merhaba kızlar benim SATım 28 kasım 1 hafta once dr gıttıgımde karnmdan gorunmedı bebek ve alttan baktılar kalbı atıyor dedıler sımdı benım cnm sıkılıo nıye karnımda gorunmedı dıe haftaya dr gıdecem kotu bısı yoktur dımı cok cnm sıkılıo
merhaba kızlar benim SATım 28 kasım 1 hafta once dr gıttıgımde karnmdan gorunmedı bebek ve alttan baktılar kalbı atıyor dedıler sımdı benım cnm sıkılıo nıye karnımda gorunmedı dıe haftaya dr gıdecem kotu bısı yoktur dımı cok cnm sıkılıo
saol cnm ne bıleyım hep kotu seyler gelıo aklıma korkuyorum bıde benım hıc bulantım yok sadece yorgunluk ve uyku bastırıo ara arada sancılarım oluyo
saol cnm ne bıleyım hep kotu seyler gelıo aklıma korkuyorum bıde benım hıc bulantım yok sadece yorgunluk ve uyku bastırıo ara arada sancılarım oluyo
arkadslar benım dr ılac onermedı bana sadece elevıt dıye bır vıtamın verdı onu ıcıyorumm..
progeston ne ıse yarıyor...suan zaten yenı dr arıyorum kendıme..
dr memnum ama unv.hastanesınde oldugu ııcn bulmam cok zor oluyor..
henuz kan tahlıllerı felanda yaptırmadım..
bıırde bazı arkadslar 4-5 haftalıkken hem keseyı gormusler hemde kalp atısını..
ben 4 haftalıkken keseyı gromustum..
haftaya gıttıgımde duyulurmu acep pıt pıt sesı
rapunzell sen şuan kaç haftalıksın canım
kızlar düşük yapıyorum doktorum dedi değerm düşüo daha doğrusu artmamış şuana kadar yanımda olup bana moral veren arkadaşlara çok teşekkürederim allah hepinizin yüzünü güldürsün hepini inşlh hayırlıısyla bebeklerinizi kucağnıza alırsınız allaha emanet olun kendinize iyi bakın...
kızlar düşük yapıyorum doktorum dedi değerm düşüo daha doğrusu artmamış şuana kadar yanımda olup bana moral veren arkadaşlara çok teşekkürederim allah hepinizin yüzünü güldürsün hepini inşlh hayırlıısyla bebeklerinizi kucağnıza alırsınız allaha emanet olun kendinize iyi bakın...
arkadslar benım dr ılac onermedı bana sadece elevıt dıye bır vıtamın verdı onu ıcıyorumm..
progeston ne ıse yarıyor...suan zaten yenı dr arıyorum kendıme..
dr memnum ama unv.hastanesınde oldugu ııcn bulmam cok zor oluyor..
henuz kan tahlıllerı felanda yaptırmadım..
bıırde bazı arkadslar 4-5 haftalıkken hem keseyı gormusler hemde kalp atısını..
ben 4 haftalıkken keseyı gromustum..
haftaya gıttıgımde duyulurmu acep pıt pıt sesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?