2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok üzüldüm yaa ... Çok geçmiş olsun. Herşeyde bir hayır vardır Allah korusun ilerde sağlıksız olacağına böyle olması eminim çok daha iyidir. Ne kadar acı birşey olduğunu tahmin bile edemiyorum. Allah en kısa sürede yüzünüzü yine güldürür inşallah.
Allah eşine ve sana sabır ve dayanma gücü versin canım....:Saruboceq::Saruboceq:

Canııım ne desek acını dindiremeyiz biliyorum. Fakat inan dualarım seninle olacak, en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğe kavuşman dileğimle :Saruboceq:

canımcım cok uzuldum..gecmıs olsunsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

kızlar bişey sormak size dün bana dr sag yumurtalıklardan tutunmuş falan dedi
sizdede böle bişey söledımı

kızlar slm nasılsınız bakalım annişler.gene hepiniz bulantıdan dertlisiniz :)))) ya kızlar bugun ben ultrasona girdim ama keseyi göremedik ((( 4+6 yım bugun doktorum transvaginal yani alttan bakalım istersen dedi bende kabul etmedim (( haftaya gene bakcaz karından.... acaba bebişim ordamıdır????

canım ben 6+5 ken gözükmedi karından vajenden bakınca gözüktü hamilelikten dolayı rahim ters dönebiliyomuş senindaha erken canım benim arkadaşda vajenden baktırmamıştı ve 5+5 de gözükdü birazdaha beklemen lazım yada için rahat etmiyosa vajinal ultrasonla baktır

ama ama ama ((( ben bugun bebişimin heyecanıyla gittim görcem diye ama göremeyince üzülüverdim. daha çok küçük olabilir dedi doktorum....hayırlısı....

saol cnm ne bıleyım hep kotu seyler gelıo aklıma korkuyorum bıde benım hıc bulantım yok sadece yorgunluk ve uyku bastırıo ara arada sancılarım oluyo

aslıcım bende bugun keseyi görmek için ultrasona girdim ama kesem görünmedi.daha çok küçükmüş doktor öle dedi.sıkma canını bebişlerimiz allahın izniyle gelecek inşallahh....bu arada bendede hiç bir belirti yok ne bulantı ne kusma sadece senin gibi uykum geliyo....

canım benim geçmiş olsun ya...postu okur okumaz gözlerim doldu,ağlıyorum inan.ama herşeyin hayırlısını dile Allah tan.bende hayatta neye elimi attıysam kuruttum(iş,kariyer vs..)en son bebek istedim,şimdi onu kaybetmekten de korkuyorum...ALLAH YARDIMCIN OLSUN VE EN KISA ZAMANDA İNŞALLAH YENİDEN GEBE OLDUGUN HABERİNİ ALIRIZ...

paradisecity eğer bu satırları okuyorsan ya da okumak için tekrar gelirsen şunu bilmeni isterimsenağlama öncelikle diğer arkadaşların da dediği gibi düşüklerin%90 ı genetik bozuklukları nedeniyle vucudun bebişi atmasıyla oluşuomuş diğer nedenlerin içindede kanda pıhtılaşma vss var sağlıksız olması daha kötü diil mi tüm ömür boyunca üzülecektin ne kadar üzülsendesenağlama üzülsekde senağlama öncelikle nedenini bi araştır çünkü 1-2 ay içinde yine haberini almak istiorum inşallah tekrar anne olucaksın:Saruboceq: ve inşallah sağlıklı olucak :Saruboceq: allah hepimizin bebişlerini ve bizi korusun aminnnnn

paradisety çok üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır sıkma canını.en kısa zamanda gene aramızda görmek dilegiyle cnm....

paradisety arkadasıma çok gecmiş olsun canım inşallah tekrar sağlıklı bebişlerine kavusursun canım.banada gecmiş olsun diyen bütün arkadaslarıma tesekkür ederim kızlar sağolun a.s.

kızlar siz hiç benim anlattıgım gibi bi durum duydunusmu yani kesenin yanında rahim içi kanama olayı.ben ilk defa duydum yani yatmaktan baska ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ayrıca doktorum benden hiç tahlil falan istemiyor bu normalmi yapılması gereken tahliller varmı bildiğiniz ben bugün 7+ 5 günlüğüm

paradisecity kullanıcısından alıntı
kızlar düşük yapıyorum doktorum dedi değerm düşüo daha doğrusu artmamış şuana kadar yanımda olup bana moral veren arkadaşlara çok teşekkürederim allah hepinizin yüzünü güldürsün hepini inşlh hayırlıısyla bebeklerinizi kucağnıza alırsınız allaha emanet olun kendinize iyi bakın...

