Ben tembellik günlerimde düdüklü tencereye tavuk, patates, soğan, yeşil biber ne bulursam bütün bütün atar, üzerine biraz karabiber serpip haşlarım. Hem çok basit hem çok sağlıklı hem de biz ailecek çok severizcokacimcoook
Nabersiniz kızlar? Bende artık mide kazınma durumları başladı. Yine herşeyi yiyemiyorum, midem bulanıyor ama sürekli bişiler yemek zorunda kalıyorum. Dengem şaştı artık gerçekten. İnş. en kısa sürede atlatırız bu dengesizliği
merhaba canım napalım pazar tembelligi iste :) canım sık ama az yemek ye bir de yesil elma kivi greyfurt bana iyi geliyo bastırıo yani midemi bi dene istersen aralarda da tuzlu leblebi falan atıstır
kızlar bende ekşi ve tuzlu yiyebiliyorum sadece
yağlı , salçalı yemek görmek istemiyorum
doktorum sen yemek yapma, kayınvalden yakınsa onlar pişirsin sen ye dedi
bende eşimde çok şaşırdık, benim hoşuma gitti ama eşim biraz bozuldu galiba
eltim sağolsun bişeyler hazırlayınca çağırıyor
haricinde bana bakan yok
böyle günlerde biri pişirsin diye bakıyor insan
2 gündür hiç içmiyorum diyebilirim...çünki çok kötü midem bulandı.. umarım gecerede içebilirimm.. yaa 3 litre süt nasıl içilir...ozaman demekki su içmek yerine süt içicez.. offf....
burda yemektenmı bahsedıyorlarmıs..tam zamanında gelmısım...cokacimcoookcokacimcoook
ne yesem dıye dusunuyordum..acıktımcokacimcoook
kızlar herkes eksi yıyecekler yıyor..yoksa eylude ayseler mı gelıyor dersenızkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 hepimiz kız doğurursak çok gülerim valla
saglıklı olsun su gunlerı atlatalım...ama aysede gelse fena olmaz yanıhihoyyythihoyyyt
Evet cnm ya aynı durum bendede var. Annem ve kayınvalidem başka şehirdeler. Bizede yemek yapan kimse yoktu. Ta ki düne kadar. Annemle babam geldiler . Ben düzelene kadar gitmicekler. Yaşasın mutfakta biri var artıkhihoyyythihoyyyt
bizde de kimse yok yemek yapacak.. kayınvalidem burada ama ancak canın bir şey istiyor mu diyor.... ben de "istiyor" demiyorum tabi... ya ben herkesin herşeyine koşan biriyim, ama şimdi benim ihtiyacım var ama kimse yok etrafımda... eşim de mutfağa girip de yemek yapacak biri değil... ev işlerine yardım ediyor ama yemek konusunda açıkça" yapmam" diyor...:1no2:
kızlar bende ekşi ve tuzlu yiyebiliyorum sadece
yağlı , salçalı yemek görmek istemiyorum
doktorum sen yemek yapma, kayınvalden yakınsa onlar pişirsin sen ye dedi
bende eşimde çok şaşırdık, benim hoşuma gitti ama eşim biraz bozuldu galiba
eltim sağolsun bişeyler hazırlayınca çağırıyor
haricinde bana bakan yok
böyle günlerde biri pişirsin diye bakıyor insan
bizde de kimse yok yemek yapacak.. kayınvalidem burada ama ancak canın bir şey istiyor mu diyor.... ben de "istiyor" demiyorum tabi... ya ben herkesin herşeyine koşan biriyim, ama şimdi benim ihtiyacım var ama kimse yok etrafımda... eşim de mutfağa girip de yemek yapacak biri değil... ev işlerine yardım ediyor ama yemek konusunda açıkça" yapmam" diyor...:1no2:
Mozijiku oohh ne güzel annen baban gelmişler
safan olsun canım
ahhh ahh analar, onlarda olmasa halimiz yaman valla
bende cuma günü doktor çıkışı gidip kaldım
baya bi baktım canım anam
tüm annelerin ellerinden öpüyorum a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?