2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar iyi geceler.nasılsınız...neler yapıyosunuz bakalım.bol bol süt içiyomusunuz.şimdiden başlanmalıymış.ve gebeligin son aylarında günde 3 litreye yakın süt tüketilmeliymiş...

merhaba canım :)) 3 litre sut tuketilmeli demissin bu iste bi yanlıslık olmalı 3 litre çok çunku . . . . .ben iki bardak sut içiyorum bir sabah birde aksam yatmadan once bence bu kadarı yeterli

kızlar yaa şu mide bulantısıyla nasıl başa çıkıyorsunuz
beni baya uğraştırıyor bulantılar
Allahım sağlık ve sabır versin

merhaba canım benim çok sukur su ana kadar ne bulantım ne kusmam oldu ama okudugum kadarıyla sabah yataktan kalkmadan yanında bulundurman gereken seyler var basucunda duracaklar yani . . . . .tuzlu cubuk kraker grissini gibi cubuklar tuzlu leblebi falan . . . . .bunlar bulantıyı bastırıyo canım

Cnm sürekli seni düşünüyordum inanırmısın. Uzun süredir gelmemiştin buraya. Çok dua ettim inş. ters birşey yoktur diye ama maalesef verdiğin haber beni baya üzdü:çok üzgünüm::çok üzgünüm: Herşeyde bir hayır vardır tatlım. Tesellisi yok böyle birşeyin ama yeterki senin sağlığın yerinde olsun. Yeniden gelecektir mutlaka bebişin sana. Kendine dikkat et cnm:teselli:a.s.

gunaydın en cıcı anneler..:CüvCüv:
yenı kalkmıs sayılırım..sabaha kadr kasık agrım vardı cok korktum...sankı adet olacakmıs gıbı..bıde sureklı terledım...
neysekı şimdı daha ıyıyım..
dr elevıt onermıstı..ben suan onu ıcmeye basladım..ama sanırım folbıol ve progestan kullanan arkadslar var..
folbıol ve progestan ne ıse yarıyor acaba..
bana verdıgı vıtamın ılacı...
neden bana neden elevıt verdıkı:uhm:

Canım kasık ağrıların normal ben de de oluyor ara ara..Başlarda daha sık oluyordu..Endişe etme..Bu arada Folbiol ya da folic plus hamileliğin 12.haftasına kadar kullanılan ve bebeğin beyin oluşumunu etkileyen önemli bi ilaç..Hiç kullandın mı sonra mı vitamine geçtin yoksa kullanmadın mı..Benim de ilk gebeliğimde önce vitamin vermişti sonra folic asit..ama bildiğim kadarıyla hamileliğin ilk haftalarında nöral tüp defektlerinin önlenmesi açısından etkili bi ilaç..Gerçi elevitin de içeriğinde folic asit mevcuttur.Gebelik başlamadan önce folic asit kullanılması öneriliyor gebelikte ise ilk 3 ay...Progestan ise ben mesela tedaviyle hamile kaldığım için bizler için olmazsa olmaz.. çünki yeterli progesteron hormonu üretemediğimiz için takviye olarak kullanıyoruz..ayrıca kimi zaman dr.lar düşük tehlikesine karşı da kullandırıyorlar..senin için çok gerekli değil sanırım..

Son düzenleme:

ooh maşallah
aman bu bulantı kusma kimsede olmasında
çok zor yaa, Allahım sabır versin

folbıol 5 ay once kullanmıstım asılamalar zamanında..
elımde var ama dr sormadan kullanmak ıstemedım.
elevıte dun basladım..sımdı ıcerıgıne okudum ondada folık asıt varmiş..
progestana vermedı..cunku rahım duvar kalınlıgına baktı..ve baya kalın dedı..oyuzden vıtamın verecem demıstı..demekkı bundan vermemıs progestan
cevabım ıcın cok saol..
hayırlısyla bebklermıızı kucagımıza alsaydık..
sen keseyı gordunmu:uhm:
sen nevonun topıgınde 2009 ılk annesısın ayagını surudun arkandan ben geldım..:asigim:
hayırlısyla sonunuda getırecegız:Saruboceq::Saruboceq:

okadar halsizimki suan uyandım.... ve midem bulanıyoooo hiçç ii deilim yaaaaaaaaaaaaa...........

buarada nılufersahh allah sabır versin sana yaa.. cok uzgunum işallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın...

FATOŞGÜL canım bende 12 de anca uyanabildim
benimde midem fena bulanıyor
zar zor tost yedim, biraz bastırdı bulantıyı ama tekrar başladı

nilufersahh canım Rabbim sabır versin sana
inan çok üzüldüm, vardır bunda da bir hayır
Güzel Allahım en iyisinden en sağlıklı ve hayırlı olanından en kısa zamanda nasip etsin inşallah

merhaba canım :)) 3 litre sut tuketilmeli demissin bu iste bi yanlıslık olmalı 3 litre çok çunku . . . . .ben iki bardak sut içiyorum bir sabah birde aksam yatmadan once bence bu kadarı yeterli

cnm ben hastanede çalıştıgım için bunu bana bi doktor söledi.kendi eşide hamileyken süt içmesi gerekiyormuş ama oda okadar çok içememiş.

kızl bu arada hepinize iyi hafta sonları diliyorum.ama ben çok yorgun hissediyorum kendimi.evim darmadagın ama elimi bile kaldırasım yok.nası temizleyecegim bu evi ya (( off offf bugunlerde böleysek karnımız şişince napcez biz...

valla hamilelere devlet yardım etmeli :) bir bulaşığı makinaya dizmek bu kadar zor mudur?kolumu kaldıramıyorum.ütü desen çığ gibi :)eşime her akşam şikayet ediyorum bu nasıl bebek?ben ameliyat olduğumda bile böyle yatmamıştım,şimdi wc ye kalkmaya erinir oldum :jeyyar:

hepimiz aynı durumdayız desenize :))))
benimde evi süpürmem gerek 1,5 hafta oldu süpürmeyeli
toz içinde yaşıyorum
hayırlısıyla 3 ayı tamamlasak düzelip işlerimizi yapıcaz ama
o zaman kadarda eve girilmez herhal :)))

canım valla bende oyleyim içimden bisey yapmak gelmiyo yemek bile yapasım yok :))

kızlar ya bi fikir verin aksama ne yemek yapayım bıktım valla her gun ne yapsam derdinden . . . .ustune de bu hamilelik tembelligi:))

kızlar ya bi fikir verin aksama ne yemek yapayım bıktım valla her gun ne yapsam derdinden . . . .ustune de bu hamilelik tembelligi:))

Ben tembellik günlerimde düdüklü tencereye tavuk, patates, soğan, yeşil biber ne bulursam bütün bütün atar, üzerine biraz karabiber serpip haşlarım. Hem çok basit hem çok sağlıklı hem de biz ailecek çok severizcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…