Canım gerçekten çok üzüldüm. Allah sabır versin.senağlama
Eylül ayında yaşamıştım ben senin yaşadıklarını. Bir yanda kaybetmenin üzüntüsü, bir yanda yeniden hamile kalabilir miyim, ben de bir gün anne olabilecek miyim korkusu... Zaman geçtikçe anne olabilecek miyim korkusu acının önüne geçti. Aradan yalnızca 3 ay 6 gün geçmişti ki, ben yeniden hamile olduğumu öğrendim. Çok şükür şu anda herşey iyi. Senin de öyle olacak. Sadece biraz sabır birtanem...:teselli:

offf moralim aşırı bozuk..neden bebekler düşüyor ki bu kadar?geçmişte köylerde yaşayan insanlarda bile bu kadar olmamış..biz herşeye dikkat ediyoruz ama sanırım hormonal gıdalar,radyasyon,kirlilik vs...
benide korku kapladı,bu hayalimde gerçek olmazsa vayyy halime..senağlamasenağlama

kızlar bu kadar sıkmayalım kendimizi ya...bende si,zler gibiyim hep endişeleniyorum ama çokta sıkıntı vermeyelim kendimize.allahın izni ile inşallah bişey olmaz...dua edelim bol bol....

paradisecity canım hayırlısı olsun sana bişey olmasın.. bebek Allah'ın izni ile olur.. çok geçmiş olsunn..

Anne Adayımız. .....................SAT..............Tahmini Doğum Tarihi

1- İrem34............................................ .............................26 ağustos
2- NILUFERSAHH.....................22 Kasım..........................29 Ağustos
3- dilekal.................................20kasım... ... .......................2 Eylül
4- burko(burcu)........................24 Kasım.............................2 Eylül
5- ayderim...............................24 Kasım.............................2 Eylül
6- shekercim............................26 Kasım.............................2 Eylül
7- Pelin_74..............................26 Kasım..............................2 Eylül
8- Birbelemir...........................26 Kasım..............................2 Eylül
9- efil06....................................26 Kasım.............................2 Eylül
10- delfindora............................27 Kasım..............................3 Eylül
11- pushing(zeynep):)..............27 kasım ..............................3 Eylül
12- telli....................................27 Kasım...............................3 Eylül
13- flower_85...........................27 Kasım...............................9 Eylül
14- farsena..............................28 Kasım................................4 Eylül
15- Candy5..............................28 Kasım................................4 Eylül
16- aylin20...............................29 Kasım...............................5 Eylül
17- açeyla...............................30 Kasım................................6 Eylül
18- Okyanus84..........................1 Aralık.................................7 Eylül
19- Mozijiku .............................1 Aralık.................................7 Eylül
20- cntz_06...............................1 Aralık.................................7 Eylül
21- kedinihal.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
22- bengiii(Emel).......................3 Aralık................................8 Eylül
23- zeynepsz.............................3 Aralık................................8 Eylül
24- deryaa1...............................3 Aralık................................9 Eylül
25- cingene00...........................5 Aralık.................................9 Eylül
26- Yasemin-66.........................7 Aralık...............................13 Eylül
27-((eslem))..............................7 Aralık................................13 Eylül
28- m.reyyan.......................................... .............................13 Eylül
29- Nevesta..............................8 Aralık................................14 Eylül
30- MadLen .............................9 Aralık................................15 Eylül
31- eda_naz.............................9 Aralık.................................15 Eylül
32- mrs_derya..........................9 Aralık.................................15 Eylül
33- özge_844..........................12 Aralık.................................15 Eylül
34- atropin_tr .........................11 Aralık................................17 Eylül
35- asos1980(ayşe)..................13 Aralık….............................19 Eylül
36- Marall...............................13 Aralık….............................19 Eylül
37- kardelen23-.......................13 Aralık................................19 Eylül
38-fatoşgül..............................14 Aralık................................20 Eylül
39-guluncani...........................14 Aralık...............................20 Eylül
40-kardelen79.........................14 aralık................................20 Eylül
41- ultlar ................................15 Aralık................................20 Eylül
42-sivaslı58.............................20 Aralık. ..............................26 Eylül
43-rapunzell_85........................20 Aralık...............................26 Eylül
44- Trackeki............................23 Aralık................................29 Eylül

arkadaşım çok geçmiş olsun cnm...
Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin inşaallah...
canını sıkma Allah sana tekrar evlat nasip etsin hayırlısınla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…