyorum psikolojim bozuluyor bazen o yüzden aslında pek topice girmek istemiyorum ama sizleride bırakamıyorum

Selam bayanlar...
Ben de eylül annesi olacağım inşallah. Şu an 6. haftadayız. Dün doktorumuza gittik keseyi de gördük. Bi sorun görünmediğini söyledi doktor. Ama ben çok zorlanıyorum. Tansiyonum çok düşük 9/5 civarı geziyo ve çok rahatsızım. Bulantım da var. Bakalım ne zaman geçecek şikayetlerimiz. Bebişlerimizi sağ salim alalım da kucağımıza inşallah geçer hepsi.

benim bugün 5+6 oldu cnm , inşallah aynı sıkıntıları yaşamayız birdaha :)) pzrts keseyi gördük bizde doktorum. 9 şubata gün verdi ama ben bekleyemicem başka hast. ultrosona girmeyi düşünüorum önümüzdeki hafta. ha birde ilkinde lekelenme olmuştu benim avuç içi kadar açık renk , tabi buda belirtiymiş.

ayy birde duyuyorum ya kalbi durdu falan filan diye çok etkileniyorum psikolojim bozuluyor bazen o yüzden aslında pek topice girmek istemiyorum ama sizleride bırakamıyorum

Hepimiz etkileniyoruz cnm. Ama Biz Kaderimize ne yazıldıysa onu yaşayacağız. Stres yapma bence çok fazla. Herşeyin hayırlısı olsun :1hug:

kızlar dün dokt gittim 132,2 çıktı kan değerim ama ultrasonda görünmedi küçükmüş korkuyorum acaba ne zaman görünür son adetim 21 aralık ama geç döllenmiş sanırım

kızlar dün dokt gittim 132,2 çıktı kan değerim ama ultrasonda görünmedi küçükmüş korkuyorum acaba ne zaman görünür son adetim 21 aralık ama geç döllenmiş sanırım

Korkma cnm daha erkendir o yüzden gözükmemiştir. 10 güne kadar sende görürsün nasipse merak etme a.s.

Hepimiz etkileniyoruz cnm. Ama Biz Kaderimize ne yazıldıysa onu yaşayacağız. Stres yapma bence çok fazla. Herşeyin hayırlısı olsun :1hug:

ayy canım benim ne güzel moral oldun bana evt çok haklısın kaderimizde ne varsa rabbim neyi nasip ederse onu yaşayacağız herşeyin hayırlısı

ayy canım benim ne güzel moral oldun bana evt çok haklısın kaderimizde ne varsa rabbim neyi nasip ederse onu yaşayacağız herşeyin hayırlısı

Biz herzaman pozitif olalım. Bebişlerimizi strese sokmayalım. Onlarda güzel güzel sağlıklı bir şekilde büyüsünler dimi?

kızlar nasılsınız
rabbim hepimize yardım atsin bizi hep korusun amiiiin

kızlar günaydın bu sabah toxoplazma baktırdım negatif çok mutluyum:teytey: çünkü minicik bi kedim var evde çok korkuyodum bundan sonra daha da dikkatli olucam :1rolleyes:

canım bende 9 şubatta gidicem tam 10 haftalıkken çağırdı doktor inş. bi aksilik olmadan hayırlısıyla bebişlerimizi sağ sağlim kucaklarımıza alırız:Saruboceq:

İnş. cnm amin :Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE]

Benide doktor 30 Ockta cagirdi. Tam dokuz haftalik olacagiz insallah. Beni erken cagirmis galiba biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…