2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yeni çiçeği burnunda Hamilelerimiz varmış
HOŞGELDİNİZ a.s.
hayırlı, güzel ve sıkıntısız bir hamilelik diliyorum hepinize

canım kardeşim senin için gerçekten çok üzüldüm herşeyin hayırlısı emnim vrdır bunda da bi hayır inşalllah en kısa zamanda tekrar seni aramızda görürüz dualarım seninle :Saruboceq:

kızlar merhaba herkese nasıl gidiyor hamişlik benim bulantılar hala devam ediyor midemde kazınıyor sanki çok acıkmaya başladım bu arada şoktayım nilüfersahhh arkadaşıma çok üzüldüm allahım kimseye yaşatmasın böyle şeyler umarım tekrar aramıza gelir

şekerim geçtiğimiz perşembe günü bende doktora gittim doktorum bana önceki hafta progestan vermişti ama sebebini tam olarak belirtmeyip sadece garanti olsun diye vermişti en son doktora gittiğimde mide bulantsı nı arttırdığı için progestanı bırakmak istedim almıorum dedim o da dediki rahminde kanama var yani kahverengi pıhtılar var almalısın gereksiz yere riske atma kendini dedi bende devam ediorum kanamanın sebebi bebişlerimz yerlesirken rahim duvarları aşınıo ondan dolayı dikkatli olmamız lazım kanaman olabilir dedi doktorum ama allah a çok şükür bi sorunum yok :) bu arada doktorum bir sürü tahlil verdi sanada vermesi gerekiodu bence bende 8+4 haftalık oldum :) umarım yardımcı olmuşumdur

iyi diyelim iyi olsun mide bulantısıyla yaşmayı öğreniorum bide öksürük tuttu gidiyor uğraşıorum yani :) uzun zamandır girmedim bayağı ilerlemiiz bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz allah hayırlısıyla hamileliklerinizi tamamına erdirsin :CüvCüv: sen nasılsın bakalım

bu arada kızlar doktor tahmini doğum tarihi olarak 09.09.09 dedi :) doğum tarihi analizi yaptım bebeğim şanslı v kızmetlı çıktı tabi bu tarihte doğarsa belli olmaz mercimeğim beliki erken gelir belki geç ama güzel bi tarih dimi :)

bugun yemek pişiricek arkadaşlar içimden geldi ne yapabilirsiniz mesela
nohut pilav
ıspanak çorba
pırasa çorba
içliköfte çorba
tas kebabı pilav
yeşil mercimek yemeği yada çorbaı patates salatası :)
pizza
makarna çorba
et sote pilav
mantar makarna

:) aklıma geldikçe daha yazrım beğenen alır beğenmeyen bırakır yapmaz :)

bugün kendimi iyi hissediorum ama uzun zamandır dans etmiorum canım dans etmek istio şimdi de hadise dinliorum düm tek şarkısın beğen varmı açıkçası ben beğendim hadise yide severim zaten sizce ? cvp yazın arkideşler kimse yokmu kendi kenme yzmıım deli gibi :)

huhu komşu kimse yok mu zaten ne zaman gelsem kimse olmuo burda deli gibi belliorum canım yoğurtlu makrna çekti :)

kız pushing alemsin vallla bende bi grip oldum sorma nsl atlatıcam bu gribi hamile hamile hiç çekilmiyo sizce neler yapayım

canım çok üzüldüm allah en kısa zamanda sana bir bebiş daha versin dua edicem senin için lütfen üzülme çok kötü bir durum ama iyi ol olur mu?

pushıngg nerelerdesin canım yaaa... uzun zaman oldu baya özlettin kendini.. aşk olsun yemek ismi verdiğin yere bak ayol burdakilerin hepsi hamile ya canı çeken olursa :) mesela peynirli makarnayı canım çekti ama soğuk algınlığım var burnum akıoo hapşuruommm sesimde gitti.. halsizimde... offfff...

kızım napalım akşam ne yapalım diye kara kara düşümneler vardı ben severim böle sölerim yaparlar ben yapmış yemiş gibi olurum bu arada uzun zamandır mide bulantısın dan dolayı eşim beni bakıma yani anneme götürdü orda rahattım ama evde olunca insan zor oluo ya :) annem bana on dakikalık mesefede ama kardeşlerim var dolayııyla onları bırakamıo ben gidiorum çok feleket bi hafta geçirdim yediğim çıkardım artık başım zonkluyodu boğazlarım hep tahriş oldu kusmaktan ama şimdi iyyim idare ediom sen naspıossun :)

kız pushing alemsin vallla bende bi grip oldum sorma nsl atlatıcam bu gribi hamile hamile hiç çekilmiyo sizce neler yapayım

bol bol c vitamini takviyesi bebişim :) recep gibi dedim :) ıstırahat yat dinlen sıcak şeyler tüket bol bol yemeğini düzenli ye en önemlisi hastalık yokmuş gibi yap seni esir almasına izin verme savaş çoğu zaman hastalıklar psklojik olarak dahada artıo o yüzden pozitif ol derin derin nefes al ben sağlıklıyım de dinlen :) delikafadulden anladınmı şekerim

içime kızın olucak gibi doğuo ama hadi hayırlısı bakalım :) benim mide bulantım falan olmadı çok nadir çok ağır yemekler yiyince (tereyağlı vs) midem kötü oldu.. napıım bende hastayım çok hapşuruom soğuk almışım herhalde.. delikafadulden şimdi iyiysen sevindim dikkat et kendine çok ağır yemekler yeme.. ben genelde ekmek arası peynir domates yumurta yiyom çok iyigelio sende böle yap bence.. nasıl gidio dr a kontole falan gittin mi nasıl durumunuz...

bu arada canı yoğurtlu makarna çeken varsa suyu koydum bekiorum :) dilekçim geçen patates salatası yapıodun bana şimdide ben yapıorum sen gel bana :)

canım ya sanırım senle satımız aynı 27 kasım ama ben şuan 7+4 üm neden böle oynama oluyo sen 8+4 müşsün mesala

ben oğlan diye bekliryoum ama çin takvimi erkek diyo bana ama hayırlısı ama bi kızım olsun idterim yani isteme yan cebime koy :) doktora gittim sağlıklo dedi kalp atışını gördük kocaman olmuş teyzesi progesten kullanıorum işte rahimde kan pıhtısı varmış ne olur ne olmaz die işte bide bir sürü test verdi onu yaprırıcam sen yaotırdınmı doktrum bi an önce yaptır dedi kansızlık varsa hemen ilaç veriyim dedi onun dışında bi probelm yok mide bulantısı için asla ilaç vermem dedi çünkü zaralı olabilir dayan dedi idare et filan dedi işte öle sen naptın gittin mi doktora ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…