hehehehehe ne iyi bi doktormus o oyle :roflol: her doktor boyle desene super olur valla
kızlar yemek onerilerinizi bekliyorum :)) aksama ne yapsak acaba
kızlar yemek onerilerinizi bekliyorum :)) aksama ne yapsak acaba
asoscum, süt artık takıntı haline gelmiş... ben prof. dr kadın doğumcuya sordum... halkın takıntısı dedi. Önemli olan aldığın kalsiyum miktarı... istersen hiç süt içme ama yeteri kadar kalsiyum al. Örneğin 1 kivi 2 bardak süt demektir, ya da kaşar (ki en fazla kalsiyum kaşardadır) alacağın sütün 3 katı kalsiyum içerir, bunun yanısıra bazı yeşil yapraklılar ve özellikle de fındık yine kalsiyum içerir. Onu da yiyemem dersen, bol bol ayran iç.... yeterli kalsiyum al adı önemli değil canım
aaa ne tesaduf bende ferat beye gıdecem annemınde halamın da doktoruydu ama tahlıllerımı balcalıda yaptıracam orda dogum falan yapamam zaten hep asistanlar gırıo tam korkuyom:) filiz hanımıda eşime onermişker ii demişler ama bılmıorum:)Balcalı doğru bir karar; ama ben herzaman balcalıdan ürkmüşümdür. Ortadoğuda ferat bey'e gidiyorum. Bir de orada filiz hanım var; muhteşem bir doktor; ama ben ferat'a başladığımda o izindeydi, şimdi de ayıp olur diye geçemiyorum.
iyi aksamlar kızlar :))
iyi aksamlar kızlar :))
kızlar bana akşamları bişeyler oluyo midem karışık karnım aç bişey yiyemiyorum...az önce biraz marol yedim acım yaaaaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?