2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hayatim odamiz bittide agacimiz bitmedi (boyamasi)babasi herseyi elleriyle yaptigi icin kimseye vermiyor odanin anahtarini kendisi zaman buldugunda giriyor boyuyor ama bittsin herkosesinden resimleyip koyucammmmm buarada bende oglusuma ciciler aldim ama yukliyemiyorum hepsini bir arada cikartirimmmmmhihoyyyt

sağol yaaa klava: klava: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
aaaaah ahhhh senağlama açmayın kilo konusunu yaaa valla kendimden iğreniyorum :roflol: :roflol: :roflol:

hemen alıyım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA olmadi merveeeeeeeee hayatim senin diyette ihtiyacinmi varrr seker ikimiz ne guzel gecinip gidiyoruz surdaaaaaakaydirigubbakcemile5:1hug::asigim:

kizlar bebislerimizin isimlerinide yazalim hadi bir liste daha olusturalim cinsiyet listeside yaninda olsun.

tatlım nasıl sen hiç kilo almadınmı??? ben 66 lı ile kaldım 71 oldum

Geçmiş olsun cnm. Sen zevkinden kilo almamışsın zaten. İnş. en kısa sürede geçer a.s.

Aaaaaa adama bak yaaaa klava: Bu erkekler hakkaten bazen şaka yapıcam derken dozunu kaçırıveriyolar. Unutuyolar işte biz hassas dönemdeyiz şuara. Sıkma sen canını güzelim boşver. Veririz anacım biz o kiloları. Kiloda neymiş beeeeeeeeeeee :lepi:

slm kızlar nasılsınız kuzucuklar nasıl??
ZEYTıNGÖZLÜ canım benim sıkma kendini ben eminim herşey yolunda yavrun çok iyi kilo vs. onlarada takma canım hepimiz aynı sayılırız :))

saol gülaycım ii olur ona göre bizde ordan alırız yanii

tabi canım buraya yazarım hemen ne öğrenirsem.

canım valla yemekhane olduğu için şanslı sayıyorum kendimi... yoksa nerede.... ben de akşamları şaşırıyorum ya evde ne yapcam diye.... ama takma bence kilo olayını, sonra stresten yersin valla... kilo senle kalacak değil ki, biraz çabalayıp verirsin. hele bi doğur da....

canım boşverrrrrrrrrrrr..... bana da bazen diyo böyle şeyler.... desin ben de pat diye cevap veriyom valla. tabi haklısın biz hassasız, ama nerden anlıcaklar onlar... bizim metabolizma alt üst oldu tümden.... onlara göre hava hoş.... ne düşünüyolar valla bilmiyom... anneler kadar asla hassas olamazlar. biz herşeyi planlıyoruz, bebeği geçyim artık çatlak kremi, o , bu düşünüyoruz.... onlar rahat valla.... kötükedihüso

selam hanımlar
nasılsınız, ben bilgisayarımdaki virüslerden dolayı sık giremiyorum
format atıcaz eşimle ama bakalım
biraz okudum geçmişi herşey yolunda sanırım

bende kilo aldım yaa, hiç kilo almayan ben yanii... 1 ayda tam 4 kilo, hayret ettim valla

Fussilet cim evet diyetisyen verdi bunuu..

Gülay ekmek yemek gerekiyomuş, öyle dedi doktor, bende ikindi az yiyodum, bana yediklerini say dedi, ki düşün ben kilo alıyorum diye gittim, doktor olmaz bu ikindi çok az dedi bana bunu verdi öyle diyosa vardır bi bildiği heralde, bi de gülaycım pekmez bir kaşık sadece dikkat ettiysen..

Kızlar VEYA yazan yerlere dikkat, birini yiyosanız birini yemiceksiniz..

SAKURA sende mecbur evden falan götüreceksin bişeyler canım sağlıksız beslenmeyelim..

Ben bi de ödem sorunuyla gittim çok fazla el ayak şişmem var, iş tempom çok yoğun , eve 11 den aşağı giremiyorum yaa..

Şişme problemleri için tuzu azaltın diyor eskiler haklı aslında , benim selülitlerim hiç yoktu , ayaklarımda incecikti şimdi tuhaf görünüyorum ya aslına bakarsanız çok da takmıyorum ama işte ne bilem yaz geldi ya heryerde çıtır çıtır kızları görünce insan kendini fok balığı gibi hissediyor kaydirigubbakcemile3

Kızlar bende her ay 4 kilo alıyorum, yani haftada bir kilo, nasıl olduğunu anlamıyorum bir türlü, bence vücudum reddediyo bu hamilelik olayını her yerim şişti, ne tatlı yiyorum ne bişey zaten sevmem, hamur işi de yok nasıl alıyourm bende bilmiyorum.

iSiM LiSTEMiZ:teytey:

1. Dilek akal kiz Defne Eylul
  2. 5848bl(demet) erkek Erdenay
  3. mozijiku kiz Ezgi Naz
  4. petibör erkek Eymen
  5. nevestebircan erkek Poyraz

diger arkadaslarda eklesinnnnnnnnnnn:CüvCüv:alkisalkisalkis

veyada baska bir arkadas daha guzel grafik tarzinda yapsinnnnnnnn

canım ben pekmezi sabahları aç karnına bir bardak su ile 2 yada üç kaşık içiyorum. bir de aklıma gelirse yatmadan önce 2 kaşık falan..... ekmek çok önemli bence de. ama ben kendimi bildim bileli hiç ekmek yemem yemeklerd.e dediğim gibi sadece simit yiyorum.... bu arada bu yemek programım benim doktorumun bana verdiği bir şey değil, ben sadece böyle bir düzen de gidiyorum. değerlerim de iyi çıkınca bozmadım yani..... ikindide işte 4-5 kayısı, pestil, üzüm yiyorum. zaten onlar işyerinde duryorlar canım sıkıldıkça atıyorum ağzıma yani....

hoşgeldin eslemciimmmm öldürüm ben o virüsü nasıl girmiş senin bilgisayarına özletme kendini canımmmmm

Merhabalar kızlar,

Ben de 64 ile hamile kaldım, şu an 68'im... :CüvCüv:
Canım yaa resmin varsa eklesene bende 64/65 le hamile kaldım bugun 69kg gördüm tartıda :))

-Benim de aksine canım deli gibi tuz istiyor zor tutuyorum kendimi ( Canım o çıtırlarda bi gün fok balığı olacak el mahkum :roflol:

Aussie(betul) Ela bebek

bende varım :)))
kız: eylül

Kızlar nasıl hemen karar verebildiniz yaa.. Biz ARAS düşündük ama kesin değil, Kaan, Burak, Eymen falan da olabilir bakıyoruz.. Ama YİĞİT ARAS nasıl olur diye soruyoruz sürekli..

benide eklermisin cnmmmmm fussilet(tülay) erkek-- halil ibrahim saol tatlımmmm

istanbullu arkadaşlar...

mothercarin kozyatağında seri sonu mağazası varmış giden var mı acep, fiyatlar nasıl... beni bilgilendirseniz. ben şimdi istanbula geliyorum 1 sonraki hafta sonu, ikeadan alacam karar verdim mobilyayı. oraya da uğrarım artık.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…