selam kızlar merhaba bende Rabbim nasib ederse 09.09.2009 da anne olacağım 7+4 günlük hamişim kalp atışını duymaya gidecekler eğer duymazsanız endişe etmeyin bende 5+6. gün bebeğe dahir hiçbişey görünmemişti sonra 6+4.gün bebeşi gördük 7.5mm ve kalp atımı dak/92 di biraz yavaş atıyodu inşallah şimdi normale dönmüştür.. 1 hafta sonra kontrolüm var... ne olursa olsun endişelenmeyin iyi şeyler düşünün hamişliğin tadını çıkarın benim 10 gündür acayip içim bayılıyo miğdem çok kötü oluyo ama bebeğim iyi olsunda idare edicez artık.... İnşallah muradımıza ereriz kızlar...
Selam arkadaşlaryerimseniben Bende kısmetse Eylül annesi olucam:) Ben 25 Eylül doğumluyum ve Terazi burcuyum umarım bebeğimde benim gibi Terazi burcu olur:1rolleyes:
Bu arada Sat konusunda bişey sorucam.Ben en son adetimi 15 Aralık ( İlk günü )
gördüm.Sat bu mudur yoksa adetin son görüldüğü gün müdür acaba:sm_confused:
selam arkadaşlaryerimseniben bende kısmetse eylül annesi olucam:) ben 25 eylül doğumluyum ve terazi burcuyum umarım bebeğimde benim gibi terazi burcu olur:1rolleyes:
Bu arada sat konusunda bişey sorucam.ben en son adetimi 15 aralık ( ilk günü )
gördüm.sat bu mudur yoksa adetin son görüldüğü gün müdür acaba:sm_confused:
slm arkadaşlar dün öğrendim hamileyim eylül sonu gibi görünüyor bebişimin gelişi sat ım 24 aralık hihoyyyt allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin
canım ilk günü sat bu gün tam 6+0 yani 6 haftalıksın
tahmini bebeğin 21 eylülde doğacak
Kızlar bir de benim adet tarihime göre 3 gün eksik çıktı neden sizce?Geç döllendiğinden mi ki?
[sıze="3"]aaa ben 6 haftalık hamilemiyim şimdikaydirigubbakcemile3 ben geçen hafta salı günü evde test yaptım pozitif çıktı sonra aynı gün kan tahlili yaptırdım o da pozitif değeri de 12289.84 çıktı.dr.la konuştum muhtemelen 4 haftalık hamilesin dedifisfisfis
yarınb ilk ultrasona gircem inşallah keseciği de görebilirim:1rolleyes:[/sıze]
merhabalar ayyy çok heyecanlıyım.1 saat sonra kese ve kalp atışı için gidicez doktora..Allahım inşallah güzel ve mutlu haberlerle dönmek nasip olur..
selam kızlar merhaba bende Rabbim nasib ederse 09.09.2009 da anne olacağım 7+4 günlük hamişim kalp atışını duymaya gidecekler eğer duymazsanız endişe etmeyin bende 5+6. gün bebeğe dahir hiçbişey görünmemişti sonra 6+4.gün bebeşi gördük 7.5mm ve kalp atımı dak/92 di biraz yavaş atıyodu inşallah şimdi normale dönmüştür.. 1 hafta sonra kontrolüm var... ne olursa olsun endişelenmeyin iyi şeyler düşünün hamişliğin tadını çıkarın benim 10 gündür acayip içim bayılıyo miğdem çok kötü oluyo ama bebeğim iyi olsunda idare edicez artık.... İnşallah muradımıza ereriz kızlar...
keşke uykuda olsaydım canım işteyim ama zor duruyorum. başımmm çok fena ağrılarım var halim yok. sen nasılsın? bebiş nasıl?
hosgeldın aramızaa.s.slm arkadaşlar dün öğrendim hamileyim eylül sonu gibi görünüyor bebişimin gelişi sat ım 24 aralık hihoyyyt Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin
Selam arkadaşlaryerimseniben Bende kısmetse Eylül annesi olucam:) Ben 25 Eylül doğumluyum ve Terazi burcuyum umarım bebeğimde benim gibi Terazi burcu olur:1rolleyes:
Bu arada Sat konusunda bişey sorucam.Ben en son adetimi 15 Aralık ( İlk günü )
gördüm.Sat bu mudur yoksa adetin son görüldüğü gün müdür acaba:sm_confused:
Herkese Merhabalar...Dolasirken burayi farkettim butun sayfalari okuyamadim....Herkese sorunsuz guzel bir hamilelik diliyorum....Ben 3 cocuguma hamileyim...Sizler gibi hamileligin en zor donemini yasiyorum....Benim hamileliklerim cok zor gectigi için sadece bir kere ilk hamileligimi kesinlestirmek için doktorumla gorustum digerleri hep acil den oldu.....
3. hamileligim olmasina ragmen vucudum bir turlu kabullenemiyor hamileligi....Ben yataklarda yatarken bebegim sorunsuz bir sekilde buyuyor cok sukur....Surekli bir bulanti hiç kesilmeyecek sekilde(( hiçbirsey yiyememe helede su bile icememe hali oluyor bende....Ne yesem cikiyor....Bunun uzerinede yuksek tansyonum var...Ilk iki hamileligimde gunde 8 e varan tansyon ilaclariyla ve jinekolog_kardiolog beraberligiyle bitirdim hamileliklerimi....Bu seferkide ayni yolda ilerliyor zaten....Benim dogum tarihimde 5_6 eylul gibi cikiyor simdilik...Benim gibi zor hamilelik geciren varmi gercekten merakediyorum..Sizlerin guzel ve rahat hamilelik gecirmeniz dilegiyle......Allah tamamina erdirsn diyorum....
arkadaşlar herkese selamlar,.dünden beri çok kötüyüm..şu an ağlayarak yazıyorum,.dün sabah doktora gittik,.doktor bebeğin kalp atışını duyamıyoruz,dedi,..ben daha söylemeden bunları anlamıştım,.ultrosonda bebeğim hareketsiz öylece duruyodu,.sonra doktordan o korkunç sözler döküldü.,bebeğin yaşamıyo..:1no2:iki saat içinde kürtaj oldum,.narkozla olduğu için ALLAHA şükür,hiç ağrım sızım olmadı,.ama KALBİM ağrıyo..sanki halaa kendimi hamileymişim gibi hissediyorum.ALLAH kimseye yaşatmasın,dilerim...dün hastanede hamile kadın görmek istemedim,.küçük bebeklere bakamıyorum,.inş bu durumum biran önce geçer,.ARTIK beni listeden silebilirsiniz,.:a015::a015:senağlama hoşçakalın..bulunduğunuz duruma herzaman şükredin..BEN KAYBETTİM.MELEĞİM BENİ BIRAKTI..senağlama.
kızlar şu üç ayı nasıl atlatcaz ya ben çok erken öğrendim üç haftalıkken zaman geçmiyoartık bebeğimi hissetmek istiyorum karnım gazdan deilde bebek olduğu için büyüsün istiyorum:))inş görürüz o günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?