2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet bende anca ekmek arası domates peynir yiyebiliyorum
bazende yoğurtlu makarna

canım ya sanırım senle satımız aynı 27 kasım ama ben şuan 7+4 üm neden böle oynama oluyo sen 8+4 müşsün mesala
satlarımız aynı ama döllenme günlerimiz farklı mesela benimki ultrasona göre bugun 7+6 çıkıo gerçi asıl doğru olan o da ben alıştım 8+4 demeye son adet tarihine göre hesplıorum yoksa senn kinde bi problem yok sadece yumurtlama zamanın ben den biraz geç her kadının farklıdır doğal yani kafana takma canım için rahat olsun :)

bende benim bebiş geriden takip ediyo diye düşündüm bi anda şimdi rahatladım
senle doğum tarihimiz aynı canım 09,09,09 listeyi değiştir istersen

canım maşşallah.. bana mide bulantısı için dramamine vermişti dr um aç karnına iç yemek ye dedi ama bende mide bulantısı olmadıı için almıorum.. ablamlarda dramamine kullanmış ve çok iyi gelmiş.. ben prş gittim en son.. herşey normal dedi.. ama benden bazen kahve lekenme gelio onları söledim bebeğe bakınca bi prb yok düşük tehliken falanda yok ya iltihabın söküo yada kistin erio dedi. ki kistim 5 buçuk cm den 4 cm e düşmüş .. ben bütün tahlilllerimi geçen hafta yaptırmıştım zaten.. ama kansızlıkta kan takviyesi 3 aydan sonra yapılıo.. bende kansızlık vs çıkmadı şükür ama lökosit fazlalığı çıktı oda tüm gebelerde olurmuşş.. bi prb yok şimdilik bende şu hastalığımda bi geçse rahatlıcam.. 1 ay sonra gidicem 3. ayımın sonunda.. bi prb olursa ara dedi... bu kadar.. sende testlerini hemen yaptır ama bu testleri kansızlık için hemen istemiolar çocuğa bulaşıcı bi hastalığın varsa hemen önlemini almak için istiolar..

bu arada banada doktorum muhtemel doğum tarihimi 09,09,09 dedi canım aynı:))

ne güzel canım :) bide bizimle aynı sata sahib olan bi arkadaşımız daha vardı adı özlem ( delfindora ) ama uzun zamdır yok herhhalde jkendini iyi hisetmio özledik kendisini yaaaaa eeee hayatım kaç yıllık evlsin ilk bebiş galiba

canım bu arada çok midesi bulananın kızı olurmuş çok uyuyanın oğlu olurmuşş öyle diolar ben diyenlerin yalancısıyım ama cidden de ablam kızında çok mide bulantısı çekmişti oğlundada sadece çok uyumuştu..doğruluk payı var bence..

evet canım ilk bebiş 1 yıl 7 aylık evliyim caım bende tüm testlerimi yaptırdım aman ihmal etme yaptır biran önce delfin dora ikizlerin den birini kaybetti sonrada hiç girmedi inş. iyidir sen 2 yıllık evliydin galiba canım ben 23 yaşındayım sen:?

nihalcim ablamın kızı oldu ve allaha şükür çok rahat bi hamilelik geçirdi ne bulantı nede başka bişey bence bünyeyle alakalı canm

seni adına çok sevindim canım inşallah daha iyi olrsun :) dramamine ben kullandım eltimden aldım onu kullanınca rahattım ama doktorum yasakladı çok zor da kalırsan san serum bağlarız dedi çünkü bebeğe geçio muş içindeki maddeler o yüzden acil durumlarda kullanılırmış :) bende allah çok şükür iyiim şimdi uzman tv de dinlemiştim bulantılar çoğu zaman psikolojilmiş saçmalıo demiştim kendi kendime ama şimdi haklı olabilir diye düşünüorum :) olur mu olur bu arada bana niye kız diye düşündün bi belirtimi var yaşadıklarım içinde

bu arada canı yoğurtlu makarna çeken varsa suyu koydum bekiorum :) dilekçim geçen patates salatası yapıodun bana şimdide ben yapıorum sen gel bana :)

Ellerine sağlık tatlım yemiş kadar oldum valla :1hug:
Afiyet olsun bebeğine de sana da yarasın inşallah...

Canlarım bencede cinsiyeti bulantıyla yada uykuyla alakalı değil çünkü benim yan komşum var iki elti birinin kızı oldu gık demedi diğerinin oğlu oldu her gün bulantı çekti ve hep uykusu vardı

ben 19 yaşındayım canım özlemi biliorum ma uzun zamandır girmio ya mrk ettim açıkçası inşalllah iyidir :) ben martta iki yilı doldurcam biz ilk bir buçuk sene istemedik sonra 5 ay bekledik ondan sonra allah a çok şükür oldu :) siz ?

merhaba eylül ayının güzel hamiş adayları ben bi kaç gündür giremiyorum nete bugün tam 6 haftalık oldum mide bulantılarım oluyor ve sık sık başağrısı inş çabucak geçer sizler nasılsınız inş hiçkimsede sorun yoktur şekerler

selam anneler...

benim gibi olan var mı?tansiyonum 10--6
nabzım 124 sizce normal mi? zor nefes alıyorum,boğulacak gibi.kalbim çok çarpıyor CADIARZU

kız sabah altı dedimmi gözüm açıom zorla uyuyorum :) kızım mı olur acama biliomusun bizim ailede kız kıtlığ var her eltim 3 oğlu var sedece bi tanesinin iki bide onun dışında iki kızı var ikiz yani ,ihtimal olarak erkek diorum ama hayırlısı senin neyin olur

kedinihal canım bende hem mide bulantısı çok hemde uyku
ne olcek şimdi benim :))))

:):) töbe töbe... herşeyin hayırlısı tabikide önce sağlıklı olsunda cinsiyeti farketmez muhakkak ama senin neyin olcağı konusunda kararsız kaldım bak şincik :) ya bizim ailede öyle oldu en azından... banada oğlan diolar ama bakalım... istediğiniz cinsiyetler yada içnize doğan ne ???

canım bizde son 1,5yıl istemedik sonra bıraktık 4. ay denememizde oldu bide şu 3 ayı atlaksak ben 6 martta 2li tarama testi için gitcem bu arad nerde oturuyosun canım

Ellerine sağlık tatlım yemiş kadar oldum valla :1hug:
Afiyet olsun bebeğine de sana da yarasın inşallah...

gel beraber olsun dicem amaaa kapı komşum olsaydın şimdiye çokta yemiştik :) nasılsın bulantılar nasıl ? mercimeğin nasıl biz mercimek diyoruz bebişe delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…