kız sabah altı dedimmi gözüm açıom zorla uyuyorum :) kızım mı olur acama biliomusun bizim ailede kız kıtlığ var her eltim 3 oğlu var sedece bi tanesinin iki bide onun dışında iki kızı var ikiz yani ,ihtimal olarak erkek diorum ama hayırlısı senin neyin olur
:):) töbe töbe... herşeyin hayırlısı tabikide önce sağlıklı olsunda cinsiyeti farketmez muhakkak ama senin neyin olcağı konusunda kararsız kaldım bak şincik :) ya bizim ailede öyle oldu en azından... banada oğlan diolar ama bakalım... istediğiniz cinsiyetler yada içnize doğan ne ???
canım bizde son 1,5yıl istemedik sonra bıraktık 4. ay denememizde oldu bide şu 3 ayı atlaksak ben 6 martta 2li tarama testi için gitcem bu arad nerde oturuyosun canım
maviş83 ne haber canım nasılsın?
selam anneler...
benim gibi olan var mı?tansiyonum 10--6
nabzım 124 sizce normal mi? zor nefes alıyorum,boğulacak gibi.kalbim çok çarpıyor CADIARZU
çamlıca canım sen 2 li testlerle daha ilgili bi girişimi yok önce ver,len tahlilleri yaptırım da hangi hastane ye gidiosun ?
canım içime doğan ve gönlümden geçen kız ama erkek olma ihtimali yüksek çünkü eşimin sülalesi hep erkek kız olursa çok şımartılır heralde:)9
canım ben maltepede oturuyorum ve dragos şifaya gidiyorum tahir bey tek kelimeyle harika bi doktor a dan z ye herşeyine araştırıyo karşıdamısın canım yoksa üsküdarmı 2 li testi kendi gün verdi 6 marta ozamn 12 haftalık olcamya
merhaba canım benimde tansiyon 10 a 6 çıkıyor ama nabız 80 falan seninle benim satımız aynıydı dimi 15aralık
canım ya beni hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce rüyasında biri görmüş bir kızım oluyormuş bende hamile olduğumu öğrendim ve o kişinin etkisinde kaldım heralde kız hissetmeye başladım acaba diyorum kadının rüyası doğru çıkacakmı diye
gel beraber olsun dicem amaaa kapı komşum olsaydın şimdiye çokta yemiştik :) nasılsın bulantılar nasıl ? mercimeğin nasıl biz mercimek diyoruz bebişe delikafadulden
canım terside olabilir rüyanın ama allah gönlüna göre versin
ama kalbi temiz biridir olabilirde belli olamz ama az kaldı öğrenmeye zaten:)
canım ya beni hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce rüyasında biri görmüş bir kızım oluyormuş bende hamile olduğumu öğrendim ve o kişinin etkisinde kaldım heralde kız hissetmeye başladım acaba diyorum kadının rüyası doğru çıkacakmı diye
kızlar bebeişlerinize ciciler aldınız mı hiç :)
bua arada kızlar içiniz rahat olsun tansiyon düşmesi baş dönmesi karamplar hepsi gayet normal :) hamilelik te organlarımızn hepsi 8 kat küçülürmüş bunu biliomuyudnz benceçok şanslıyız vucudumuzda büyük değişiklikler olduğu halde hafif atlatıoruz düşünsenize içimizde bi canlı oluşuo ve vucut savaşıo istemio aslında bebeği ama bebeklerim daha güçlü bi şekilde şavaşıolar o yüzden kagfanıza tamayın :) pozitif olun olum lu düşün olumlu şeyel uldun seni ben sağlılklıyılm deyin hiç bişi kalmaz :) bende tavsiye bi deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?