arkadaşlar ben de 5 haftalıkken üstten baktırdım görünmüyor; alttan bakılırsa herşey daha net çıkıyor..
ya bu arada doktorum aradı idrarda kum varmış... bu ne şimdi anlamadım... sancım filan da yok...(([/QUOT
canım bende salı gunu ıdrar testı yaptırdım bendede ıdrarda kum görülmüş hatta bışey krıstallerı yazar kum demekmış kumlar birleşip böbrekte taş oluşturuyomuş öle dediler bana benım bide ıdrarda ıltihap göründü ben senden daha vahım durumdayım yanı takma bışey olmaz şimdilık benım 4 yıl öncede vardı kum hala varmış geçmemış
kızlar iyi geceler.nasılsınız...neler yapıyosunuz bakalım.bol bol süt içiyomusunuz.şimdiden başlanmalıymış.ve gebeligin son aylarında günde 3 litreye yakın süt tüketilmeliymiş...
kızlar yaa şu mide bulantısıyla nasıl başa çıkıyorsunuz
beni baya uğraştırıyor bulantılar
Allahım sağlık ve sabır versin
arkadaşlar herkese selamlar,.dünden beri çok kötüyüm..şu an ağlayarak yazıyorum,.dün sabah doktora gittik,.doktor bebeğin kalp atışını duyamıyoruz,dedi,..ben daha söylemeden bunları anlamıştım,.ultrosonda bebeğim hareketsiz öylece duruyodu,.sonra doktordan o korkunç sözler döküldü.,bebeğin yaşamıyo..:1no2:iki saat içinde kürtaj oldum,.narkozla olduğu için ALLAHA şükür,hiç ağrım sızım olmadı,.ama KALBİM ağrıyo..sanki halaa kendimi hamileymişim gibi hissediyorum.ALLAH kimseye yaşatmasın,dilerim...dün hastanede hamile kadın görmek istemedim,.küçük bebeklere bakamıyorum,.inş bu durumum biran önce geçer,.ARTIK beni listeden silebilirsiniz,.:a015::a015:senağlama hoşçakalın..bulunduğunuz duruma herzaman şükredin..BEN KAYBETTİM.MELEĞİM BENİ BIRAKTI..senağlama.
gunaydın en cıcı anneler..:CüvCüv:
yenı kalkmıs sayılırım..sabaha kadr kasık agrım vardı cok korktum...sankı adet olacakmıs gıbı..bıde sureklı terledım...
neysekı şimdı daha ıyıyım..
dr elevıt onermıstı..ben suan onu ıcmeye basladım..ama sanırım folbıol ve progestan kullanan arkadslar var..
folbıol ve progestan ne ıse yarıyor acaba..
bana verdıgı vıtamın ılacı...
neden bana neden elevıt verdıkı:uhm:
merhaba canım benim çok sukur su ana kadar ne bulantım ne kusmam oldu ama okudugum kadarıyla sabah yataktan kalkmadan yanında bulundurman gereken seyler var basucunda duracaklar yani . . . . .tuzlu cubuk kraker grissini gibi cubuklar tuzlu leblebi falan . . . . .bunlar bulantıyı bastırıyo canım
Canım kasık ağrıların normal ben de de oluyor ara ara..Başlarda daha sık oluyordu..Endişe etme..Bu arada Folbiol ya da folic plus hamileliğin 12.haftasına kadar kullanılan ve bebeğin beyin oluşumunu etkileyen önemli bi ilaç..Hiç kullandın mı sonra mı vitamine geçtin yoksa kullanmadın mı..Benim de ilk gebeliğimde önce vitamin vermişti sonra folic asit..ama bildiğim kadarıyla hamileliğin ilk haftalarında nöral tüp defektlerinin önlenmesi açısından etkili bi ilaç..Gerçi elevitin de içeriğinde folic asit mevcuttur.Gebelik başlamadan önce folic asit kullanılması öneriliyor gebelikte ise ilk 3 ay...Progestan ise ben mesela tedaviyle hamile kaldığım için bizler için olmazsa olmaz.. çünki yeterli progesteron hormonu üretemediğimiz için takviye olarak kullanıyoruz..ayrıca kimi zaman dr.lar düşük tehlikesine karşı da kullandırıyorlar..senin için çok gerekli değil sanırım..
merhaba canım :)) 3 litre sut tuketilmeli demissin bu iste bi yanlıslık olmalı 3 litre çok çunku . . . . .ben iki bardak sut içiyorum bir sabah birde aksam yatmadan once bence bu kadarı yeterli
kızl bu arada hepinize iyi hafta sonları diliyorum.ama ben çok yorgun hissediyorum kendimi.evim darmadagın ama elimi bile kaldırasım yok.nası temizleyecegim bu evi ya(( off offf bugunlerde böleysek karnımız şişince napcez biz...
kızl bu arada hepinize iyi hafta sonları diliyorum.ama ben çok yorgun hissediyorum kendimi.evim darmadagın ama elimi bile kaldırasım yok.nası temizleyecegim bu evi ya(( off offf bugunlerde böleysek karnımız şişince napcez biz...
kızlar ya bi fikir verin aksama ne yemek yapayım bıktım valla her gun ne yapsam derdinden . . . .ustune de bu hamilelik tembelligi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?