Biz de iyiyiz çok şükür. Kaç gündür işler çok yoğun, kendimi çok yormuşum benneyaptımki dün sımsıkı bir tekme yedim oğlumdan :) Yeter artık anne otur oturduğun yerde dedi artık yavrum... Bugün uygun olduğum bir ara çekersem fotoğraf, ben de eklerim göbüşümü :)
Demet senin bebeğinin odası bitti mi? Yeni fotoğraflar var mı?
sağol yaaaklava: klava: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
aaaaah ahhhh senağlama açmayın kilo konusunu yaaa valla kendimden iğreniyorum :roflol: :roflol: :roflol:
hemen alıyım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
evet canım ilk ay biraz fazla almışsın ama sonuçta senin elinde değil troidlerin suçu senağlama ama yine de sıkma canını, ben ce çok hızlı kilo verirsin. zaten emzirme , bebeğin peşinde koşturma derken eriyip biteriz gibime geliiyo. ben 64 ile hamile kaldım, hala 64 kiloyum, boyum da 1.69... ben bu listenin neredeyse aynısını yapıyorum. sadece ikindi sandvici yok yerine kuru kayısı, pestil falan yiyorum... pasta, kurabiye türü şeyler hiç yemiyorum. yine de biraz dikkat etmek lazım kiilo olayına. ama bence fazla abartmamak da gerekir, sonuçta önemli olan bebeğin sağlığı.
Ben 61 ile hamile kaldım, şu anda 72,1 im..
Hamile kalmadan önce hani 1 ayımız bilmeden geçiyo yaa, işte o ay ben 10 kilo aldım yoksa 51 kiloydum, sebebi tiroid hormonum 1 ay durmuş ve hiç çalışmamış, şu anda hap kullanıyorum her sabah, evlenmeden önce de 48 kiloydum kızlarr, yani şu anda şu kilolar bana bi fazla geliyo ki sormayın, bi daha eski kiloma dönebilicem mi acaba, estetik kaygısından geçtim, bütün dolap 36 beden, hatta eskiden 34 giyerdim, kendimi taşıyamıyorum kiloya alışık olmadığım için..
Hamile kaldığım ay tiroid yüzünden o 10 kiloyu almasaydım süper olacaktı ama işte
Ya sabah sabah eşim beni sinir etti , sen dedi yarım dünya olmuşsun be hanım bende dedim doğumdan sonra bööle kalmaya niyetim yok , senin genlerin tombul dedi bana veremezsin dedi pislik senağlamaBirde hastanede otururken spor ayakkabılarıma baktı ayakkabılar kaymış tabi eee ayak numaram büyüdü bir de şiştim dedim senağlamaYa çok düşüncelidir ama zaten moral sıfır bir de bunları duyunca üzüldüm senağlama
saol gülaycım ii olur ona göre bizde ordan alırız yanii
ohooooo ben bunları hazırayabilsem zaten kilo almazdım ki :roflol: :roflol: :roflol:
işyerinde nerden bulcam ben iki köfte kadar eti şimdi :roflol: :roflol:
bizde yemek bile yok ki sebze yemeği yiyeyim...
pfff.... evden getireyim dicem, evde durmuyoruz ki yemek yapalım da olsun ben getireyim işe...
Ya sabah sabah eşim beni sinir etti , sen dedi yarım dünya olmuşsun be hanım bende dedim doğumdan sonra bööle kalmaya niyetim yok , senin genlerin tombul dedi bana veremezsin dedi pislik senağlamaBirde hastanede otururken spor ayakkabılarıma baktı ayakkabılar kaymış tabi eee ayak numaram büyüdü bir de şiştim dedim senağlamaYa çok düşüncelidir ama zaten moral sıfır bir de bunları duyunca üzüldüm senağlama
tatlım nasıl sen hiç kilo almadınmı??? ben 66 lı ile kaldım 71 oldum
Ben şuan bu listeden daha az yiyorum... çünkü ikindim yok... ama yediklerim listeye çok benziyo.... pekmez ben de içiyorum..... süt yerine öğlen ayran içiyorum... ama ekmek hiç yemiyorum yemeklerde. sabah simit yiyorum peynir ve ayran ile.. ama bazen kuru kayısı, kuru üzümi pestil oayını abartıyorum .... ama bence iyi bir liste.....
tatlım nasıl sen hiç kilo almadınmı??? ben 66 lı ile kaldım 71 oldum
Fussilet cim evet diyetisyen verdi bunuu..
Gülay ekmek yemek gerekiyomuş, öyle dedi doktor, bende ikindi az yiyodum, bana yediklerini say dedi, ki düşün ben kilo alıyorum diye gittim, doktor olmaz bu ikindi çok az dedi bana bunu verdi öyle diyosa vardır bi bildiği heralde, bi de gülaycım pekmez bir kaşık sadece dikkat ettiysen..
Kızlar VEYA yazan yerlere dikkat, birini yiyosanız birini yemiceksiniz..
SAKURA sende mecbur evden falan götüreceksin bişeyler canım sağlıksız beslenmeyelim..
Ben bi de ödem sorunuyla gittim çok fazla el ayak şişmem var, iş tempom çok yoğun , eve 11 den aşağı giremiyorum yaa..
selam hanımlar
nasılsınız, ben bilgisayarımdaki virüslerden dolayı sık giremiyorum
format atıcaz eşimle ama bakalım
biraz okudum geçmişi herşey yolunda sanırım
bende kilo aldım yaa, hiç kilo almayan ben yanii... 1 ayda tam 4 kilo, hayret ettim valla
Canım yaa resmin varsa eklesene bende 64/65 le hamile kaldım bugun 69kg gördüm tartıda :))Ben de 64 ile hamile kaldım, şu an 68'im... :CüvCüv:
-Benim de aksine canım deli gibi tuz istiyor zor tutuyorum kendimiŞişme problemleri için tuzu azaltın diyor eskiler haklı aslında , benim selülitlerim hiç yoktu , ayaklarımda incecikti şimdi tuhaf görünüyorum ya aslına bakarsanız çok da takmıyorum ama işte ne bilem yaz geldi ya heryerde çıtır çıtır kızları görünce insan kendini fok balığı gibi hissediyor kaydirigubbakcemile3
iSiM LiSTEMiZ:teytey:
- Dilek akal kiz Defne Eylul
- 5848bl(demet) erkek Erdenay
- mozijiku kiz Ezgi Naz
- petibör erkek Eymen
- nevestebircan erkek Poyraz
diger arkadaslarda eklesinnnnnnnnnnn:CüvCüv:alkisalkisalkis
veyada baska bir arkadas daha guzel grafik tarzinda yapsinnnnnnnn
- mozijiku kiz Ezgi Naz
- petibör erkek Eymen
- mozijiku kiz Ezgi Naz
- petibör erkek Eymen
- mozijiku kiz Ezgi Naz
- petibör erkek Eymen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?