2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam eslem, bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim, allah kucağına da almayı nasip eder inşalah. ben de progestanı geçen hafta bıraktım.. darısı da sizlere..

selam canım
çok sağol güzelim
sen neden içiyordun progestanı? kanama yada lekelenmen filan mı vardı
ve ne kadarlık oldunuz kii bıraktın ilacı??

bızede yasak degıl ama benım canım istemıyor bebegıme bırşey olurdıye korkuyorm

doktor, sperm içerisindeki bir maddenin düşüğe neden olabildiğini ancak bunun da kesin bir bilgi olmadığını söyledi. Eşlerin içeri boşalmaması ve karna baskı yapmaması gerekiyormuş. Ama haklısınız bir de kaygı durumu var ortada... ama inan düşeceği varsa düşüyor düşmeyecekse de amuda aklksan yine düşmüyor... rahmetli ananem anlatırdı son çocuğunu düşürmek için nasıl bir maratona çıktığını ama düşüremediğini... hiç kafanıza takmayın bir şey olmaz inşallah....

bulantılar ne durumda?

selam canım
çok sağol güzelim
sen neden içiyordun progestanı? kanama yada lekelenmen filan mı vardı
ve ne kadarlık oldunuz kii bıraktın ilacı??

canım, sat 3 aralık benim adet tarihim 31 aralıktı; tam o gün kanamam oldu hatta ben de ağladım yine regl oldum diye ... 2. gün çok azaldı ve ertesi gün bitti. düşük riskine karşı verdi doktor... 6+5 olduğumda da kalp atışını duyunca ve lekelenmem olmayınca kesti progestanı.. bugün 7+3 üz canım

anladım canım
iyi maşallah
hayırlısıyla 3. ayımızı doldursak gerisi kolay olur inşallah
ben progestanı ağrılarımdan sebep kullanıyorum
artık vajinaldan kullan dedi
bebeğe bişey olmaz inşallah

iyi akşamlar kızlar hepinize
nasılsınız bebişler nasıl ben yorgunluktan ölüyorum hala işdeyim siz düşünün artık ve 10 gündür müdür raporlu olduğundan izinsiz çalışıyorum bu saatlere kadar artık nefret ettim burdan ya çok yorgunum hamileliğimin bile tadını çıkaramıyorum allahtan rahat bi hamilelik sorunum yok çok şükür

en yenı anneler merhabaa.s.
topıgımız cok sessız...:çok üzgünüm:
ne zamn gelsem kımsecıkler olmuyor..

ınsallah sonuna kadr hep sorunsuz gecırırsın:Saruboceq::Saruboceq:
ama yınede cok kendını yorma..ıcınde mınıcık bebisının var

ınsallah sonuna kadr hep sorunsuz gecırırsın:Saruboceq::Saruboceq:
ama yınede cok kendını yorma..ıcınde mınıcık bebisının var

ah canım ya yormamaya çalışıyorum ama hergün 11de evdeyim sabahda erken kalkıyorum uykusuzluk çok yordu beni sen nasılsın iyisindir umarım

kızlar iyi geceler.nasılsınız...neler yapıyosunuz bakalım.bol bol süt içiyomusunuz.şimdiden başlanmalıymış.ve gebeligin son aylarında günde 3 litreye yakın süt tüketilmeliymiş...

nilüferşahh arkadaşım çok ama çok geçmiş olsun.. Rabbim sabır versin... bozma moralini herşeyde bi hayır vardır....

asos sen vajinal mı baktırdın cnm???
ben pazartesi gidicem 6+3 iken yani...

kızlar iyi geceler.nasılsınız...neler yapıyosunuz bakalım.bol bol süt içiyomusunuz.şimdiden başlanmalıymış.ve gebeligin son aylarında günde 3 litreye yakın süt tüketilmeliymiş...

2 gündür hiç içmiyorum diyebilirim...çünki çok kötü midem bulandı.. umarım gecerede içebilirimm.. yaa 3 litre süt nasıl içilir...ozaman demekki su içmek yerine süt içicez.. offf....

nilüferşahh arkadaşım çok ama çok geçmiş olsun.. Rabbim sabır versin... bozma moralini herşeyde bi hayır vardır....

asos sen vajinal mı baktırdın cnm???
ben pazartesi gidicem 6+3 iken yani...

hayır özgecim karnımdan baktı gayet net gözüktü sesini bile duydukk:) darısı sana....

inşallah canım saol ama kimsinin karından 8 haftaya kadar bile gözükemiyormuş
çevremdede var öle bi bayan...
ondan birazda olsa içimi rahat tutmaya çalışıyorum...
Rabbim nasip ederde sorunsuz bi hamilelik ve sağlıklı bir evlat sahibi oluruz hepimiz inşaallah..

canım benim 7+2 gözükmedi vajinadan gözükdü onu takma kafana gebelikden dolayı rahim ters dönüyomuş sonrada düzeliyomuş:uhm:

kızlar yaa şu mide bulantısıyla nasıl başa çıkıyorsunuz
beni baya uğraştırıyor bulantılar
Allahım sağlık ve sabır versin

benim yeni yeni başladı bulantılarım çok kötü oluyoo ayva bastırıyo ayva yiyorumm

İyi geceler kızlar. Nasıl gidiyor bulantılar benim gündüz çok fena bu saatlerde biraz gözümü açabiliyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…