teşekkür ederim canım... Bir gün ankara'da bir buluşma düzenleyelim yaa göbek tokuşturalım. ıstanbuldakiler daha buluşamadı herhalde :) Bu rüyayı biz gerçekleştirelim, bayağı çok kişi var ankara'da da herhalde....
Teşekkürler kızlar... hepimize maşallah...
canım ismi demti... yerini tarif ediyim,madem gidecem yeni dükkanına git, diğeri çok küçük ve sıkılırsın küçük olanda..... demti tunalı caddesini taki et, esat göbeğe gelince, direk yolun karşısına geç, tunalıyı takip edecek şekilde, yürümeye devam et... sağdan 5 yada 6 apartmanın altıdır. küçük yeride elizin pastanesinin karşısındaki çapraz apartmanın alt katı. hatta aynı apartmanın alt katında simitçide var köşede..... demti de köşede merdivenlerin altında kalıyo.....
yeşim tekstile bak bir de, oraya da yeni kotlar gelmiş. o da sanırım eski özsütün oralarda bir yerde, yani tunalının yine aşağı taraflarında arjantinden doğru yürürsen sol kolada kalıyo.... demtinin küçük mağazısı da sol kolda kalıyo...
bu arada demti den espritin tshirtlerinden almayı tavsiye ederim, hem uzunlar hem de penyeleri çok kaliteli... ben 42 bedenlerini aldım, çok güzel oluyo.... düdük gibi kalıyo çünkü eski tshirtlerim ....
evet düzenleyelim, sen, ben, yasemin var, başka kim var Ankaralı..... gezeriz, alışveriş yaparız.... ne zaman ne zaman....
fotolarımızı da yükleriz....
iSiM LiSTEMiZ
Dilek akal kiz Defne Eylul:ecrin_bebek:
5848bl(demet) erkek Erdenaygamyoncuiremsu
Mozijiku kiz Ezgi Naz:ecrin_bebek:
Petibör erkek Eymengamyoncuiremsu
Nevestebircan erkek Poyrazgamyoncuiremsu
Aussie(betul) kiz Ela:ecrin_bebek:
Emsalll35 kiz Eylul:ecrin_bebek:
Fussilet(tulay) erkek Halil ibrahimgamyoncuiremsu
Zeytin gozlu erkek Efegamyoncuiremsu
Yume erkek Erengamyoncuiremsu
Gamma kiz Almina
Sad kiz Nisa:ecrin_bebek:
Msms erkek Ali Tuna gamyoncuiremsu
allah nazardan korusun bebislerimizzzzzziiiiiiiiiiiiiiii
dılekcım tulumların bazılarını ızmırden bazılarını da manısadan aldım.ızmırden olanları barış bebe ve mına bebeden aldım.manısadan olanları da tutku giyim var ordan ve yarım elmadan aldım canım
dilekcim hoşgeldin nerlerdesin yaawwww merak ettim seni yoğunmu işler????
dılekcım tulumların bazılarını ızmırden bazılarını da manısadan aldım.ızmırden olanları barış bebe ve mına bebeden aldım.manısadan olanları da tutku giyim var ordan ve yarım elmadan aldım canım
Anladım canım sağol.. Ben sadece mina bebeye gittim bugüne kadar ama sanırım indirim vardı ya da sana indirim yaptılar çünkü baktığım tulumlar hep 12-13TL'dan başlıyordu.
ay ben baktım bayıldım süper bir site olmuş
mesır senlıklerının oldugu gun annemle ogleden sonra hadı gıdelım mı gıdelım deyıp cıktık yola planlı bısey dııldı yanı.ama gusel seyler bulduk allahtan.hıc aklıma da gelmemıs burdan gıderken tel numaranızı ıstemek.neyse artık.sen de mutlaka bak oraya.mesır gunu parka kurulan tezgahlarda bıle allahım ne tulumlar neler vardı neler.ezılme tehlıkesını goze alrak gezdım tum tezgahları.begendıgıne sevındımçdaha gusellerı halıl ıbrahım paşanın olsun ıns canımyaaa elacım manisaya geldin ve beni görmedin aşkolsun yaaaaaaaaaaaaa.tutku bebeden alıcam bende nasipse baktım harika şeylerrr varrrr seninde bebişin güle güle giysin inş.....
canım ben gttıgımde peşınde %10 mu ne ındırım vardı oyle aldım yanı.mına bebenın karsısındakı barıs bebeye de bak orda daha gusel seyler var. ha bı de furkan bebeye bak canımAnladım canım sağol.. Ben sadece mina bebeye gittim bugüne kadar ama sanırım indirim vardı ya da sana indirim yaptılar çünkü baktığım tulumlar hep 12-13TL'dan başlıyordu.
istanbullu arkadaşlar...
mothercarin kozyatağında seri sonu mağazası varmış giden var mı acep, fiyatlar nasıl... beni bilgilendirseniz. ben şimdi istanbula geliyorum 1 sonraki hafta sonu, ikeadan alacam karar verdim mobilyayı. oraya da uğrarım artık.....
iSiM LiSTEMiZ
Dilek akal kiz Defne Eylul:ecrin_bebek:
5848bl(demet) erkek Erdenaygamyoncuiremsu
Mozijiku kiz Ezgi Naz:ecrin_bebek:
Petibör erkek Eymengamyoncuiremsu
Nevestebircan erkek Poyrazgamyoncuiremsu
Aussie(betul) kiz Ela:ecrin_bebek:
Emsalll35 kiz Eylul:ecrin_bebek:
Fussilet(tulay) erkek Halil ibrahimgamyoncuiremsu
Zeytin gozlu erkek Efegamyoncuiremsu
Yume erkek Erengamyoncuiremsu
Gamma kiz Almina
Sad kiz Nisa:ecrin_bebek:
Msms erkek Ali Tuna gamyoncuiremsu
allah nazardan korusun bebislerimizzzzzziiiiiiiiiiiiiiii
dilekcim elanın aldıklarından 1 atnesinni aynısı diğerlerininde benzerlerindne aldım minadan 10 TL ye 1 aldığım tulumda indirimle 13 falan tutmuştu diğer ikisinide bende 10 tl ye aldım. aslında indirim yapıyorlar özellikle peşin alıcaksan biz kayınvalidmele girdiğimizde 300 TL. lik alışveriş yaptım baya indirimli aldık herşeyi
mesır senlıklerının oldugu gun annemle ogleden sonra hadı gıdelım mı gıdelım deyıp cıktık yola planlı bısey dııldı yanı.ama gusel seyler bulduk allahtan.hıc aklıma da gelmemıs burdan gıderken tel numaranızı ıstemek.neyse artık.sen de mutlaka bak oraya.mesır gunu parka kurulan tezgahlarda bıle allahım ne tulumlar neler vardı neler.ezılme tehlıkesını goze alrak gezdım tum tezgahları.begendıgıne sevındımçdaha gusellerı halıl ıbrahım paşanın olsun ıns canım
canım ben gttıgımde peşınde %10 mu ne ındırım vardı oyle aldım yanı.mına bebenın karsısındakı barıs bebeye de bak orda daha gusel seyler var. ha bı de furkan bebeye bak canım
Kızlar ben artık oturmaktan acayip sıkılıyorum , sanki kalçam mıhlanmış gibi oluyor akşam olmasını iple çeker oldum ::)) Bu arada ben bişeylerin fotosunu çekip koyamıyorum ev curcuna halinde , zaten artık kıyafet te almıyorum bence sizlerde kıyafete fazla yatırım yapmayın çok çabuk büyüyorlar bir de gelenlerde çok oluyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?