2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben farkettimde bilgisayar başında bayagı çok vakit geçiriyorum.sizce bebişlerimize zarar verirmi bu bilgisayar....acil cevap istiyom kızlar :)

iyi aksamlar arkadaslar ne zamandir giremiyom nete bende hamileyim sat 6 aralik dogumda 12 eylule geliyo hayirlisiyla insaallah hepimiz saglikla kucagimaza aliriz insaallah benide ekleyin listeye su an bende cok acim herseyi yiyemiyorum carsamba doktora gitcem kalp atislarini duyarim herhalde

duyarsın tabi canım hayırlısyla...bende acımm hemde çok....sanki evde bişey yok yaa

yaa sanırım grip olcam yaa.................... bebişime bişey olursa naparımm...

canım öyle düşünme ... rabbim onu korur..

bende teketek öksürüyorumm.. umarım hasta olmamm..

slm kızlar 3 gündür boğazım yanıyor sürekli su içiyorum bi üşüyorum bi yanıyorum acaba bebeğime birşey mi oldu çok korkuyorum siz bebeğinizin varlığını hissedebiliyormusunuz

merhaba gunaydın canım korkma bebegine bisey olmaz bol bol sıvı tuket ve yat dinlen sakın ama sakın ilaç kullanma bunu biliyosun zaten çok duramayacak gibiysende doktorunla konus o çaresine bakar :)

bende birazdan hastaneye gidecegim . . cumartesi kan vermistim sonucları doktora goturecegim sonra gorusuruz kızlar :)

Günaydın kıslar nabersiniz? Benim mide bulantılarım geçti sanırım artık. 2 gündür yok. Sadece aşırı derecede mide kazınması var. İnş. bir daha hiç başlamaz bulantılarkaydirigubbakcemile2

günaydın arkadaşlar nasılsnız? melekler nasıl? bu gün aşırı derecede başım ağrıyor ve aşşağıdan yukarı doğru kramlar var sanırım rahim genişlediğinden oluyormuş sizde de var mı?

günaydın herkese..ben de yarın 5.haftamı dolduracağım kısmetse. cumartesi doktora gideceğim..acaba kalp atışı duyulur mu? sizler ne zaman duymuştunuz?

günaydın herkese..ben de yarın 5.haftamı dolduracağım kısmetse. cumartesi doktora gideceğim..acaba kalp atışı duyulur mu? sizler ne zaman duymuştunuz?

canım 6 ya girince duyabilirsin ama bebek küçük değilse? ben 6+4 te gördüm çok güzel bir duygu Allah sanada yaşatsın

slm arkadaşlar dün öğrendim hamileyim eylül sonu gibi görünüyor bebişimin gelişi sat ım 24 aralık hihoyyyt Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin

merhabalar ayyy çok heyecanlıyım.1 saat sonra kese ve kalp atışı için gidicez doktora..Allahım inşallah güzel ve mutlu haberlerle dönmek nasip olur..

slm arkadaşlar dün öğrendim hamileyim eylül sonu gibi görünüyor bebişimin gelişi sat ım 24 aralık hihoyyyt Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin

Tebrik ederim canım. Hayırlısı olsun. a.s.

merhabalar ayyy çok heyecanlıyım.1 saat sonra kese ve kalp atışı için gidicez doktora..Allahım inşallah güzel ve mutlu haberlerle dönmek nasip olur..

Hadi bakalım canım. Bekliycez seni burda. Güzel haberlerle gel inş. :Saruboceq:

Ben 6+5 te duymuştum canım. Sende büyük ihtimal duyarsın

selam kızlar merhaba bende Rabbim nasib ederse 09.09.2009 da anne olacağım 7+4 günlük hamişim kalp atışını duymaya gidecekler eğer duymazsanız endişe etmeyin bende 5+6. gün bebeğe dahir hiçbişey görünmemişti sonra 6+4.gün bebeşi gördük 7.5mm ve kalp atımı dak/92 di biraz yavaş atıyodu inşallah şimdi normale dönmüştür.. 1 hafta sonra kontrolüm var... ne olursa olsun endişelenmeyin iyi şeyler düşünün hamişliğin tadını çıkarın benim 10 gündür acayip içim bayılıyo miğdem çok kötü oluyo ama bebeğim iyi olsunda idare edicez artık.... İnşallah muradımıza ereriz kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…