2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar bende ara ara kasık agrısı oluyor.. adet agrsı gıbı....
bu normal mı??
yenı 5 haftalık olduk :))

arkadaşlar herkese selamlar,.dünden beri çok kötüyüm..şu an ağlayarak yazıyorum,.dün sabah doktora gittik,.doktor bebeğin kalp atışını duyamıyoruz,dedi,..ben daha söylemeden bunları anlamıştım,.ultrosonda bebeğim hareketsiz öylece duruyodu,.sonra doktordan o korkunç sözler döküldü.,bebeğin yaşamıyo..:1no2:iki saat içinde kürtaj oldum,.narkozla olduğu için ALLAHA şükür,hiç ağrım sızım olmadı,.ama KALBİM ağrıyo..sanki halaa kendimi hamileymişim gibi hissediyorum.ALLAH kimseye yaşatmasın,dilerim...dün hastanede hamile kadın görmek istemedim,.küçük bebeklere bakamıyorum,.inş bu durumum biran önce geçer,.ARTIK beni listeden silebilirsiniz,.:a015::a015:senağlama hoşçakalın..bulunduğunuz duruma herzaman şükredin..BEN KAYBETTİM.MELEĞİM BENİ BIRAKTI..senağlama.

Canım ya ne olur böyle üzme kendini... ablam 2 kez düşük yapmıştı bir kez de bebeği 4 aylıkken öldü karnında. Ama asla umudunu yitirmedi... 4. kez denedi ve bu defa nur tıpo gibi bir oğlu oldu. Listeden silmeye gerek yok sadece tarihi uzatırız... canım bir kere gebe kalan çok çabuk gebe kalıyor artık... 1 ya da en fazla 2 ay dinlenir sonra yeniden gebe kalırsın... dua et ki kısır değilsin... benim arkadaşım 8 yıldır ne ameliyatlara yattı da olmadı.. O ne yapsın... umudu bile yok... ama doktor çok önemli ablama kanda pıhtışalma var ondan ölmüş bebek dediler... nedenini iyice araştır.. ablam 1 yıl iğne tedavisi gördü... inşallah en yakın zamanda yeniden anne olursun

canım cok uuzldum.ınsallah ılerde saglıkı bebklr kucagına alacaksın...senağlamasenağlamasenağlama

canım ya üzülme nolur sen sağlıklı ol bebiş yine olur allahın izniyle
inşallah en kısa sürede bize tekrar hamiş haberini verirsin:Saruboceq:

nilüfercim üzülme canım.herşeyde bi hayır vardır.rabbim ikincisini nasip eder inşallahh...bırakma kendini...

arkadaslar bende ara ara kasık agrısı oluyor.. adet agrsı gıbı....
bu normal mı??
yenı 5 haftalık olduk :))

canım normal o ağrılar bende 7+5 günlük oldum ara sıra sağ kasığıma sancı giriyo ama hemen geçiyoo dr normal olur o ağrılar dedi
sen keseyi görmüş müydün?

rapunzel ben karından baktırdım ultrason.doktorum istersen vajinal bakalım dedi ama ben kabul etmedim.korkuyorum ondan .bu hafta içi tekrar bakıcaz....

Gecmis olsun...Cok uzuldum...Allah hayirli zamanlarda yeniden versin insallah....

arkadaşlar ben de 5 haftalıkken üstten baktırdım görünmüyor; alttan bakılırsa herşey daha net çıkıyor..

ya bu arada doktorum aradı idrarda kum varmış... bu ne şimdi anlamadım... sancım filan da yok...((

canım ya cok gecmiş olsun sakın uzulme dıcem ımkansız.bende 2kere kaybettım ılkkı bıde 5 aylıktı.ıkıncı senın gıbı oldu 8 haftalık kalbı durdu.bes ay sonra yıne hamile kaldım suan 6 haftalık hamıleyım.allah sabrını verıyo canım.hersey gonlunce olsun.onun yıcek ekmegı yokmus oyle dusun.hıc degılse hamile kalmıssın ya hıc olmasaydı oyle dusun kendıne dıkkat et.

alttan baktırmaya korkmayın bence arkadaslar benım dr um 12.haftaya kadar herkeze alttan bakıyo.bızde dun gıttık.6+3 olmusuz kalbını duyduk ılk defa allahım kucagımıza almayı nasıp etsın budefa ınsallah.bıde sol yumurtalıkta dollenmıs kızmı acaba dedık.saglıklı olsunda farketmez tabı

canım benim yaa boyle bir durumda ne soylenir ki ( cok uzuldum inan Allah sabır versin . . . . . . cok zor kabullenmek ve hayatına kaldıgın yerden devam etmek insallah diger bebegine canım uzulme lutfen

canım normal o ağrılar bende 7+5 günlük oldum ara sıra sağ kasığıma sancı giriyo ama hemen geçiyoo dr normal olur o ağrılar dedi
sen keseyi görmüş müydün?

cok tesk ederım okyanus...verdıgın cevap ıcın..sqanırım herkeste oluyor bu ara ara kasık agrısı..
boyle haberler duyunca uzuluyoruz...
2 yıldır hasrettım...tedavı sonrası suprız yaptı bana..
en son asama tup bebek dı ona gecektım ama mucızem ben geldım dedı..
ınsallah sonunda getırırım..:Saruboceq:
burdakı tum anne adyaları saglıkı bır sekılde kucagımıza alırız ınsallah:Saruboceq:
evet ben keseyı gordum...vajınal muayene sonucu..
haftaya tekraradan tahlıller ıcın dr gıdecem..o zamnda belkı kalp atısını duyarım dıye umıt edıyorum

rapunzel ben karından baktırdım ultrason.doktorum istersen vajinal bakalım dedi ama ben kabul etmedim.korkuyorum ondan .bu hafta içi tekrar bakıcaz....
ınsallah sıvaslı kesenı gorurusun..aslında vajınal muayene cok kolay...ben alıstım artık..kaydirigubbakcemile3
ama hamıs olduktan sonra alttan baktırmaya cesaretım yokdu..:çok üzgünüm:
ama dr bısey olmaz deyınce ıcın rahatlamıstıkaydirigubbakcemile2

merhaba zeynep ınsallah bu sefer bebegını saglıklı bır sekılde kucagına alırsın...
cok zor sureclerden gececez sanırım..
hayırlısyla kucaklarımızada alalım bebeklerımızı:Saruboceq::Saruboceq:

bende az once hastaneden geldim 6+2 yiz :)) çok sukur herhangi bir sorun çıkmadı . . . . .keseyi gorduk ama kalp atıslarını duyamadık doktor cok erken oldugunu soyledi beni baska bi ultrason cihazına yonlendirdi orda da kalp atısını goremedik ama o guçlu kalp atsını duyduk :)) Allah ım bu ne buyuk bir mutluluk o kadar rahat ettim ki anlatamam Allah ım sonuna kadar sorunsuz bi sekilde devam ettirsin insallah hamileligimi :))

canımsın yaa...ne desek boş biliyorum,ama çok üzülüyorum bu tarz haberleri aldıkça.ALLAH SANA ÖNCE SABIR VE SAĞLIK VERSİN.İNŞALLAH HAYIRLI BEBİŞLERİN YİNE OLUR..

canım ya çok üzüldüm gerçekten ne denir bilmiyorum ama onu verende allah alanda bi hayır vardır o herşeyi bizden daha iyi bilir seni çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…