2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sğl cnm ya senden başka ilgilen olmadıbenneyaptımki

haftaya gidicem bakalım inş.görürüz bebişimizi sen nekadarlıksın cnm allah sağ salim bebişlerimizi kucamıza almamızı nasip etsin :Saruboceq::CüvCüv:

sağol canım ayağım uğurlu geldi benden sonrda 3 tane falan hamiş çıktı rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

canım bende seninle aynı durumdayım kese görümdü ama kalp atışını duymadık daha sen ne zaman gidiçeksin.

yarın yada carsamba gunu ıstedıgı testler var onları yaptırırım..
cuma gunude dr yanına gıderım...
sanırım sendede belırtı yok..arkadsları burda goruyaorum aslında daha ıyı benımkı dıyorum...ne bulsam yıyom cunku tıksınme namına hıcbırsey yok :)):roflol:
sen ne zamn gıtcen dr..:ecrin_bebek:

rapunzel tek deilsin canım bende hiç bişey hisstemiyorum ne bulantı ne ağrı ne tansiyon hiç bişey yok maşallah ama böle olması daha iyi bulantılar kötü olsa gerek

saol canım ben iyim bugün tam 8 haftalık oldum allahın izniyle şimdilik herşey yolunda umarım böle devam eder sende durumlar nsl

maşallah böyle devam etsin inşallah
sağlığımız daim olsun
bende mide bulantıları tavan yapmıştı
çok şükür 2 günden beridir normal seyrediyor bulantılar

kedinihal ben bebişimi rüyada gördüm daha doğrusu kuşunu gördüm, kızdı benim mercimek
bakalım ne olcak, babamız erkek diyor ama bende kız olsa fena olmaz hani diyorum
erkek olursa isim konusunda baya problem yaşarım
çünkü ben daha hamile kalmadan önce kayınvaldem erkek uşağım olursa adını SÜLEYMAN koycam dedi
bende kendi oğullarına koysaydın dedim ama eşim anasının dediğini yapar gibi geliyor bana
biraz tartışmıştık çünkü bu mevzuda

pushing canım valla kendimi zor tutuyorum mercimeğe bişeyler almamak için
3, ayımızı kritik dönemi atlatalımda
öyle başlarım bişeyler almaya
ama evde önceden aldığım güzel iplerim var, yelek, süeter, elbise, tulum örmek için
isteyen olursa örnek mevcuttur yerimseniben

slm arkadaslar cuma gunu gıttım ben 6+2 dedi.kalbınıde gordum sukurler olsun sesınıde duydum..herkeze nasıp etsın allahım..bıdaha 11. haftaya kadar gerek yok bakmaya dedı.cok zaman yokmu daha anlamadım

rapunzel tek deilsin canım bende hiç bişey hisstemiyorum ne bulantı ne ağrı ne tansiyon hiç bişey yok maşallah ama böle olması daha iyi bulantılar kötü olsa gerek

canım benimde hiç bulantım yoktu taki 6 hafta oluncaya kadar dünden beri hafif hafif bulantılar başladı çok değil ama yinede az az oluyor senin kaç haftalık oldu

sağol canım ayağım uğurlu geldi benden sonrda 3 tane falan hamiş çıktı rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

ınsallah hep boyle devam eder....cunku beklemek cok zor bılıyorum bende
erkek ınfertılıtesındeyım..beter ablam soylemıstı senın hamıs oldugunu..
ınsallah tum anne olmak ısteyen herkes bu duyguyu yasar..
ben bıraz ugrastımda:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
cunku her hamıs haberı dıger arkadslarımızı bıraz daha umıtlenıyor..

slm arkadaslar cuma gunu gıttım ben 6+2 dedi.kalbınıde gordum sukurler olsun sesınıde duydum..herkeze nasıp etsın allahım..bıdaha 11. haftaya kadar gerek yok bakmaya dedı.cok zaman yokmu daha anlamadım

gözünaydın canım bende çarşamba gideceğim 6+ 2 oluyor benimde inş bende duyarım

canım sana iyi 11 demiş beni 12. haftaya çağırdı ozman 2 li tarama testi yapcaz dedi ama demekki bi problem görmedi zaten gitsekde görceğimiz aynı şey aslında banada çok uzun gelmişti

doğru söylüyorsun canım ablanın rumuzu neydi

evet canım bende de hiç belirti yok 3 kilo aldım bayağa yiyorum hiçbir şeyden tiksinti olamdı başım dönüyor sadece bende bu hafta gidicem ne zaman istersen gel dedi bana o yüzden sordum cumaya kadar beklesem mi diey

sanırım kotu olsa gerek arkadslar cok sııkayet edıyor..bulantı konusunda..
artık ıcımde suphe kalmadı hersey ınsallah normal gıdıyordur..tek olmadıgını bılmek guzelmıs:icecream::icecream:

cok sevındım canım..pıt pıt atsın yurecıgı mercımegının...
bu konuda bılgım yok ama pushıng arkadsımız bıraz once ılk 2 aylık donemde 10-15 gun ara demıstı..baya uzun bır sure vermıs dr:uhm:

canım benimde hiç bulantım yoktu taki 6 hafta oluncaya kadar dünden beri hafif hafif bulantılar başladı çok değil ama yinede az az oluyor senin kaç haftalık oldu

canım ben 7+4 üm maşallah gaz dışında hiç bi belirti yok inş. hep böyle devam eder sende dikkat et kendine gerçi benim ablam ve annemde rahat bi hamilelik gçirmiş

kızlar ben diyorum ki bi liste yapalım listemizde hamileliğimiz boyunca aldığımız kiloları takip edelim başladığımız kiloyla aldığımız kiloları yazalım ne dersiniz

canım ben 7+4 üm maşallah gaz dışında hiç bi belirti yok inş. hep böyle devam eder sende dikkat et kendine gerçi benim ablam ve annemde rahat bi hamilelik gçirmiş

sağol canım ya gaz olayı bendede var dediğim gibi bulantım çok değil rabbim hamileliklerimizi temamına erdirir inş sende kendine iyi bak canım

canım 3, aydan sonra doktorlar kilo ve tansiyon ölçümüne bakıyorlar
hepimiz 3, ayımıza girince kilolarımızı liste yapalım şuan gazdan sebep bi şişkinlik vardır yerimseniben

inşallah canım :) ben 8+4 diye biliyorum satıma göre bugun ama ultrasonda
7+ 6 görünüo ben 8+4 diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…