2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

valla canım bana herkez hamileyim dediğimde oğlun olcak dedi benimde içime erkek doğuo hatta dün annem gitmiş kuzuma ciciler almış sırf erkek kıyafeti elim kıza gitmedi dio.. ben kız istiorum ama hayırlısı tabi oda evladım olcak oda.. farketmez yani...

canım içime doğan ve gönlümden geçen kız ama erkek olma ihtimali yüksek çünkü eşimin sülalesi hep erkek kız olursa çok şımartılır heralde:)9

canım bizde son 1,5yıl istemedik sonra bıraktık 4. ay denememizde oldu bide şu 3 ayı atlaksak ben 6 martta 2li tarama testi için gitcem bu arad nerde oturuyosun canım

çamlıca canım sen 2 li testlerle daha ilgili bi girişimi yok önce ver,len tahlilleri yaptırım da hangi hastane ye gidiosun ?

selam anneler...

benim gibi olan var mı?tansiyonum 10--6
nabzım 124 sizce normal mi? zor nefes alıyorum,boğulacak gibi.kalbim çok çarpıyor CADIARZU

merhaba canım benimde tansiyon 10 a 6 çıkıyor ama nabız 80 falan seninle benim satımız aynıydı dimi 15aralık

çamlıca canım sen 2 li testlerle daha ilgili bi girişimi yok önce ver,len tahlilleri yaptırım da hangi hastane ye gidiosun ?

canım ben maltepede oturuyorum ve dragos şifaya gidiyorum tahir bey tek kelimeyle harika bi doktor a dan z ye herşeyine araştırıyo karşıdamısın canım yoksa üsküdarmı 2 li testi kendi gün verdi 6 marta ozamn 12 haftalık olcamya

canım içime doğan ve gönlümden geçen kız ama erkek olma ihtimali yüksek çünkü eşimin sülalesi hep erkek kız olursa çok şımartılır heralde:)9

canım ya beni hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce rüyasında biri görmüş bir kızım oluyormuş bende hamile olduğumu öğrendim ve o kişinin etkisinde kaldım heralde kız hissetmeye başladım acaba diyorum kadının rüyası doğru çıkacakmı diye

canım benimde bulantım yok aşağı yukarı aynı durumda sayılırız normalmiş.ama benim baş dönmem var sende oluyormu.

maltepede eşimin iş yeri var bend üsküdarla çengelköy arası bi erde bi yandan çamlıca diye geçio bu taraftayım yanı anadolu yakasında medicana ümraniyeye gidiorum zehra hanıma sanki tahir beyi bi yere duydum gibi ama çıkaramdım !

merhaba canım benimde tansiyon 10 a 6 çıkıyor ama nabız 80 falan seninle benim satımız aynıydı dimi 15aralık

evet canım sat aynı.ama korkum nabzım aşırı yükseliyor.kulaklarımdan kalp sesimi duyuyorum nefesim kesiliyor anlamadım gitti vallah..

canım terside olabilir rüyanın ama allah gönlüna göre versin
ama kalbi temiz biridir olabilirde belli olamz ama az kaldı öğrenmeye zaten:)

gel beraber olsun dicem amaaa kapı komşum olsaydın şimdiye çokta yemiştik :) nasılsın bulantılar nasıl ? mercimeğin nasıl biz mercimek diyoruz bebişe delikafadulden

Çok isterdim benimle aynı duyguları hisseden , şu zor günlerde sıkıntılarımızı , mutluluklarımızı paylaşabileceğimiz senin gibi canayakın bir komşum olmasını a.s.
Sağolasın... Bulantılar hala devam artık çıkarmalarda başladı yani durum düzeleceğine
hergeçen gün kötüleşiyor. Ama ne yapalım tüm bunlar içimde kalbinin pıt pıt attığının bir göstergesiymiş. Bu günlerde geçecek inşallah hepimiz eski sağlıklı günlerimize bu sefer kucaklarımızdaki büyümüş mercimeklerimizle geri döneceğiz. hihoyyyt

daha çok erken ya 3 ayı bi atlatsak kritik dönemi neler alırız neler :))
bide cinsiyet öğrenelim ama ben galiba 6 aya kadar bişey almayı düşünmüyorum ne olur ne olmaz diye alma diyo büyükler dayanabilirsem tabi:)

canım terside olabilir rüyanın ama allah gönlüna göre versin
ama kalbi temiz biridir olabilirde belli olamz ama az kaldı öğrenmeye zaten:)

sağol canım rabbim hayırlısını versin sağlıklı sıhatli bir oğlum olsun istiyorum ama rabbim neylerse güzel eyler kızda olursa farketmez rabbim bütün hamişlerimize sağlıkl hayırlı evlatlar verir inş

yok canım kendini çok şartlandırma ikiside olabilir.Allah hayırlısını nasip etsin.

bua arada kızlar içiniz rahat olsun tansiyon düşmesi baş dönmesi karamplar hepsi gayet normal :) hamilelik te organlarımızn hepsi 8 kat küçülürmüş bunu biliomuyudnz benceçok şanslıyız vucudumuzda büyük değişiklikler olduğu halde hafif atlatıoruz düşünsenize içimizde bi canlı oluşuo ve vucut savaşıo istemio aslında bebeği ama bebeklerim daha güçlü bi şekilde şavaşıolar o yüzden kagfanıza tamayın :) pozitif olun olum lu düşün olumlu şeyel uldun seni ben sağlılklıyılm deyin hiç bişi kalmaz :) bende tavsiye bi deneyin

canım benim baş dönmem biraz fazla o yüzden endişe ediyorum.bu aralar çok hassas oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…