2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah dediğiniz gibidir kızlar ama nebileyim ayrıca doktor vajınal bakmıştı zaten ama ona rağmen duymadık maleseffff

inşallah dediğiniz gibidir kızlar ama nebileyim ayrıca doktor vajınal bakmıştı zaten ama ona rağmen duymadık maleseffff
enrikacığım bak pzts duyacaksın bazen vajinalde bile duyulamıo kişiden kişiye değişir üzülme sakın zaten bu haftalarda hissedilemio bebiş sakın aklına kötü bişiii getirme ben hiç senin düşündüğün gibi düşünmüorum:dilcikar:

kızlar bugün doktora gitiim beta hcg için kan istedi iki ihtimal vardedi ya kanamalı bi hamilellik yada düşük dedi bakalım sonucu 2 de alcam nolur bana dua edin ...

hayırlı cumalar eylul annelerı..
rabbım hayırlısıyle bebeklerımız saglıklı bır sekılde kucaklarımızada almayı nasıp eder

kızlar bugün doktora gitiim beta hcg için kan istedi iki ihtimal vardedi ya kanamalı bi hamilellik yada düşük dedi bakalım sonucu 2 de alcam nolur bana dua edin ...

Dua ediyoruz cnm. Sende stres yapma. Rahat ol. Herşeyin hayırlısı cnm. Bugün Cuma. Hayırlı gün. Allahım en hayırlısını, en doğrusunu bilir.

hayırlı cumalar eylul annelerı..
rabbım hayırlısıyle bebeklerımız saglıklı bır sekılde kucaklarımızada almayı nasıp eder

Amin cnm. Sanada Hayırlı cumalar :Saruboceq:

bana durumum ve endişelerim hakkında yazan arkadaşalr çok teşekkür ederim Allah razı olsun...

bu arada herkese hayırlı cumalar inşaallah...

paradisecity;5017026]kızlar bugün doktora gitiim beta hcg için kan istedi iki ihtimal vardedi ya kanamalı bi hamilellik yada düşük dedi bakalım sonucu 2 de alcam nolur bana dua edin

inşallah herşey yolunda gider, mutlu haberlerini bekliyorum.

:1no2: kızlar ben bugün çok mutsuzum dün doktora gittim 6+3. gündeydim dün keseyi gördük ama kalbini duyamadık pzt tekrar gidicem ama ben çok ümitsizim (((((

canım neden ümitsizsinki 8 haftada bile duyan var kalp sesini ve sen daha 6+3 sün...ne olur pozitif ol....inşallah duyacaksın onun pıt pıt atan kalbini :)))

kızlar çok teşekkür ederim nekadar iyisiniz a.s. umarım duyarım sesini ve umarım sağlıklıdır pztye kadar nasıl sabredicem bilmiyorum :1no2:

hayırlı cumalar en güsel anneler nasılsınız,kızlar salı akşamı doktora gittim 7+2 olmuş kalp atışlarını dinledik çok güseldi harika bi duygu duymayanlarda inşallah biranönce o pıt pıt ları duyarlar ama bir sorunumuz var dedi doktor grip oldum ben çok ağır geciyor benimki gribal enfeksiyondanda olabilir dedi kesenin yanında bi kanama görüyorum dedi çok üzüldük düşük tehlikesi yapıyormuş progestan yazdı hemen basladım .15 gün sürekli yatacaksın dedi .kızlar size tavsiyem sakın gribi hafife almayın hapşırıklarımdan dolayı bile basınc kanaması olabiliyormuş.bol bol limonlu ıhlamur.günde 8 10 bardak sıcak su portakal tüket bol bol dedi.birde yattıgın oda kesinlikle nemli olacak dedi su koymam gerekiyo odaya.inşallah bu dönemi atlatırım bu kanama canımızı sıktı ama içim çok umutlu bebişim naz yapıyor bana aksini düşünmek bile istemiyorum :CüvCüv:

Çok geçmiş olsun cnm. Sen doktorunun dediklerini yap. Merak etme bebişin seninle kalıcak a.s.

hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar... uzun zamandır görüşemiyoruz aramıza yeni katılan arkadaşlarda olmuş hoşgeldiniz hepiniz.. allahım dahada arttırır inş sayımızı.. nasılsınız kızlar nasıl geçio anneliğin ilk haftaları.. şikayetiniz falan oluomu??? bulantı yanma kanama vs vs..

canım geçmiş olsun bebişler bize tutunacak bırakmıcaklar hayatı güzel sende pozıtıf düşünüyosun bende progestan kullanıyorum ama çok kötü kafamı kaldıramıyorum uyku yapıyo

gecmıs olsun canım...hamılelıkte grıp zor..artık dr dedıgı gıbı bol bol c vıtamını alırsın...
kotu seyler dusunmeyelım kotu seyler olmasın....hersey yoolunda gıder bebıslerımız kucagımıza alırız...
ınsallah bende dahıl pıt pıtları duymayan arkadslar duyarlar..ben keseyı gordugumde bıle heyacanlandım..ınsallah pıt pıtlarınıda duyarım...
allahım sen bızlerın yardımcısı olsun..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

[arkadaşlar hepimize hayırlı cumalr nasılsını nasıl geçiyo cumanı baklım:1hug:

sanada hayırlı cumalar canım, evet görünmüyordun bayagıdır hayırdır nihalciğim kötü birşey yoktur umarım benden iyilik canım pazartesiyi bekliyoruz sabırsızlıkla :))))dr umuza gideceğiz kalp sesi ve kese için....

çok geçmiş olsun canım...aman yat bol bol kalkmak yok sana :)) kötü şeyler düşünme tabiki annesi üzme yiğenimizi:)))

amin cnm allah isteyen herkeze nasıp etsin o duyguyu:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…