2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Selam arkadaşlaryerimseniben Bende kısmetse Eylül annesi olucam:) Ben 25 Eylül doğumluyum ve Terazi burcuyum umarım bebeğimde benim gibi Terazi burcu olur:1rolleyes:
Bu arada Sat konusunda bişey sorucam.Ben en son adetimi 15 Aralık ( İlk günü )
gördüm.Sat bu mudur yoksa adetin son görüldüğü gün müdür acaba:sm_confused:

Tebrikler canım. Hayırlısı olsun a.s.

Tebrikler canım. Aramıza hoşgeldin. Evet cnm sat son adet tarihinin ilk günü oluyor

canım ilk günü sat bu gün tam 6+0 yani 6 haftalıksın
tahmini bebeğin 21 eylülde doğacak

günaydın herkese

Cuma günü doktora gittim.5+4 günlükmüş bebişim.Doktor vitamin hapı ve çinko verdi. Size de verdi mi? 20 gün sonraya randevu aldık.Kalp atışlarını o zaman duyarız inş.

canım ilk günü sat bu gün tam 6+0 yani 6 haftalıksın
tahmini bebeğin 21 eylülde doğacak

aaa ben 6 haftalık hamilemiyim şimdikaydirigubbakcemile3 Ben geçen hafta salı günü evde test yaptım pozitif çıktı sonra aynı gün kan tahlili yaptırdım o da pozitif değeri de 12289.84 çıktı.Dr.la konuştum muhtemelen 4 haftalık hamilesin dedifisfisfis
Yarınb ilk ultrasona gircem inşallah keseciği de görebilirim:1rolleyes:

canım doktora gittiğinde son adet gününü soracak ordan hesaplayacak zaten oda. Ama bir kaç gün eksik söyleyebilir yada ultrasyonda bir kaç gün ileri yada geri çıkabiliyormuş
mesela ben cuma günü 6+4 olmuştum ultrasyonda bebişim 6+2 çıktı doktora sordum kimi zaman fazla YADA EKSİK çıkabilirmiş bebeğin gelişimine göre

merhabalar ayyy çok heyecanlıyım.1 saat sonra kese ve kalp atışı için gidicez doktora..Allahım inşallah güzel ve mutlu haberlerle dönmek nasip olur..

seybaycım ınsallah hayırlı haberlerle donersın...ben bıle heyecenlandın senın mesajı gorunce..dualrım senınle..hayırlısıyla gııt gel:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın arkadaşlar

serdi hoşgeldin sanırım aynı tarihde doğum yapcaz gibi gözüküyor bende 7+4 üm çok güzel bi duygu ya bide şu üç ayı bi atlaksak ben 6+5 de gitmişdim benim bebişin 108 atıyodu dk da ve boyu 8mm aynı hemen hemen :))

keşke uykuda olsaydım canım işteyim ama zor duruyorum. başımmm çok fena ağrılarım var halim yok. sen nasılsın? bebiş nasıl?

allah kolaylık versın..calısmak cok zor..hamılelıkte normal dıyorlar bas agrısının ve halsızlıgın..
canım bende ıyım...kasık agrısından baska bır sıkıntım yok..
ben ıcınızde en yenı adayım..yenı 5 haftalık olduk..bebısde sanırım ıyı..gecen hafta carsamba gunu keseyı gormustum..şimdı heyecenla kalp atısını duymak ıcın gun sayıyorum..
slm arkadaşlar dün öğrendim hamileyim eylül sonu gibi görünüyor bebişimin gelişi sat ım 24 aralık hihoyyyt Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin
hosgeldın aramızaa.s.

serdı sende hosgeldın aramıza..
ne guzel bır gun 09.09.2009 hayırlısyla saglıklı olsun bebısın tarıh onemlı degıl..
kalp atısınıda duymuusn ınsalah hersey yolunda gıder..bebısını kucagına alırsın

desıre hosgeldın canıma.s.
arkadslar sana yardım cı olacaktır.. oyuzden buraya gel demıstım..cunku onlar bıraz daha tecrubelı..benım bebek en kucuklerı..bende ooyuzden merak ettıgım konuları arkadslara soruyorum..ve saolsun lar yardımcı oluyorlar

Canım senin için çok zor bir durum gerçekten. İlk üç ay bitincede mi geçmiyor bulantıların?
Bende çok zor bir hamilelik dönemi geçiriyorum haftasonu yediğimi çıkardım. Berbat bir bulantı hissediyorum her an. Ama tüm bunların ilk 3 ay bitince geçmesini ümit ediyorum...

Canım çok üzüldüm gerçekten senin adına. Allah eşine de sana da sabır versin inşallah.
Bugünlerde geçecek zor da olsa, senin yerinde olmanın çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Ateş düştüğü yeri yakıyor elimizden gelen ise demekki böylesi hayırlısıymış diyebilmek... Allah inşallah yüzünüzü yine güldürür.. :Saruboceq:

gerçekten çok zor bir durum Allah tekrar nasip eder inşallah en kısa zamanda...

kızlar şu üç ayı nasıl atlatcaz ya ben çok erken öğrendim üç haftalıkken zaman geçmiyoartık bebeğimi hissetmek istiyorum karnım gazdan deilde bebek olduğu için büyüsün istiyorum:))inş görürüz o günleri

su an nekadarlıksın cnm??

Sabır kızlar biliyorum vakit geçmiyo ama bende onun hareketlerini hissetmek istiyorum göbeğimin şişmesini istiyorum

selam arkadaşlar
nasıl gidiyor hamişlik?
ben pek anlayamıyorum, midem mi kazınıyor yoksa midem mi bulanıyor
galiba ikisi bir arada oluyor :))
kahvaltıdan yeni kalktım, tembellik aldı başını gidiyor

bebişlerinin kesesini ve kalp atışlarını görecek annişler
güzel haberlerle dönün inşallah
bende 6+5 günlükken kalp atışını gördüm
o sahne gözümün önünden hiç gitmiyor, ya sizin?

Kızlar ben bişey öğrenmek istiyorum.Eğer Allah korusun bir bebeğin anne karnında kalbi durursa bunun bir belirtisi oluyor mu yani kanama gibi ? Yoksa bir sonraki kontrol zamanına kadar beklemek mi gerekiyor öğrenmek için. Eğer öyleyse içinde o şekilde durmasının bir zararı olmuyor mu acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…