Elacım güle güle giy , bende pijama konusunda tereddüt içerisindeyim yani erkek olcak ya bebek illa mavi tonlarında mı almak lazım bir de , erkek olunca mavi kurdela mı takılıyor ben kırmızı takmak istiyorum geçenlerde bir taç gördüm kırmızı kurdela ile sarılmış çok hoş bir şeydi bir de fiyonk böyle modernleştiremez miyiz acaba , kurdela olayını ....
Kızlar belki duymuşsunuzdur ben geç kaldım sanırım Deniz Akkaya'da aramıza katılmış kaydirigubbakcemile3
Ama bebeğin babası kabul etmemesine rağmen doğurmakta kararlıymış
Kızlar belki duymuşsunuzdur ben geç kaldım sanırım Deniz Akkaya'da aramıza katılmış kaydirigubbakcemile3
Elacım güle güle giy , bende pijama konusunda tereddüt içerisindeyim yani erkek olcak ya bebek illa mavi tonlarında mı almak lazım bir de , erkek olunca mavi kurdela mı takılıyor ben kırmızı takmak istiyorum geçenlerde bir taç gördüm kırmızı kurdela ile sarılmış çok hoş bir şeydi bir de fiyonk böyle modernleştiremez miyiz acaba , kurdela olayını ....
Evet iyi cesaret ama onlar çoktan aşmış namus meselelerini...
Bence onlar için normal bir durumdur bu...
Ellerine sağlık canım. Çok güzel olmuş listemiz. Allah nazardan saklasın
AMİNNNNNNNNN:Saruboceq:
AMİNNNNNNNNN CANIMMM 41 KERE MAŞALLAAHHHH
BU ARADA LİSTE ÇOK GÜZEL OLMUŞ :)))
kzlar sıze bısıy dıyım mı benım halam hamıleyken sacını kızla boyatmıstı oglu bı dogdu kınalı kafalı bısey.ki bızde hıc yok oyle kınalı saclı cocuk.sız ınanıomusunuz oyle seylere.ama cok ılgınc nolur nolmaz boyatmayın kızıla falan:)
masallah daha ne kaldi sekerrrrrrrrrrrrrrrrrrr:CüvCüv:benım simdilik aldıklarım sunlar:
-12 tane cıtlıtlı atlet
-8 tane tulum
-2 tane zıbın takımı
-3 tane pijama takımı
-2 tane hastane çıkışı
-2 tane papilli don
-2 tane penye yelek
-1 tane kaşe mont
-1 tane kot mont
-3 tane pappa
-5 tane çorap
-3 tane penye şapka
-3 tane önlük
-2 tane banyo havlusu
-2 tane penye battaniye
-1 tane kapitone battaniye
-1 tane kışlık yün battaniye
-1 tane alt açması
-burun aspiratörü
-emziği
-biberonu
-tırnak makası
-ateş ölçeri
kendim için de:
-1 tane gecelik
-2 tane pijama takımı
-1 tane sabahlık
-göğüs kalkanı
-emzirme sutyeni
-emzirme yastıgı
eksıklerım var daha onları da sonra artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?