2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kerhaba canım hosgeldin aramıza:1hug: bebegin de hayırlı olsun saglıklı bir sekilde kucağına alırsın umarım

merhaba canım benim satta 15 aralık bende çarşamba gideceğin kısmet olursa bende nolacak bilmiyorum hamileliğin hayırlı olsun canım

yalnız iyi hoş söylüosuuz ama ben liste yapmayı bilmiorum :)aramızda yapabilecek olan varmı şöle yapalım

pushing (zeynep) 50 kğ ile başladım 49 kiloyum erkek bebiş ya siz yapın işte benim becerim yok

benım dr um sol yumurtalıkta olmus kız olabılır dedı.bakıyorum netten solda olanların genelde kız.saglıklı olsunlarda oncelıkle

canım kaçıncı hamileliğin bu bide solda olunca kızmı olurmuş duymuştum ama doktorda söylüyorsa bilemiyorum hayırlısı olsun

merhaba canım hosgeldin sende aramıza umarım herseyin en hayırlısı olurda hepimiz saglıklı bir sekilde alırız bebişlerimizi kucagımıza :CüvCüv:

canım öncellikle tebrik ederim allah tamamına erdirsin :) yarın büyük bi ihtimalle keseyi görürüsn canım bi 10 gün sonrada kalp atışını rahaylıkla duyarsın tahlil isteyebilir bazı testler var hamilelikte yapılan rahat ol doktorun sana sölicektir yarın güzel haberlerini bekliorum:CüvCüv:

canım kaçıncı hamileliğin bu bide solda olunca kızmı olurmuş duymuştum ama doktorda söylüyorsa bilemiyorum hayırlısı olsun

benım 3.hamılelıgım canım ama kucagıma alacagım ılk olucak allahım ızın verırse.ılkı 5aylık kaybettım 2.yı 8 haftalık sımdı hergun kan sulandırıcı ıgne oluyorum karından esım yapıyo.kanım cok yogunmus pıhtılasma yapıyo bebeklerde beslenmeyı kesmıs..gen arastırmasında cıktı faktor v dıye bı rahatsızlık benım hamılelıgım bıraz farklı sızlerden.

merhaba canım benim satta 15 aralık bende çarşamba gideceğin kısmet olursa bende nolacak bilmiyorum hamileliğin hayırlı olsun canım

aaa çok güzel satlarımız aynı seninle:dance: Seninde hamileliğin hayırlı olsun arkadaşım:)
Benim hiç midem bulanmıyo,başım dönmüyo sadece iştahımda biraz kapanma var...Sende ne gibi belirtiler var???

merhaba canım hosgeldin sende aramıza umarım herseyin en hayırlısı olurda hepimiz saglıklı bir sekilde alırız bebişlerimizi kucagımıza :CüvCüv:

Tşk ederim bengiiiyerimseniben Umarım dediğin gibi herşey bizim için çok güzel olur hayırlısıyla bebişlerimize sağlıklı şekilde kavuşuruzhihoyyyt

bende arkadaşlar çarşamba günü gidicem insallah hepimizin kalp atışları belli olur buraya güzel haberler yazarız.çarşamba biraz zor geleçek gibi ben çok heyecanlıyım siz nasılsınız

canım çok geçmiş olsun inş rabbim bu hamileliğini tamamına erdirir evladını sağ salim kucaklarsın

canlarım ben 6+5 günlükken kalp atışını nokta kadar gördüm
geç döllenme yoksa büyük olasılıkla sizlerde görebilirsiniz
güzel haberlerle dönün inşallah

zeynep (pushing) kız nasıl bilmezsin liste yapmayı :))
gözümde becerikli birine benziyosun
neyse listeyi hazırlamak isteyen varsa buyursun
yok kimse yapamayız diyosa iş başa düşsün bari :)))
herkes kaç kilo olduğunu, hangi cinsiyette istiyorsa bebeişini hazırlayalım inşallah

bendede çok hafif bulantı başladı çok yoğun değil iştahımda fene sayılmaz benim göğüslerim çok ağrıyor dokununca üstüne yatınca falan sendede oluyormu

canım çok geçmiş olsun inş rabbim bu hamileliğini tamamına erdirir evladını sağ salim kucaklarsın

insallah canım benım cok sagol hepımız saglıkla alalım insallah.allahım her ısteyene versın.aramak,beklemek cok zor.

Ellerine sağlık tatlım yemiş kadar oldum valla :1hug:
Afiyet olsun bebeğine de sana da yarasın inşallah...

dilekcim merak ettim canım seni bi kaç gundur gorunmuyordun umarım ters bi durum yoktur :)) sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor bulantıların geçti mi

bıraz gec oldu ama cevap emrecım am
şimdı hamıs haberı aldım arkadsın bırınden ona sevınıyordum..:sm_cool:
ınsallah kalp atısını duyarsın carsamba gunu gıttıgınde...
benn bıle bazen dr dınlemeyıp carsamba gunumu gıtesem dıye dusunuyorum..

zeynepcım cok gecmıs olsun..ınsallah hayırlısıyla bebgını kucagına alacaksın...

benımde goguslerım cok acıyo ve karardı rengı degıstı.uclarına dokunamıyorum.

bende arkadaşlar çarşamba günü gidicem insallah hepimizin kalp atışları belli olur buraya güzel haberler yazarız.çarşamba biraz zor geleçek gibi ben çok heyecanlıyım siz nasılsınız

bende heycanlıyım canım normalde bugündü randevum ama doktor yokmuş çarşambaya ertelediler artık heycanımızı birbirimizle paylaşacağız burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…