adetin 5 gün geçmiş adetin 10 geçtikten donra yani satına göre hamileliğin 6 hafta filan olunca bazen bu kişiden kişiye değişebilio 6 7 8 belli olmaz hangi hafatada göreceğin ama gebellikle 6 hafta dır canım
içini ferah tutu daha çok yenisin sanki ben çok eskiyim ya :)delikafadulden
son adet tarıhıme gore 5+2 deyım..
cuma gunu gıdecegım..dr cuma gunu duyabılırız demıstı..
6 haftalıkken duyuluyormus ama kalp atısları..bazen bu durum gecde olabılıyormus..
ınsallah erkenden duyarsan bebsıın pıt pıt atan kalp sesını
ben senı ates olcme topıgınde takıp edıyordum...senın hamıs olmana herkes cok sevınmıstı..:CüvCüv::CüvCüv:
sonucta herkese bır umıt oluyor.bır hamıs cıkmasıkaydirigubbakcemile5
canım bende seninle aynı durumdayım kese görümdü ama kalp atışını duymadık daha sen ne zaman gidiçeksin.
saol canım ben iyim bugün tam 8 haftalık oldum allahın izniyle şimdilik herşey yolunda umarım böle devam eder sende durumlar nsl
rapunzel tek deilsin canım bende hiç bişey hisstemiyorum ne bulantı ne ağrı ne tansiyon hiç bişey yok maşallah ama böle olması daha iyi bulantılar kötü olsa gerek
sağol canım ayağım uğurlu geldi benden sonrda 3 tane falan hamiş çıktı rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
slm arkadaslar cuma gunu gıttım ben 6+2 dedi.kalbınıde gordum sukurler olsun sesınıde duydum..herkeze nasıp etsın allahım..bıdaha 11. haftaya kadar gerek yok bakmaya dedı.cok zaman yokmu daha anlamadım
pushıng canım 5 haftalık olması gerekmıyormu..ben en son sat 20 aralık suan 5+2 deyım
senın bebek azcık onde gıdıyor annesıkaydirigubbakcemile2
slm arkadaslar cuma gunu gıttım ben 6+2 dedi.kalbınıde gordum sukurler olsun sesınıde duydum..herkeze nasıp etsın allahım..bıdaha 11. haftaya kadar gerek yok bakmaya dedı.cok zaman yokmu daha anlamadım
ınsallah hep boyle devam eder....cunku beklemek cok zor bılıyorum bende
erkek ınfertılıtesındeyım..beter ablam soylemıstı senın hamıs oldugunu..
ınsallah tum anne olmak ısteyen herkes bu duyguyu yasar..
ben bıraz ugrastımda:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
cunku her hamıs haberı dıger arkadslarımızı bıraz daha umıtlenıyor..
yarın yada carsamba gunu ıstedıgı testler var onları yaptırırım..
cuma gunude dr yanına gıderım...
sanırım sendede belırtı yok..arkadsları burda goruyaorum aslında daha ıyı benımkı dıyorum...ne bulsam yıyom cunku tıksınme namına hıcbırsey yok :)):roflol:
sen ne zamn gıtcen dr..:ecrin_bebek:
rapunzel tek deilsin canım bende hiç bişey hisstemiyorum ne bulantı ne ağrı ne tansiyon hiç bişey yok maşallah ama böle olması daha iyi bulantılar kötü olsa gerek
canım benimde hiç bulantım yoktu taki 6 hafta oluncaya kadar dünden beri hafif hafif bulantılar başladı çok değil ama yinede az az oluyor senin kaç haftalık oldu
canım ben 7+4 üm maşallah gaz dışında hiç bi belirti yok inş. hep böyle devam eder sende dikkat et kendine gerçi benim ablam ve annemde rahat bi hamilelik gçirmiş
sğl cnm ya senden başka ilgilen olmadıbenneyaptımki
haftaya gidicem bakalım inş.görürüz bebişimizi sen nekadarlıksın cnm allah sağ salim bebişlerimizi kucamıza almamızı nasip etsin :Saruboceq::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?