2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Nabersiniz kızlar? Bende artık mide kazınma durumları başladı. Yine herşeyi yiyemiyorum, midem bulanıyor ama sürekli bişiler yemek zorunda kalıyorum. Dengem şaştı artık gerçekten. İnş. en kısa sürede atlatırız bu dengesizliği

hımmm haslama guzel gibi gorunuyo canım tesekkur ederim fikir için :) yaglı seyler goresim yok zaten varsa yoksa tuzlu ekşi seyler yiim:)

merhaba canım napalım pazar tembelligi iste :) canım sık ama az yemek ye bir de yesil elma kivi greyfurt bana iyi geliyo bastırıo yani midemi bi dene istersen aralarda da tuzlu leblebi falan atıstır

merhaba canım napalım pazar tembelligi iste :) canım sık ama az yemek ye bir de yesil elma kivi greyfurt bana iyi geliyo bastırıo yani midemi bi dene istersen aralarda da tuzlu leblebi falan atıstır

evet cnm saatte bir bişiler atıştırıyorum zaten mecburen. Tuzlu ve ekşi istiyor cnm sürekli. Yağlı hiçbirşey yiyemiyorum. Dediğin gibi mideyi bastırmaya yönelik. Hamilelik insanın bünyesini çok değiştiriyor gerçekten.

kızlar bende ekşi ve tuzlu yiyebiliyorum sadece
yağlı , salçalı yemek görmek istemiyorum
doktorum sen yemek yapma, kayınvalden yakınsa onlar pişirsin sen ye dedi
bende eşimde çok şaşırdık, benim hoşuma gitti ama eşim biraz bozuldu galiba
eltim sağolsun bişeyler hazırlayınca çağırıyor
haricinde bana bakan yok
böyle günlerde biri pişirsin diye bakıyor insan

burda yemektenmı bahsedıyorlarmıs..tam zamanında gelmısım...cokacimcoookcokacimcoook
ne yesem dıye dusunuyordum..acıktımcokacimcoook
kızlar herkes eksi yıyecekler yıyor..yoksa eylude ayseler mı gelıyor dersenızkaydirigubbakcemile3

Evet cnm ya aynı durum bendede var. Annem ve kayınvalidem başka şehirdeler. Bizede yemek yapan kimse yoktu. Ta ki düne kadar. Annemle babam geldiler . Ben düzelene kadar gitmicekler. Yaşasın mutfakta biri var artıkhihoyyythihoyyyt

2 gündür hiç içmiyorum diyebilirim...çünki çok kötü midem bulandı.. umarım gecerede içebilirimm.. yaa 3 litre süt nasıl içilir...ozaman demekki su içmek yerine süt içicez.. offf....

asoscum, süt artık takıntı haline gelmiş... ben prof. dr kadın doğumcuya sordum... halkın takıntısı dedi. Önemli olan aldığın kalsiyum miktarı... istersen hiç süt içme ama yeteri kadar kalsiyum al. Örneğin 1 kivi 2 bardak süt demektir, ya da kaşar (ki en fazla kalsiyum kaşardadır) alacağın sütün 3 katı kalsiyum içerir, bunun yanısıra bazı yeşil yapraklılar ve özellikle de fındık yine kalsiyum içerir. Onu da yiyemem dersen, bol bol ayran iç.... yeterli kalsiyum al adı önemli değil canım

kaydirigubbakcemile3 hepimiz kız doğurursak çok gülerim valla

bizde de kimse yok yemek yapacak.. kayınvalidem burada ama ancak canın bir şey istiyor mu diyor.... ben de "istiyor" demiyorum tabi... ya ben herkesin herşeyine koşan biriyim, ama şimdi benim ihtiyacım var ama kimse yok etrafımda... eşim de mutfağa girip de yemek yapacak biri değil... ev işlerine yardım ediyor ama yemek konusunda açıkça" yapmam" diyor...:1no2:

ayy ben kızım olsun istiyorum
tabii başta sağlıklı olsun

deryadevrim canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim
ben ilk başlarda süt içiyordum ama malesef ağzıma alamıyorum artık
diğerleriyle takviye yaparım artık
ayrıca süt gaz yapıyor

hata sende...kaynanana tam eziyet zamanı,normalde hep işlerine biz koşuyoruz birazda onlar bize koşsun

valla ben agzımla istiyorum,isterse yapmasın,tabiki amacı ben degil bebek ama olsun ben yemek yaptırıyorum valla delikafadulden

Mozijiku oohh ne güzel annen baban gelmişler
safan olsun canım
ahhh ahh analar, onlarda olmasa halimiz yaman valla
bende cuma günü doktor çıkışı gidip kaldım
baya bi baktım canım anam

tüm annelerin ellerinden öpüyorum a.s.

hehehehehe ne iyi bi doktormus o oyle :roflol: her doktor boyle desene super olur valla

Gerçekten hamilelik başka birşeymiş ya. Önceden kimseye muhtaç değilsin ama hamileysen eğer insana ihtiyacın çok oluyor. İnş. en kısa zamanda bünyemiz normale döner.

Ana gibi yar olmaz valla. Allah başımızdan eksik etmesin onları. Ne annemizi ne babamızı. Bende bütün anne ve babaların ellerinden öpüyorum.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…