kızlar düşük yapıyorum doktorum dedi değerm düşüo daha doğrusu artmamış şuana kadar yanımda olup bana moral veren arkadaşlara çok teşekkürederim allah hepinizin yüzünü güldürsün hepini inşlh hayırlıısyla bebeklerinizi kucağnıza alırsınız allaha emanet olun kendinize iyi bakın...
Canııım ne desek acını dindiremeyiz biliyorum. Fakat inan dualarım seninle olacak, en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğe kavuşman dileğimle :Saruboceq:kızlar düşük yapıyorum doktorum dedi değerm düşüo daha doğrusu artmamış şuana kadar yanımda olup bana moral veren arkadaşlara çok teşekkürederim allah hepinizin yüzünü güldürsün hepini inşlh hayırlıısyla bebeklerinizi kucağnıza alırsınız allaha emanet olun kendinize iyi bakın...
kızlar düşük yapıyorum doktorum dedi değerm düşüo daha doğrusu artmamış şuana kadar yanımda olup bana moral veren arkadaşlara çok teşekkürederim allah hepinizin yüzünü güldürsün hepini inşlh hayırlıısyla bebeklerinizi kucağnıza alırsınız allaha emanet olun kendinize iyi bakın...
kızlar slm nasılsınız bakalım annişler.gene hepiniz bulantıdan dertlisiniz :)))) ya kızlar bugun ben ultrasona girdim ama keseyi göremedik((( 4+6 yım bugun doktorum transvaginal yani alttan bakalım istersen dedi bende kabul etmedim (( haftaya gene bakcaz karından.... acaba bebişim ordamıdır????
saol cnm ne bıleyım hep kotu seyler gelıo aklıma korkuyorum bıde benım hıc bulantım yok sadece yorgunluk ve uyku bastırıo ara arada sancılarım oluyo
paradisecity eğer bu satırları okuyorsan ya da okumak için tekrar gelirsen şunu bilmeni isterimsenağlama öncelikle diğer arkadaşların da dediği gibi düşüklerin%90 ı genetik bozuklukları nedeniyle vucudun bebişi atmasıyla oluşuomuş diğer nedenlerin içindede kanda pıhtılaşma vss var sağlıksız olması daha kötü diil mi tüm ömür boyunca üzülecektin ne kadar üzülsendesenağlama üzülsekde senağlama öncelikle nedenini bi araştır çünkü 1-2 ay içinde yine haberini almak istiorum inşallah tekrar anne olucaksın:Saruboceq: ve inşallah sağlıklı olucak :Saruboceq: allahkızlar düşük yapıyorum doktorum dedi değerm düşüo daha doğrusu artmamış şuana kadar yanımda olup bana moral veren arkadaşlara çok teşekkürederim allah hepinizin yüzünü güldürsün hepini inşlh hayırlıısyla bebeklerinizi kucağnıza alırsınız allaha emanet olun kendinize iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?