içime kızın olucak gibi doğuo ama hadi hayırlısı bakalım :) benim mide bulantım falan olmadı çok nadir çok ağır yemekler yiyince (tereyağlı vs) midem kötü oldu.. napıım bende hastayım çok hapşuruom soğuk almışım herhalde.. delikafadulden şimdi iyiysen sevindim dikkat et kendine çok ağır yemekler yeme.. ben genelde ekmek arası peynir domates yumurta yiyom çok iyigelio sende böle yap bence.. nasıl gidio dr a kontole falan gittin mi nasıl durumunuz...
satlarımız aynı ama döllenme günlerimiz farklı mesela benimki ultrasona göre bugun 7+6 çıkıo gerçi asıl doğru olan o da ben alıştım 8+4 demeye son adet tarihine göre hesplıorum yoksa senn kinde bi problem yok sadece yumurtlama zamanın ben den biraz geç her kadının farklıdır doğal yani kafana takma canım için rahat olsun :)canım ya sanırım senle satımız aynı 27 kasım ama ben şuan 7+4 üm neden böle oynama oluyo sen 8+4 müşsün mesala
satlarımız aynı ama döllenme günlerimiz farklı mesela benimki ultrasona göre bugun 7+6 çıkıo gerçi asıl doğru olan o da ben alıştım 8+4 demeye son adet tarihine göre hesplıorum yoksa senn kinde bi problem yok sadece yumurtlama zamanın ben den biraz geç her kadının farklıdır doğal yani kafana takma canım için rahat olsun :)
ben oğlan diye bekliryoum ama çin takvimi erkek diyo bana ama hayırlısı ama bi kızım olsun idterim yani isteme yan cebime koy :) doktora gittim sağlıklo dedi kalp atışını gördük kocaman olmuş teyzesi progesten kullanıorum işte rahimde kan pıhtısı varmış ne olur ne olmaz die işte bide bir sürü test verdi onu yaprırıcam sen yaotırdınmı doktrum bi an önce yaptır dedi kansızlık varsa hemen ilaç veriyim dedi onun dışında bi probelm yok mide bulantısı için asla ilaç vermem dedi çünkü zaralı olabilir dayan dedi idare et filan dedi işte öle sen naptın gittin mi doktora ?
bu arada banada doktorum muhtemel doğum tarihimi 09,09,09 dedi canım aynı:))
ben oğlan diye bekliryoum ama çin takvimi erkek diyo bana ama hayırlısı ama bi kızım olsun idterim yani isteme yan cebime koy :) doktora gittim sağlıklo dedi kalp atışını gördük kocaman olmuş teyzesi progesten kullanıorum işte rahimde kan pıhtısı varmış ne olur ne olmaz die işte bide bir sürü test verdi onu yaprırıcam sen yaotırdınmı doktrum bi an önce yaptır dedi kansızlık varsa hemen ilaç veriyim dedi onun dışında bi probelm yok mide bulantısı için asla ilaç vermem dedi çünkü zaralı olabilir dayan dedi idare et filan dedi işte öle sen naptın gittin mi doktora ?
ne güzel canım :) bide bizimle aynı sata sahib olan bi arkadaşımız daha vardı adı özlem ( delfindora ) ama uzun zamdır yok herhhalde jkendini iyi hisetmio özledik kendisini yaaaaa eeee hayatım kaç yıllık evlsin ilk bebiş galiba
canım bu arada çok midesi bulananın kızı olurmuş çok uyuyanın oğlu olurmuşş öyle diolar ben diyenlerin yalancısıyım ama cidden de ablam kızında çok mide bulantısı çekmişti oğlundada sadece çok uyumuştu..doğruluk payı var bence..
seni adına çok sevindim canım inşallah daha iyi olrsun :) dramamine ben kullandım eltimden aldım onu kullanınca rahattım ama doktorum yasakladı çok zor da kalırsan san serum bağlarız dedi çünkü bebeğe geçio muş içindeki maddeler o yüzden acil durumlarda kullanılırmış :) bende allah çok şükür iyiim şimdi uzman tv de dinlemiştim bulantılar çoğu zaman psikolojilmiş saçmalıo demiştim kendi kendime ama şimdi haklı olabilir diye düşünüorum :) olur mu olur bu arada bana niye kız diye düşündün bi belirtimi var yaşadıklarım içindecanım maşşallah.. bana mide bulantısı için dramamine vermişti dr um aç karnına iç yemek ye dedi ama bende mide bulantısı olmadıı için almıorum.. ablamlarda dramamine kullanmış ve çok iyi gelmiş.. ben prş gittim en son.. herşey normal dedi.. ama benden bazen kahve lekenme gelio onları söledim bebeğe bakınca bi prb yok düşük tehliken falanda yok ya iltihabın söküo yada kistin erio dedi. ki kistim 5 buçuk cm den 4 cm e düşmüş .. ben bütün tahlilllerimi geçen hafta yaptırmıştım zaten.. ama kansızlıkta kan takviyesi 3 aydan sonra yapılıo.. bende kansızlık vs çıkmadı şükür ama lökosit fazlalığı çıktı oda tüm gebelerde olurmuşş.. bi prb yok şimdilik bende şu hastalığımda bi geçse rahatlıcam.. 1 ay sonra gidicem 3. ayımın sonunda.. bi prb olursa ara dedi... bu kadar.. sende testlerini hemen yaptır ama bu testleri kansızlık için hemen istemiolar çocuğa bulaşıcı bi hastalığın varsa hemen önlemini almak için istiolar..
bu arada canı yoğurtlu makarna çeken varsa suyu koydum bekiorum :) dilekçim geçen patates salatası yapıodun bana şimdide ben yapıorum sen gel bana :)
evet canım ilk bebiş 1 yıl 7 aylık evliyim caım bende tüm testlerimi yaptırdım aman ihmal etme yaptır biran önce delfin dora ikizlerin den birini kaybetti sonrada hiç girmedi inş. iyidir sen 2 yıllık evliydin galiba canım ben 23 yaşındayım sen:?
canım bu arada çok midesi bulananın kızı olurmuş çok uyuyanın oğlu olurmuşş öyle diolar ben diyenlerin yalancısıyım ama cidden de ablam kızında çok mide bulantısı çekmişti oğlundada sadece çok uyumuştu..doğruluk payı var bence..
kedinihal canım bende hem mide bulantısı çok hemde uyku
ne olcek şimdi benim :))))
ben 19 yaşındayım canım özlemi biliorum ma uzun zamandır girmio ya mrk ettim açıkçası inşalllah iyidir :) ben martta iki yilı doldurcam biz ilk bir buçuk sene istemedik sonra 5 ay bekledik ondan sonra allah a çok şükür oldu :) siz ?
Ellerine sağlık tatlım yemiş kadar oldum valla :1hug:
Afiyet olsun bebeğine de sana da yarasın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?