2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

özgecim naaptın tekrardan gitinmi doktora... bende yarın gideceğim kısmetse bu arrada midem bulannmaya başladıı...eşim bile kokuyoo...

merhaba iyi aksamlar herkese :)) tiyatroya gitmistik az once geldik eve çok guzel bir oyundu kanlı nigar :))

vakit epey geç olmus kimse olmaz tabii bu saatte . . . . .bende yarın ıcın heyecanlıyım . . . . .kalp atıslarını gorecegiz insallah . . odum kopuyo ters bisey olacak diye . . . .Allah acı seyler yasatmasın kimseye yaaa

canım heyecanınına katılıyorum bende yarın dr gideceğim kcanını sıkmana gerek yok canım... herşeyin hayırlısı.. neden kötü şeyler düşündün anlamadım ama ii düşüneliö ii olsunn.... A llahın izni ile bişey olmaz bebişlerimize...

ıyı geceler arkadaslar..
topıgı gırınce boyle haberler cok etkılenıyorum..
ınsallah hayırlısyla atlatırız bugunlerımız...
boyle haberler duymayız bır daha...
rabbım dua edıyorum kucaklar bos kalmasın...hayırlısyla bebişlermızı kucagımıza alalım...

rapunzel 82 seninde benim gibi sat 20 aralık hadi hayırlısı canım....

evet canım gunumuz aynı...hayırlısı dıyelım hayırlısı olsun..topıkte en kucuk bızız
bebegım hıc beklemedıgım anda bana suprız yaptı..hayırlısıyla devamınıda getırır ınsallah
kucuk mucızem:emir_bebek

Hadi gel pazartesi ya..şafak sayar gibi ....Çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum..allahım inşallah pazartesi mutlu haberlerle gelmemi nasip edersin..Dileyen her arkadaşın dualarını kabul eyle sen yarabbim..

Gününüz aydın olsun hepinizin..Bugün hava bahar gibi buralarda..Bu gün gibi yarınlarımız hep aydınlık olsun..Allahım hepimiz sana emanetiz..

cnm saol sen kac haftalıksın

Günaydın arkadaşlar dün yoktum doktora gittim bebeğim,n kalp atışlarını gördüm çok güzel bir duygu allah herkese yaşatsın inşallah

İyi olmaya çalışıyorum cnm. Alıştım sayılır artık bulantılara. Umarım en kısa zamanda geçer. Bebişimde iyidir sanırım. Onuda görmek istiyorum biran önce ama 2 hafta daha sabredicez napalım. Sen nasılsın? Varmı bulantı falan?

bulantım sabahları çok fazla oluyor ama sonra geçiyor bide yemek yedikten sonra 1 saat bulanıyor onun haricinde bulanmıyor. ama benim kasık ağrılarım çok oturamıyorum yatamıyorum

aslıcım ben bugun tam 5 haftaya girdim.bu hafta içi bakalım görebilcekmiyiz keseyi....

aslıcım ben bugun tam 5 haftaya girdim.bu hafta içi bakalım görebilcekmiyiz keseyi....

merhaba guzel anneler...
sıvaslı vajınal muayene sonucu goruluyordu..ben keseyı gordum...sanırım sen gobusen baktırıyosun...
ınsallah sende gorursun..pıkı dr kalp atısını ne zamn duyacagan hakkında bılgı verdımı:uhm:

selam kızlar nasılsınız bugün.... hafta sonu herkes evde herhalde:))

aslı Adana'da hangi doktora gidiyorsun????

Herkese Merhabalar...Dolasirken burayi farkettim butun sayfalari okuyamadim....Herkese sorunsuz guzel bir hamilelik diliyorum....Ben 3 cocuguma hamileyim...Sizler gibi hamileligin en zor donemini yasiyorum....Benim hamileliklerim cok zor gectigi için sadece bir kere ilk hamileligimi kesinlestirmek için doktorumla gorustum digerleri hep acil den oldu.....
3. hamileligim olmasina ragmen vucudum bir turlu kabullenemiyor hamileligi....Ben yataklarda yatarken bebegim sorunsuz bir sekilde buyuyor cok sukur....Surekli bir bulanti hiç kesilmeyecek sekilde (( hiçbirsey yiyememe helede su bile icememe hali oluyor bende....Ne yesem cikiyor....Bunun uzerinede yuksek tansyonum var...Ilk iki hamileligimde gunde 8 e varan tansyon ilaclariyla ve jinekolog_kardiolog beraberligiyle bitirdim hamileliklerimi....Bu seferkide ayni yolda ilerliyor zaten....Benim dogum tarihimde 5_6 eylul gibi cikiyor simdilik...Benim gibi zor hamilelik geciren varmi gercekten merakediyorum..Sizlerin guzel ve rahat hamilelik gecirmeniz dilegiyle......Allah tamamina erdirsn diyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…