2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar benim SATım 28 kasım 1 hafta once dr gıttıgımde karnmdan gorunmedı bebek ve alttan baktılar kalbı atıyor dedıler sımdı benım cnm sıkılıo nıye karnımda gorunmedı dıe haftaya dr gıdecem kotu bısı yoktur dımı cok cnm sıkılıo

Selam cnm. Hayır tabiki kötü birşey yoktur. Vajinal bakmışlar, kese orda , kalbide atıyor. Daha ne istiyorsun cnm bnm süprizzzzz a.s.

saol cnm ne bıleyım hep kotu seyler gelıo aklıma korkuyorum bıde benım hıc bulantım yok sadece yorgunluk ve uyku bastırıo ara arada sancılarım oluyo

merak etme canım ben 6 haftalık gittim karından göremedi alttan baktı herşey yolunda dedi rahim ters dönmüş sadece ondan görünmemiş ama düzelir dedi

selam canımcım..ne guzel hersey yolunda gıdıyor...bebegının kalbınıde dınlemısın...
ınsallah hersey yolunda gıder..

saol cnm ne bıleyım hep kotu seyler gelıo aklıma korkuyorum bıde benım hıc bulantım yok sadece yorgunluk ve uyku bastırıo ara arada sancılarım oluyo

canım benimde satım 27 kasımdı ve benimde gözükmedi karından vajinal baktı kalp atışı ve kesesi gözüktü boş ver sıkma canını 8. haftadan sonra gözükebilir

ya kızlar bu progestan bana çok dokunmaya başladı bulantı yapıyor uyku yapıyor uff ne zaman bırakıcaz bu ilacoı kullnamayı

saolun cnlarım rahatadım bıraz elımden gelse evıme ultrasound alıcam her gun kontrol edecem :lepi::lepi:laelaelaelaelae

Kötü şeyler düşünme. Pozitif ol lütfen cnm. Bebeğinide strese sokuyosun annesi. Bulantın olmayabilir. Herkeste olacak diye bir kural yok. Bence şükretmelisin haline bulantın olmadığı için. Lütfen canını sıkma artık :1hug:

arkadslar benım dr ılac onermedı bana sadece elevıt dıye bır vıtamın verdı onu ıcıyorumm..
progeston ne ıse yarıyor...suan zaten yenı dr arıyorum kendıme..
dr memnum ama unv.hastanesınde oldugu ııcn bulmam cok zor oluyor..
henuz kan tahlıllerı felanda yaptırmadım..
bıırde bazı arkadslar 4-5 haftalıkken hem keseyı gormusler hemde kalp atısını..
ben 4 haftalıkken keseyı gromustum..
haftaya gıttıgımde duyulurmu acep pıt pıt sesı

rapunzell sen şuan kaç haftalıksın canım

kızlar düşük yapıyorum doktorum dedi değerm düşüo daha doğrusu artmamış şuana kadar yanımda olup bana moral veren arkadaşlara çok teşekkürederim allah hepinizin yüzünü güldürsün hepini inşlh hayırlıısyla bebeklerinizi kucağnıza alırsınız allaha emanet olun kendinize iyi bakın...

:1shok::1shok: inanmıyorum canım ya. Çok üzüldüm. İnan çok şaşırdım. Hayırlısı böyleymiş demek cnm. Biliyorum tesellisi yok ama meleğin seni bekleyecek cennette. Senin sağlığın bozulmasın yeterki. :teselli:a.s.

herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız?
yaa paradisecity canım çok çok geçmiş olsun herşeyin hayırlısı olsun

benimde hiç keyfim yok bugün midem bulanıyoo canım sıkılıyo aklıma bin türlü şey geliyo yaa uffff çok üzgünüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım benim ya çok üzüldün ne denir ki böle bi durumda demekki hayırlısı böleymiş allah yardımcın olsun

canım benım cok uzuldum geçmiş olsun diyecek fazla bışey yok ama demekkı bölesi hayırlı ımış benımde tehlıkem var suan progestan kullamıyorum saglıklı bebek zaten düşmezmış bebışte bı sorun varmışkı dışarı atıyomuş
allah elı ayagı düzgün çocuklar nasip etsın hepimize
geçmiş olsun tekrar

çok üzüldüm canım inşallah çok uzun sürmeden yeniden gelirsin aramıza allah daha sağlıklarını nasip etsin

canım progestan düşük tehlıkesı için rahmı güçlendırıyomuş bebek daha iii tutunması için dr dün öle söledi
valla sen 4 haftalık iii keseyi görmüşün ben 5+1 de gördüm keseyi dr ııı gözukte normalde zor gözükür 5 haftada dedi ama kalp atışını duyamadık daha 15 gun sonra belkı allah nasip ederse hayırlısı ile:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…