canım kardeşim senin için gerçekten çok üzüldüm herşeyin hayırlısı emnim vrdır bunda da bi hayır inşalllah en kısa zamanda tekrar seni aramızda görürüz dualarım seninle :Saruboceq:arkadaşlar herkese selamlar,.dünden beri çok kötüyüm..şu an ağlayarak yazıyorum,.dün sabah doktora gittik,.doktor bebeğin kalp atışını duyamıyoruz,dedi,..ben daha söylemeden bunları anlamıştım,.ultrosonda bebeğim hareketsiz öylece duruyodu,.sonra doktordan o korkunç sözler döküldü.,bebeğin yaşamıyo..:1no2:iki saat içinde kürtaj oldum,.narkozla olduğu için ALLAHA şükür,hiç ağrım sızım olmadı,.ama KALBİM ağrıyo..sanki halaa kendimi hamileymişim gibi hissediyorum.ALLAH kimseye yaşatmasın,dilerim...dün hastanede hamile kadın görmek istemedim,.küçük bebeklere bakamıyorum,.inş bu durumum biran önce geçer,.ARTIK beni listeden silebilirsiniz,.:a015::a015:senağlama hoşçakalın..bulunduğunuz duruma herzaman şükredin..BEN KAYBETTİM.MELEĞİM BENİ BIRAKTI..senağlama.
kızlar siz hiç benim anlattıgım gibi bi durum duydunusmu yani kesenin yanında rahim içi kanama olayı.ben ilk defa duydum yani yatmaktan baska ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ayrıca doktorum benden hiç tahlil falan istemiyor bu normalmi yapılması gereken tahliller varmı bildiğiniz ben bugün 7+ 5 günlüğüm
kızlar merhaba herkese nasıl gidiyor hamişlik benim bulantılar hala devam ediyor midemde kazınıyor sanki çok acıkmaya başladım bu arada şoktayım nilüfersahhh arkadaşıma çok üzüldüm allahım kimseye yaşatmasın böyle şeyler umarım tekrar aramıza gelir
[sıze="2"]arkadaşlar herkese selamlar,.dünden beri çok kötüyüm..şu an ağlayarak yazıyorum,.dün sabah doktora gittik,.doktor bebeğin kalp atışını duyamıyoruz,dedi,..ben daha söylemeden bunları anlamıştım,.ultrosonda bebeğim hareketsiz öylece duruyodu,.sonra doktordan o korkunç sözler döküldü.,bebeğin yaşamıyo..:1no2:iki saat içinde kürtaj oldum,.narkozla olduğu için allaha şükür,hiç ağrım sızım olmadı,.ama kalbim ağrıyo..sanki halaa kendimi hamileymişim gibi hissediyorum.allah kimseye yaşatmasın,dilerim...dün hastanede hamile kadın görmek istemedim,.küçük bebeklere bakamıyorum,.inş bu durumum biran önce geçer,.artık beni listeden silebilirsiniz,.:a015::a015:senağlama hoşçakalın..bulunduğunuz duruma herzaman şükredin..ben kaybettim.meleğim beni bıraktı..senağlama.[/sıze]
pushıngg nerelerdesin canım yaaa... uzun zaman oldu baya özlettin kendini.. aşk olsun yemek ismi verdiğin yere bak ayol burdakilerin hepsi hamile ya canı çeken olursa :) mesela peynirli makarnayı canım çekti ama soğuk algınlığım var burnum akıoo hapşuruommm sesimde gitti.. halsizimde... offfff...
su an nekadarlıksın cnm??
kız pushing alemsin vallla bende bi grip oldum sorma nsl atlatıcam bu gribi hamile hamile hiç çekilmiyo sizce neler yapayım
kızım napalım akşam ne yapalım diye kara kara düşümneler vardı ben severim böle sölerim yaparlar ben yapmış yemiş gibi olurum bu arada uzun zamandır mide bulantısın dan dolayı eşim beni bakıma yani anneme götürdü orda rahattım ama evde olunca insan zor oluo ya :) annem bana on dakikalık mesefede ama kardeşlerim var dolayııyla onları bırakamıoben gidiorum çok feleket bi hafta geçirdim yediğim çıkardım artık başım zonkluyodu boğazlarım hep tahriş oldu kusmaktan ama şimdi iyyim idare ediom sen naspıossun :)
şekerim geçtiğimiz perşembe günü bende doktora gittim doktorum bana önceki hafta progestan vermişti ama sebebini tam olarak belirtmeyip sadece garanti olsun diye vermişti en son doktora gittiğimde mide bulantsı nı arttırdığı için progestanı bırakmak istedim almıorum dedim o da dediki rahminde kanama var yani kahverengi pıhtılar var almalısın gereksiz yere riske atma kendini dedi bende devam ediorum kanamanın sebebi bebişlerimz yerlesirken rahim duvarları aşınıo ondan dolayı dikkatli olmamız lazım kanaman olabilir dedi doktorum ama allah a çok şükür bi sorunum yok :) bu arada doktorum bir sürü tahlil verdi sanada vermesi gerekiodu bence bende 8+4 haftalık oldum :) umarım yardımcı olmuşumdur
içime kızın olucak gibi doğuo ama hadi hayırlısı bakalım :) benim mide bulantım falan olmadı çok nadir çok ağır yemekler yiyince (tereyağlı vs) midem kötü oldu.. napıım bende hastayım çok hapşuruom soğuk almışım herhalde.. delikafadulden şimdi iyiysen sevindim dikkat et kendine çok ağır yemekler yeme.. ben genelde ekmek arası peynir domates yumurta yiyom çok iyigelio sende böle yap bence.. nasıl gidio dr a kontole falan gittin mi nasıl durumunuz...
canım ya sanırım senle satımız aynı 27 kasım ama ben şuan 7+4 üm neden böle oynama oluyo sen 8+4 müşsün mesala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?