bengi slm yaşadıgın yer van yazmışsın.bende vandayım cnm...
sanada hayırlı cumalar canım, evet görünmüyordun bayagıdır hayırdır nihalciğim kötü birşey yoktur umarım benden iyilik canım pazartesiyi bekliyoruz sabırsızlıkla :))))dr umuza gideceğiz kalp sesi ve kese için....
arkadaşlar bebeğimi gördüm bugün çok küçük daha nokta kadar:) kesemizide gördük..kalp atışlarınıda duyduk gayet sağlıklıymış... Allahım şükürler olsunn çok mutluyuz.. rabbim herkese nasip etsin....
Ne güzel tebrik ederim canım..Ben de kısmetse pazartesi görücem kese ve kalp atışını inşallah..kaç haftalıksın şu an..benim sat 12 aralık senin 13 sanırım..
selam kızlar nasılsınız bugün.... hafta sonu herkes evde herhalde:))
aslı Adana'da hangi doktora gidiyorsun????
teşekkür ederim canım rabbim sanada nasip etsin..evet sat 13 aralık...pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz....
canım 6 haftalık olduğumu söyledi bolbol sıvı tüket dedi..eşinle işte..... dikkatli olun .. ilaç yazdı tahliller istedi... 3 hafta sonra gel ... bebeğimizin durumu gayet ii dedii..
ya balcalıya gıdıyordum tahlıllerımı orda yaptırdım ama beni korkutuyor haftaya ortadoguya gıtmeyı dusunuyorum sen nereye gıdıyorsun cnm
kızlar folic plus+demir ilacı kullanan var mı?ben bu ilaçları aldıktan sonra aşırı halsizleştim,midem bulanmaya başladı...aynı durumda olan var mı?
deryacım 5 haftalık.ama benim yüzümün rengine bakıp verdi adam Allah ım sen sabır ver ...
cinsel ilişkiyi yasaklamadı ama ben istemiyorum zaten karnımın agrısından duramıyorum birde onunla uğraşamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?