2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben diyorum ki bi liste yapalım listemizde hamileliğimiz boyunca aldığımız kiloları takip edelim başladığımız kiloyla aldığımız kiloları yazalım ne dersiniz

ay oraya hiç girmesek çok moralim bozuluyo 1,5 ayda 2 kilo aldım sigarayı bırakmaya çalışıyorum azaltığım için iştahım çok açıldı ben bi topic de cinsiyet tahmini görmüştüm ama çok zevkli isimlerimizi yazıyoruz karşısına tahminlerimizi yazıyoruz ve 12, haftadan sonra bakıyoruz hangimizin ki tutmuş güzel dimi
öle bi liste yapabiliriz cinsiyet tahminleri diye kilo olayına hiç girmesek

bende 7. haftalık hamileyim ve doğum tarihimiz 14 eylül 2009 inşallah birbirimize ne olup bittiğini yazalım ve bilmediğimiz konularda birşeyler öğrenmiş oluruz.
allahım hepimize sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebişler verir inşallah hepinize tekrar merhabaa.s.:CüvCüv:

canım 3, aydan sonra doktorlar kilo ve tansiyon ölçümüne bakıyorlar
hepimiz 3, ayımıza girince kilolarımızı liste yapalım şuan gazdan sebep bi şişkinlik vardır yerimseniben

sabah kalkar kalkmaz tartılırsak farketmez çünkü akşama kadar biriken gaz sabah gidio
bence yavaş yavaş başlıyalım
hihoyyyt

canım sonundaki soruyu görmemişdim kusura bakma aslında çok merak ediyorum çarşamba günü gidiyim diye karar verdim.

kızlar kendinizle barışık olun kiloları sonuçta bebişimiz için :) bence gayet normal bişi :)

hayırlı olsun canım dediğin gibi rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar verir inş buarada hoşgeldin aramıza galiba yenisin

kızlar kendinizle barışık olun kiloları sonuçta bebişimiz için :) bence gayet normal bişi :)

canım ben balık etliyim öle kilolu deilim ama 60 kiloydum kışın 2 kilo almıştım sonra hamile kaldım ve 1,5 ayda 2 kilo daha lamışım şuan 64 çıkıyorum boyum 1,62 olduğu için aldığım kiloyu gösteriyorum ve bünyem müsait zaten gerçi aşırı gaz var ama bilmiyorum

tamam bacım sen ayarla listeyi, hatta sadece kilo değil flower_85 ciimin dediği gibi cinsiyet tahminlerinide ekleyelim

olabilir canım neden olmasın ama nasıl olacak anlamadım

benım dr um sol yumurtalıkta olmus kız olabılır dedı.bakıyorum netten solda olanların genelde kız.saglıklı olsunlarda oncelıkle

Arkadaşlar ben yarın ilk ultrasona giriyorumhihoyyyt Sat 15 Aralık...Buna göre 6 haftalık hamileyim...İnşallah bebişimi görürüm hem de kalp atışlarını da duyarım:1rolleyes: Bu arada Dr.yarın benden tahlil falan isteyecek mi ben sadece hamileliğim varmı yokmu diye kan tahlili yaptırdım geçen hafta o da pozitifti işte...( Değer : 12289.84 ) Onun dışında bişey yaptırmadım...Neler yapmam gerekiyo kızlar görüşleriniz,tavsiyeleriniz ltffisfisfis

daha oncekı hamılelıklerımde hıc mıdem bulanmamıstı.bunda yıyemıyorum kendı yaptıklarımı ozellıkle.ıcımden kız gecıyo o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…