doğru söylüyorsun canım ablanın rumuzu neydi
kızlar ben diyorum ki bi liste yapalım listemizde hamileliğimiz boyunca aldığımız kiloları takip edelim başladığımız kiloyla aldığımız kiloları yazalım ne dersiniz
canım 3, aydan sonra doktorlar kilo ve tansiyon ölçümüne bakıyorlar
hepimiz 3, ayımıza girince kilolarımızı liste yapalım şuan gazdan sebep bi şişkinlik vardır yerimseniben
btrklc canım bız ona beter derızde :roflol::roflol:
neyin 5 haftalık olması gereko anlamdım canım
evet canım bende de hiç belirti yok 3 kilo aldım bayağa yiyorum hiçbir şeyden tiksinti olamdı başım dönüyor sadece bende bu hafta gidicem ne zaman istersen gel dedi bana o yüzden sordum cumaya kadar beklesem mi diey
olur canım böle şeyler :) herşey yavaş yavaş öğrenilio :)tamam canım ben lşimdı hesapladım..
pardon canımcım...
yenıyım ıste tam bılmıyorum bu durumları:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bende 7. haftalık hamileyim ve doğum tarihimiz 14 eylül 2009 inşallahbirbirimize ne olup bittiğini yazalım ve bilmediğimiz konularda birşeyler öğrenmiş oluruz.
allahım hepimize sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebişler verir inşallah hepinize tekrar merhabaa.s.:CüvCüv:
kızlar kendinizle barışık olun kiloları sonuçta bebişimiz için :) bence gayet normal bişi :)
ay oraya hiç girmesek çok moralim bozuluyo 1,5 ayda 2 kilo aldım sigarayı bırakmaya çalışıyorum azaltığım için iştahım çok açıldı ben bi topic de cinsiyet tahmini görmüştüm ama çok zevkli isimlerimizi yazıyoruz karşısına tahminlerimizi yazıyoruz ve 12, haftadan sonra bakıyoruz hangimizin ki tutmuş güzel dimi
öle bi liste yapabiliriz cinsiyet tahminleri diye kilo olayına hiç girmesek
tamam bacım sen ayarla listeyi, hatta sadece kilo değil flower_85 ciimin dediği gibi cinsiyet tahminlerinide ekleyelim
hayırlı olsun canım dediğin gibi rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar verir inş buarada hoşgeldin aramıza galiba yenisin
saolsın tatlım sen ne kadarlık hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?