2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bebeğimi gördüm bugün çok küçük daha nokta kadar:) kesemizide gördük..kalp atışlarınıda duyduk gayet sağlıklıymış... Allahım şükürler olsunn çok mutluyuz.. rabbim herkese nasip etsin....

mrb canım.. çok şükür yok kötü bişi perş gittim en son herhangi bi tehlikem falan olmadıını söledi dr um.. artık göbüşten bakıoz 1 haftadır.. kalbide pıt pıt yavrumun allah ım böyle devam ettirir inş. 1 ay sonra yani 3. ayımız bitince gidicez önemli bişi olursa ara dedi.. bulantılarım başladı, bide uyku hali dışında bi prb yok şükür.. pazartesi senden de iyi haberlerini bekliorum canım..

paradıcıty ve nilüfersahh çok çok ama çok üzüldüm... allah ımdan ümit kesilmez.. aldığı bebişlerimizi demek bizden çok sevmiş.. şuan ne desem boş biliorum ama inanın aynı acıları sizinle yaşıorum.... en kısa zamanda toparlanıp diğer ay anneleri olarak aramıza dönersiniz inşşş...

Ne güzel tebrik ederim canım..Ben de kısmetse pazartesi görücem kese ve kalp atışını inşallah..kaç haftalıksın şu an..benim sat 12 aralık senin 13 sanırım..

Ne güzel tebrik ederim canım..Ben de kısmetse pazartesi görücem kese ve kalp atışını inşallah..kaç haftalıksın şu an..benim sat 12 aralık senin 13 sanırım..

teşekkür ederim canım rabbim sanada nasip etsin..evet sat 13 aralık...pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz....

selam kızlar nasılsınız bugün.... hafta sonu herkes evde herhalde:))

aslı Adana'da hangi doktora gidiyorsun????

ya balcalıya gıdıyordum tahlıllerımı orda yaptırdım ama beni korkutuyor haftaya ortadoguya gıtmeyı dusunuyorum sen nereye gıdıyorsun cnm

canım 6 haftalık olduğumu söyledi bolbol sıvı tüket dedi..eşinle işte..... dikkatli olun .. ilaç yazdı tahliller istedi... 3 hafta sonra gel ... bebeğimizin durumu gayet ii dedii..

canım 6 haftalık olduğumu söyledi bolbol sıvı tüket dedi..eşinle işte..... dikkatli olun .. ilaç yazdı tahliller istedi... 3 hafta sonra gel ... bebeğimizin durumu gayet ii dedii..

cnm aynı gidiyoruz sanırım bizimde 6. haftamız yarın dolıuyoo... allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin... bebişim beni yorucak gibi bugun hiç halım yoktu... :CüvCüv:

kızlar folic plus+demir ilacı kullanan var mı?ben bu ilaçları aldıktan sonra aşırı halsizleştim,midem bulanmaya başladı...aynı durumda olan var mı?

ya balcalıya gıdıyordum tahlıllerımı orda yaptırdım ama beni korkutuyor haftaya ortadoguya gıtmeyı dusunuyorum sen nereye gıdıyorsun cnm

Balcalı doğru bir karar; ama ben herzaman balcalıdan ürkmüşümdür. Ortadoğuda ferat bey'e gidiyorum. Bir de orada filiz hanım var; muhteşem bir doktor; ama ben ferat'a başladığımda o izindeydi, şimdi de ayıp olur diye geçemiyorum.

kızlar folic plus+demir ilacı kullanan var mı?ben bu ilaçları aldıktan sonra aşırı halsizleştim,midem bulanmaya başladı...aynı durumda olan var mı?

İlaçlardan kaynaklandığını sanmıyorum canım, hamileliktendir mutlaka. Demir için çok erken ama, demir eksikliği mi var sende? folik asit ben de alıyorum ilk 3 ay beyin gelişimi için çok önemli.kaçıncı haftandasın?

kızlar, ben de bir şey soracağım; cinsel ilişkiyi yasakladı mı doktorunuz? bana ilk 3 ay yasak.

deryacım 5 haftalık.ama benim yüzümün rengine bakıp verdi adam Allah ım sen sabır ver ...

cinsel ilişkiyi yasaklamadı ama ben istemiyorum zaten karnımın agrısından duramıyorum birde onunla uğraşamam

bızede yasak degıl ama benım canım istemıyor bebegıme bırşey olurdıye korkuyorm

selam kızlar ben geldim
progestan beni çok fena yapıyordu
bir ümit doktora gittim belki gerek kalmaz artık kullanmaya diye
çünkü içmediğim zaman çok iyim
gidince bebişimin kalp atışlarını gördüm
küçük beyaz bir noktaydı, atıp atıp duruyordu çok şükür
acayip bir duygu yaa
gözlerimin önünden gitmiyor o an
ilacımıda vajinaldan almamı söyledi
böylelikle yan etkilerini yaşamazmışım

ee sizler nasılsınız?

creative; çok şaşırdım nasıl hemen vermiş demir hapını ben anlamadım 12.haftadan önce önemli bir eksiklik yoksa kimseye verilmez ki.... istersen başka bir doktora git, boşuna almış olma... evet, karın ağrısı konusunda haklısın... zaten gazman olduk çıktık:)))) riskli valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…