2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya hiç istanbulda mothercarein kozyatağında seri sonu mağazasına giden olmadı mıııııııııııı....

evet düzenleyelim, sen, ben, yasemin var, başka kim var Ankaralı..... gezeriz, alışveriş yaparız.... ne zaman ne zaman....

fotolarımızı da yükleriz....

Sağol canım aaa ben yeşim tekstile hep uğrarım niye demtiyi görmüyormuşum ki alla alla tam körüngöz , alışverişi çok sevmeyen bir tip olduğum burdan anlaşılıyor :roflol:Bugün belki uğrarım hava çok güzel :)

Ellerine sağlık canım. Çok güzel olmuş listemiz. Allah nazardan saklasın

Pembecim çok geçmiş olsun... Çingenecim beşiğiniz çok tatlı. İçinde sağlıkla sıhhatle mışıl mışıl uyuduğu günleri görmeyi nasip etsin inşallah allah. Ayrıca maşallah canım resimde de çok tatlı çıkmışsınız...
Bu arada Elacım tulumları 10TL'dan almışsın galiba.. Hepsi çok güzel çok beğendim İzmirin neresinden aldın?
Yasemincim sıkma canını bebişin mutlaka iyidir Allahın izniyle sadece annesine birazcık naz yapıyordur.. Eylülde inşallah hepimiz sağlıkla kucaklayacağız onları , lütfen içini ferah tut.. hep iyi şeyler düşün.
Ayrıca bakma sen eşinin söylediklerine de mutlaka şaka yapıyordur.. Evet çok hassas bir dönemden geçiyoruz ama her söylenileni de takarsak yandık... Bu kilolardan elbette kurtulucaz doğumdan sonra...Hep böyle kalacak halimiz yok ya...
Demetcim liste harika olmuş, ellerine sağlık.a.s. Nazar değmesin bebişlerimize...
Sehercim bu arada resimde çok güzel görünüyorsun, göbeğinde aynı şekilde. Maşallah.

dılekcım tulumların bazılarını ızmırden bazılarını da manısadan aldım.ızmırden olanları barış bebe ve mına bebeden aldım.manısadan olanları da tutku giyim var ordan ve yarım elmadan aldım canım

yaaa elacım manisaya geldin ve beni görmedin aşkolsun yaaaaaaaaaaaaa.tutku bebeden alıcam bende nasipse baktım harika şeylerrr varrrr seninde bebişin güle güle giysin inş.....

dilekcim hoşgeldin nerlerdesin yaawwww merak ettim seni yoğunmu işler????

Anladım canım sağol.. Ben sadece mina bebeye gittim bugüne kadar ama sanırım indirim vardı ya da sana indirim yaptılar çünkü baktığım tulumlar hep 12-13TL'dan başlıyordu.

Anladım canım sağol.. Ben sadece mina bebeye gittim bugüne kadar ama sanırım indirim vardı ya da sana indirim yaptılar çünkü baktığım tulumlar hep 12-13TL'dan başlıyordu.

dilekcim elanın aldıklarından 1 atnesinni aynısı diğerlerininde benzerlerindne aldım minadan 10 TL ye 1 aldığım tulumda indirimle 13 falan tutmuştu diğer ikisinide bende 10 tl ye aldım. aslında indirim yapıyorlar özellikle peşin alıcaksan biz kayınvalidmele girdiğimizde 300 TL. lik alışveriş yaptım baya indirimli aldık herşeyi

yaaa elacım manisaya geldin ve beni görmedin aşkolsun yaaaaaaaaaaaaa.tutku bebeden alıcam bende nasipse baktım harika şeylerrr varrrr seninde bebişin güle güle giysin inş.....
mesır senlıklerının oldugu gun annemle ogleden sonra hadı gıdelım mı gıdelım deyıp cıktık yola planlı bısey dııldı yanı.ama gusel seyler bulduk allahtan.hıc aklıma da gelmemıs burdan gıderken tel numaranızı ıstemek.neyse artık.sen de mutlaka bak oraya.mesır gunu parka kurulan tezgahlarda bıle allahım ne tulumlar neler vardı neler.ezılme tehlıkesını goze alrak gezdım tum tezgahları.begendıgıne sevındımçdaha gusellerı halıl ıbrahım paşanın olsun ıns canım
canım ben gttıgımde peşınde %10 mu ne ındırım vardı oyle aldım yanı.mına bebenın karsısındakı barıs bebeye de bak orda daha gusel seyler var. ha bı de furkan bebeye bak canım

ben hep gidiyorum canım çünkü kayınvaldemlere çok yakın uğrarırım hep ama eskiden hem daha uygundu 2 katı sadece çocuk ve hamile kıyafetine ayrılmıştı şimdi tek katında çok az şeyler var ve ucuzda sayılmaz...kız elbiseleri var hep yazlık suanda herşey elbiseler 20-30 tl arası...erkek bebekler için pek bişey yok zaten..

bizim kızımızda babasının isteği üzerine DEFNE olacak %90....

Anladım canım biz sanırım karta böldürdüğümüz için indirimden yararlanamadık...

Kızlar ben artık oturmaktan acayip sıkılıyorum , sanki kalçam mıhlanmış gibi oluyor akşam olmasını iple çeker oldum ::)) Bu arada ben bişeylerin fotosunu çekip koyamıyorum ev curcuna halinde , zaten artık kıyafet te almıyorum bence sizlerde kıyafete fazla yatırım yapmayın çok çabuk büyüyorlar bir de gelenlerde çok oluyor ...

saoll cnmmm hepimizin olsun inş.....sağlıklı olsunlarda

sana sonuna kadar katılıyorum bende en son hastane çıkışı aldım başkada almayacağım ihtiyaç oldukça alrım zaten şimdi yaz sezonu olduğu için uzun kollu body zor buldum şu an yeterince var bir kaç önlük daha alacağım ilk zamanlar kusuyorlarmış bide battaniye ihtiyacımız var kıyafet namına almıcam bişiy artık var çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…