2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar belki duymuşsunuzdur ben geç kaldım sanırım Deniz Akkaya'da aramıza katılmış kaydirigubbakcemile3
Ama bebeğin babası kabul etmemesine rağmen doğurmakta kararlıymış

olmazmı hiç olur tabıkı.o sonucta sembolık bısey.ben mesela ustu kurdelalı ınce taçlardan pijamamın rengine uygun bi bebek mavisi bi de toz pembe aldım.olur yani canım sen ne ıstıosan onu tak.alkisalkisalkis

Kızlar belki duymuşsunuzdur ben geç kaldım sanırım Deniz Akkaya'da aramıza katılmış kaydirigubbakcemile3

Yok canım ben ilk defa senden duyuyorum , bravo ona medeni cesaretinden dolayı tebrik ederim hele Türkiye de alkisalkisalkis

bende duydumda sevgilisindende ayrılmış ama ilk bebeğinide aldırmıştı o başkasından bunu doğurcakmış maşallah ya iyi cesaret 1,5 aulık hamileymiş

Canım benim bildiğim kadarı ile o kurdela olayı lohusalara al basması denilen şeyin yaşanmaması içinmiş. Tamamen batıl inanç ama böyle bir şeye inanılıyor. Eskiden kırmızı yemeni, başörtü bağlanırmış doğumdan sonra hemen. Şimdilerde bunu modernleştirerek kırmızı kurdelaya dönülmüş :) Yani bebeğin erkek de olsa, kız da olsa kırmızı makbul :) kaydirigubbakcemile3

iyi cesaret walla, babasız bebek büyütmek çok zor....

allah bunlara akıl fıkır versın.o cocouk ıstıcekmı babasız buyumeyı hıc dusunmuyolar sırf kendı egolarını tatmın etmek ıcın gunaha gırıyolar.allah ıslah etsın ne dıyelım

kzlar sıze bısıy dıyım mı benım halam hamıleyken sacını kızla boyatmıstı oglu bı dogdu kınalı kafalı bısey.ki bızde hıc yok oyle kınalı saclı cocuk.sız ınanıomusunuz oyle seylere.ama cok ılgınc nolur nolmaz boyatmayın kızıla falan:)

ayy buralara sıcaklar bastı iyicene temmuz ağustos ta ne yapcez bilmiyomm..uykusuz her gece olcek bize gariii

Ellerine sağlık canım. Çok güzel olmuş listemiz. Allah nazardan saklasın

AMİNNNNNNNNN:Saruboceq:

AMİNNNNNNNNN CANIMMM 41 KERE MAŞALLAAHHHH
BU ARADA LİSTE ÇOK GÜZEL OLMUŞ :)))

SAOLUN KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRhihoyyythihoyyythihoyyyt
iSiM LiSTEMiZ
Dilek akal kiz Defne Eylul:ecrin_bebek:
5848bl(demet) erkek Erdenaygamyoncuiremsu
Mozijiku kiz Ezgi Naz:ecrin_bebek:
Petibör erkek Eymengamyoncuiremsu
Nevestebircan erkek Poyrazgamyoncuiremsu
Aussie(betul) kiz Ela:ecrin_bebek:
Emsalll35 kiz Eylul:ecrin_bebek:
Fussilet(tulay) erkek Halil ibrahimgamyoncuiremsu
Zeytin gozlu erkek Efegamyoncuiremsu
Yume erkek Erengamyoncuiremsu
Gamma kiz Almina:ecrin_bebek:
Sad kiz Nisa:ecrin_bebek:
Msms erkek Ali Tuna gamyoncuiremsu
Fatosgul erkek Mehmet Yigitgamyoncuiremsu

allah nazardan korusun bebislerimizzzzzziiiiiiiiiiiiiiii[/QUOTE]

Ben inanmıyorum canım ama , geçen gün komşum söyledi aynısını ,kadın hamileyken meç yaptırmış bebeğin saçında bir tutam meçli gibiymiş ... Ama ben ne boya ne kesim işine girmicem , aileler sen bilirsin ama yaptırma dediler bende kırmak istemiyorum sonra akıllarına kurt düşmesin hem de uzamış olur saçlarım , çünkü kısa ve yüzüm tombikleştikçe yakışmıyor kısa saç ...

masallah daha ne kaldi sekerrrrrrrrrrrrrrrrrrr:CüvCüv:

iSiM LiSTEMiZ
Dilek akal kiz Defne Eylul:ecrin_bebek:
5848bl(demet) erkek Erdenaygamyoncuiremsu
Mozijiku kiz Ezgi Naz:ecrin_bebek:
Petibör erkek Eymengamyoncuiremsu
Nevestebircan erkek Poyrazgamyoncuiremsu
Aussie(betul) kiz Ela:ecrin_bebek:
Emsalll35 kiz Eylul:ecrin_bebek:
Fussilet(tulay) erkek Halil ibrahimgamyoncuiremsu
Zeytin gozlu erkek Efegamyoncuiremsu
Yume erkek Erengamyoncuiremsu
Gamma kiz Almina:ecrin_bebek:
Sad kiz Nisa:ecrin_bebek:
Msms erkek Ali Tuna gamyoncuiremsu
Fatosgul erkek Mehmet Yigitgamyoncuiremsu
Begüm84 kiz Defne:ecrin_bebek:
allah nazardan korusun bebislerimizzzzzziiiiiiiiiiiiiiii[/QUOTE][/QUOTE]

kızlaaarrr ne güzel liste olmuş öyleee :) :) :)
biz daha karar veremedik isme yaa... berru diyordum ama vazgeçtim...
içimize sinen bi isim yok şimdilik bakıyoruz yani...
ela valla bulamadım senin cicişlerin resimlerini, çatlıcam meraktan :roflol: :roflol:

ayy buralara sıcaklar bastı iyicene temmuz ağustos ta ne yapcez bilmiyomm..uykusuz her gece olcek bize gariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…