2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın bu sabah toxoplazma baktırdım negatif çok mutluyum:teytey: çünkü minicik bi kedim var evde çok korkuyodum bundan sonra daha da dikkatli olucam :1rolleyes:

Süper cnm çok sevindim. Bende kedi besliyorum evde. Doktor banada yaptırmıştı. Ve işin ilginci kedimde hamile :) doğurucak 1 aya kadar

maviş 83 canım pozitif olalım ki herşey o doğrultuda gelişsin korkma tamam mı annesi :)) sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin rabbim...öpüyorum seni arkadaşım....

Süper cnm çok sevindim. Bende kedi besliyorum evde. Doktor banada yaptırmıştı. Ve işin ilginci kedimde hamile :) doğurucak 1 aya kadar

yaaa ne güseelll ne şanslısın annane oluyosun:teytey: ben göze alamadım çiftleştirmeyi ama kısırlaştırmadımda belki benim doğuma yakın çiftleştirebilirim çünkü dışarıdan gelenlere karşı biraz agresif misafir sevmio belki bebişleri olursa değişebilir ama yavruları napıcam çevreden çok baskı vardı evden göndermem yönünde kesinlikle yapamam ama şu toxoplazma mikrobuda kafamı karıştırmıo diildi bişii çıkmayınca şimdi dışarıya biraz daha sağlam durabilirim artık çok zayıftı ilk geldiğinde ateşlendi ilk ntibiyotiğini kucağımda yedi bebeğim gibi oldu o da nasıl veririm inşallah bebek gelince ona karşıda iii olur sen napıcaksın cnm yavruları biraz büyüyünce vericekmisin :çok üzgünüm:

günaydın arkadaşlar

özgecim hiç korkma değirin güzel benim 7+2 olmama rahmen göbekten gözükmedi ama vajinal muaynede kalp atışıda kesede gözüktü bozma moralini bence birazdaha bekle yada vajen baktır

Evet cnm vericem yavruları. Bir petshopla anlaştık onlar alıcaklar. Ben zaten zor bakıyorum bir tanesine hepsiyle ilgilenemem. Bebek gelincede birsüre ayrı odalarda tutucam sanırım onları. En azından çok yaklaştırmamaya çalışıcam.

haklısın tabi mümkün diil senin bebiş sana bile vakit bırakmıcak keşke petshop diilde bi veteriner kliniği falan olsaydı ben bizim veterinerle bi konuşayım mı biara sölüodu yavruları olursa alır sahiplendiririz diye

Son düzenleme:
haklısın tabi mümkün diil senin bebiş sana bile vakit bırakmıcak keşke petshop diilde bi veteriner kliniği falan olsaydı ben bizim bi veterinerle bi konuşayım mı

aaaa şimdi gördüm sende Antalyadasın :teytey: ne tarafta oturuyosun? İstersen bi konuş bakalım. onlar ne diyecekler?

:1no2: kızlar ben bugün çok mutsuzum dün doktora gittim 6+3. gündeydim dün keseyi gördük ama kalbini duyamadık pzt tekrar gidicem ama ben çok ümitsizim (((((

:1no2: kızlar ben bugün çok mutsuzum dün doktora gittim 6+3. gündeydim dün keseyi gördük ama kalbini duyamadık pzt tekrar gidicem ama ben çok ümitsizim (((((

cnm üzülme daha kalp atışları için erken sıkma canını :ecrin_bebek:

aaaa şimdi gördüm sende Antalyadasın :teytey: ne tarafta oturuyosun? İstersen bi konuş bakalım. onlar ne diyecekler?

konyaaltı tarafındaym önümüzdeki hafta pzt i bizimkinin aşısı var gidince konuşucam nasılsa bizimki yavrulamadı eğer kabul ederse veririz senin yavruları çünkü ben de bizim kızı petshoptan aldım benimki sağlıklıydı ama bisürü bakımsız sevgiye muhtaç hayvan vardı çok ilgilenmiolar kabu ederse çok iii olur pzts yüzyüze sorucam yazarım sana özelden haberleşiriz inşallah ok dera.s.

aaaaa niye üzülüyosun şekerim ya. Bende 6+5 te duymuştum kalp atışını. stres yapma lütfen. Pazartesi duyarsın :1hug:

Tamam canım. Haber bekliycem senden a.s.

ya bak eğer bu kadar ümitsiz olucaksan ki daha erken görülmeyebilir vajinal baktır tamam mı sıkma canını

Buarada hangi veterinere götürüyosun kardelen? Bizimkinin veterineri antalya veteriner kliniği

Buarada hangi veterinere götürüyosun kardelen? Bizimkinin veterineri antalya veteriner kliniği

bizimkinin veterineri eski türkay otelin yanındaki vetriner kocaman bi artı işareti var tabelasında adını hatılayamadım karneden bakmam lazım ama çok ii bi veteriner gerçekten

maviş 83 canım pozitif olalım ki herşey o doğrultuda gelişsin korkma tamam mı annesi :)) sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin rabbim...öpüyorum seni arkadaşım....

saol canım benim çok güzel moral oluyorsunuz inş. hepimiz sağlıklı bebişlerimize kavuşuruza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…