2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

COK TATLISINNNNNNNN MASALLAHHHHHHHHHHHH

ozur dılerım canım

kızlar bu arada benim yazdığım mesaj arada kaynadı, yeniden yazayım.

istanbullu arkadaşlar...

mothercarin kozyatağında seri sonu mağazası varmış giden var mı acep, fiyatlar nasıl... beni bilgilendirseniz sevincem .... istanbula geliyorum 1 sonraki hafta sonu, ikeadan alacam karar verdim mobilyayı. oraya da uğrarım artık.....

AMİNNNNNNNNN CANIMMM 41 KERE MAŞALLAAHHHH
BU ARADA LİSTE ÇOK GÜZEL OLMUŞ :)))

Betülcüm inceledim bloğun çok güzel.. Bilmem ki iki isim konusunda eşimin de iki ismi var ve ben 2 sini de kullanıyorum, özellikle önemli bişey söyleyecekken, kızgınken, heyecanlıyken kaydirigubbakcemile3 iyi ifade ediyorum sanki kendimi iki ismini birden kullanınca pekiştirme oluyo sanki..

Bizde de ARAS babası söyledi ilk,sadece söylenişini bneğendik, yoksa annesi gibi nehir adı, ama bayaa büyük bi nehir, her an değiştirebiliriz de , bi de ARAS kargo muhabbeti yapan densizler olmasa klava: aslında takmıyorum erkek çocukları zaten muzur oluyoo ilkokul falan dalga geçerlerse geçsinler, isim olmasa başka bişey bulur onlar, yoksa bence karizmatik duruyo, söylenmesi güzel, içindeki harfler sesli tok ve kısa, siz de söyleyin fikrinizi biz çok kararsız kazımızzz :)))))))))) delikafadulden

EREN ve ALPEREN isimlerini de seviyoruz, her an her şey olabilir. :)

canım bende duydum ama gıtmek hala kısmet olamadı. demstock dıye bır yer varmıs. sadece mothercare değil bırsuru sey varmıs. sadece bebeklere degıl hamılelere vs de varmıs

aras benim çok hoşuma gitti..... babasının bulaması da ayrı bi güzel. benimki ancak bulduğum isimlerle dalga geçmekle yetiniyoklava: bu arada senin isminle de uyumlu....

aras benim çok hoşuma gitti..... babasının bulaması da ayrı bi güzel. benimki ancak bulduğum isimlerle dalga geçmekle yetiniyoklava: bu arada senin isminle de uyumlu....

Canım sen hiç üzülme o bizde de varr.. Gitmiş bana tuhaf isimler söylüyo, işte nasıl olduysa çıktı bu ağzından, benimki de sürekli dalga geçiyo bende uydurdum ona kararsızız yaa SAFFET BARTU koyucaz diye dalga geçiyoruz :) delikafadulden

Gülay demta mıydı şu tunalıda ki yer , bana adresi bir daha verirmisin bir deyakınında bilindik bir yer varsa yazarmısın canım :)

aaa benim göbüş seninkine benziyo.... nazar değmesin sana sehercimmmm.

teşekkür ederim canım... Bir gün ankara'da bir buluşma düzenleyelim yaa göbek tokuşturalım. İstanbuldakiler daha buluşamadı herhalde :) Bu rüyayı biz gerçekleştirelim, bayağı çok kişi var ankara'da da herhalde....

seher masallah guzel buyumus vee masallah eylul annelerıne hepsi çok guzel hamıle

COK TATLISINNNNNNNN MASALLAHHHHHHHHHHHH

Teşekkürler kızlar... hepimize maşallah...

AMİNNNNNNNNN:Saruboceq:

slmm kızlarr ya ben bebegimi eskisi gibi hissedemiyorum hareketlerini azaldı sankii nedenki acaba????

Gülay demta mıydı şu tunalıda ki yer , bana adresi bir daha verirmisin bir deyakınında bilindik bir yer varsa yazarmısın canım :)

canım ismi demti... yerini tarif ediyim,madem gidecem yeni dükkanına git, diğeri çok küçük ve sıkılırsın küçük olanda..... demti tunalı caddesini taki et, esat göbeğe gelince, direk yolun karşısına geç, tunalıyı takip edecek şekilde, yürümeye devam et... sağdan 5 yada 6 apartmanın altıdır. küçük yeride elizin pastanesinin karşısındaki çapraz apartmanın alt katı. hatta aynı apartmanın alt katında simitçide var köşede..... demti de köşede merdivenlerin altında kalıyo.....

yeşim tekstile bak bir de, oraya da yeni kotlar gelmiş. o da sanırım eski özsütün oralarda bir yerde, yani tunalının yine aşağı taraflarında arjantinden doğru yürürsen sol kolada kalıyo.... demtinin küçük mağazısı da sol kolda kalıyo...

bu arada demti den espritin tshirtlerinden almayı tavsiye ederim, hem uzunlar hem de penyeleri çok kaliteli... ben 42 bedenlerini aldım, çok güzel oluyo.... düdük gibi kalıyo çünkü eski tshirtlerim ....

benidee ekleyinnn allah izin verirse MEHMET YİĞİT OLCAK OGLUSUMUZZZ:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…