bende 7. haftalık hamileyim ve doğum tarihimiz 14 eylül 2009 inşallahbirbirimize ne olup bittiğini yazalım ve bilmediğimiz konularda birşeyler öğrenmiş oluruz.
allahım hepimize sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebişler verir inşallah hepinize tekrar merhabaa.s.:CüvCüv:
Arkadaşlar ben yarın ilk ultrasona giriyorumhihoyyyt Sat 15 Aralık...Buna göre 6 haftalık hamileyim...İnşallah bebişimi görürüm hem de kalp atışlarını da duyarım:1rolleyes: Bu arada Dr.yarın benden tahlil falan isteyecek mi ben sadece hamileliğim varmı yokmu diye kan tahlili yaptırdım geçen hafta o da pozitifti işte...( Değer : 12289.84 ) Onun dışında bişey yaptırmadım...Neler yapmam gerekiyo kızlar görüşleriniz,tavsiyeleriniz ltffisfisfis
benım dr um sol yumurtalıkta olmus kız olabılır dedı.bakıyorum netten solda olanların genelde kız.saglıklı olsunlarda oncelıkle
Selam arkadaşlaryerimseniben Bende kısmetse Eylül annesi olucam:) Ben 25 Eylül doğumluyum ve Terazi burcuyum umarım bebeğimde benim gibi Terazi burcu olur:1rolleyes:
Bu arada Sat konusunda bişey sorucam.Ben en son adetimi 15 Aralık ( İlk günü )
gördüm.Sat bu mudur yoksa adetin son görüldüğü gün müdür acaba:sm_confused:
Arkadaşlar ben yarın ilk ultrasona giriyorumhihoyyyt Sat 15 Aralık...Buna göre 6 haftalık hamileyim...İnşallah bebişimi görürüm hem de kalp atışlarını da duyarım:1rolleyes: Bu arada Dr.yarın benden tahlil falan isteyecek mi ben sadece hamileliğim varmı yokmu diye kan tahlili yaptırdım geçen hafta o da pozitifti işte...( Değer : 12289.84 ) Onun dışında bişey yaptırmadım...Neler yapmam gerekiyo kızlar görüşleriniz,tavsiyeleriniz ltffisfisfis
canım kaçıncı hamileliğin bu bide solda olunca kızmı olurmuş duymuştum ama doktorda söylüyorsa bilemiyorum hayırlısı olsun
merhaba canım benim satta 15 aralık bende çarşamba gideceğin kısmet olursa bende nolacak bilmiyorum hamileliğin hayırlı olsun canım
merhaba canım hosgeldin sende aramıza umarım herseyin en hayırlısı olurda hepimiz saglıklı bir sekilde alırız bebişlerimizi kucagımıza :CüvCüv:
merhaba canım benim satta 15 aralık bende çarşamba gideceğin kısmet olursa bende nolacak bilmiyorum hamileliğin hayırlı olsun canım
benım 3.hamılelıgım canım ama kucagıma alacagım ılk olucak allahım ızın verırse.ılkı 5aylık kaybettım 2.yı 8 haftalık sımdı hergun kan sulandırıcı ıgne oluyorum karından esım yapıyo.kanım cok yogunmus pıhtılasma yapıyo bebeklerde beslenmeyı kesmıs..gen arastırmasında cıktı faktor v dıye bı rahatsızlık benım hamılelıgım bıraz farklı sızlerden.
aaa çok güzel satlarımız aynı seninle:dance: Seninde hamileliğin hayırlı olsun arkadaşım:)
Benim hiç midem bulanmıyo,başım dönmüyo sadece iştahımda biraz kapanma var...Sende ne gibi belirtiler var???
canım çok geçmiş olsun inş rabbim bu hamileliğini tamamına erdirir evladını sağ salim kucaklarsın
Ellerine sağlık tatlım yemiş kadar oldum valla :1hug:
Afiyet olsun bebeğine de sana da yarasın inşallah...
Çok merci arkadaşım ama almayayim benyerimsenibenemelcim sen yapsan şu listeyi kilo ve tahmini cinsiyet listesi :)
bende arkadaşlar çarşamba günü gidicem insallah hepimizin kalp atışları belli olur buraya güzel haberler yazarız.çarşamba biraz zor geleçek gibi ben çok heyecanlıyım siz nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?