2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende inan çok isterdim bi komşum vardı beni eltilerime kötülemiş geçen kavga ettim eltimle inana onlarda bend e çok büyük ayak uyduramırom çok istiorum şöle beim yanımda olucak o bana ben oana destek vereceğim arkadaş dost anne baba gibi olmuo ama napalım dost kötü günde belli olur derler ya bi tane arkadaışm dostum yaok kimse dönüp bakmıo bile ama neyse bunları kafama takıp bebeşimi üzmek istemiorum canım bende hep senin gibi çıkarıodum şimdi rahatım sabah midemdeki aç karnına sarı bi su var onu çılkartırsam gün boyu rahayım sende bi dene

eylul annelerı her gecen gun artıyor..:CüvCüv::CüvCüv:
arkadslar cogunuzun bulantısı,tansıyonu vs..gıbı gebelık belırtılerı yasıyonuz bende hıc belırtı yok.:uhm:
sızce bu normalmı ? bırde dr ne sık aralıklarla gıtmek gerekıyorŞeniz

kızlar ben birşey duymuştum erken gebelikte bebek eğer sağa yerleşirse erkek sola yerleşirse kız bebek olurmuş bilginiz varmı bu konuda hiç

kızlar ben birşey duymuştum erken gebelikte bebek eğer sağa yerleşirse erkek sola yerleşirse kız bebek olurmuş bilginiz varmı bu konuda hiç

ben duymustum ama ne kadr dogru onemlı olan..
benım eltım 2..cocugunu erkek ıstıyordu..hep sol tarafına yatmıs ılıskıden sonra erkekk olsun dıyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
erkekde oldu

canım gayet normal hiçbir belirti yaşamayan bir çok insan tanıyorum benimde hafif bulantılarım var çok şiddetli değil eğer kalp atışlarını duyduysan sanıyorum aylık kontroller yetiyor

canım benim baş dönmem biraz fazla o yüzden endişe ediyorum.bu aralar çok hassas oldum.
hassasiyette bi hamileklik belirtisi alınganlık ağlama durumları şekerim sevin hamilesin sen :) ben doktora gittim midem çok bulanıo doktor hanım dedim kızım sen delimisin daha ne istiosun allahtan dedi bebeğin sağlıklı bi şeklde seni rahatsız ederek büyüyo dedi bi hoşuma gitti aslında mantıklı :) nasıl bakarsan öle görürsün :) tansiyonun düşükse dinlen yat yavaş hareket et ani hareket etme şekerli bişiler ye yemeğini atlama olur mu canım :)

ultlar içime doğuyor bizim hayırlısıyla oğlumuz olacak gör bak sırnaşık şey

çok tatlısın canım ya inş dediğin gibi olur ama kızda olabilir herşey allahtan canım artık haberleşiriz 12 haftalıkken cinsiyeti öğrenebiliz senin bulantıların varmı bende hafif hafif başladı gibi

mrh kızlar nasılsınız birşey sormak istiyorum ben son adetimi 21 aralıkta oldum perşembe günü kan testi yaptırdım 132,2 çıktı ama keseyi göremedik herhalde geç döllendi ben ne zaman görürüm acaba yaa süleyin bakim bana

bende de oluyor bulantı.ama en azından çıkarmıyorum.eyve yiyorum bol bol.yürüyüş yapmak lazım ama düzenli yapamıyorum...benim hep rüyamda erkek bebeği...toka toka gözleri var zeytin gibi...yağız delikanlı

canım ilk 2 ay 10 15 gün arasıyla gidilio benim bildiğim daha sonra ayda 1 gidilio geeblikte hiç bi belirtisi olmaması seni şanslı kılıo merek etme olaması kadar normal :)

canım gayet normal hiçbir belirti yaşamayan bir çok insan tanıyorum benimde hafif bulantılarım var çok şiddetli değil eğer kalp atışlarını duyduysan sanıyorum aylık kontroller yetiyor

arkadslarda belırtı oldugunu ogrenınce neden ben yasamıyorum dıye dusunuyorum
gercı boyle olması daha ıyı herhelde..:ecrin_bebek:
yok canım daha kalpp atısnı duymadım...keseyı gordum ama..
ınsallah tum anne adayları sorunszu gecırır kucaklarımıza alırız bebeklerımızı.:Saruboceq:

ben duymustum ama ne kadr dogru onemlı olan..
benım eltım 2..cocugunu erkek ıstıyordu..hep sol tarafına yatmıs ılıskıden sonra erkekk olsun dıyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
erkekde oldu

demek değişiyor canım ben sağ duymuştum demekki hiç farketmiyor rabbim ne yazmışsa o oluyor diğer herşey bahanesi işin

adetin 5 gün geçmiş adetin 10 geçtikten donra yani satına göre hamileliğin 6 hafta filan olunca bazen bu kişiden kişiye değişebilio 6 7 8 belli olmaz hangi hafatada göreceğin ama gebellikle 6 hafta dır canım
içini ferah tutu daha çok yenisin sanki ben çok eskiyim ya :)delikafadulden

canım kaç haftalık oldu senin benim 6 oldu çarşamba dr a gideceğim belki kalp atışlarını duyarım diyorum

canım ilk 2 ay 10 15 gün arasıyla gidilio benim bildiğim daha sonra ayda 1 gidilio geeblikte hiç bi belirtisi olmaması seni şanslı kılıo merek etme olaması kadar normal :)
tamam canım tesk ederım..dr 10 gun sonraya randevu vermıstı...normal ozamn
vajınal muayene olunca ınsan tedırgın alıyorda.10 gune bır vajınal muayene..bıkmıstım zaten allatam usg tadına bakmaya:roflol::roflol:

demek değişiyor canım ben sağ duymuştum demekki hiç farketmiyor rabbim ne yazmışsa o oluyor diğer herşey bahanesi işin

bencede farketmıyor kız yada erkek saglıklı olsunlarda:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ama eltım cok ıstıyordu oglan olsun dıye...

pushıng canım 5 haftalık olması gerekmıyormu..ben en son sat 20 aralık suan 5+2 deyım
senın bebek azcık onde gıdıyor annesı kaydirigubbakcemile2

canım bende seninle aynı durumdayım kese görümdü ama kalp atışını duymadık daha sen ne zaman gidiçeksin.

ben hiç görmüyorum rüyamda benimki sürpriz olacak heralde inş rüyaların gerçek çıkar canım zeytin gözlü bir oğluşun olur hayırlısıyla

canım kaç haftalık oldu senin benim 6 oldu çarşamba dr a gideceğim belki kalp atışlarını duyarım diyorum

son adet tarıhıme gore 5+2 deyım..
cuma gunu gıdecegım..dr cuma gunu duyabılırız demıstı..
6 haftalıkken duyuluyormus ama kalp atısları..bazen bu durum gecde olabılıyormus..
ınsallah erkenden duyarsan bebsıın pıt pıt atan kalp sesını
ben senı ates olcme topıgınde takıp edıyordum...senın hamıs olmana herkes cok sevınmıstı..:CüvCüv::CüvCüv:
sonucta herkese bır umıt oluyor.bır hamıs cıkmasıkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…